FactorB maalesef bende umidi kestim cnm,Antalya'da hava gram degismedi haklisin serinleme yok.
Hamileligimiz bu sicak memlekette cok zor gecti ve hala zor gecmekte.
Aksam saat 22.00'de disari cikip biraz yuruyus yapabiliyorum sadece,gunduzleri ciddi bayginlik geciyorum bu sicakta...
Bakalim seneye yaza bebislerimiz ne yapacak bu sicaklarda,onlarda klimaya alisacaklar...
Ben hep kumda bebisimle oyun oynayip,denizde yuzdugumuzu hayal ediyorum cibil cibil bebisim
bebişi erkek olanlar sünnet konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba ,benım cevremdekı herkes dogdugunda yaptırdı 7-8 yaşındada sünnet yemeği verecekler,ben daha araştırmadım bu konuyu da sizede bir sorayım dedim
ŞEYDA :
EMEL :
SEVCAN :
AYTÜL :
EMİNE :
ÖZLEM :
SELA :
HÜLYA :
GÜL :
ASLI :
SERAP :
KADRİYE :
TUBA :
şimdiden çok teşekkür ederim .. Okuyan arkadaşlar okuduklarını belirtirlerse ona göre sayıyı yazayım
böyle saçmalıkta ilk kez duyuyorum gerçi ben memnunum benim sağlık ocağından ama mecburiyet die birşey yoktur , sanmıyorum yani :44: geçen hafta benide aradılar bi görmek istiyorum seni dedi ebe , bende havalar serinleyince geliyim herşeyimiz yapıldı bi sorun yok dedim , tamam dedi kadın .
ama diğer taraftanda sdağlık ocağıda lazım , her seferinde koşturup hastaneye gidemeyiz o yüzden sen bence sağlık ocağı nasıl değişir onu bi araştır derim ben , bağlı olduğun sağlık ocağınıda şikayet et , gerçekten temiz değilse yazık giden insanlara o zaman
Sekeristan ben okudum bir tane.
bende okudum allah gönlünüzde olanı hayırlısıyla versin.
arkadaşlarının söyledikleri çok saçma bence o kişiye göre değişir , 120 kilo üstünde normal doğum yapanlar var ayrıca eskiden sezeryanmı vardı ? hemde eskiden gelinin tombişi makbulmuş , kaç kişi az kiloyla doğuma gitmiştirki anca sayılıdır , bende senin kilolardayım şu an ama doktorum %90 normal doğum dedi , gerçi benim doktorum ilkini sezeryan yapanları bile eğer şartlar uygunsa normale yönlendiriyo , o yüzden sen bırak onları doktoruna sor derim ben
FactorB maalesef bende umidi kestim cnm,Antalya'da hava gram degismedi haklisin serinleme yok.
Hamileligimiz bu sicak memlekette cok zor gecti ve hala zor gecmekte.
Aksam saat 22.00'de disari cikip biraz yuruyus yapabiliyorum sadece,gunduzleri ciddi bayginlik geciyorum bu sicakta...
Bakalim seneye yaza bebislerimiz ne yapacak bu sicaklarda,onlarda klimaya alisacaklar...
Ben hep kumda bebisimle oyun oynayip,denizde yuzdugumuzu hayal ediyorum cibil cibil bebisim
öfff seneyede böyle olursa cidden bebişlere çok zor olur , naparız bilmiyorum :26: kışa ufo almayı düşünüyoruz ama tam emin değilim ondanda , havayı kurutmayan bi o var diolar , ne kadar doğru bilmiyorum , klima berbat yapıyo , benim bile sabah uyanınca boğazım kupkuru oluyor , bebişlere napar kimbilir
ŞEYDA :
EMEL :5
SEVCAN :
AYTÜL :
EMİNE :
ÖZLEM :
SELA :
HÜLYA :
GÜL :
ASLI :
SERAP :
TUBA :
şimdiden çok teşekkür ederim .. Okuyan arkadaşlar okuduklarını belirtirlerse ona göre sayıyı yazayım
ŞEYDA :
SEVCAN :
AYTÜL :
EMİNE :
ÖZLEM :
SELA :
HÜLYA :
GÜL :
ASLI :
SERAP :
TUBA :
ŞEYDA :
SEVCAN :
AYTÜL :
EMİNE :
ÖZLEM :
SELA :
HÜLYA :
GÜL :
ASLI :
SERAP :
TUBA :
canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
aaaaa evet o nerden çıktııı:26::26: begenınce yazdıklarımız facede de mi görünüyor muş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?