evet canım aynen..tüm gün iç sıvıları dur, sonra gece nöbete kalkar gibi kalk durcanım sen nerdeydin? nerenin kurtuluşuymuş bugün:)
oh ne güzel canım..gün sayıyosun..benim daha işte ay sonun akadar çalışmam lazım ama bende muhtemelen iki hafta sonra çıkıcam. 5. haftayı beklemiycem, bekleyemiycem:) bebişimde çok sıkışıyo huzursuz oluyorum bende canım..sandalye tepesinde oturmaktan akşamları uzanamamıyorum bile. alışmışım tüm gün oturmaya, evdede koltukta oturuyorum sapık gibi
kızlar bişey soracağım. doğumdan sonrası için korse aldınız mı? aldıysanız nasıl bişey aldınız, bedenini falan nasıl ayarlayacağız. ben doğumdan sonra alırım diye düşünmüştüm. dün doğum yapan bir arkadaşım önceden zal, doğumdan sonra 3-5 gün dışarı çıkamazsın dedi..bir de satılan korseler şekilendirici bir beden küçültücü falan diye geçiyor, arkadaşım bana hani bel kaymalarında beli tutsun diye yünlü olanlar varya, korse değil adı ama unuttum ismini ondan önerdi. ben temmuzda doğum yaptığım halde kaç ay titredim hem sıcak tutuyor nemde göbeği toparlıyor dedi... sizler ne düşünüyorsunuz..
nasıl yaaaaaaaaaaaa
ben nerde yaşıyordum bu kadar kişi doğum yaparkennn allahım yaaa işte çalışmanın verdiği bişi sürekli dışarda olunca takip edemiyorsun... EEEE ama kimse doğum hikayasini yazmamış(
bende dün akşam ağladımmm yeni doğum yapan arkadaşlar geldii biri normal biri sezeryanla doğum yaptı her ikiside korkuttu beni sen kilolusun az kilo alsanda normal doğuramazsın hiç düşünme bile normal doğumu diyeee bense normal doğurup bebeğimi görmek istiyodumm onlar öyle deyince yıkıldım resmen yarın doktora sorucam fazla kilolu olmam doğumu etkilermi diye inşallah güzel şeyler söyler bana yoksa sezeryan tarihimizi alırız eğer sorun yaşıycaksam hiç gerek yok girerim sezeryana olur biter
Sezaryen de korse takicak miyiz?dikislet falan da var ama tecrubeli annisler bize bilgi versin lutfen?
bende dün akşam ağladımmm yeni doğum yapan arkadaşlar geldii biri normal biri sezeryanla doğum yaptı her ikiside korkuttu beni sen kilolusun az kilo alsanda normal doğuramazsın hiç düşünme bile normal doğumu diyeee bense normal doğurup bebeğimi görmek istiyodumm onlar öyle deyince yıkıldım resmen yarın doktora sorucam fazla kilolu olmam doğumu etkilermi diye inşallah güzel şeyler söyler bana yoksa sezeryan tarihimizi alırız eğer sorun yaşıycaksam hiç gerek yok girerim sezeryana olur biter
evet canım aynen..tüm gün iç sıvıları dur, sonra gece nöbete kalkar gibi kalk durcanım sen nerdeydin? nerenin kurtuluşuymuş bugün:)
oh ne güzel canım..gün sayıyosun..benim daha işte ay sonun akadar çalışmam lazım ama bende muhtemelen iki hafta sonra çıkıcam. 5. haftayı beklemiycem, bekleyemiycem:) bebişimde çok sıkışıyo huzursuz oluyorum bende canım..sandalye tepesinde oturmaktan akşamları uzanamamıyorum bile. alışmışım tüm gün oturmaya, evdede koltukta oturuyorum sapık gibi
yaaa bende anlamıyorummm bu işleri nie korkuturlar ki moral vercekleri yere çevremde böylelerini tutmjuyorum zaten onlaradamı öle yaptılar acaba merak ediyorum...
benimde dün kızım resmen delirmiş gibiydi sabah bir başladı akşam 6-7 ye kadar içimi dışımı çıkarttı yani tekmelerken... doktora sordum bende arayıp hani bu çocuk artık durulacaktı diye ama normal böyle olması iyi birşey dedi.. iyi dedim o zaman durmak yok tekmelere devam :)
Günaydın Kızlar
dün 2 kuzenimin hamile oldukları haberini aldım, biri ile yıllardır kopuğuz zaten tesadüfen bir yerlerde karşılaşırsak görüşürdük yoksa ne o arar ne de ben arardım onu, e haliyle benim hamile olduğumu öğrendiklerinde de aramadı bende aramayı düşünmüyorum, çokta kırgınım ona aslında ama başka konu.
diğer kuzenim ise ablam kadar yakın bildiğim canım dediğim di.. hamileliğimden önce bazı 3üncü şahıslar yüzünden aramız soğudu, hamile olduğumu o da başkalarından öğrenmiş oldu beni aradı sözde tebrik etmek için ama bir sitem bin sitem şeklinde, e bende haliyle dedim merak edip hal hatır sormaya aramış olsaydın herkesten önce öğrenirdin emin ol diye... bana tamam tamam hamilelik tripleri başlamış anlaşıldı diyip kapatmıştık...
kızlar sizce ne yapmalıyım?
ben daha en başta sordum etkiler mi diye,senin kilon etkilemez ama bebeğin kilosu etkiler demişti.hem bebeğini sadece normal doğumda değil,epidural veya spinal sezeryanda da görebilirsin..
hiçbişi diyemedim bense seviniyodum az kilo aldım bebeğinde kilosu normalse normal doğururum diyee onlar öyle deyince sinir oldum şartlar uygun olursa neden olmasın dedim kilolu olduğum için çatım dar olurmuş falan filannn bakalım yarın sorucammm inşallah doktorumda umutsuz konuşmazz ben kendimi 2 durumada hazırlıyorum buarada dün kardeşim benle doğuma girmek istediğini söyledi şaşırdım korkarsın dedim istiyorum dedi yarın doktora sorucam izin verirlerse girmek istiyo kardeşim doğumaa
aynen canım benimde sanki aşaığıya doğru iyice yerleşiyor gibiydi bizimki bi vuruyor böle alttan alttan nasıl korkuttu beni :)
yarın bi gidelimde dr a bakalım ne dicek sen kaçta gideceksin bana öğleden sonra gel dedi
kızlar yokmu aranızda netten beşik alan ???????:44::44:
Dr umla konustum ben eger dikis ustune gelmiyorsa 5 gun sonra takmaya baslarsin dedi ve guldu:) cok siki olmamaliymis. Birde su var izin verse bile ben o halimle takabilecekmiyim. Adam kesin ondan guldu. Kum torbasi koyuyolarmi dikis ustune? Eskiden konuluyodu da simdi sanki koymuyolar. o gercekten acitiyormus
canım bizim şubede bir arkadaş 140 kilo ile doğuma girdi. normal yapıcaktı çatısı filanda dar değilmiş. sadecebebek dönmediği için mecburi szeryan oldu ama normal doğum için bence annenin kilosundan ziyade bebeğin kilosu önemli. gerçi ben 5,5 kilo doğmuşum ve annem beni normal doğurmuşnormal doğumda işte bi çok faktör var yaa, sadece bebek kilosu anne kilosu vs değil..birazda cesaret lazım:) bide doktorlarımız pek öyle normal doğuma yönelndirmio hemen sezeryan diyip çıkıyolar işin içinden. ilk başlarda aa neden olmasın normal yaparsın tabi şu bu diyolar ama yaklaştıkça, yok çatın dar yok çok kilolusun yok bebeğin başı büyük gibi şeylerle otomatik sezaryana yönlendiriyolar. vs vs vs:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?