2012 Ekim Anneleri

senin domatesler ne oldu şekerim

sen biliyonmu ağustos böcüğü ile karıncayı dur coyote yi çağıralım o anlatsın

ben yaptım domateslerimi tabii sayende sen heveslendirdin camoka en son domatesleri pek bi beğenmiş yiyordu gerisini bilmem

birinin suyu az mıs canım dierininde sancıları baslamıs meger nst de cıkmıs

şimdi nst de sancı çıkınca doğumamı alıyorlar :18: ama ben ayın 10da ilk kez nst ye gireceğim
ayyy çoğalıyoruz yavaştan
inşallah kolay olmuştur doğumları.

biz geldiiikkk tosun paşam 3262 gr olmuş

doğuma karar vermemiz lazım dedi, ama bu şekilde miadını doldurursa normal doğamaz sezeryanla almak zorunda kalırız dedi

önümüzdeki perşembe gidicez tekrar, sezeryan tarihine karar vericez

normal dedim dedim ,sezeryana döndük

suyumuz, herşeyimiz normal çıktı çok şükür, nstde sancı da çıkmadı

Son düzenleme:
masamda sığıntı gibiyim
akşam doktora gidicem yarın yazabilirim yine bu saatlerde inşallah öpüyorum

maşallahhh oğluşuna canım benim

sizin için en hayırlısı hangisi ise o şekilde olsun inş. tatlım çok şükür herşey yolundaymış

aferin sana

camoka yemeye devam ediyor bildiğim kadarıyla

:126: ağustos böcüsü gibi o da, bu gün geçmişi okuyordum yazmışki ben düğme dikmeyi beceremem :99:
şimdi bide işe başlamış galiba totosu hiç kalkmaz çekiştirdim ayaküstü hemşomu

ayy maşallahh kuzuna allah'ım nazarlardan esirgesin
hakkınızda en sağlıklısı hayırlısı olsun

:126: ağustos böcüsü gibi o da, bu gün geçmişi okuyordum yazmışki ben düğme dikmeyi beceremem :99:
şimdi bide işe başlamış galiba totosu hiç kalkmaz çekiştirdim ayaküstü hemşomu

evet işe başladı çok çalışkandır çokk

Maaşallah oğluna, Allah sağlık versin ikinizede.
Ya ben anlamıyorum eskiler, annelerimiz nasıl doğuruyormuş kilolu bebekleri. 5 kilo bebek doğuran bir bayan tanıyorum normal doğumla. Kaldı ki bende 4,150 gr doğmuşum normal doğumla. Şimdiki doktorlar hemen kilolu olması sezaryen sebebi olarak söylüyorlar. Benim doktorumda dahil buna. Birkaç ay önce kuzenimin eşi yaptı doğum bebek 4,200 gr oldu, doktor "sezaryen" dedi o "normal" dedi. Normal doğurdu.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.

mrb
dun dr a gittiik oglusum 2648 gr cikti kafasi 37 haftalik cikti biraz koca kafali oglum var vajinamdaki igne batmalarinin i sebebi olarak bunu gosterdi asagi baski yapiyordur buyuk oldugu icin dedi
nst de sanci cikmadi
suyum da iyi su an icin hersey normal dogumu gosteriyo

hepimiz için en hayırlısı inşallah kızlar benim doktorum hep normal dedi uğurlu ama bugün sezeryana döndü

kızlar doğumlarınıza az kaldı.rabbim kolaylık versin hey gidi hey.benimkide alınmasaydı.doğacaktı ekimde.

maşallah canım bebeğine

kızlar 10 gün içinde hastaneye gittiğimizde ücret ödemiyoruz di mi?

master maşallah bebişine

maşallah bebişine.hayırlısıyla inşallah

maşallah..kilo fazla olunca mı sezeryana döndü doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…