2012 Ekim Anneleri

herkese merhabalarrr anam oku oku bitiremedim gecmisi, bebislerini gören anneler, hatta topikteki butun anneler hepinizin bebislerine masallah ne cok sey konusmussunuz hangi birine cevap yazsam, katilsam bilemedim

selam kızlar nasılsınız bakalım ? ben hala bekliyorum havalar serinlicek die ama yok ümidi kestim artık , bu ayda sıcak geçicek sanırım , geçmiş bikaç sayfaya göz attım kısa kısa fikirlerimi yaziyim size , arkadaşın birinin bebeği geri kalmıştı , canım şu an tam mevsimi taze fındık taze fıstık ve şanslıysan cevizde bulabilirsin hepsinin tazesi çıktı , bize şu an en çok onlar lazım birde et yemeyi ihmal etme derim ben çünkü bende et sevmem ama bebişim için yiyorum kuzu eti , danada türlü hile oluyor çünkü , birde sola yatmanın gerçekten hem anneye hem bebeğe faydası var , ben çok fenaydım mesela çok şişmiştim ama sola yatmaya başladığımdan beri yavaş yavaş azalan ödemim hiç kalmadı diebilirim ayrıca bebeğe giden oksijenin sola yatınca max seviyeye ulaştığını söylüyor uzmanlar , ha birde temiz hava çok önemli kapalı alanda kalma derim ben , mutlaka faydasını görürsün bunların

kizlar sizde göruyormusunuz, yazdigimiz mesajlarin altinda su ... sitesinin begen butonu var sadece ben mi öyle göruyorum

Biz kızımıza Öykü Naz ismini verecğiz... çünkü öyküsü çok nazlı oldu :) ben isim karakterlerine baktığım zaman olumlu şeyler çıkıyor ve kulağıma hoş gelen bir isim..

arkadaşlarının söyledikleri çok saçma bence o kişiye göre değişir , 120 kilo üstünde normal doğum yapanlar var ayrıca eskiden sezeryanmı vardı ? hemde eskiden gelinin tombişi makbulmuş , kaç kişi az kiloyla doğuma gitmiştirki anca sayılıdır , bende senin kilolardayım şu an ama doktorum %90 normal doğum dedi , gerçi benim doktorum ilkini sezeryan yapanları bile eğer şartlar uygunsa normale yönlendiriyo , o yüzden sen bırak onları doktoruna sor derim ben

FactorB maalesef bende umidi kestim cnm,Antalya'da hava gram degismedi haklisin serinleme yok.

Hamileligimiz bu sicak memlekette cok zor gecti ve hala zor gecmekte.
Aksam saat 22.00'de disari cikip biraz yuruyus yapabiliyorum sadece,gunduzleri ciddi bayginlik geciyorum bu sicakta...
Bakalim seneye yaza bebislerimiz ne yapacak bu sicaklarda,onlarda klimaya alisacaklar...

Ben hep kumda bebisimle oyun oynayip,denizde yuzdugumuzu hayal ediyorum cibil cibil bebisim

cnm valla herkese gelicek böyle günler illaki o zaman bende kılımı kıpırdatmıcam valla işim olmaz eşimede söyledim aman dersin git yardım et bi el at aslaa işim olmazzzzzzzzzzzzzzzzz hiç ayıpta olmaz banane be laylayloma varım ama her zamann ) kimden ne gördüysem o kadarını yaparım

kızlar merhaba , hamile kalmak isteyen arkadaşlarım ve kendim için 41 ayetel kürsü topluyoruz.Hamile olan arkadaşlar bize birer tane ayetel kursu okuyabilir mi ? Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın listesini şimdi yazacağım.

Son düzenleme:

böyle saçmalıkta ilk kez duyuyorum gerçi ben memnunum benim sağlık ocağından ama mecburiyet die birşey yoktur , sanmıyorum yani :44: geçen hafta benide aradılar bi görmek istiyorum seni dedi ebe , bende havalar serinleyince geliyim herşeyimiz yapıldı bi sorun yok dedim , tamam dedi kadın .
ama diğer taraftanda sdağlık ocağıda lazım , her seferinde koşturup hastaneye gidemeyiz o yüzden sen bence sağlık ocağı nasıl değişir onu bi araştır derim ben , bağlı olduğun sağlık ocağınıda şikayet et , gerçekten temiz değilse yazık giden insanlara o zaman

ŞEYDA :
EMEL :5
SEVCAN :
AYTÜL :
EMİNE :
ÖZLEM :
SELA :
HÜLYA :
GÜL :
ASLI :
SERAP :
TUBA :

şimdiden çok teşekkür ederim .. Okuyan arkadaşlar okuduklarını belirtirlerse ona göre sayıyı yazayım

Son düzenleme:

allah nazarlardan korusun inşallah hep gelişimi iyi olur ve sezeryan yada normal hiç farketmez sağlıklı, kolay bir doğumla oğlunu kucağına alırsın...

okudum canim, Allah kabul etsin insallah.

canımmmm illa o sağlık ocağına gitmene gerek yokki ben mesela konyaaltındayım ama sağlık ocağım 100. yıldaki böyle bişide yapabilirsin.

aynen canım haklarını ödeyemeyiz sanırım , eşlerimizi daha iyi tanımış olduk böylece , canım kocam benide hiç yanlız bırakmadı , mutfakla ve ev işleriyle hiç alakası olmamasına rağmen yapamasada çok büyük çaba sarfetti bikez daha aşık oldum kocama bu dönemde ama kıyamıyorum herşeyide ona yaptırmaya

aycaca tatlım sağlıkocağından memnun değilsen başka bi sağlık ocağına bak ve kaydını oraya aldır dr bile seçebilirsin benim kaydım bekarken oturduğum yerdeydi hamileliğimin 4. ayında gidip aldırdım zor geliyordu çağırıyorlar diye sonuçta bebişlerin aşılarını da onlar takip edecekler

kızlar yaa bu arada neler neler almışsınız siz öyle bebişlerinize benim o kadar yok çoğu şeyleri annemler aldı biliyosunuz geçen anneme dedim ki yetermi ki bu kadar kıyafet kadın şok oldu öyle bi bakış attı ki az geliyosa birazda sen al dercesine ama bizim elimiz bu aralar biraz sıkışık daha çocuğumuza adam akıllı bişi alamadık daha doğum paramız bile yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…