Benimkide oyle canim bazen aynı anda 3 yerden tepikliyor :)) özellikle gece başlıyor yada ben gecenin sakinliğinde daha fazla hissediyorum :)
ayy evet o daha zor bende 7 aylıkken hissetmiyorum diye gitmiştim hareketli olsa korkuyoruzz oynamasa korkuyoruz iyice gerildik sanırım herhalde vakit de azaldı ya insanın aklına neler geliyo yahu
bi de karnımın sağ tarafı şişiyo toplanıyo orası bu kasılma değildir dimi daha erken olsa gerek ben poposu diye tahmin ediyorum ama
aynısı bende de oluyor bende merak edıyorum acaba kasılmamıdır die ama bılemıyorum işte kasılma eğer 2 dk sürüyor ve tepecik oluşturuyorsa bende de var ozaman demektır...
Ama banada totosu gibi gelıyor....
totodur o totoooaklımıza getirmeyelim şimdi hiç en iyisi kasılma masılma azcık duruldu gibi gidip bi uyumayı deniyim en iyisi.. görüşürüz canlar
kizlar ne marka ve model anakucagi aldiniz? isimerini yazabilirmisiniz? ben fisher price den ismarlamistim nette, ellerinde kalmamis ekimde gelecekmis, bende istemedim gec olcak diye, tiny love gymini diye bi anakucagi vardi onu ismarladim umarim memnun kalirim.
kizlar ne marka ve model anakucagi aldiniz? isimerini yazabilirmisiniz? ben fisher price den ismarlamistim nette, ellerinde kalmamis ekimde gelecekmis, bende istemedim gec olcak diye, tiny love gymini diye bi anakucagi vardi onu ismarladim umarim memnun kalirim.
ben de dün doğuruyorum sandım.. kıçımdaki acıdan zaten dönemiyorum yatakta. çok zorlanıyorum. bu kadar acı normal mi bilmiyorum. kontrolüm benim de yarın..bir de adet sancısı gibi oldu sanki ahada geliyo kız dedim.. hatta bakayım dedim takip ettim düzenli sancı mı diye yok değilmiş.sonra uyumuşum zaten. Brck gidiyor ya sıra bana geldi herhalde ha doğurdum ha doğurcam demeler...ama insan tırsıyor be..hele ilk kez anne olacaklar için daha da zor..
kızlarrrr yapmayınnnnnnn gözyaşı göz pınarının ucunda olan benide ağlatıcaksınız şimdiii ayrlımıyoruzzz gelicez yineee başka şeylere çevirin muhabbeti mesela size soruuu doktorunuz ilişki yasağı getrdimi sizlere son zamanlar zararlıymış diye duuymuştum
Bu sabahın erkencisi bizi oğlumladükkanı biz açtık sizi bekliyoruz kızlar
coyote yi gördüm sanki :82:
günaydın şekercim
erkenden kalktık biz de duşumuzu aldık ,kahvaltı yapıcaz sonra da doktorumuza gidicez
Bu sabahın erkencisi bizi oğlumladükkanı biz açtık sizi bekliyoruz kızlar
coyote yi gördüm sanki :82:
Gunaydin canim,gunaydin yakisikli oglusuna da,herkes gunaydin...
Asu teyzesi benim ninnak kizimin da ev anakucagi bright stars,Arkadasimiz hediye almis,cok tatlii bak bundan...
Bright Starts Ingenuity Portatif Salıncak - e-bebek.com
Bunlarin icinde oturup bize mi bakicak bu tosbikler yaaaa,yerim parmaklarini onlarin
çokkk güzel canım...tatlı tatlı uyusun bunlarda minik yavrularımız
tabi bize bakıcaklar sonra mışıl mışıl uyuyacaklarhatta biraz büyüdüklerinde sağını solunu kurcalamaya başlayacaklar
canım içi çok yumuşakmış kumaşı falan polarmış çok güzel diyor kayınvalidem..müzikleride çok güzelmişinş. memnun kalırız kullanırkende
Kizlar dun komsuma amerikadan misafir geldi,beni de cagirdilar tanistirmak icin.neyse gittim kari koca yaslica bir cift,ben ingilizce konusmayali kac sene gecmis,bi de komsu teyzem diyo ki almanca da bilir bu,konussana kizim almanca diyeee
Hani sey vardir ya,goster amcalara pipini lafi,bizimki de o hesap oldu,sussana teyzecim diyorum
Konus konus cekinme diyo
Konusuyoz ama bebisimi dogurucam nerdeyse kasmaktan cunku adam bir ingilizce bir almanca soru soruyo,sanki toefl a giriyoz burda!
Anladim ki dil bilmekle hic bisey bitmiyoooo,konusmak lazim yoksa hök mök yapiyosun.cocuklarimiz ileride illa ki ogrenecekler okulda mokulda ama biz bunun pratigini nasil yaptiricaz ki unutmasinlar?esimde bana takiliyo,diyo ki,rus murebbiye tutariz bi taneeO oyle deyince ben de dedim ki o zaman bi tane de italyan bahcivan aliriz ki cocuk italyanca da ogrensin Hiii oldu diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?