2012 Ekim Anneleri

kızlar lara vardı oda antalyalıydı ikizleri olcaktı o nerelerde hiç görünmüyoo naptı acaba doğdumuki bebekleri

ben geçen larayı tam emin olmamakla birlikte başka bi topikte gördüm yanılmıyorsam, konuşmadım ama iyiydi ve yine yanılmıyorsam çok çok 2hafta evveldi

kızlaaar 2013 sıcqk olacakmış meteorolojide ki adam söyledi güneş parçalanmalarımı ne olacakmış kışta sıcak geçer herhalde bizde bu kışı küçük odada ufoyla geçireceğiz su koyacağım bi kaba soğuk buhar makinesi alacaktım kuzen hiç gerek yok su koy dedi bakalım

kızlar yaa bu arada neler neler almışsınız siz öyle bebişlerinize benim o kadar yok çoğu şeyleri annemler aldı biliyosunuz geçen anneme dedim ki yetermi ki bu kadar kıyafet kadın şok oldu öyle bi bakış attı ki az geliyosa birazda sen al dercesine ama bizim elimiz bu aralar biraz sıkışık daha çocuğumuza adam akıllı bişi alamadık daha doğum paramız bile yokk

hiç dert etme bende çok az aldım. alaha şükür alacak durumum var ama şun gerekli görmüyorum. bebişim doğsun durumuna göre çıkar alırım dedim..

gene coştu topik msj lar 3-3 gidiyo
aycaça aslında temiz olsada hemşireler sigara içiyor ve iğrenç kokuyorlar tabiii , bende bebeğimin aşılarını hiç sağlık ocağında yaptırmak istemiyorum aslında , bu gidişimde bir soriyim hastanemde yapılıyormu aşılar acaba

maşallah prensesine...
halınızın üstünde miniğinin emeklediği günleri görmek nasip olsun hastane fiyatlarımız aynıymış neredeyse benim doğum yapıcağım hastane fiyatlarıda ortalama öyle ve bence çok iyi

edammm, minataha, BenElse+, seherozcan, tosun86, yeniyeni, sekeristan, ozlem86keser, esrasnr, FactorB, esr_esr, evimicin, huzur17, frhnrfhn, Masumiyet, aycaca, gulcan87, bndnz

merhaba herkesee

benim hamilelk takvimini yeni gördüm daha 8. ayınız bugün bitiyor diyo :/ bu nasıl hesaptır ? anlamadım bişey ama ben 2 haftadır 9 aylık diye biliyorum zaten 9. ayın içindeyiz die geziyorum :))) kağan kocatepe öle diyor ama 32-36 hafta 9. ay oluyomuş , karışık hesaplar :44:

FactorB Kapi onu sigara muhabbetleri zaten meshur...
C.tesi bende NST'ye girecegim o zaman sorayim bakalim bebeklerin asilari hastanede oluyor mu diye.

Bu arada kesinlikle istedigim saglik ocagina gidemezmisim,bakamazlarmis mahalle mahalle ayirmislar...Bu iste bir is var ama bakalim,kaymakamliga yazdigim postaya ne cevap gelecek acaba :)

32-35 8. Ay
36-40 9. Ay diye biliyordum ben ama...

32-35 8. Ay
36-40 9. Ay diye biliyordum ben ama...

dedimya karışık hesaplar , kağan kocatepenin videolarında 4 er hafta hesaplanıyor 1 ay , 37 ve üstü son ay die geçiyor , benim döllenme tarihine göre bu ayın 11 inde 8 doluyor :26: artık en güzeli haftadan gitmek sanırım ay hesabı karışık
sağlık ocağına gelince ikametin nerdeyse orası bakıyor ama beğenmezsen değiştirebilmelisin , çok saçma gerçekten , başka sağlık ocağına gidersen misafir die giriş yapıyorsun o şekilde bakıyorlar , en iyisi sen bi görün ama bişey yaptırmazsın , bundan sonrada gelemem doktorum yatak istirahati verdi de bari , yalan kötü birşey ama bazen mecbur bırakıyorlar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…