Kizlar dun komsuma amerikadan misafir geldi,beni de cagirdilar tanistirmak icin.neyse gittim kari koca yaslica bir cift,ben ingilizce konusmayali kac sene gecmis,bi de komsu teyzem diyo ki almanca da bilir bu,konussana kizim almanca diyeee
Hani sey vardir ya,goster amcalara pipini lafi,bizimki de o hesap oldu,sussana teyzecim diyorum
Konus konus cekinme diyo
Konusuyoz ama bebisimi dogurucam nerdeyse kasmaktan cunku adam bir ingilizce bir almanca soru soruyo,sanki toefl a giriyoz burda!
Anladim ki dil bilmekle hic bisey bitmiyoooo,konusmak lazim yoksa hök mök yapiyosun.cocuklarimiz ileride illa ki ogrenecekler okulda mokulda ama biz bunun pratigini nasil yaptiricaz ki unutmasinlar?esimde bana takiliyo,diyo ki,rus murebbiye tutariz bi taneeO oyle deyince ben de dedim ki o zaman bi tane de italyan bahcivan aliriz ki cocuk italyanca da ogrensin Hiii oldu diyo
günaydın kıslar.ya uyumak ne mümkün artık geceleri hep bölük pörçük uyku sabahları uyanınca geriye uyuyamıom böle de zaman geçmio gün boyu
geçen magazinde izlemiştim ırmak ünal kızıyla hep ingilizce konuşuyoo eşide hep türkçe konuşuyomuş iki dilide öğrensin diyeee ama bizde çocukla bile ingilizce konuşcak kadar ingilizce yokkiii baby baby my dear der dururuz artıkkk
hoşgeldin,sen de haklısın zaman farkı çok oluyor.Kizlarr hepinize Selam,,Kismetse ins bende ekim Annesi olucam:) ilk kez yaziyorum ama genelde takipteydim sizi:) Yani soleki Amerikadayiz zmn farki var aramizda sizin gun icinde yazdiklarinizi ben uyaninca okuyor oluyorum:) Hepimize Hayirli kolay dogumlar diliyorum...
ben de doktora gideceğim bugün ama saat 1de... şu acımı soracağım doktora anlatacağım ve bence doktor çatı muayenesi yapar.. ya da nst de çıkar dimi sancı olsa. sancı varsa açılma da var demekmiş di mi?doğurdum doğurcam diye ben de o kadar çok bekliyorum kiayy kasığıma ağrı girdi sancı geldi galiba ,dur bakıyım devam edicek mi ,yok yok değilmiş belim de çok ağrıyor, ishal de olunuyomuş doğumdan önce ee kesin doğuruyorum evde olunca insan kendini daha çok dinliyo galiba
bugün ne dicek bakalım doktorumuzgerçi ben de en ufacık bir istek yok kaç zamandır
günaydın şekercim
erkenden kalktık biz de duşumuzu aldık ,kahvaltı yapıcaz sonra da doktorumuza gidicez
tabi tabi güzel hayaller...hep öyle sakin sakin bize bakacaklar bize bakmadıkları zamanlarda da mışıl mışıl uyuyacaklar.. bazen sen onu oraya yatıracaksın ve carrrrrrrr diye koyvercek çığlığı,o ağladıkça sen çaresiz hissedeceksin..benim de hep aklımda çok sakin sessiz uslu bir kız bebek var,ama tabi ki bu bebişlerin sabrımızı zorladığı anlar da olacak..çokkk güzel canım...tatlı tatlı uyusun bunlarda minik yavrularımız
tabi bize bakıcaklar sonra mışıl mışıl uyuyacaklarhatta biraz büyüdüklerinde sağını solunu kurcalamaya başlayacaklar
canım içi çok yumuşakmış kumaşı falan polarmış çok güzel diyor kayınvalidem..müzikleride çok güzelmişinş. memnun kalırız kullanırkende
sen öğretmensin di mi? ingilizce mi? ben ing öğretmeniyim ve muhabbete koyulaşana kadar ben de kalıyorum doğrusu..hiç yurtdışında bulunmadım ki,yabancı hocamız falan da olmadı..tek tük turist işleriKizlar dun komsuma amerikadan misafir geldi,beni de cagirdilar tanistirmak icin.neyse gittim kari koca yaslica bir cift,ben ingilizce konusmayali kac sene gecmis,bi de komsu teyzem diyo ki almanca da bilir bu,konussana kizim almanca diyeee
Hani sey vardir ya,goster amcalara pipini lafi,bizimki de o hesap oldu,sussana teyzecim diyorum
Konus konus cekinme diyo
Konusuyoz ama bebisimi dogurucam nerdeyse kasmaktan cunku adam bir ingilizce bir almanca soru soruyo,sanki toefl a giriyoz burda!
Anladim ki dil bilmekle hic bisey bitmiyoooo,konusmak lazim yoksa hök mök yapiyosun.cocuklarimiz ileride illa ki ogrenecekler okulda mokulda ama biz bunun pratigini nasil yaptiricaz ki unutmasinlar?esimde bana takiliyo,diyo ki,rus murebbiye tutariz bi taneeO oyle deyince ben de dedim ki o zaman bi tane de italyan bahcivan aliriz ki cocuk italyanca da ogrensin Hiii oldu diyo
hani hep derler ya,, hmm ben biliyorum aslında ama past tense biraz zorluyoryada hmm aslında konuşurum ama ingiliz aksanı ile konuşmayı beceremiyorum
neee italyan bahçıvan haa
ben de doktora gideceğim bugün ama saat 1de... şu acımı soracağım doktora anlatacağım ve bence doktor çatı muayenesi yapar.. ya da nst de çıkar dimi sancı olsa. sancı varsa açılma da var demekmiş di mi?
ya o acıyı sorda bizide aydınlat canım ya ben doktoruma yarın gtcem ama dememki acıo dio yoksa çatı kontrolü yapar
kızlar ya eşyalar tamamlanmaya baslayınca bu kez de evde yer daraldı o canımı sıkıyor nereye koyucaz ütü masası,çamasırlık,elektrikli süpürge vs.. bebeğin odası önceden boş odaydı ne güzel ıvır zıvırımı alıyordu şimdi nereye koycam diye kara kara düşünüyorum..
evde 3 tane wc var biri alaturka pek kullanılmıyo sadece evi sildiğim suyu dökerken lazım oluyo :) acaba orayı ardiyeyemi çevirsem ?
yoksa balkonu kapatıp cam balkon yapıp herseyi orayamı tıksam..
her ikisini de yapmak daha mantıklı ama yetişir mi acaba,eşimin işleri de cok yogun bu ara iş başa düştü acele çözüm üretmem lazım fikir verin lütfen
Valla onlar atiyor,ne aksan onemli, ne de pasti presenti!kelimeleri hatirladiktan sonra Gerisi hikaye,bal gibi anliyor karsidaki,onemli olan kelime bilmek,kelime...
Evet bahcivan yaa,napiim altta mi kalsaydim
ehehe heralde yaniii,coyoteniz altta kalmadiiGunaydiinnnnn tontislerrr :)
Coyotesabah sabah iyi guldum valla alemsin yaaa
Bahcivan olayi kapak olmus
Hehe sey aklima geldi hani bi sarki vardi i love you i love youuuu,do you love me yes i doooo,umit besen soylerdiigeçen magazinde izlemiştim ırmak ünal kızıyla hep ingilizce konuşuyoo eşide hep türkçe konuşuyomuş iki dilide öğrensin diyeee ama bizde çocukla bile ingilizce konuşcak kadar ingilizce yokkiii baby baby my dear der dururuz artıkkk
Off o da iyiymis,sonra siz de rus murebbiye tutarsiniz artikonu bende izledim canım.dün dedimki hatta eşime bebeğimize ingılızce çizgi film izletsek kulagı alıssın hemde ögrenir büyük ihtimal die.sonnra dedim cocuk ingilizce konusmya baslarmıs biz kalırmısız ne dion kıızım türkçe konus bakemm die
ehehe heralde yaniii,coyoteniz altta kalmadii
Hehe sey aklima geldi hani bi sarki vardi i love you i love youuuu,do you love me yes i doooo,umit besen soylerdii
Off o da iyiymis,sonra siz de rus murebbiye tutarsiniz artik
ay kızlar nerdeyse 3 -4 saat oldu benim bebiş durmuyo ya yerinde çıkıcak diye ödüm patlıyo yine uyuyamıcam galiba ben bu gece:18: böyle olan var mı ki ya
65 yaslarında bi rus mürebbiye olabilir tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?