2012 Ekim Anneleri

Canim benimkinin izin gunu olucak ptz onu oyle 2 saat birakamam kesinlikle patlar dayanamaz o yuzden fazla kalamam

Sizin doktor randevunuz kacta ki? Belli mi saati?

o gun benım randevum var saat 10:00 da ama 1 saat falan sarkabılıyor sonra kızlar hastaneye gelecek sorularımızı soracagız daha o saatı karalastırmadık ama heralde 12:00 gıbı gelseler 13:00-13:30 gibide marmara forumda oluruz dıyorum :26:dimi siz nedersiniz kızlar ???

sıcak su torbasını ben içinde var sanıyordum ama şimdi sen yazınca ablamı aradım sordum yokmuş yaa :26: eczaneden falan alıcaz o zman

bız sevcanyk ıle sevi bebenin çok fonksıyonlu yastıgına bakmıstık içinde sıcak su torbası vardı yastıga dahıldi torba :26::26:

bugün fırsatım olmadı giremedim geçmişi biraz okuyabildim,doğuran yok galiba bugün.:79:
tüm gün temizlik yaptım,perdeler yıkandı,fayansları cif ve çamaşır suyuyla temizledim,banyo wc yıkadım temizledim,tozlar alındı,yemek derken çok yoruldum,yemekten sonra önden kızımı sonrada ben yıkandım şimdi dizlerimin ağrısından duramıyorum çoook yorgunum çooook.bu arada halılarımıda serdim doğum temizliğim bitti artık ama elim üstünde evin aman kirlenmesinde ben başak burcu olduğumdan galiba aşırı bir titizlik hastasıyım.toz olmayacak benim evim bide mis gibi kokacak şimdi misler gibi yumoş kokuyor,ohhhhh be dünya varmış,çocuk odasını iptal etmek zorunda kaldık tadilat gerekli ama daha yaş kurumamış kapısını kilitledim artık idare edicez bu kış sonra yapılacak.neyseki kocaman bir salonum ve oturma odam var yeter artık bize ve çocuklarıma bebişin beşiği oturma odasına kurulacak.

kızlar ben hastaneden geldim bugün öğleden sonra,kızım 2600 kg ve 48 cm dünyaya geldi.tam 36 haftayı doldurmuştuk.çok şükür sağlığımız yerinde,küveze filan girmedi kızım.bu arada adı mina olacak inşallah.ayrıca keseyi açtıklarında hiç su gelmemiş,gerçekten suyum yokmuş yani.duygularımı ve yaşadıklarımı payaşırım daha geniş bir vakitte,onu izlemeye doyamıyorum,darsı hepinizin başınabu arada balım dan haber varmı?

Son düzenleyen: Moderatör:

canım gözün aydın maaşallah mina bebek hoşgeldin....
çok güzel bir duygu değilmi?tatlım RABBİM analı,babalı büyütmeyi nasip etsin..ALLAHIM nazarlardan esirgesin MAAŞALLAH KIZINA

Canim benimkinin izin gunu olucak ptz onu oyle 2 saat birakamam kesinlikle patlar dayanamaz o yuzden fazla kalamam

Sizin doktor randevunuz kacta ki? Belli mi saati?

o gun benım randevum var saat 10:00 da ama 1 saat falan sarkabılıyor sonra kızlar hastaneye gelecek sorularımızı soracagız daha o saatı karalastırmadık ama heralde 12:00 gıbı gelseler 13:00-13:30 gibide marmara forumda oluruz dıyorum :26:dimi siz nedersiniz kızlar ???

sıcak su torbasını ben içinde var sanıyordum ama şimdi sen yazınca ablamı aradım sordum yokmuş yaa :26: eczaneden falan alıcaz o zman

bız sevcanyk ıle sevi bebenin çok fonksıyonlu yastıgına bakmıstık içinde sıcak su torbası vardı yastıga dahıldi torba :26::26:

canım gozun aydın Allah analı babalı buyutsun ..darısı bizlerin başına hastanede neden yatmadın ,hemen mı cıkardılar??

Son düzenleme:

Canim gozunaydin,Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.masallah minnosuna

canım ben 12 gibi gelmeye calışırım erken cıkarım seminerden eşimde uygunsa bırakır beni o saatlerde,
sevi bebe yastığında bende su torbası vardı diye hatırlıyorum ama... acaba sadece onda göstermelik mi vardı ki... bana dikişi falan cok güzel gibi gelmemişti,emin olamamıştım.. ama eger cok memnuniyet varsa bizde mi alsak artistcim acabaaa:26:
kalabalık olmasın diye takıntı yaptım resmen ya... yan yatış yastığı olarakta kullanılıyordu dimi yani yanındaki destekler cırtcırtlıydı daralıp gevseyebiliyordu dimi alıcı gözle bakmamışım..

iyce yabancı hayranlığı başladı ben de ya sonu bebe olan hiçbirseye alıcı gözle bakmıyorum çok yanlış çoook eleştirdim kendimi kızdımmm

Son düzenleme:

ayy canım allah bagıslasın.. ne güzel ya izlemeye,sevmeye doyama hiç

Allahım bebeğine sağlık versin huzurlu akıllı bir bebek olsun inşallah....

canim benim hadi gözunuz aydin, Allah anali babali buyutsun Melegin hos geldi ailenize:124: ne guzel annelik seruvenin basladi

Canim hayirli olsun guzel kizini gule gule buyut insaallah darisi basimiza kilosu flan da gayet iyiymis kuvezde kalmamasina sevindim
Bu arada bende 4 Eylul dogumluyum kizinla ayni gun

Canimbende 1 de giderim herhalde doktora 1.30- 14.00 ye dogru magazada oluruz herhalde bakalim kismetse gorusuruz elbet

kizlar bende her an dograbilirim nst de sancim cikiyor ama oyle fazla degil.tansiyonum yine cikmaya basladi hoyle giderse 2-3 haftaya dogabilir dedi doktorum.sezeryan tarihim 8 ekimdi ama bakalim hayirlisi olsun da gerusi hbos

canımm güle güle sağlıkla büyüt bebişinii Rabbim sağlık sıhatinizi bozmasınn :))

kizlar bende her an dograbilirim nst de sancim cikiyor ama oyle fazla degil.tansiyonum yine cikmaya basladi hoyle giderse 2-3 haftaya dogabilir dedi doktorum.sezeryan tarihim 8 ekimdi ama bakalim hayirlisi olsun da gerusi hbos

geçmiş olsunn :S kaça çıkıyo tansiyonun cnm senin ? benimde yüksek genelde ..

Aynen Bende oyle hazırlıklarımızı bitirmee çalışıyorum ütüler var yıkamalar bitti odamızın perdesini babasının mağazası yapacak. Halimizida yarın alicam ins dün avizemizi de aldık bı an önce bitirip herseyimizin resmini paylaşmak istiyorum :) allah kolaylık versin hepimize ins :)

Aynen Bende oyle hazırlıklarımızı bitirmee çalışıyorum ütüler var yıkamalar bitti odamızın perdesini babasının mağazası yapacak. Halimizida yarın alicam ins dün avizemizi de aldık bı an önce bitirip herseyimizin resmini paylaşmak istiyorum :) allah kolaylık versin hepimize ins :)

Aynİ mesaj iki kere yazılmış ya kusura bakmayın .. Dogum yapan arkadas gözün Aydın mAsallah canim darısı bize ins :))

canım çok tebrik ederim..analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin..

Canim tebrik ediyorum. Saglik, mutluluk icinde ailecek guzel bir omur diliyorum sizin icin. Iyi olusunuza cok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…