ben yaptım içiom hadi sende al gel kahvenii
slm kızlar
allah nasip ederse ekim ayında kızımı kucağıma alıcam inşallah ama henüz bir isim bulamadım.isimlerin karakterleri etkilediğini düşünüyorum o yüzden anlamlı bi isim bulamadım. bana yardım eder misiniz isim önerilerinizi bekliyorummm.şimdiden teşekkür ederim...
ahh eşlerrr varmı onlar gibi acaba bizimki öyle ev işine felan karışmaz şu halimle her işimi kendim yaparımmm bazen kızıyorum ama koymuyooo geçen eğilemiyorum diye almış cifi domestosuuu girmiş tuvalete tuvaleti ovuyoo hiççç beklemediğim bişeydi çok duygulandımmm babalık içgüdüsü yaptıryo sanırımmm hamile olduğumu öğrendiğimiz ilk günden beri eksiksiz hergün o göbek uyanınca okşanır yatarken öpülür koklanır okşanırrr hiçbir kontrolü kaçırmazz bu çocuğu benden daha çok istiyodu bunuda belli ediyoo eşimi hiç böyle tanımazdım ben 5 sene flört ettik bu yüzünü hiç göstermedi bana iyiki var annemlerde öyle sağolsunnn sıkıştığım zaman ararım kardeşimi evisüpürüver ütüleri yapıver hiçte hayır demezler ama senin dediğin gibi yakın olan uzaklar var onlardan bişey görmüyoruzz izne ayrılınca ev temizlencek dedim tamam banada haber verin dedi allahtann sağolsun yoksa şimdiye kadar hiç sormadı benimde allaha şükür ona muhtaç olcak bi durumum olmadı hala daha tek tatilim pazar yarım gününü temizlik ve ütüyle geçiririm zor oluyoo ama napalımmm
ahh eşlerrr varmı onlar gibi acaba bizimki öyle ev işine felan karışmaz şu halimle her işimi kendim yaparımmm bazen kızıyorum ama koymuyooo geçen eğilemiyorum diye almış cifi domestosuuu girmiş tuvalete tuvaleti ovuyoo hiççç beklemediğim bişeydi çok duygulandımmm babalık içgüdüsü yaptıryo sanırımmm hamile olduğumu öğrendiğimiz ilk günden beri eksiksiz hergün o göbek uyanınca okşanır yatarken öpülür koklanır okşanırrr hiçbir kontrolü kaçırmazz bu çocuğu benden daha çok istiyodu bunuda belli ediyoo eşimi hiç böyle tanımazdım ben 5 sene flört ettik bu yüzünü hiç göstermedi bana iyiki var annemlerde öyle sağolsunnn sıkıştığım zaman ararım kardeşimi evisüpürüver ütüleri yapıver hiçte hayır demezler ama senin dediğin gibi yakın olan uzaklar var onlardan bişey görmüyoruzz izne ayrılınca ev temizlencek dedim tamam banada haber verin dedi allahtann sağolsun yoksa şimdiye kadar hiç sormadı benimde allaha şükür ona muhtaç olcak bi durumum olmadı hala daha tek tatilim pazar yarım gününü temizlik ve ütüyle geçiririm zor oluyoo ama napalımmm
Saglik ocagi yine aradi,''kontrole gelmeniz gerek'' diye,Ozel hastaneye gittigimi ve gelmek istemedigimi soyledim.
''Ankara'dan ciddi cezalar geliyor gelmeniz gerek'' dediler. ''kendim gelmek istemiyorum''diye bir kagit imzalayim dedim olmaz dediler...
Arkadaslar beni yanlis anlamayin fakat ben bulundugum yerdeki bu saglik ocagina gitmeyi gercekten istemiyorum,hic hijyen degil,cok bakimsiz.Igne olmak icin gitmistim sedye cok pis ve kanliydi,hemseri eldivensizdi.Bir apartman katinin alt kati,bireysel bir bina degil,icerisi cok kotu kokuyor.
Halbuki annemlerin Beylikduzundeki saglik ocagi mis gibi,tertemiz,hijyen.bireysel bir bina... Ama Antalya'da bagli bulundugumuz bu semtteki saglik ocagi icler acisi...
Devamli ariyorlar,benim yuzumden ceza almalarini da istemiyorum...Ne yapmam gerek????
biz geldiiikkktosun paşam 3262 gr olmuş
doğuma karar vermemiz lazım dedi, ama bu şekilde miadını doldurursa normal doğamaz sezeryanla almak zorunda kalırız dedi
önümüzdeki perşembe gidicez tekrar, sezeryan tarihine karar vericez
normal dedim dedim ,sezeryana döndük
suyumuz, herşeyimiz normal çıktı çok şükür, nstde sancı da çıkmadı
okudum canim, Allah kabul etsin insallah.ŞEYDA :
EMEL :
SEVCAN :
AYTÜL :
EMİNE :
ÖZLEM :
SELA :
HÜLYA :
GÜL :
ASLI :
SERAP :
KADRİYE :
TUBA :
şimdiden çok teşekkür ederim .. Okuyan arkadaşlar okuduklarını belirtirlerse ona göre sayıyı yazayım
anlattığın kadarıyla oldukça sağlıksız bi ortammışbizim sağlık ocaklarımız çok temiz gerçekten ben gönül rahatlığıyla gitmeye devam edeceğim doğumdan sonrada kızımıda götüreceğim. ama geçen bi arkadaşta sağlık ocağına gitmek istemediği için imza atmıştı sağlık ocağı çalışanlarıda sorumluluk bizden çıktı diye kabul etmişti sizin ordakiler neden kabul etmemiş sistem aynı sonuçta.
Tüm işlerimde ev temizlik oğlumun eşya seçimleri rutin muayenelerimde beni hiç yalnız bırakmayan tek kişi eşimdi ve annem onlara minnettarım dün duygulandım ağladım eşim 4 te işe gitti ve akşam üstü 4 te geldi hemen temizliğe koyulduk ama öyle yorulduk ki düşündüm ki o böyle destek olmasa ben napardım annem çalışıyo her dakka yanımda olamaz yakın olanlar var ama yakın uzak onlar anladınız siz doğumdan sonrada bitek annemi eşimi istiyorum bakımımda falan kalabalık istemiyorum boş kalabalık
kizlar sizde göruyormusunuz, yazdigimiz mesajlarin altinda su ... sitesinin begen butonu varsadece ben mi öyle göruyorum
okudum canim, Allah kabul etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?