2012 Ekim Anneleri

sıkıntı yapma canım kendine..bende haftasonu sorucam doktora. belli olu rinaşllah doğum şeklimiz. ben ikisinide izledim valla ikiside zor:26: hiçbişekilde doğuramıycam gibi geldi izlerken bakalım doktor ne diycek..hayırlısı olsun canım yaa napalım
eleviti yada balık hapını bırakan oldumu tontişler

ben uzun süredir elevit içmiyorum. hatta zn zamanlarda hiç bi ilaç içmiyorum öyle sadece yediklerimden almaya çalışıyorum vitamini demiri vs. muhtemelen yetmiyodur ama ilaç içmekten nefret ettim

bana yenı gttgm doktor eleviti gecen hafta balıgıda bu hafta bırak demiştide.elevit kan sulandırıo dedi doguma yakın kullanılmaması lasım dedi ama sizinkide derdi öle olsa kafam karıstı dogrusu

aynen canım bende bıktım cok sewındım bırak deince ama kan hapını bırakmasaydın ya o en önemlisiymiş

elevit, içiliyor mu hala? bana dr. detaylı ultrason haftamda bıraktırmıştı halbu ki :44: balık yağına devam ediyorum zaten 30.haftamda başlatmıştı ve tabii olmazsa olmaz kan ilacına devam...

aynen canım bende bıktım cok sewındım bırak deince ama kan hapını bırakmasaydın ya o en önemlisiymiş

haklısın canım , en önemlisi demir ama işte nefret ettim midem almıyo artıkbende kırmızı et filan tüketiyorum onlarla kompanse etmeye açlışıyorum ama sanırım depolar eridi. yarından itibaren yeniden başlayaım demire. halsizlikler, uyku halleri başladı çünkü

kayınvalideciğim rüyasında hamur görmüş
hemen kendime yordum bende.
anlamı; hamile bir kadının yakında doğuracağına işaret edermiş
ailede benden başka hamiş yok benim işte

ya bende bugün rüyamda dogurmusum kızımı kucagıma alıom ama oglum die sewiom erkekmiş meger.we dier rüyam altın bilezik taktı annem koluma 2 tane sımdı rüyadan bahsedince , baktım neymiş die erkek çocuga yazıodu koptummmmmm ama cok eminim kızımın kuşunu gördüm kız yaaa

Asudecim bebeğin iyi günlerde kullansın inşaallah. Ben de bu modeli almayı düşünüyorum ancak bi sorum var bu model tam yatmıyor galiba. 3 farklı yatış pozisyonu var diyor ama dümdüz olmuyor yatak gibi değil mi?:26::26:

yatıyor canım daha önce başka bir model almayı düşünüyorduk yine aynı markanın o yatmıyordu ama daha sonra jokerde sadece bu modelin yattığını söylediler ve doğruymuş geri orta ve dik olarak 3 pozisyonu var yani yatıyor

yatmayan modeli bu canım...

Bright Starts Ingenuity Otomatik Ev Tipi Anakucağı - e-bebek.com

evet bir ara bunu almayı istedim ama yatmıyor diye yazmıştı arkadaşlar. Ben de senin aldığından alayım bari Maşallah dün bebeğinin odasının fotoğraflarına baktım; yok yoktu.. Çok hamaratmışsın. Bebeğin ne şanslı Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Ben balık hapı hiç kullanmadım. Elevit'i kendi çapımda bir içiyor bir içmiyordum. Çünkü nefret ediyorum o ilaçtan. Bu hafta doktoruma bırakayım artık dedim, içmesini sevmediğimi söyledim. Bana aynen " dövüp yemeklerine kat istersen ama muhakkak içeceksin" dedi
Hatta kardeşim "doğumdan sonrada devam ettiriyorlar" dedi. Bu haptan kurtulamayacağım sanırım.

sağol canım Allah razı olsun

Rabbim cümlemize sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip etsin tüm aldıklarımızı

evet daha öncede konuşmuştuk o modelin yatmadığını Masum da almayı istiyordu sonra o da vazgeçti bu modelden tınylove aldı sanırım...

çok dik duruyor bu model ben e bebekte gördüm ve kesinlikle ilk aylarda yatamaz bebekler

ama benim aldığım modelde geri yatırır durumda gayet rahat yatar ve uyur

hamarattır oo hemde ne hamarat sen birde difrizini aç bi bak neler yaptı neler
afiyetle yesinler ailece

kızlar balımla laplaceden haberi olan varmı?allah yardım etsin ikisinede inşallah

ben yazdıkları mesajları bile bulamadım neden bu haftada doğuma girdiklerinden haberim bile yok
53:
allah yardımcıları olsun,inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…