kızlar aranıza yeni katıldım bişey sorucam ya bebeğim bazen çok aralıklarla tekme atmıyo bende tedirgin oluyorum doktora gitmek istiyorum hemen eşim engelliyor :) ne kadar süre tekme hissetmezsem gitmem gerekiyo bilgisi olan var mı acaba
kızlar aranıza yeni katıldım bişey sorucam ya bebeğim bazen çok aralıklarla tekme atmıyo bende tedirgin oluyorum doktora gitmek istiyorum hemen eşim engelliyor :) ne kadar süre tekme hissetmezsem gitmem gerekiyo bilgisi olan var mı acaba
Bugun nedense kendimi cok yalniz hissediyorumBu hormanlar beni iyice benden aldi. Aklima gelmeyen yok Hayir sacma oldugunuda biliyorum ama yinede kendimi cokk yalnizzz hissediyorum. Allah dermansiz dert vermesin diye avututorum kendimi ama bugun ise yaramiyor. Musluklarim bugun tamamen acik. Bir yandan da kendime guluyorum. Ev basti beni garanti!! Bacagim cok kotu oldugu icin tek basima disari cikmayada guvenemiyorum. Zaten bu sicaklarda daha da sinir bozucu oluyor. Neyse yazdim rahatladim
Benim yanaklarimda gamzelerim var acaba kizimda da olur muuuuuu? (annem de gamzelidir)
Anliyorum cunku cogu zaman ben de ayni seyleri hissediyorum,en cok bekledigim kisiler bakiyorum rahatlarini bozup bi gelemiyorlar bisey ihtiyacin var mi diye,sonrasinda bebisim dogunca gelirler ama agu bugu sevmeye,onu da ben istemiyorum!kotu gunumde yanimda olmayani napiim ben!ama diyemezsin iste...bosver,Allah yanimizda olsun,sagdan soldan hayir yok!
aynen ayneeen öyle duygularıma tercuman oldunn cnmzor gunlerimde yanımda olmayanlarr agu bugu sevmeyede gelmesinler curcurna lazım değil başıma :S valla belli edicem itemediğimi ister istemez kendimi biliyorum
Saglik ocagi yine aradi,''kontrole gelmeniz gerek'' diye,Ozel hastaneye gittigimi ve gelmek istemedigimi soyledim.
''Ankara'dan ciddi cezalar geliyor gelmeniz gerek'' dediler. ''kendim gelmek istemiyorum''diye bir kagit imzalayim dedim olmaz dediler...
Arkadaslar beni yanlis anlamayin fakat ben bulundugum yerdeki bu saglik ocagina gitmeyi gercekten istemiyorum,hic hijyen degil,cok bakimsiz.Igne olmak icin gitmistim sedye cok pis ve kanliydi,hemseri eldivensizdi.Bir apartman katinin alt kati,bireysel bir bina degil,icerisi cok kotu kokuyor.
Halbuki annemlerin Beylikduzundeki saglik ocagi mis gibi,tertemiz,hijyen.bireysel bir bina... Ama Antalya'da bagli bulundugumuz bu semtteki saglik ocagi icler acisi...
Devamli ariyorlar,benim yuzumden ceza almalarini da istemiyorum...Ne yapmam gerek????
canım tekme hissetmene gerek yk. her zaman tekmelemez zaten, karnındaki dalgalanmalar rönmesi vs. hissettiğin bütün kıpırdamalrı sayıyorsun. benim doktorum gün içinde 10 kez hareket etmesi yeterli dedi. oğlum sabantan beri hala uyuyor.kaç saat oldu ama rahatım. kalkma saatini biliyorum. kalkınca 1 segerde 10 u bulur zaten..
canım bol köpüklü kahve istioo şimdi kim kalkıp yapıcak
Saglik ocagi yine aradi,''kontrole gelmeniz gerek'' diye,Ozel hastaneye gittigimi ve gelmek istemedigimi soyledim.
''Ankara'dan ciddi cezalar geliyor gelmeniz gerek'' dediler. ''kendim gelmek istemiyorum''diye bir kagit imzalayim dedim olmaz dediler...
Arkadaslar beni yanlis anlamayin fakat ben bulundugum yerdeki bu saglik ocagina gitmeyi gercekten istemiyorum,hic hijyen degil,cok bakimsiz.Igne olmak icin gitmistim sedye cok pis ve kanliydi,hemseri eldivensizdi.Bir apartman katinin alt kati,bireysel bir bina degil,icerisi cok kotu kokuyor.
Halbuki annemlerin Beylikduzundeki saglik ocagi mis gibi,tertemiz,hijyen.bireysel bir bina... Ama Antalya'da bagli bulundugumuz bu semtteki saglik ocagi icler acisi...
Devamli ariyorlar,benim yuzumden ceza almalarini da istemiyorum...Ne yapmam gerek????
anlattığın kadarıyla oldukça sağlıksız bi ortammışbizim sağlık ocaklarımız çok temiz gerçekten ben gönül rahatlığıyla gitmeye devam edeceğim doğumdan sonrada kızımıda götüreceğim. ama geçen bi arkadaşta sağlık ocağına gitmek istemediği için imza atmıştı sağlık ocağı çalışanlarıda sorumluluk bizden çıktı diye kabul etmişti sizin ordakiler neden kabul etmemiş sistem aynı sonuçta.
Evet forumda bir arkadas paylasmisti,hatta ebe eve gelip imzalatacakti kagidi ama kimdi o arkadas hatirlayamiyorum.
Ama buradakiler boyle bir sey yok kabul edemeyiz dediler...
Sanirim acik acik soylemekten baska carem kalmayacak,yani ''sartlariniz uygun degil''diyecegim maalesef uzulerek...
derin, eylül olabilir ben asya ismine bayılıyorum isminde de da olursa nilda gibi çok başarılı oluyorlarmış nilda su çok şaslı b,ir isimmiş
benimde nescafe istiyor bol süt tozlu
ben de doğunca istiyodum ama bezli olcak zorlanırsın dediler vazcaydım,buyuunce artıkbebişi erkek olanlar sünnet konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba ,benım cevremdekı herkes dogdugunda yaptırdı 7-8 yaşındada sünnet yemeği verecekler,ben daha araştırmadım bu konuyu da sizede bir sorayım dedim
Tüm işlerimde ev temizlik oğlumun eşya seçimleri rutin muayenelerimde beni hiç yalnız bırakmayan tek kişi eşimdi ve annem onlara minnettarım dün duygulandım ağladım eşim 4 te işe gitti ve akşam üstü 4 te geldi hemen temizliğe koyulduk ama öyle yorulduk ki düşündüm ki o böyle destek olmasa ben napardım annem çalışıyo her dakka yanımda olamaz yakın olanlar var ama yakın uzak onlar anladınız siz doğumdan sonrada bitek annemi eşimi istiyorum bakımımda falan kalabalık istemiyorum boş kalabalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?