2012 Ekim Anneleri

ben de hazırlıkları hızlandırdım canım,bugün okuldan bir arkadas doğum yaptı,daha dün seminerlerdeydi ne zaman ne olacağı belli olmuyor... sen de coğunu hallettin,halısı perdesi kıyafeti ütüsü.. sonrasında mis gibi bir oda cıkacak eminim ortaya

ben de bugün cam balkoncu çağırıp ölçü aldırttım 10 güne kadar hazırlanıp takılacak inş. fazlalıklar da oraya gidecek,rahatladım ohh be dedimmm...

p.tesi sen de gelecekmisin 1 saatte olsa gel bir iki laf eder rahatlarız.. ben bu ara stres yaptım sanırım ya,doğuranları gördükçe erken gelir diye korkmaya basladım,bugün eşim de kızım beni 1 ay daha bekle olurmu babacım diye anlaşma yapıyor o da cok yogun bu aralar.. hayırlı zamanda saglıkla gelsin bebişlerimiz...

kızlarr mrb ben yeni katıldım bende ekim annesiyim.nasıl gidiyoo gebeliğiniz.benim bebişim hala dönmedi sizin bebekleriniz ne durumda?

Sana da kolay gelsin canim karnimiz burnumuzdayken isler daha zor geliyor cabuk yoruluyor insan

Bende erken gelmesinden korkuyorum hazirliklar bitmeden gelme emi kizim diyorum hep :2:

Siz kacta gideceksiniz doktora kacta bulusacaksiniz?

kızlarr mrb ben yeni katıldım bende ekim annesiyim.nasıl gidiyoo gebeliğiniz.benim bebişim hala dönmedi sizin bebekleriniz ne durumda?

hoşgeldin sen de aramıza.. benimki artık doğum pozisyonunda..daha da tam yukarı dönmez dedi doktorum..böyle kalacak,ama normal doğum olur mu bilemem.

kızlar daha az önce neredeyse üşüyordum esintiden.şimdi bir durdu kafayı yicem,oturduğum yerde ter döküyorum,burada ilk kez böyle terliyorum...

çok teşekkür ederim.dr dönebilir aslında ama biraz zor dedi.artık yeri daralıyomuş.dönmeme ihimali yüksek yani.mecburen sezeryan olacak o zaman

canım geçenlerde konuşmuştuk ya seninle ablam alacağını söylemişti sağolsun aldı...sende düşünüyorsan al canım çünkü bu ürünü hiç kötü diyen yok...bi ürün bu kadar mı methedilir diyor insan

zaten bi o kalmıştı almadığımız ondan da kusur kalmayalı şekerim arkamızdan ağlar sonra

ayy birde seninle aynı gün kontrole gidiyoruz 10 eylül...şimdi senin sezaryen kesinleşecek büyük ihtimal,,aynı günü verir mi bide doktorlarımız

foto na bayıldım şekerim

Bende erken gelmesinden korkuyorum hazirliklar bitmeden gelme emi kizim diyorum hep :2:

Siz kacta gideceksiniz doktora kacta bulusacaksiniz?

masumıyet ne guzel denk gelmıs saati konusmadık daha senın randevun kac ta ??1 saatte olsa gel canım bakarsın 2 saate çıkar belli olmaz ayrıca kızlar sakın korkmayın erken gelır falan dıye ne düşünürsek o nu yapar bilinçaltı biliyorsunuz

Esim acele etme konusmak icin diyor bir sonraki kontrollerinde falan konusursun diyor ama ben jrahat duramam akli sira vazgecerim diye bekliyor hos her an karar degistirebilirim hem bizim doktorumuz sezeryan icin yine 39. Haftaya veriyormus gunu bunndan once gelirse de hos gelir diyormus felisim anlatti yani o haftaya kadar geldikten sonra naparim bilmiyorum :26: ama diyecem pazarlik eder gibi dogum esnasinda suyum gelmemisse suyumun patlatilmasini istemiyorum bir de suni sanci verilmesini bunlar beni cok geriyor ayrica bunlar yapiliyorsa normale girmiyor ki dogum mudahale ediliyor sonucta bunlari kaldiricak psikolojidedegilim diyecem iyice bir anlasin beni istiyorum bakalim konusucam tabi ki esime kalsa konusturmayacak beni

Bu arada bende alirim o yatakdan kusur kalmasin Ece'm peki sicak su torbasini nerden bulucam?

Canim benimkinin izin gunu olucak ptz onu oyle 2 saat birakamam kesinlikle patlar dayanamaz o yuzden fazla kalamam

Sizin doktor randevunuz kacta ki? Belli mi saati?

canım sen içinden gelen herşeyi paylaş doktorunla en iyisini düşünmüşsün bence...seni çok iyi anlıyorum artık netleşsin istiyorsun haklı olarak zaten doğumun son günleri fiziken yeterince zorlanılan bir evre birde doğum ile ilgili akılda takılı kalanlar olunca daha da gergin hisseder insan kendini...hiçç gerilme canım inş. güle oynaya gününde gider doğumunu dilediğin gibi yapar kızını kucağına alırsın...

sıcak su torbasını ben içinde var sanıyordum ama şimdi sen yazınca ablamı aradım sordum yokmuş yaa :26: eczaneden falan alıcaz o zman

100 den fazla eksiliyor cnm bi 300 gr falan gidiyormuş ödemler falan,
valla ben 2 kilo doğmuşum eşim 3800 doğmuş ben doğarken sancı çekmemiş annem hastane bahçesindeyken kafam çıkıvermiş zor yetiştirmişler doğum haneye komik bi doğum hikayem var bizim oğlan şimdi 3 kiloyu geçtibabaya çekmiş galiba:))))

Yaaa sicak su torbasi yokmus dimi

Onu da aliriz artik napalim al al bitiremedik zaten

iyi geceler kızlarcım kına gecesine gidip geldim anne tarafından akrabam.davetiye gelince gittim artık koca karnımlaakrabalar ilk kez gördüler beni oğluşumu sevdiler, bütün dualar aynıydı Allah kurtarsın, bütün sorularda aynıydı cinsiyeti ne gelin çok güzeldi (akrabam olur kendisi ) bir manken edasındaydı vücudu, saçı makyajı, kıyafeti.damatta parlak, yakışıklı bir tipti çok yakıştırdım Allah utandırmasın inşallah mutlu olsunlar.oğluşum kalabalığı pek sevdi, oyun havalarına eşlik etti kıpır bebek oldu bu gün teyzeleri.

yarın erkenden kalkıp devlet hastanesine gideceğim özel doktorumda değilde devlette doğum yapacağımdan doktorumuzla biraz samimiyet kurmam lazım çatı matı, nst ne gerekiyorsa yapmasını rica edeceğim.Hepinize ii geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…