selam herkeslere
uykusuz geceler gene bşladı bende sırt kaburga ağrısından uyuyamıyorum birde genital bölgemde ağrılar artmaya başladı haraket ettikçe batıyor resmen sanırım oğlum aşağılara iniyor yavaş yavaş
nedense erken doğurasım var benim ya psikolojikmi acaba 38 de falan gelsin diorum kendiliğinden bekleyecek takatim kalmad:)))))
selam herkeslere
uykusuz geceler gene bşladı bende sırt kaburga ağrısından uyuyamıyorum birde genital bölgemde ağrılar artmaya başladı haraket ettikçe batıyor resmen sanırım oğlum aşağılara iniyor yavaş yavaş
nedense erken doğurasım var benim ya psikolojikmi acaba 38 de falan gelsin diorum kendiliğinden bekleyecek takatim kalmad:)))))
aynen canım bende hiç kullanmadım vermedi doktorum...
balık konusuna gelince sadece 2 kez yedim ve doktoruma söyledim hiç sorun değil ceviz ve badem ile o açığı fazla fazla kapatırız dedi..
eleviti yada balık hapını bırakan oldumu tontişler
Ben bugun elevit i dr sormadan biraktim. Cunku Turkiye de ki dr um kilo aldirmiyormu diye sormustu bende bu son aya kadar icmeye devam ettim ama bugun kafam atti almadim. Balik yaginida iki gunde bir iciyorum bazen hergun. Onuda Turkiye deki dr um vermisti. O da vejeteryanim diye yoksa ceviz de ayni etkiyi yapiyor. Off oldum zaten duba cal cal oyna
teşekkürler canım, gelişmediği için aldılar kalp atmadı cnmsağol canım.Allah tez zamanda yine verir inşallah sana da ..neden aldırmıştın bebeğini canım yaranı deşmek gibi olmasın ama
tebrikler canım..bir an önce başlada sonrada izne çık:) nereye başlıosun canım? hayırlısı olsun bakalım..
cumartesi unutmada sende sor bakalım doktora. bende sorucam.çünkü erken olduğunu düşünüyorum. daha haftam ileri değil o kadar? inşallah bi aksilik yoktur:26: erken doğumu tetikleyici bişey mi bu acaba?
senin domatesler ne oldu şekerim
sen biliyonmu ağustos böcüğü ile karıncayıdur coyote yi çağıralım o anlatsın
Kızlar şimdi doktordan geldik nts felan Allaha şükür iyi ama doktor diyorki ben garanti severim 38. haftada sezeryanla alalım normale bırakmayalım ne olur ne olmaz son günler önemli sezeryan beş dakika felan ben aslında epidural normal istiyorum ama doktoprum kesinlikle iyi niyetle böyle söylüyor ailem, eşim herkes mahalle baskısı yapıyor ama normal ol diye bende çok özeniyorum normal olanlara ama nedense psikolojim herşey sezeryana beni, daha yaklaştırıyor ne yapmalıyım bilemiyorum, bir de doktor dedi ki doığumdan sonra iki ay ölüm riski lohusa kadının yaşıtlarına göre daha fazla oluyormuş duydunuz mu o da korkuttu....
Kızlar şimdi doktordan geldik nts felan Allaha şükür iyi ama doktor diyorki ben garanti severim 38. haftada sezeryanla alalım normale bırakmayalım ne olur ne olmaz son günler önemli sezeryan beş dakika felan ben aslında epidural normal istiyorum ama doktoprum kesinlikle iyi niyetle böyle söylüyor ailem, eşim herkes mahalle baskısı yapıyor ama normal ol diye bende çok özeniyorum normal olanlara ama nedense psikolojim herşey sezeryana beni, daha yaklaştırıyor ne yapmalıyım bilemiyorum, bir de doktor dedi ki doığumdan sonra iki ay ölüm riski lohusa kadının yaşıtlarına göre daha fazla oluyormuş duydunuz mu o da korkuttu....
kızlar artist yok bugün merak ettim :26:
sabah buradaydı sanki,günleri karıştırıyor olabilirim.. okula gitti bugün,belki ordan başka yerlere gitmiştir..aman daha hastane olmasın da..
Asucum. Bugun ise gidecekti,sabah yazdi,ise gitcem diyeee.
herşey normal seyrindeyse neden normale bırakmıyo onu anlamadım canım ben bi sorun mu varki garantili olan sezeryan demiş ?
canım senin doktorda felaket tellalı gibi mübarek.. keyfi sezeryana yönlendirenlere çok sinir oluyorum.. kişi tercih ederse tamamda doktor ortada bişey yokken böyle niye yapar aklım almıyor. ölüm hikayesinide salamış gibi geldi bana. hiç böyle bir şey duymadım. mantıklıda gelmiyor. çünkü doğumla berabar vücut yenileniyor. daha gençleşiyorsun. doktorun dediği olsaydı ölüm istatistiklerinde en başta olurdu. malum dünya kadar doğuran var türkiye gibi bir ülkede..
slm kızlar
allah nasip ederse ekim ayında kızımı kucağıma alıcam inşallah ama henüz bir isim bulamadım.isimlerin karakterleri etkilediğini düşünüyorum o yüzden anlamlı bi isim bulamadım. bana yardım eder misiniz isim önerilerinizi bekliyorummm.şimdiden teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?