Gunaydin herkeseDogum yapanlardan ses yok daha umarim iyilerdir Ingilizce mevzusu acilmis. Benim derdim buyuk bu konuda Esim Hollanda dogumlu Turk biz simdi UAE de yasiyoruz buranin dili ingilizce ve okul secimine gore bir suru secenek Flemenkce, ingilizce ve turkce uclusu yapacagiz yavruma Ingilizce tamam da bu flemenkce ne beter bir dildir 5 senedir evliyim iki uc kelime harici tirtim Ingilizce kelime icin benim size onerim ingilizce alt yazili film ve dizi seyretmeniz. Alt yazi ingilizce olunca hafizada daha iyi kaliyor gibi Ben turkce duymayi ozluyorummm
kızlar günaydın herkese..
artık işe gelmek çok zorçok uykum var, sabah yataktan çok zor çıktım. gece 4-5 kere lavabıya kalkıyorum uykum bölünüo alamıyorum uykuyu. sabaha karşı sızıyorum, hava da serinledi ya uyku öyle tatlı gelio ki alarm çalınca telefonu kırasım geliyo ay sonuna kadar dayansam çok güzel olucakta of bilmiyorum belkide eylül ortasında çıkıcam. zaten ücretli izin o kadar uzun değil, bir iki hafta eksik fazla ne farkeder ki? şu yasanında çıkıp çıkmayacağı bize vurup vurmaycağı meçhul offf
kitap okuyabilir film izleyebilirsin..bir de sözlük okumak. ben açar açar okurum ama ing ing olacak..Cimekacim felsefe grubu dersleri ogretmeniyim ama calismiyorum.Ben de senin gibi dusunuyorum haldir huldur konusmak lazim zaten oteki turlu aman kurali aman telaffuzu derken on saatte bi cumle cikariyosun.iste sorun kelimelerin unutulmasi,onu nasil halledebilirim hocam?En bildigim kelimelri konusurken unutuyorum.
ben sanırım bişiler kaçırdımmmm Kim doğum yaptı?????
Dun balimla laplace yapacakti ama hnuz baska malumatimiz yok tatlim.ben sanırım bişiler kaçırdımmmm Kim doğum yaptı?????
kızlar günaydın herkese..
artık işe gelmek çok zorçok uykum var, sabah yataktan çok zor çıktım. gece 4-5 kere lavabıya kalkıyorum uykum bölünüo alamıyorum uykuyu. sabaha karşı sızıyorum, hava da serinledi ya uyku öyle tatlı gelio ki alarm çalınca telefonu kırasım geliyo ay sonuna kadar dayansam çok güzel olucakta of bilmiyorum belkide eylül ortasında çıkıcam. zaten ücretli izin o kadar uzun değil, bir iki hafta eksik fazla ne farkeder ki? şu yasanında çıkıp çıkmayacağı bize vurup vurmaycağı meçhul offf
Dun balimla laplace yapacakti ama hnuz baska malumatimiz yok tatlim.
günaydın kızlar umarım herkes iyidir ama ben gece kasık ağrısından uyuyamadım .yarın olsada doktoruma bi gitsemmm oğlişi bir grsem acep diyorum 3 kilo olmuşmudur kuzuşşş
35.haftam 35 gun kalmis acaba 3,5 atsam mi daha erken mi :18:
35.haftam 35 gun kalmis acaba 3,5 atsam mi daha erken mi :18:
günaydın kızlar bugün nasılsınız??
benim dün oğliş kasıklarıma çok vurduçok korktum valla doğuruyommu acep dedim:18: yarın olsada bi dr a gitsem bi öğrensem nasıl bebişim diye napıyor diye 1 ayı geçti görmedim bebeğimi daha meraktan çatlıcam..
kızlar bide bişey sorcam netten bebefix.com dan alışveriş yapan varmı ben daha beşik almadım burdada bulamıyorum küçük yer istediğim gibi yok alan varmı aranızda netten beşik mobilya olanlarından ama ???????????
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaşasınnnn ilk bebeklerimiz dünyaya gözlerini açtı ozamannnnn hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberlerinide alırız 4 dününde
Araplarin sayisi o kadar az ki burada heryerde ingilizce maalesefOhhh minisin babadan ogrenir flemenkceyi,orda zaten ing.konusuluyomus,bi de evde turkce oldu mu,al sana 3 dil.onlar bizden cabuk ogrenir,daha berrak hafiza,daha genc dimağlar..
Ne guzel sizin murebbiyeye de ihtiyaciniz yok
birlesik arap emirliklerinde dilin ingilizce oldugunu bilmiyordum.
evet canım aynen..tüm gün iç sıvıları dur, sonra gece nöbete kalkar gibi kalk duraaynı durumdayım oğlum rahatsız etmiyo beni tuvalete çok kalkıyorum gün boyu çok sıvı tüketince gecede kalkmamak imkansız oluyooo bide bugün buranın kurtuluşu sabah top sesleriyle sıçrayarak uyandım normalde kalktığımdan 1 saat önce uyandım çok uykum varr çooookkk
günaydın... bende 5 hafta çalışıp doğum sonrasına ekletecektim ama sadece 4 haftasını çalışıyorum yani haftaya salı son kısmetse... çünkü bu hafta o kadar o kadar zorki işe gelmek ve sandalye tepesinde akşama kadar durmaya çalışmak... belim kopuyor resmen ve bebekte hiç rahat vermiyor sıkıştığı için... inşallah bizde kızımla salıdan sonra keyif yapacağız evde...
kızlar artık gittikçe günler yaklaşıyor... Dün akşam ben ağlama krizine girdim. Bebeğim sağsalim doğcakmı ya sezeryan olmak zorunda kalırsamda gözlerimi açamazsam ayılamazsam. Nasıl doğcak acaba sancım nerde başlayacak inş yanımda birileri olur. İnş kızımı sağsalim kucağıma alırım diye 2 gözüm 2 çeşme ağladım ağladım durdum43:
kızlar bişey soracağım. doğumdan sonrası için korse aldınız mı? aldıysanız nasıl bişey aldınız, bedenini falan nasıl ayarlayacağız. ben doğumdan sonra alırım diye düşünmüştüm. dün doğum yapan bir arkadaşım önceden zal, doğumdan sonra 3-5 gün dışarı çıkamazsın dedi..bir de satılan korseler şekilendirici bir beden küçültücü falan diye geçiyor, arkadaşım bana hani bel kaymalarında beli tutsun diye yünlü olanlar varya, korse değil adı ama unuttum ismini ondan önerdi. ben temmuzda doğum yaptığım halde kaç ay titredim hem sıcak tutuyor nemde göbeği toparlıyor dedi... sizler ne düşünüyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?