2012 Ekim Anneleri

hani hep derler ya,, hmm ben biliyorum aslında ama past tense biraz zorluyor yada hmm aslında konuşurum ama ingiliz aksanı ile konuşmayı beceremiyorum

neee italyan bahçıvan haa

günaydın kıslar.ya uyumak ne mümkün artık geceleri hep bölük pörçük uyku sabahları uyanınca geriye uyuyamıom böle de zaman geçmio gün boyu

onu bende izledim canım.dün dedimki hatta eşime bebeğimize ingılızce çizgi film izletsek kulagı alıssın hemde ögrenir büyük ihtimal die.sonnra dedim cocuk ingilizce konusmya baslarmıs biz kalırmısız ne dion kıızım türkçe konus bakemm die

hoşgeldin,sen de haklısın zaman farkı çok oluyor.
ben de doktora gideceğim bugün ama saat 1de... şu acımı soracağım doktora anlatacağım ve bence doktor çatı muayenesi yapar.. ya da nst de çıkar dimi sancı olsa. sancı varsa açılma da var demekmiş di mi?
tabi tabi güzel hayaller...hep öyle sakin sakin bize bakacaklar bize bakmadıkları zamanlarda da mışıl mışıl uyuyacaklar.. bazen sen onu oraya yatıracaksın ve carrrrrrrr diye koyvercek çığlığı,o ağladıkça sen çaresiz hissedeceksin..benim de hep aklımda çok sakin sessiz uslu bir kız bebek var,ama tabi ki bu bebişlerin sabrımızı zorladığı anlar da olacak..
sen öğretmensin di mi? ingilizce mi? ben ing öğretmeniyim ve muhabbete koyulaşana kadar ben de kalıyorum doğrusu..hiç yurtdışında bulunmadım ki,yabancı hocamız falan da olmadı..tek tük turist işleri ilk konu açmaya çalışırken zor oluyor.. bir de ben konuşurken hiç kurallara bakmıyorum,onlar gibi paldır küldür konuşunca daha rahat oluyor..yoksa bizim bildiğimiz ingilizceyi mükemmel konuşmaya kalksak istanbul türkçesi dedikleri şey oluyor,aşırı kibar kaçıyorsun ortamda.ben bunu farkettiğimden beri amacım sadece anlaşılmak..doğru cümleler değil..yani yapacağız demek yerine yapçaz diyorsun oluyo

günaydın kızlar. saat 5te uykum bi kaçtı,ama ne kaçmak!!! cin gibiyim,bi enerik bi enerjik. halbuki geç uyudum..6dan sonra bir da ha uyumuşum kalmışım,sonra bi uyandık 7 de kalkması gereken eşim uyuyor ve saat 8i geçmiş..ama çalmadı alarmı,kapatmış herhalde.dün buranın kurtuluş günüydü ve tatildi..

hani hep derler ya,, hmm ben biliyorum aslında ama past tense biraz zorluyor yada hmm aslında konuşurum ama ingiliz aksanı ile konuşmayı beceremiyorum

neee italyan bahçıvan haa

Valla onlar atiyor,ne aksan onemli, ne de pasti presenti!kelimeleri hatirladiktan sonra Gerisi hikaye,bal gibi anliyor karsidaki,onemli olan kelime bilmek,kelime...
Evet bahcivan yaa,napiim altta mi kalsaydim

canım benimde evimde 2 tane banyo vardı. ben yatak odamı daha geniş olan bir odaya koyduğum için yatak odasında bulunan banyoyu ardiye yaptım. çok kulanışlı. her şeyımi alıyor.

günaydın kızlar umarım herkes iyidir ama ben gece kasık ağrısından uyuyamadım .yarın olsada doktoruma bi gitsemmm oğlişi bir grsem acep diyorum 3 kilo olmuşmudur kuzuşşş

Cimekacim felsefe grubu dersleri ogretmeniyim ama calismiyorum.Ben de senin gibi dusunuyorum haldir huldur konusmak lazim zaten oteki turlu aman kurali aman telaffuzu derken on saatte bi cumle cikariyosun.iste sorun kelimelerin unutulmasi,onu nasil halledebilirim hocam?En bildigim kelimelri konusurken unutuyorum.

Valla onlar atiyor,ne aksan onemli, ne de pasti presenti!kelimeleri hatirladiktan sonra Gerisi hikaye,bal gibi anliyor karsidaki,onemli olan kelime bilmek,kelime...
Evet bahcivan yaa,napiim altta mi kalsaydim

atyorlar ama komik oluyorlar hadiii leyynnnn diyor insan içten içe

yok bebeğim allta kalmamışsın hatta üzerinden geçmişsin resmen eniştenin

Gunaydiinnnnn tontislerrr :)
Coyote sabah sabah iyi guldum valla alemsin yaaa
Bahcivan olayi kapak olmus
ehehe heralde yaniii,coyoteniz altta kalmadii
Hehe sey aklima geldi hani bi sarki vardi i love you i love youuuu,do you love me yes i doooo,umit besen soylerdii
Off o da iyiymis,sonra siz de rus murebbiye tutarsiniz artik

ay kızlar nerdeyse 3 -4 saat oldu benim bebiş durmuyo ya yerinde çıkıcak diye ödüm patlıyo yine uyuyamıcam galiba ben bu gece:18: böyle olan var mı ki ya

canım benim 32. haftama kadar öyleydi. geceleri tüepiniyorndu resmen. karın ağrısından gece uyuyamıyordum. sürekli tekmelediğinden lavaboya gidiyordum. uykusuzluktan perişan olmuştum. ama çok şükür 1 haftadır artık geceleri uyumaya başladı. gündüzleri tepiniyor:))) blazen karnım yerinden çıkacak zzannediyorum. eşim bir kaç kez gördü adamın gözleri açık kaldı. oğlum yapma annenin canı acıyo bak deyip duruyo:)))

Gunaydin herkese Dogum yapanlardan ses yok daha umarim iyilerdir Ingilizce mevzusu acilmis. Benim derdim buyuk bu konuda Esim Hollanda dogumlu Turk biz simdi UAE de yasiyoruz buranin dili ingilizce ve okul secimine gore bir suru secenek Flemenkce, ingilizce ve turkce uclusu yapacagiz yavruma Ingilizce tamam da bu flemenkce ne beter bir dildir 5 senedir evliyim iki uc kelime harici tirtim Ingilizce kelime icin benim size onerim ingilizce alt yazili film ve dizi seyretmeniz. Alt yazi ingilizce olunca hafizada daha iyi kaliyor gibi Ben turkce duymayi ozluyorummm

kızlar günaydın herkese..
artık işe gelmek çok zor çok uykum var, sabah yataktan çok zor çıktım. gece 4-5 kere lavabıya kalkıyorum uykum bölünüo alamıyorum uykuyu. sabaha karşı sızıyorum, hava da serinledi ya uyku öyle tatlı gelio ki alarm çalınca telefonu kırasım geliyo ay sonuna kadar dayansam çok güzel olucakta of bilmiyorum belkide eylül ortasında çıkıcam. zaten ücretli izin o kadar uzun değil, bir iki hafta eksik fazla ne farkeder ki? şu yasanında çıkıp çıkmayacağı bize vurup vurmaycağı meçhul offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…