:bende 17:30 da gideceğim... hem çalışabilir raporunu 5 haftadan 4 haftaya değiştiricem hemde artık doğum şekli bellimi merak ediyorum onu sorumcam ve tabiki zıpır kızım neler yapıyor bakalım neden bu kadar aşağıları ittiriyor onu sorucam çünkü bazen o kadar aşağıdan vuruyorki resmen geliyor diyorum.. bunlar normalmi ve en önemlisi artık hangi durumlarda ne yapmalı onuda görüşmek istiyorum...
:bende 17:30 da gideceğim... hem çalışabilir raporunu 5 haftadan 4 haftaya değiştiricem hemde artık doğum şekli bellimi merak ediyorum onu sorumcam ve tabiki zıpır kızım neler yapıyor bakalım neden bu kadar aşağıları ittiriyor onu sorucam çünkü bazen o kadar aşağıdan vuruyorki resmen geliyor diyorum.. bunlar normalmi ve en önemlisi artık hangi durumlarda ne yapmalı onuda görüşmek istiyorum...
bizde cuamrtesi gidicez doktora kısmetse. kızım bize hiç yüzünü göstermedi aylardır. inşallah bu ekz gösterir. nazlı kızım benim:) benimde çok aşağı vuruyo her an doğcak zannediyorum. bu kadar erken inmesi normal mi merak ettim bende?
canım bu rada bende çalışabilirimi 5 hafta aldım. doktora sordum hani daha erken çıkmak istersem ne yapayım diye,o da banaçıkacağın zaman bir önce gel çalışamazını veririz dedi. yani sen niye 4 hafta çalışabilir olarak dğeiştirceksin onu anlamadım? gerek varmı ki? günü gelince direk çalışamazını alır ayrılırsın olmaz mı_?:26:
oğlum ve benim için hangisi hayırlıysa öle olsun doğumumuz dediğin gibi özle hastanelerr parayı sevdiği için öyle yapabilirler neysee hakkımızda hayırlısı
Bu arada konuyla alakasiz olacak ama sormam lazim,simdi dogumda gelen giden cok olacak ya,evdeki bayan terliklere baktim,her biri ayri telden,carpik curpuk...netten almayi dusunuyorum ama nerden alsam bilemedim,biraz baktim bulamadim da..sizin tavsiye edebileceginiz bir yer var mi?kadinlarin ayaklarina dogru duzgun terlik verelim.
Kızlar tekjrardan merhaba bugun girecektim giremedim doktor kontolumuz vardı
suyumuz boyumuz posumuz iyi de maşallahama başımız çok aşşağıdaymış
sizce erken doğumum mu olur benim.Yat dınlen dedı çok fazla yurumekte yok dedı...
kızlar yokmu aranızda netten beşik alan ???????:44::44:
Kum torbasi mi
Duymadim ben ama sorariz hastaneye gidince,ogreniriz tatlim.pazartesi gidip kizlatla bilgi alicaz ayni hastanede dogum yapicaz da biz sevcanyk ve artistle.
hiçbişi diyemedim bense seviniyodum az kilo aldım bebeğinde kilosu normalse normal doğururum diyee onlar öyle deyince sinir oldum şartlar uygun olursa neden olmasın dedim kilolu olduğum için çatım dar olurmuş falan filannn bakalım yarın sorucammm inşallah doktorumda umutsuz konuşmazz ben kendimi 2 durumada hazırlıyorum buarada dün kardeşim benle doğuma girmek istediğini söyledi şaşırdım korkarsın dedim istiyorum dedi yarın doktora sorucam izin verirlerse girmek istiyo kardeşim doğumaa
valla ben haftalardır netten kendimede bakıyorum hastane için bir açık bir kapalı terlik ama onu bile bulamadım... en güzeli büyük bir pazara gidip almak oralarda mağazalara göre bile daha çok çeşit oluyor... ben öyle yapacağım...
yok ben dün sordum hastanen verdiği yarım A4 bir kağıt vardı sanırım sizdede öyledir 5 hafta çalışabilir bu süre doğum sonuna eklenecek falan yazıyor hatta orjinali sizde kalacak doğuma gelirken getireceksiniz demişlerdi işte o kağıdı alıp gel tekrar tarih değişikliği yapacağız dedi. Çünkü SGK sisteminde değişiklikler var senin 32. haftada daha 5 hafta çalışabilir diye kağıt yazdıkları zaman 35 gün hesaplıyorlar ama sen 1 hafta yada 2 hafta daha erken çıkmaya karar verirsen ve tarih düzeltilmezse işyerinde o tarihi düzeltemiyor.. yani prosedür anlamında bir sürü ıvır zıvır var... yeni evrak hazırlanıp verilecek sonrada işte çalışamaz yada iş görmezlik raporunu başlatacaklar..
Ben aldim ama internetten aldigim icin hala supheliyimBir tane sadece bel icin olandan aldim cunku sezeryan olucam. Bir tanede ilerisini dusunerek diz kapagindan gogus altina kadar olanindan aldim. Beden olarak cizelge vardi ona gore L aldim ben. Daha anneme teslim etmemisler o yuzden tam nasil bilemiyorum. En kotu ihtimal kucuk gelirse sonra kullanirim.
Araplarin sayisi o kadar az ki burada heryerde ingilizce maalesefAraplar zaten biliyorlar malum eski ingiliz somurgesi Ben valla bebis icin degil kendi acimdan dusunuyorum Neyse dogsun yapariz bir sekil. Aslinda flemenkce ogrenmesine simdilik gerek yok ama ileride unv. egitimi icin orada olacagi icin bir bakimada sart. Yazik bizimki daha dogmadan okulunu bile planladim Tedavi sart bana Kesin manyak, pimpirikli biri olacagim ben
günaydın kızlar.. uykusuz bir gecenin ardından güne güzel bi haberle başladım belki hatılayanınız vardır kpss atamasında memurluk olmuştu benim ama 1 buçuk aydır evdeydim diğer işimden ayrılalı.. bugun aradılar ne zaman başlarsın dediler bende hemennn dedim çünkü az vaktim var sadece 1.5 hafta çalışabilicem. doktordan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım daha da uzatmaya gerek yok sanırım dimi? yalnız beni görünce büyük bi hayal kırıklılığına uğrayabilirler bi gidicem bi daha 4 ay sonrae ne yapalım kısmet böyleymiş..
glshh cım seninle aynı durumu yaşıyorum bebişimin kafası aşağıda inanır mısın dün gece baskıdan 10 dk da bir tuvalete kalktım var sanıyorum gidiyorum ama yok.. karnım zaten öle hiç bi zaman yukarıda olmadı annemin dediğine göre son aya girdiğimden beri aşağıya inmiş daha da çok.. bakalım cumartesi doktora sorayım ben karnın aşağıda olması doğumun belirtisi mi baskı yapması açılmayı artırır mı? tabi unutmazsam..
kulaklatan dolma seylere bosuna canini sikma cannim.doktorunla konus boyun nasil bu arada.benimde kilom var ama boyun uzun kurtariyorum yani:)banada oyle dediler doktora sordum vucut kitlen ....seviyenin ustunde olursa zor olur dedi boyun oldugu icin sanslisin uzun boylularin catisi genis olur dedi.ama yinede cok kilo hic birzaman icin iyi degil malesef.ben hic yuruyus yapamiyorum asil yuruyus egsersiz normal dogumu koalylastiran seylermis.
çok ilginçmiş...çünkü o bize verilen çalışabilir raporunda 37 .haftaya kadar çalışabilir yazıyor,fakat mesela ben 36da falan ayrılacağım,doktora gidip iş göremezlik raporu alacağım. orada da 36. haftada ayrıldığım yazacak dolayısıyla hesap yine aynı olacak.. 32-37 arası değil de 32-36 arası aktarılmış olacak..bunun olması gerekeni bu..yani değiştirmek kesinlikle ve kesinlikle gerekmiyor.çok eminim bu konuda..ben bu işler için yönetmelikleri maddeleri harf harf okudum..ilgili yerlerle de yazıştım..ama sen yurtdışındaysan bilemem..
günaydın kızlar.. uykusuz bir gecenin ardından güne güzel bi haberle başladım belki hatılayanınız vardır kpss atamasında memurluk olmuştu benim ama 1 buçuk aydır evdeydim diğer işimden ayrılalı.. bugun aradılar ne zaman başlarsın dediler bende hemennn dedim çünkü az vaktim var sadece 1.5 hafta çalışabilicem. doktordan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım daha da uzatmaya gerek yok sanırım dimi? yalnız beni görünce büyük bi hayal kırıklılığına uğrayabilirler bi gidicem bi daha 4 ay sonrae ne yapalım kısmet böyleymiş..
glshh cım seninle aynı durumu yaşıyorum bebişimin kafası aşağıda inanır mısın dün gece baskıdan 10 dk da bir tuvalete kalktım var sanıyorum gidiyorum ama yok.. karnım zaten öle hiç bi zaman yukarıda olmadı annemin dediğine göre son aya girdiğimden beri aşağıya inmiş daha da çok.. bakalım cumartesi doktora sorayım ben karnın aşağıda olması doğumun belirtisi mi baskı yapması açılmayı artırır mı? tabi unutmazsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?