2012 Ekim Anneleri

Ohhh minisin babadan ogrenir flemenkceyi,orda zaten ing.konusuluyomus,bi de evde turkce oldu mu,al sana 3 dil.onlar bizden cabuk ogrenir,daha berrak hafiza,daha genc dimağlar..
Ne guzel sizin murebbiyeye de ihtiyaciniz yok
birlesik arap emirliklerinde dilin ingilizce oldugunu bilmiyordum.

aaynı durumdayım oğlum rahatsız etmiyo beni tuvalete çok kalkıyorum gün boyu çok sıvı tüketince gecede kalkmamak imkansız oluyooo bide bugün buranın kurtuluşu sabah top sesleriyle sıçrayarak uyandım normalde kalktığımdan 1 saat önce uyandım çok uykum varr çooookkk

kitap okuyabilir film izleyebilirsin..bir de sözlük okumak. ben açar açar okurum ama ing ing olacak..
ben sanırım bişiler kaçırdımmmm Kim doğum yaptı?????

dün laplace ve balım doğuma girdi ama haber yok

günaydın... bende 5 hafta çalışıp doğum sonrasına ekletecektim ama sadece 4 haftasını çalışıyorum yani haftaya salı son kısmetse... çünkü bu hafta o kadar o kadar zorki işe gelmek ve sandalye tepesinde akşama kadar durmaya çalışmak... belim kopuyor resmen ve bebekte hiç rahat vermiyor sıkıştığı için... inşallah bizde kızımla salıdan sonra keyif yapacağız evde...

günaydın kızlar umarım herkes iyidir ama ben gece kasık ağrısından uyuyamadım .yarın olsada doktoruma bi gitsemmm oğlişi bir grsem acep diyorum 3 kilo olmuşmudur kuzuşşş

Bizde yarın gidicek kızımızı görmeye kontrole bakalım doktor amcası neler diyecek merak ediyoruz. 9. aya geldik hala her doktor kontrolü öncesi stres oluyorum yaa nasıl birşeymiş anne olmak gerçekten insan yaşayarak anlıyor yani..

35.haftam 35 gun kalmis acaba 3,5 atsam mi daha erken mi :18:

dur dur doktor kontrolün yarın değil miydi yanlışmı hatırlıyorum doktor eğer doğum birkaç gün daha önce falan derse o zaman atarsın 3,5.... şaka gibi yaa buraya kadar geldik belkide sabaha doğurucaz bilen yok... ama stres yapmayalım yoksa herşey daha zor en başta yüksek tansiyonu ve şekeri getiriyor o yüzden mutlu mesut geçirelim son zamanları...

günaydın kızlar bugün nasılsınız??
benim dün oğliş kasıklarıma çok vurdu çok korktum valla doğuruyommu acep dedim:18: yarın olsada bi dr a gitsem bi öğrensem nasıl bebişim diye napıyor diye 1 ayı geçti görmedim bebeğimi daha meraktan çatlıcam..

kızlar bide bişey sorcam netten bebefix.com dan alışveriş yapan varmı ben daha beşik almadım burdada bulamıyorum küçük yer istediğim gibi yok alan varmı aranızda netten beşik mobilya olanlarından ama ???????????

35.haftam 35 gun kalmis acaba 3,5 atsam mi daha erken mi :18:

dur dur doktor kontrolün yarın değil miydi yanlışmı hatırlıyorum doktor eğer doğum birkaç gün daha önce falan derse o zaman atarsın 3,5.... şaka gibi yaa buraya kadar geldik belkide sabaha doğurucaz bilen yok... ama stres yapmayalım yoksa herşey daha zor en başta yüksek tansiyonu ve şekeri getiriyor o yüzden mutlu mesut geçirelim son zamanları...

kızlar artık gittikçe günler yaklaşıyor... Dün akşam ben ağlama krizine girdim. Bebeğim sağsalim doğcakmı ya sezeryan olmak zorunda kalırsamda gözlerimi açamazsam ayılamazsam. Nasıl doğcak acaba sancım nerde başlayacak inş yanımda birileri olur. İnş kızımı sağsalim kucağıma alırım diye 2 gözüm 2 çeşme ağladım ağladım durdum43:

benimde dün kızım resmen delirmiş gibiydi sabah bir başladı akşam 6-7 ye kadar içimi dışımı çıkarttı yani tekmelerken... doktora sordum bende arayıp hani bu çocuk artık durulacaktı diye ama normal böyle olması iyi birşey dedi.. iyi dedim o zaman durmak yok tekmelere devam :)

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaşasınnnn ilk bebeklerimiz dünyaya gözlerini açtı ozamannnnn hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberlerinide alırız 4 dününde

ne ilki kız!!!! 6 mı 7 mi ne oldu..en az 6 olduğundan eminim...

kızlar faydalı bir bilgi buldum...

Kasılmalar düzenli değilse ve sıklığı ile şiddeti artmıyorsa
Ağrı sırt yerine karnın aşağısında hissediliyorsa
Yürümekle ve duruşunuzu değiştirmekle kasılmalar geçiyorsa
Kasılmalarla bebeğin hareketleri kısa süreli olarak artıyorsa
gerçek doğum henüz başlamamış demektir.

Doğum öncesi kasılmalar daha güçlü, daha sık hale gelmişse
Kasılmalar hareket ettiğinizde artıyorsa ve duruş değiştirmenize rağmen azalmıyorsa
Sancı sırtta başlayıp karın, kasıklar ve bacaklara kadar yayılıyorsa
Kasılmalar düzenli ve çok kısa aralarla geliyor ve dinlenmekle geçmiyorsa
Pembe veya kanlı nişan gelmişse
Su kesesi yırtılmışsa
Bebeğin başı doğum yoluna girmişse
Kasılmaların etkisiyle rahim ağzı yumuşayıp açılmışsa
doğum yaklaşmış demektir.

kızlar bişey soracağım. doğumdan sonrası için korse aldınız mı? aldıysanız nasıl bişey aldınız, bedenini falan nasıl ayarlayacağız. ben doğumdan sonra alırım diye düşünmüştüm. dün doğum yapan bir arkadaşım önceden zal, doğumdan sonra 3-5 gün dışarı çıkamazsın dedi..bir de satılan korseler şekilendirici bir beden küçültücü falan diye geçiyor, arkadaşım bana hani bel kaymalarında beli tutsun diye yünlü olanlar varya, korse değil adı ama unuttum ismini ondan önerdi. ben temmuzda doğum yaptığım halde kaç ay titredim hem sıcak tutuyor nemde göbeği toparlıyor dedi... sizler ne düşünüyorsunuz..

nasıl yaaaaaaaaaaaa

ben nerde yaşıyordum bu kadar kişi doğum yaparkennn allahım yaaa işte çalışmanın verdiği bişi sürekli dışarda olunca takip edemiyorsun... EEEE ama kimse doğum hikayasini yazmamış (

Araplarin sayisi o kadar az ki burada heryerde ingilizce maalesef Araplar zaten biliyorlar malum eski ingiliz somurgesi Ben valla bebis icin degil kendi acimdan dusunuyorum Neyse dogsun yapariz bir sekil. Aslinda flemenkce ogrenmesine simdilik gerek yok ama ileride unv. egitimi icin orada olacagi icin bir bakimada sart. Yazik bizimki daha dogmadan okulunu bile planladim Tedavi sart bana Kesin manyak, pimpirikli biri olacagim ben

evet canım aynen..tüm gün iç sıvıları dur, sonra gece nöbete kalkar gibi kalk dur canım sen nerdeydin? nerenin kurtuluşuymuş bugün:)
oh ne güzel canım..gün sayıyosun..benim daha işte ay sonun akadar çalışmam lazım ama bende muhtemelen iki hafta sonra çıkıcam. 5. haftayı beklemiycem, bekleyemiycem:) bebişimde çok sıkışıyo huzursuz oluyorum bende canım..sandalye tepesinde oturmaktan akşamları uzanamamıyorum bile. alışmışım tüm gün oturmaya, evdede koltukta oturuyorum sapık gibi

bende dün akşam ağladımmm yeni doğum yapan arkadaşlar geldii biri normal biri sezeryanla doğum yaptı her ikiside korkuttu beni sen kilolusun az kilo alsanda normal doğuramazsın hiç düşünme bile normal doğumu diyeee bense normal doğurup bebeğimi görmek istiyodumm onlar öyle deyince yıkıldım resmen yarın doktora sorucam fazla kilolu olmam doğumu etkilermi diye inşallah güzel şeyler söyler bana yoksa sezeryan tarihimizi alırız eğer sorun yaşıycaksam hiç gerek yok girerim sezeryana olur biter

Sezaryen de korse takicak miyiz?dikislet falan da var ama tecrubeli annisler bize bilgi versin lutfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…