2012 Ekim Anneleri

Benimkide oyle canim bazen aynı anda 3 yerden tepikliyor :)) özellikle gece başlıyor yada ben gecenin sakinliğinde daha fazla hissediyorum :)

bi de karnımın sağ tarafı şişiyo toplanıyo orası bu kasılma değildir dimi daha erken olsa gerek ben poposu diye tahmin ediyorum ama

ayy evet o daha zor bende 7 aylıkken hissetmiyorum diye gitmiştim hareketli olsa korkuyoruzz oynamasa korkuyoruz iyice gerildik sanırım herhalde vakit de azaldı ya insanın aklına neler geliyo yahu

sorma vallahı bızede yaranamıyor bebeklerımız :))) oynasa bır derttt onyamasa apayrı bır dert sağlıcakla doğsun hepsii elleri ayakları düzgün hepsinin ...

bi de karnımın sağ tarafı şişiyo toplanıyo orası bu kasılma değildir dimi daha erken olsa gerek ben poposu diye tahmin ediyorum ama

aynısı bende de oluyor bende merak edıyorum acaba kasılmamıdır die ama bılemıyorum işte kasılma eğer 2 dk sürüyor ve tepecik oluşturuyorsa bende de var ozaman demektır...

Ama banada totosu gibi gelıyor....

totodur o totooo aklımıza getirmeyelim şimdi hiç en iyisi kasılma masılma azcık duruldu gibi gidip bi uyumayı deniyim en iyisi.. görüşürüz canlar

O top gibi şişme bende de oluyor bazen solda bazn sagda bende poposu diyorum ama bakalım:))

Kizlarr hepinize Selam,,Kismetse ins bende ekim Annesi olucam:) ilk kez yaziyorum ama genelde takipteydim sizi:) Yani soleki Amerikadayiz zmn farki var aramizda sizin gun icinde yazdiklarinizi ben uyaninca okuyor oluyorum:) Hepimize Hayirli kolay dogumlar diliyorum...

Son düzenleme:

tiny love aldık canım memnun kalıcamı düşünüyorum miniyatak gibi olukçakonforlu görünüyo

Uykum bitti.poffffff.midem yaniyor cok fena. Aksamustu rennie ictim.yenekten sonra da ictim.bu saatte ve ac karnina icilir mi ki.resmen bir alev topu yutmusum gibi

canım biz brıght starts aldırdık babanneye, ben henüz göremedim netten beğenmiştim ama kayıvalidem pek beğenmiş içinin kumaşı çok yumuşakmış ve geri yatabiliyormuş...

Bright Starts Snuggle Ducking Rocer rnleri | Mutlu Bebe | Bisiklet | Bebek Malzemeleri, Bebek Arabalar, Oyuncaklar, Mama Sandalyeleri, Yrteler, yataklar, Mama Koltuu, Ana Kucaklar, Salncaklar, Araba Koltuklar, Oyun Alanlar, Park Yataklar

bu model dilersen bir incele

Bu sabahın erkencisi bizi oğlumla dükkanı biz açtık sizi bekliyoruz kızlar

coyote yi gördüm sanki :82:

doğurdum doğurcam diye ben de o kadar çok bekliyorum ki ayy kasığıma ağrı girdi sancı geldi galiba ,dur bakıyım devam edicek mi ,yok yok değilmiş belim de çok ağrıyor, ishal de olunuyomuş doğumdan önce ee kesin doğuruyorum evde olunca insan kendini daha çok dinliyo galiba

bugün ne dicek bakalım doktorumuz gerçi ben de en ufacık bir istek yok kaç zamandır

günaydın şekercim

erkenden kalktık biz de duşumuzu aldık ,kahvaltı yapıcaz sonra da doktorumuza gidicez

Son düzenleme:

Gunaydin canim,gunaydin yakisikli oglusuna da,herkes gunaydin...
Asu teyzesi benim ninnak kizimin da ev anakucagi bright stars,Arkadasimiz hediye almis,cok tatlii bak bundan...
Bright Starts Ingenuity Portatif Salıncak - e-bebek.com
Bunlarin icinde oturup bize mi bakicak bu tosbikler yaaaa,yerim parmaklarini onlarin

çokkk güzel canım...tatlı tatlı uyusun bunlarda minik yavrularımız

tabi bize bakıcaklar sonra mışıl mışıl uyuyacaklar hatta biraz büyüdüklerinde sağını solunu kurcalamaya başlayacaklar

canım içi çok yumuşakmış kumaşı falan polarmış çok güzel diyor kayınvalidem..müzikleride çok güzelmiş inş. memnun kalırız kullanırkende

Bunu heidiye alan arkadasim kendisi de yeni dogum yapti,aynisindan kendi bebeicikinde de var,oyle guzel duruyor ki icinde,salonun ortasina koyuyor onu,biz koltukta sohbet ederken o minnos sallanarak bize bakiyo cakmak cakmak,evet ici yumusak,biz daha pilini alip calistirmadik ama acip kurup odasina koyduk.insallah guzel gunlerde kullaniriz tatlim.

Kizlar dun komsuma amerikadan misafir geldi,beni de cagirdilar tanistirmak icin.neyse gittim kari koca yaslica bir cift,ben ingilizce konusmayali kac sene gecmis,bi de komsu teyzem diyo ki almanca da bilir bu,konussana kizim almanca diyeee
Hani sey vardir ya,goster amcalara pipini lafi,bizimki de o hesap oldu,sussana teyzecim diyorum
Konus konus cekinme diyo
Konusuyoz ama bebisimi dogurucam nerdeyse kasmaktan cunku adam bir ingilizce bir almanca soru soruyo,sanki toefl a giriyoz burda!
Anladim ki dil bilmekle hic bisey bitmiyoooo,konusmak lazim yoksa hök mök yapiyosun.cocuklarimiz ileride illa ki ogrenecekler okulda mokulda ama biz bunun pratigini nasil yaptiricaz ki unutmasinlar?esimde bana takiliyo,diyo ki,rus murebbiye tutariz bi taneeO oyle deyince ben de dedim ki o zaman bi tane de italyan bahcivan aliriz ki cocuk italyanca da ogrensinHiii oldu diyo

Gunaydiinnnnn tontislerrr :)

Coyote sabah sabah iyi guldum valla alemsin yaaa
Bahcivan olayi kapak olmus

geçen magazinde izlemiştim ırmak ünal kızıyla hep ingilizce konuşuyoo eşide hep türkçe konuşuyomuş iki dilide öğrensin diyeee ama bizde çocukla bile ingilizce konuşcak kadar ingilizce yokkiii baby baby my dear der dururuz artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…