2012 Ekim Anneleri

aydının ilçesi cnmm bugün kurtuluşumuz var akşamda konser var ferhat göçer geliyooo sabahın köründe toplar atılır her yıl bu sene evimin dibinde atıldı evin sallandığını hissettim korktum baya bidaha uyuyana aşk olsunnn

Ben aldim ama internetten aldigim icin hala supheliyim Bir tane sadece bel icin olandan aldim cunku sezeryan olucam. Bir tanede ilerisini dusunerek diz kapagindan gogus altina kadar olanindan aldim. Beden olarak cizelge vardi ona gore L aldim ben. Daha anneme teslim etmemisler o yuzden tam nasil bilemiyorum. En kotu ihtimal kucuk gelirse sonra kullanirim.

Günaydın Kızlar

dün 2 kuzenimin hamile oldukları haberini aldım, biri ile yıllardır kopuğuz zaten tesadüfen bir yerlerde karşılaşırsak görüşürdük yoksa ne o arar ne de ben arardım onu, e haliyle benim hamile olduğumu öğrendiklerinde de aramadı bende aramayı düşünmüyorum, çokta kırgınım ona aslında ama başka konu.
diğer kuzenim ise ablam kadar yakın bildiğim canım dediğim di.. hamileliğimden önce bazı 3üncü şahıslar yüzünden aramız soğudu, hamile olduğumu o da başkalarından öğrenmiş oldu beni aradı sözde tebrik etmek için ama bir sitem bin sitem şeklinde, e bende haliyle dedim merak edip hal hatır sormaya aramış olsaydın herkesten önce öğrenirdin emin ol diye... bana tamam tamam hamilelik tripleri başlamış anlaşıldı diyip kapatmıştık...
kızlar sizce ne yapmalıyım?

acaba başlarını kaşımaya fırsatları var mı?

biri ikizdi zaten daha 26 da doğurdu(sinem8484) hala küvözde olabilirler..diğerleri de acele acele oldu. böyle planlı olan sadece dünküler.

yaaa bende anlamıyorummm bu işleri nie korkuturlar ki moral vercekleri yere çevremde böylelerini tutmjuyorum zaten onlaradamı öle yaptılar acaba merak ediyorum...

Sezaryen de korse takicak miyiz?dikislet falan da var ama tecrubeli annisler bize bilgi versin lutfen?

Dr umla konustum ben eger dikis ustune gelmiyorsa 5 gun sonra takmaya baslarsin dedi ve guldu:) cok siki olmamaliymis. Birde su var izin verse bile ben o halimle takabilecekmiyim. Adam kesin ondan guldu. Kum torbasi koyuyolarmi dikis ustune? Eskiden konuluyodu da simdi sanki koymuyolar. o gercekten acitiyormus

ben daha en başta sordum etkiler mi diye,senin kilon etkilemez ama bebeğin kilosu etkiler demişti.hem bebeğini sadece normal doğumda değil,epidural veya spinal sezeryanda da görebilirsin..

bendede aynı durum var yaa birde akşama kadar oturunca zaten karın top gibi oluyor ve acayip sertleşiyor sonrasındada uzanmak gerçekten çok imkansız oluyor banada eşim hep söyleniyor uzanmıyorum diye ama napıyım olmuyor yani...

yaaa bende anlamıyorummm bu işleri nie korkuturlar ki moral vercekleri yere çevremde böylelerini tutmjuyorum zaten onlaradamı öle yaptılar acaba merak ediyorum...

hiçbişi diyemedim bense seviniyodum az kilo aldım bebeğinde kilosu normalse normal doğururum diyee onlar öyle deyince sinir oldum şartlar uygun olursa neden olmasın dedim kilolu olduğum için çatım dar olurmuş falan filannn bakalım yarın sorucammm inşallah doktorumda umutsuz konuşmazz ben kendimi 2 durumada hazırlıyorum buarada dün kardeşim benle doğuma girmek istediğini söyledi şaşırdım korkarsın dedim istiyorum dedi yarın doktora sorucam izin verirlerse girmek istiyo kardeşim doğumaa

aynen canım benimde sanki aşaığıya doğru iyice yerleşiyor gibiydi bizimki bi vuruyor böle alttan alttan nasıl korkuttu beni :)
yarın bi gidelimde dr a bakalım ne dicek sen kaçta gideceksin bana öğleden sonra gel dedi

slm ekım annelerı ve bebıslerı

bızım dr nobet cıkısıymıs bugun yokmus yarın yada obur gun dr gıdıcez dogum seklımız ve tarıhımız bellı olucak......

Valla sorma,benim de kirgin olduklarim var ama iste su an dusunup canimi sıkmak istemiyorum,bence sende oyle yap,su an bu tür durumlari aklinda al ver etme,bos yere sıkılıyosun.biz hormonlardan dolayi trip atacagimiza millet bizden daha hamile sanki!bence umursama ve onemseme.cunku ister istemez insan geriliyor.ama seni arayani sen de ara tebrik et istersen,iyilik sen de kalsin.nolucak bir telefon sonucta,sonra ben onu atadim o aramadi bile olacak.

ben daha en başta sordum etkiler mi diye,senin kilon etkilemez ama bebeğin kilosu etkiler demişti.hem bebeğini sadece normal doğumda değil,epidural veya spinal sezeryanda da görebilirsin..

yok cnm sezeryanıı genel istiyorummm dayanamam hissetmeye inşallah dediğin gibi olur yarın belli olur büyük ihtimalle yarını iple çekiyorum geçen ay doğru düzgün göremedik oğlumu şeker yüzünden adam bakmadı bile bu ay uzun uzun bakmak istiyorum özledikk biz oğluşumuzu babamızda çok iradeli kaç aydır 1 gün bile kaçırmadıı muayenelerii çok özlüyomuş oğlunu bide beni yalnız bırakmak istemiyo

canım bizim şubede bir arkadaş 140 kilo ile doğuma girdi. normal yapıcaktı çatısı filanda dar değilmiş. sadecebebek dönmediği için mecburi szeryan oldu ama normal doğum için bence annenin kilosundan ziyade bebeğin kilosu önemli. gerçi ben 5,5 kilo doğmuşum ve annem beni normal doğurmuş normal doğumda işte bi çok faktör var yaa, sadece bebek kilosu anne kilosu vs değil..birazda cesaret lazım:) bide doktorlarımız pek öyle normal doğuma yönelndirmio hemen sezeryan diyip çıkıyolar işin içinden. ilk başlarda aa neden olmasın normal yaparsın tabi şu bu diyolar ama yaklaştıkça, yok çatın dar yok çok kilolusun yok bebeğin başı büyük gibi şeylerle otomatik sezaryana yönlendiriyolar. vs vs vs:44:

Son düzenleme:

:bende 17:30 da gideceğim... hem çalışabilir raporunu 5 haftadan 4 haftaya değiştiricem hemde artık doğum şekli bellimi merak ediyorum onu sorumcam ve tabiki zıpır kızım neler yapıyor bakalım neden bu kadar aşağıları ittiriyor onu sorucam çünkü bazen o kadar aşağıdan vuruyorki resmen geliyor diyorum.. bunlar normalmi ve en önemlisi artık hangi durumlarda ne yapmalı onuda görüşmek istiyorum...

Kum torbasi mi
Duymadim ben ama sorariz hastaneye gidince,ogreniriz tatlim.pazartesi gidip kizlatla bilgi alicaz ayni hastanede dogum yapicaz da biz sevcanyk ve artistle.

oğlum ve benim için hangisi hayırlıysa öle olsun doğumumuz dediğin gibi özle hastanelerr parayı sevdiği için öyle yapabilirler neysee hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…