eleviti yada balık hapını bırakan oldumu tontişler
sıkıntı yapma canım kendine..bende haftasonu sorucam doktora. belli olu rinaşllah doğum şeklimiz. ben ikisinide izledimevet az aldımm cnm allahtan son 1 aydırda diyet yapıyorum şeker yüzünden ben pek umutlu değlim artık sezeryanı düşünüyorum hep bazen açıp izliyim dişyorum sonra vazgeçiyorummm görürsem kötü olurum aklımdan çıkmaz diye acaba belli olurmuki doğum şekli bu zamanlarda
sıkıntı yapma canım kendine..bende haftasonu sorucam doktora. belli olu rinaşllah doğum şeklimiz. ben ikisinide izledimvalla ikiside zor:26: hiçbişekilde doğuramıycam gibi geldi izlerken bakalım doktor ne diycek..hayırlısı olsun canım yaa napalım
ben uzun süredir elevit içmiyorum. hatta zn zamanlarda hiç bi ilaç içmiyorumöyle sadece yediklerimden almaya çalışıyorum vitamini demiri vs. muhtemelen yetmiyodur ama ilaç içmekten nefret ettim
aynen canım bende bıktım cok sewındım bırak deince ama kan hapını bırakmasaydın ya o en önemlisiymiş
canım biz brıght starts aldırdık babanneye, ben henüz göremedim netten beğenmiştim ama kayıvalidem pek beğenmiş içinin kumaşı çok yumuşakmış ve geri yatabiliyormuş...
Bright Starts Snuggle Ducking Rocer rnleri | Mutlu Bebe | Bisiklet | Bebek Malzemeleri, Bebek Arabalar, Oyuncaklar, Mama Sandalyeleri, Yrteler, yataklar, Mama Koltuu, Ana Kucaklar, Salncaklar, Araba Koltuklar, Oyun Alanlar, Park Yataklar
bu model dilersen bir incele
Asudecim bebeğin iyi günlerde kullansın inşaallah. Ben de bu modeli almayı düşünüyorum ancak bi sorum var bu model tam yatmıyor galiba. 3 farklı yatış pozisyonu var diyor ama dümdüz olmuyor yatak gibi değil mi?:26::26:
yatıyor canım daha önce başka bir model almayı düşünüyorduk yine aynı markanın o yatmıyordu ama daha sonra jokerde sadece bu modelin yattığını söylediler ve doğruymuş geri orta ve dik olarak 3 pozisyonu var yani yatıyor
yatmayan modeli bu canım...
Bright Starts Ingenuity Otomatik Ev Tipi Anakucağı - e-bebek.com
Ben balık hapı hiç kullanmadım. Elevit'i kendi çapımda bir içiyor bir içmiyordum. Çünkü nefret ediyorum o ilaçtan. Bu hafta doktoruma bırakayım artık dedim, içmesini sevmediğimi söyledim. Bana aynen " dövüp yemeklerine kat istersen ama muhakkak içeceksin" dedieleviti yada balık hapını bırakan oldumu tontişler
ben aldım canım noldu
evet bir ara bunu almayı istedim ama yatmıyor diye yazmıştı arkadaşlar. Ben de senin aldığından alayım bariMaşallah dün bebeğinin odasının fotoğraflarına baktım; yok yoktu.. Çok hamaratmışsın. Bebeğin ne şanslı Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
evet bir ara bunu almayı istedim ama yatmıyor diye yazmıştı arkadaşlar. Ben de senin aldığından alayım bariMaşallah dün bebeğinin odasının fotoğraflarına baktım; yok yoktu.. Çok hamaratmışsın. Bebeğin ne şanslı Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
hamarattır oo hemde ne hamaratsen birde difrizini aç bi bak neler yaptı neler
afiyetle yesinler ailece
mobilya beşik mi aldın canım bende alcamda hangi siteden aldınız acaba ?[/QUOTE
ya canım özelcan.com du sanırım.mobilya beşik aldım büyüyen belis marka
kızlar balımla laplaceden haberi olan varmı?allah yardım etsin ikisinede inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?