2012 Ekim Anneleri

kızlar ben çok yoruldum , hastaneden sonra eşimin yanına uğradım dinlendim ordan pazara gittim geldim

gece de hiç uyuyamamıştımbirazcık uzanayım öptüm sizi

doktorlar sezaryana almak icin bahane ariyorlar sanki.benim arkadasimda 4kilodan falza kizini catir catir dogurdu valla ben yanindaydi doguuda rahatti gayet 4 gibi dogurdu aksam 10 da kizini aldi cikti hasteneden:)

evet canım iri bir bebek olcak, kilosu böyle devam eder de miadını böyle doldurursa normal alamayız dedi

şeker çıkmışmıydı sende.şeker hastalığı olanlarda iri bebek olur deyip korkutmuştu beni doktorum.bende seker var ama buna rağmen son gittiğimde gelişimi 1hAFTA geriden geliyordu

doktorlar sezaryana almak icin bahane ariyorlar sanki.benim arkadasimda 4kilodan falza kizini catir catir dogurdu valla ben yanindaydi doguuda rahatti gayet 4 gibi dogurdu aksam 10 da kizini aldi cikti hasteneden:)

annem benim kardeşimi 5kilo doğurmuş.ama çok zorlanmış normal dogumda vakumla çekmişler.şimdi olsa sezeryan ile alırlar.ölümlerden dönmüş.şimdiki uygulama daha dogru bence.kilolu bebek dogurmak zor

aaa neden ki :26::44:

eee on gün içinde tekrar gidiyorsun o yüzden canım...hatta hastanen randevu kartı veriyorsa onların arkasında da yazar bizim hastanenin verdiği randevu kartında yazıyor mesela...10 gün içinde aynı serviste yapılan kontrollerden ücret alınmamaktadır diye...

maşallahhhhhhhhhh diyelim oğluşuna bizde yarın gidicez babamızın bi işi çıkmazsa bakalım bizim tosun ne alemdee inşallah fazla kilo almamıştır bizimde geçen ayki kontrolümüz biraz can sıkıcıydı inşallah bu ay moralimiz düzelirrr

maşşallahhh bebişinee 41 kere canımm

seninde kuzucuğuna maşallah
ne güzel haberler geldi böyle ard arda allah nazarlardan esirgesin

canım ben balık hapını hiç kulanmadım. doktor da vermedi. zaten balıktanda nefret ederim. hamileligim boyunca zorla 3-4 kez yedim. oda azıcık.

aynen canım bende hiç kullanmadım vermedi doktorum...

balık konusuna gelince sadece 2 kez yedim ve doktoruma söyledim hiç sorun değil ceviz ve badem ile o açığı fazla fazla kapatırız dedi..

şeker çıkmışmıydı sende.şeker hastalığı olanlarda iri bebek olur deyip korkutmuştu beni doktorum.bende seker var ama buna rağmen son gittiğimde gelişimi 1hAFTA geriden geliyordu

bendede var şeker oğlumun kilosu 3 hafta önde çıkmıştı suyumuzda fazlaydı şeker yüzünden demişti doktor bu ay merak ediyorum ne durumda oğlummm

maşşallahh bebişine canım :)) harika haberler bakalım biz c.tesi nasıl gelicezz heyecanla bekliyorum yaa

hamdolsun kızlar bu aralar hep güzel haberler alıyoruz...inşallah hep böyle devam ederiz...amanın nazar değmesin hepimize cümleten maşallah maşallahhhh

selam herkeslere
uykusuz geceler gene bşladı bende sırt kaburga ağrısından uyuyamıyorum birde genital bölgemde ağrılar artmaya başladı haraket ettikçe batıyor resmen sanırım oğlum aşağılara iniyor yavaş yavaş
nedense erken doğurasım var benim ya psikolojikmi acaba 38 de falan gelsin diorum kendiliğinden bekleyecek takatim kalmad:)))))

ayy ne çabuk çıkmış maşallah inşallah benimde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…