2012 Ekim Anneleri

al bendende o kadar bende aynını diyorum eşimde sabırsızlanıyor nasısa gelişimleri tamamlanıyor diye söyleniyoruz tabii rahat rahat
ama bende sıkıldım hamilelikten kucağıma alasım var meleğimi

bende diyorum bazen. sağlıklı olsun ama erken olsun diye.. çok sıkıldım. eşim böyle söylediğimi duyunca, sanki çocuk çıkıp gelecek gibi karnıma kafasını dayayıp sakın erken gelme oğlum anneni dinleme vaktinde gel diyor:)))

aynen canım bende hiç kullanmadım vermedi doktorum...

balık konusuna gelince sadece 2 kez yedim ve doktoruma söyledim hiç sorun değil ceviz ve badem ile o açığı fazla fazla kapatırız dedi..

ben hiç sormadım doktora,,internetten araştırmıştım, omega 3 olan yiyeceklerden yiyince yetiyo zaten, cevizide çok fazla yemiyorum günde 1 tane unutmazsam yemeye çalışıyorum. oda zekası için. birde semiz otunda çok var omega 3, salatayı çok sevdiğim için bol bol ondan yedim kışın..

eleviti yada balık hapını bırakan oldumu tontişler

Ben bugun elevit i dr sormadan biraktim. Cunku Turkiye de ki dr um kilo aldirmiyormu diye sormustu bende bu son aya kadar icmeye devam ettim ama bugun kafam atti almadim. Balik yaginida iki gunde bir iciyorum bazen hergun. Onuda Turkiye deki dr um vermisti. O da vejeteryanim diye yoksa ceviz de ayni etkiyi yapiyor. Off oldum zaten duba cal cal oyna

bana doktorum 2 sinide önermedii

Kızlar şimdi doktordan geldik nts felan Allaha şükür iyi ama doktor diyorki ben garanti severim 38. haftada sezeryanla alalım normale bırakmayalım ne olur ne olmaz son günler önemli sezeryan beş dakika felan ben aslında epidural normal istiyorum ama doktoprum kesinlikle iyi niyetle böyle söylüyor ailem, eşim herkes mahalle baskısı yapıyor ama normal ol diye bende çok özeniyorum normal olanlara ama nedense psikolojim herşey sezeryana beni, daha yaklaştırıyor ne yapmalıyım bilemiyorum, bir de doktor dedi ki doığumdan sonra iki ay ölüm riski lohusa kadının yaşıtlarına göre daha fazla oluyormuş duydunuz mu o da korkuttu....

saol canım nüfus müdürlüğüne atandım.. doktor geçen hafta gittiğimde başı bayağı aşağıda baskı yapar dedi sadece ama erken olur diye birşey söylemedi ama bu gittiğimde tekrar sorucam canım

senin domatesler ne oldu şekerim

sen biliyonmu ağustos böcüğü ile karıncayı dur coyote yi çağıralım o anlatsın

Geldim geldim,agustozbocuu ekim annelerinden bazilari yazin saz calip oynamis,karinca coyoteyle asu da domatis yapmis,buzlugunu doldurmus,sonra kis gelmiiiiiis...agustoz bocuu annisler karinca coyoteyle karinca asuya dimis ki,fazla domatizin var mi demis
Hikaye boyleydi,kissadan hisse,siz siz olun,buzlugunuzu doldurun,yoksa dilime dusersinizzz

herşey normal seyrindeyse neden normale bırakmıyo onu anlamadım canım ben bi sorun mu varki garantili olan sezeryan demiş ?

canım senin doktorda felaket tellalı gibi mübarek.. keyfi sezeryana yönlendirenlere çok sinir oluyorum.. kişi tercih ederse tamamda doktor ortada bişey yokken böyle niye yapar aklım almıyor. ölüm hikayesinide salamış gibi geldi bana. hiç böyle bir şey duymadım. mantıklıda gelmiyor. çünkü doğumla berabar vücut yenileniyor. daha gençleşiyorsun. doktorun dediği olsaydı ölüm istatistiklerinde en başta olurdu. malum dünya kadar doğuran var türkiye gibi bir ülkede..

slm kızlar
allah nasip ederse ekim ayında kızımı kucağıma alıcam inşallah ama henüz bir isim bulamadım.isimlerin karakterleri etkilediğini düşünüyorum o yüzden anlamlı bi isim bulamadım. bana yardım eder misiniz isim önerilerinizi bekliyorummm.şimdiden teşekkür ederim...

kızlar artist yok bugün merak ettim :26:

sabah buradaydı sanki,günleri karıştırıyor olabilirim.. okula gitti bugün,belki ordan başka yerlere gitmiştir..aman daha hastane olmasın da..

Asucum. Bugun ise gidecekti,sabah yazdi,ise gitcem diyeee.

amanda benı merak ederlermişşş ,ötekide hakkımda bilgi verirmiş yerim ben göbişinizin içindeki minik portakal popişlileri ben ıyım kızlar dogurmadım daha şaka maka zaman geçiyormus yaaa daha yetiştirmem gereken bir sürü şey var :18::18::18:

herşey normal seyrindeyse neden normale bırakmıyo onu anlamadım canım ben bi sorun mu varki garantili olan sezeryan demiş ?

Ya işte sezeryanda herşey belliymiş ondan

Bende doğumun çok güzel bir şey kadın için vucudun yeniden yepılandığı daha geçnçleşildiği güzelleşildiği bir şey olarak duydum ama bunlar sezeryan için de geçerli mi sezeryandan sonra da anne hüzreleri yenileniyor felan mı

derin, eylül olabilir ben asya ismine bayılıyorum isminde de da olursa nilda gibi çok başarılı oluyorlarmış nilda su çok şaslı b,ir isimmiş

Canım ortada bir neden yokken neden sezeryan dediki doktorun?? Tamam sezeryan kötü bir şey değil ama önce normal olan konuşulmalı. Sen de normal istiyormuşsun. Hangi hastaneye gidiyorsun bu arada???

kızlar aranıza yeni katıldım bişey sorucam ya bebeğim bazen çok aralıklarla tekme atmıyo bende tedirgin oluyorum doktora gitmek istiyorum hemen eşim engelliyor :) ne kadar süre tekme hissetmezsem gitmem gerekiyo bilgisi olan var mı acaba

Bugun nedense kendimi cok yalniz hissediyorum Bu hormanlar beni iyice benden aldi. Aklima gelmeyen yok Hayir sacma oldugunuda biliyorum ama yinede kendimi cokk yalnizzz hissediyorum. Allah dermansiz dert vermesin diye avututorum kendimi ama bugun ise yaramiyor. Musluklarim bugun tamamen acik. Bir yandan da kendime guluyorum. Ev basti beni garanti!! Bacagim cok kotu oldugu icin tek basima disari cikmayada guvenemiyorum. Zaten bu sicaklarda daha da sinir bozucu oluyor. Neyse yazdim rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…