2012 Ekim Anneleri

bencede canım benimde soracaklarım hemen hemen aynı ama dr a gittimmi kafam duruyor resmen soracaklarımıda unutuyorum
oğlumu görünce aklım başımdan gidiyor ama doğumu sorcam mutlaka bide benim akıntımdada artış oldu onu sorcam ve neden altta bukadar hissediyorum doğurcam sanıyorum

bizde cuamrtesi gidicez doktora kısmetse. kızım bize hiç yüzünü göstermedi aylardır. inşallah bu ekz gösterir. nazlı kızım benim:) benimde çok aşağı vuruyo her an doğcak zannediyorum. bu kadar erken inmesi normal mi merak ettim bende?
canım bu rada bende çalışabilirimi 5 hafta aldım. doktora sordum hani daha erken çıkmak istersem ne yapayım diye,o da banaçıkacağın zaman bir önce gel çalışamazını veririz dedi. yani sen niye 4 hafta çalışabilir olarak dğeiştirceksin onu anlamadım? gerek varmı ki? günü gelince direk çalışamazını alır ayrılırsın olmaz mı_?:26:

Bu arada konuyla alakasiz olacak ama sormam lazim,simdi dogumda gelen giden cok olacak ya,evdeki bayan terliklere baktim,her biri ayri telden,carpik curpuk...netten almayi dusunuyorum ama nerden alsam bilemedim,biraz baktim bulamadim da..sizin tavsiye edebileceginiz bir yer var mi?kadinlarin ayaklarina dogru duzgun terlik verelim.

yok ben dün sordum hastanen verdiği yarım A4 bir kağıt vardı sanırım sizdede öyledir 5 hafta çalışabilir bu süre doğum sonuna eklenecek falan yazıyor hatta orjinali sizde kalacak doğuma gelirken getireceksiniz demişlerdi işte o kağıdı alıp gel tekrar tarih değişikliği yapacağız dedi. Çünkü SGK sisteminde değişiklikler var senin 32. haftada daha 5 hafta çalışabilir diye kağıt yazdıkları zaman 35 gün hesaplıyorlar ama sen 1 hafta yada 2 hafta daha erken çıkmaya karar verirsen ve tarih düzeltilmezse işyerinde o tarihi düzeltemiyor.. yani prosedür anlamında bir sürü ıvır zıvır var... yeni evrak hazırlanıp verilecek sonrada işte çalışamaz yada iş görmezlik raporunu başlatacaklar..

oğlum ve benim için hangisi hayırlıysa öle olsun doğumumuz dediğin gibi özle hastanelerr parayı sevdiği için öyle yapabilirler neysee hakkımızda hayırlısı

öyle canım hakkımızda hayırlısı..ben normal istiyorum. epidural normal doğum. ama olmazsada korkarsam, beceremez dayanamazsam yada başka bişi olursa, çünkü sancılarımız filan gelmeye başlayınca muhakkak karar değiştiricez o zaman epidural sezeryana yönelicem..yeterki bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin..en önemlisi o..herkes her türlü doğuryo..bitiyo bi şekilde hayırlısı olsun canım..

günaydın kızlar.. uykusuz bir gecenin ardından güne güzel bi haberle başladım belki hatılayanınız vardır kpss atamasında memurluk olmuştu benim ama 1 buçuk aydır evdeydim diğer işimden ayrılalı.. bugun aradılar ne zaman başlarsın dediler bende hemennn dedim çünkü az vaktim var sadece 1.5 hafta çalışabilicem. doktordan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım daha da uzatmaya gerek yok sanırım dimi? yalnız beni görünce büyük bi hayal kırıklılığına uğrayabilirler bi gidicem bi daha 4 ay sonra e ne yapalım kısmet böyleymiş..

glshh cım seninle aynı durumu yaşıyorum bebişimin kafası aşağıda inanır mısın dün gece baskıdan 10 dk da bir tuvalete kalktım var sanıyorum gidiyorum ama yok.. karnım zaten öle hiç bi zaman yukarıda olmadı annemin dediğine göre son aya girdiğimden beri aşağıya inmiş daha da çok.. bakalım cumartesi doktora sorayım ben karnın aşağıda olması doğumun belirtisi mi baskı yapması açılmayı artırır mı? tabi unutmazsam..

valla ben haftalardır netten kendimede bakıyorum hastane için bir açık bir kapalı terlik ama onu bile bulamadım... en güzeli büyük bir pazara gidip almak oralarda mağazalara göre bile daha çok çeşit oluyor... ben öyle yapacağım...

prensesine maşallah arkadaşım benim kızımda 32.haftada aşağı inmişti yerleşimi haftasına göre uyumlu değildi, 10 gün sonrasında kontrole gittiğimde yerleşimi güzel, düzelmiş dedi doktorumuz tabii bu 10 gün içinde magnezyum kullandık doktorumuz magnezyumun bu durumlarda çok işe yaradığını ve aksatmadan içmemiz gerektiğini söyledi.

Kum torbasi mi
Duymadim ben ama sorariz hastaneye gidince,ogreniriz tatlim.pazartesi gidip kizlatla bilgi alicaz ayni hastanede dogum yapicaz da biz sevcanyk ve artistle.

Canim ya sorun bir lutfen. Simdi eskiden sicak kum torbasi koyuyolarmis dikis ustune ve hala koyan yerler varmis. Eylul annelerinde biri de yazmis en beter kismi kum torbasi diye. Tirstim yalan degil

kulaklatan dolma seylere bosuna canini sikma cannim.doktorunla konus boyun nasil bu arada.benimde kilom var ama boyun uzun kurtariyorum yani:)banada oyle dediler doktora sordum vucut kitlen ....seviyenin ustunde olursa zor olur dedi boyun oldugu icin sanslisin uzun boylularin catisi genis olur dedi.ama yinede cok kilo hic birzaman icin iyi degil malesef.ben hic yuruyus yapamiyorum asil yuruyus egsersiz normal dogumu koalylastiran seylermis.

Ya evet buyuk pazarlarda cok cesit var di mi,ama iste dolasacak halim yok
Bunlar kaliteli midir acabaaa?
Ayakkabı Aşktır!

çok ilginçmiş...çünkü o bize verilen çalışabilir raporunda 37 .haftaya kadar çalışabilir yazıyor,fakat mesela ben 36da falan ayrılacağım,doktora gidip iş göremezlik raporu alacağım. orada da 36. haftada ayrıldığım yazacak dolayısıyla hesap yine aynı olacak.. 32-37 arası değil de 32-36 arası aktarılmış olacak..bunun olması gerekeni bu..yani değiştirmek kesinlikle ve kesinlikle gerekmiyor.çok eminim bu konuda..ben bu işler için yönetmelikleri maddeleri harf harf okudum..ilgili yerlerle de yazıştım..ama sen yurtdışındaysan bilemem..

bende karar veremedim ne alayım, ne zaman alayım, birde beden konusuna karar veremedim..

bende ingilterede yasiyorum canim,esim almanya dogumla ama ingilteredeyiz yani ortada 3 dil var aa ben almanca bilmiyorum,simdiden diyorum sen onunla almanca konus ben turkce okulda ingilizce ogrenir diye ama bu seferde cocugun kafasi karisir esimde banane ben kizimla turkce konusurum diye,oyle daha samimi oluyorus:)ayy planlar cok neyse saglikla dogsunlarda ins

tebrikler canım..bir an önce başlada sonrada izne çık:) nereye başlıosun canım? hayırlısı olsun bakalım..
cumartesi unutmada sende sor bakalım doktora. bende sorucam.çünkü erken olduğunu düşünüyorum. daha haftam ileri değil o kadar? inşallah bi aksilik yoktur:26: erken doğumu tetikleyici bişey mi bu acaba?

boyumda uzun değil malesef 1.65 ve şuanda kilom 93 toplamda 5 kilo aldım canım

bende 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım bunu takiben 37.haftamda tekrar mı rapor alacağım çalışamaz diye :44:
ben o yeterli sanıyordum. birde ben aslını çalıştığım şirkete verdim kendimde fotokopi kaldı çünkü doktorumun asistanı öyle demişti yanlış mı söyledi

cnm benim annemden duyduğum aşağıda olan bebeğin doğumunun yakın olduğu bi arkadaş erken doğum yaptı ondan önce oturuyoduk birlikte annem baktı göğsüyle karnı arasında 4 parmak olması lazımmış ona baktı onun baya aşağıdaydı zaten 1 hafta sonrada doğum yaptıı arada bende bakıyorum kendime kaç parmak var diye benmki yukarda daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…