kızlar lara vardı oda antalyalıydı ikizleri olcaktı o nerelerde hiç görünmüyoo naptı acaba doğdumuki bebekleri
sekeristan ben de okudum cnm allah kabul etsın ıns
sekeristan ben de okudum cnm allah kabul etsın ıns
Bugün Dr gittik tansiyonumuz son birkaç haftadır hafif yüksekti kızım 110 gr almış sadece bir haftada ve 35+5 te 2470 olmuş Dr idrar tahlili istedi idrarda protein varmi diye sonuçta çıkmadı enfeksiyon var sanırım sadece yarın sorucam antibiyotik kullanmam gerekirmi diye. Dogum fiyatlarını öğrendim epidural normal 850 sezeryan 1050 normal 525 bide odalara baktım biraz küçük ama neyse.birde rica ettim hemsireyim falan dedim dogumhane ve sancı odasına baktım psikolojik olarak alışayım diye:) sancı odaları tek kişilik güzeldi. Sorumlu ebe hanımla tanıştım bakalım:) yarın kan tahlili vericem bide. Ben sürekli kabizlik yasıyordum bitkisel ilaç yazdı Dr ve tansiyon ilacida yazdı gerekli oldukça kullanicam... Hastaneden dönerken kızımın odasına halı aldık cok az eksiğimiz kaldı onları halletmem gerek ve temizliğe devam annemin 3. Gunü cok detaylı yapıyoruz 4 gun daha sürer bakalım haftaya nst ye bağlıcakk birde böyle tüm içimdekileri yazdimm...
valla bende anlamadim, evet begensek nolcak face te mi göruncek
edammm, minataha, BenElse+, seherozcan, tosun86, yeniyeni, sekeristan, ozlem86keser, esrasnr, FactorB, esr_esr, evimicin, huzur17, frhnrfhn, Masumiyet, aycaca, gulcan87, bndnz
merhaba herkesee
maşallah prensesine...
halınızın üstünde miniğinin emeklediği günleri görmek nasip olsunhastane fiyatlarımız aynıymış neredeyse benim doğum yapıcağım hastane fiyatlarıda ortalama öyle ve bence çok iyi
ŞEYDA :
EMEL :5
SEVCAN :
AYTÜL :
EMİNE :
ÖZLEM :
SELA :
HÜLYA :
GÜL :
ASLI :
SERAP :
TUBA :
şimdiden çok teşekkür ederim .. Okuyan arkadaşlar okuduklarını belirtirlerse ona göre sayıyı yazayım[/QU
bende okudum Allah gönlünüze göre versin
benim hamilelk takvimini yeni gördüm daha 8. ayınız bugün bitiyor diyo :/ bu nasıl hesaptır ? anlamadım bişey ama ben 2 haftadır 9 aylık diye biliyorum zaten 9. ayın içindeyiz die geziyorum :))) kağan kocatepe öle diyor ama 32-36 hafta 9. ay oluyomuş , karışık hesaplar :44:
uyuduk uyandık geldik
uyuduk uyandık geldik
32-35 8. Ay
36-40 9. Ay diye biliyordum ben ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?