2012 Ekim Anneleri

öfff seneyede böyle olursa cidden bebişlere çok zor olur , naparız bilmiyorum :26: kışa ufo almayı düşünüyoruz ama tam emin değilim ondanda , havayı kurutmayan bi o var diolar , ne kadar doğru bilmiyorum , klima berbat yapıyo , benim bile sabah uyanınca boğazım kupkuru oluyor , bebişlere napar kimbilir

bende düşünüyorum canım. doktora sordum 3 ayına kadar tavsiye etmem. enfeksiyon kapabilir, kendi çocuğum olsa 3. ayından sonra yaptırırdım dedi, yapan doktorlar var ama ben tavsiye etmem dedi.eşimle konuştuk. 3. ayından sonra yaptıracağız.

bende okudum allah gönlünüzde olanı hayırlısıyla versin.

Maalesef degistirmiyorlar saglik ocagini.mecbur PTT'nin oradakine gitmek zorundaymisiz.Gercekten bir gorsen orayi icler acisi...

Halbuki Sanayi'nin oradaki saglik ocagini gordum ne kadar guzel tam bir kamu binasi tertemizdi...

Kaymakamliga konu ile ilgili yazi yazdim zaten,ne kadar umursarlarsa artik...Zaten tasinmayi dusunuyoruz buradan,hic memnun degilim...

umarım öyle olur canımmm normal doğumdan yana gönlüm haktan hayırlısı tabiki şeker durumu da var ama daha yeni başka bi arkadaşım doğum yaptı ondada şeker çıkmıştı ki o insülin vuruluyodu ben diyetle yoluna soktum olayı eğer bebeğimizin kilosu fazla değilse bizimkide normale yönlendirir diye düşünüyorum yarın belli olurr

kızlar lara vardı oda antalyalıydı ikizleri olcaktı o nerelerde hiç görünmüyoo naptı acaba doğdumuki bebekleri

Antalya'ya bu sene dogalgazda geldi biliyorsun,acaba kalorifer petegi takilsa oyle isinmayi denesek.

Alt komsumun 3 yasinda kizi var klimayada,ufoyada alismis cocuk masallah hic hasta olmadi...

Hadi biz klima ve UFO ile kisi geciriyoruzda bebisler acaba kisin usur mu... UFO kullanirken odaya nem cihazi yada bir kap su koyun diyorlar.

Bakalim deneyip tecrube edinecegiz artik...

hapşırınca en az 3 olmakla birlikte 4,5,6,7,8... devamı geliyor ve karnım zıplıyor bebeğimde zıplıyordur çarpıyordur sağa sola. zaten benimde karnım acıyor hapşırdıkça burnunu kaşı diyorlar hapşırmamak için ama yok

Bugün Dr gittik tansiyonumuz son birkaç haftadır hafif yüksekti kızım 110 gr almış sadece bir haftada ve 34+5 te 2470 olmuş Dr idrar tahlili istedi idrarda protein varmi diye sonuçta çıkmadı enfeksiyon var sanırım sadece yarın sorucam antibiyotik kullanmam gerekirmi diye. Dogum fiyatlarını öğrendim epidural normal 850 sezeryan 1050 normal 525 bide odalara baktım biraz küçük ama neyse.birde rica ettim hemsireyim falan dedim dogumhane ve sancı odasına baktım psikolojik olarak alışayım diye:) sancı odaları tek kişilik güzeldi. Sorumlu ebe hanımla tanıştım bakalım:) yarın kan tahlili vericem bide. Ben sürekli kabizlik yasıyordum bitkisel ilaç yazdı Dr ve tansiyon ilacida yazdı gerekli oldukça kullanicam... Hastaneden dönerken kızımın odasına halı aldık cok az eksiğimiz kaldı onları halletmem gerek ve temizliğe devam annemin 3. Gunü cok detaylı yapıyoruz 4 gun daha sürer bakalım haftaya nst ye bağlıcakk birde böyle tüm içimdekileri yazdimm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…