Kizlar bugun kizimin odasinin perdesinin siparisini verdik tac dan stor seklinde olucak ustunde winnie the poohh lu karakterler varcok begendim bir de istikbalden hali aldik tweety li ay neler var oyle odamiz bambaska bir havaya burunecek insaallah bakalim cts ye yetistirecekler mi hazirliklari bitirmeye calisiyorum
Bir suru sey yikadim kizimin cicilerini utule utule bitmiyor hem yorucu hem keyifli
ben de hazırlıkları hızlandırdım canım,bugün okuldan bir arkadas doğum yaptı,daha dün seminerlerdeydi ne zaman ne olacağı belli olmuyor... sen de coğunu hallettin,halısı perdesi kıyafeti ütüsü.. sonrasında mis gibi bir oda cıkacak eminim ortaya
ben de bugün cam balkoncu çağırıp ölçü aldırttım 10 güne kadar hazırlanıp takılacak inş. fazlalıklar da oraya gidecek,rahatladım ohh be dedimmm...
p.tesi sen de gelecekmisin 1 saatte olsa gel bir iki laf eder rahatlarız.. ben bu ara stres yaptım sanırım ya,doğuranları gördükçe erken gelir diye korkmaya basladım,bugün eşim de kızım beni 1 ay daha bekle olurmu babacım diye anlaşma yapıyor o da cok yogun bu aralar.. hayırlı zamanda saglıkla gelsin bebişlerimiz...
kızlarr mrb ben yeni katıldım bende ekim annesiyim.nasıl gidiyoo gebeliğiniz.benim bebişim hala dönmedi sizin bebekleriniz ne durumda?
Canim ciciler topiginde sevi bebenin yan yatis yastigini methediyorlardi okudun mu? Sende almayi dusunuyodun ne yapacaksin alacan mi? Ben de almayi dusunuyorum ise yarayacak bisey madem
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı - e-bebek.com
hoşgeldin sen de aramıza.. benimki artık doğum pozisyonunda..daha da tam yukarı dönmez dedi doktorum..böyle kalacak,ama normal doğum olur mu bilemem.
kızlar daha az önce neredeyse üşüyordum esintiden.şimdi bir durdu kafayı yicem,oturduğum yerde ter döküyorum,burada ilk kez böyle terliyorum...
Canim ciciler topiginde sevi bebenin yan yatis yastigini methediyorlardi okudun mu? Sende almayi dusunuyodun ne yapacaksin alacan mi? Ben de almayi dusunuyorum ise yarayacak bisey madem
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı - e-bebek.com
ben de hazırlıkları hızlandırdım canım,bugün okuldan bir arkadas doğum yaptı,daha dün seminerlerdeydi ne zaman ne olacağı belli olmuyor... sen de coğunu hallettin,halısı perdesi kıyafeti ütüsü.. sonrasında mis gibi bir oda cıkacak eminim ortaya
ben de bugün cam balkoncu çağırıp ölçü aldırttım 10 güne kadar hazırlanıp takılacak inş. fazlalıklar da oraya gidecek,rahatladım ohh be dedimmm...
p.tesi sen de gelecekmisin 1 saatte olsa gel bir iki laf eder rahatlarız.. ben bu ara stres yaptım sanırım ya,doğuranları gördükçe erken gelir diye korkmaya basladım,bugün eşim de kızım beni 1 ay daha bekle olurmu babacım diye anlaşma yapıyor o da cok yogun bu aralar.. hayırlı zamanda saglıkla gelsin bebişlerimiz...
Bende erken gelmesinden korkuyorum hazirliklar bitmeden gelme emi kizim diyorum hep :2:
Siz kacta gideceksiniz doktora kacta bulusacaksiniz?
canım geçenlerde konuşmuştuk ya seninle ablam alacağını söylemişti sağolsun aldı...sende düşünüyorsan al canım çünkü bu ürünü hiç kötü diyen yok...bi ürün bu kadar mı methedilir diyor insan
zaten bi o kalmıştı almadığımız ondan da kusur kalmayalı şekerim arkamızdan ağlar sonra
ayy birde seninle aynı gün kontrole gidiyoruz 10 eylül...şimdi senin sezaryen kesinleşecek büyük ihtimal,,aynı günü verir mi bide doktorlarımız
foto na bayıldım şekerim
masumıyet ne guzel denk gelmıs saati konusmadık daha senın randevun kac ta ??1 saatte olsa gel canım bakarsın 2 saate çıkar belli olmazayrıca kızlar sakın korkmayın erken gelır falan dıye ne düşünürsek o nu yapar bilinçaltı biliyorsunuz
Esim acele etme konusmak icin diyor bir sonraki kontrollerinde falan konusursun diyor ama ben jrahat duramam akli sira vazgecerim diye bekliyor hos her an karar degistirebilirim hem bizim doktorumuz sezeryan icin yine 39. Haftaya veriyormus gunu bunndan once gelirse de hos gelir diyormus felisim anlatti yani o haftaya kadar geldikten sonra naparim bilmiyorum :26: ama diyecem pazarlik eder gibi dogum esnasinda suyum gelmemisse suyumun patlatilmasini istemiyorum bir de suni sanci verilmesini bunlar beni cok geriyor ayrica bunlar yapiliyorsa normale girmiyor ki dogum mudahale ediliyor sonuctabunlari kaldiricak psikolojidedegilim diyecem iyice bir anlasin beni istiyorum bakalim konusucam tabi ki esime kalsa konusturmayacak beni
Bu arada bende alirim o yatakdan kusur kalmasin Ece'mpeki sicak su torbasini nerden bulucam?
kızlar masallah bebişlerinize dogumdan sonra 100 gr falan eksılıyorlar ödem atıyorlar..ben bır ara doktora tahmını kac kıloda dogar demıstım annen senı kac kılo dogurmus dedı kızlar anneye cekermıs gebelık konusunda:26: dogru galıbabebeğimin kılosu normal ben 3200kg dogmusum eşim 5,5 kg dogmus,ama bence k.validemde şeker olmuş haberı yok ama şekerı olmadan iri bebek doğuranda varmısş..sizi anneleriniz kaç kılo dogurmus bılıyormusunuz
canım sen içinden gelen herşeyi paylaş doktorunla en iyisini düşünmüşsün bence...seni çok iyi anlıyorum artık netleşsin istiyorsun haklı olarak zaten doğumun son günleri fiziken yeterince zorlanılan bir evre birde doğum ile ilgili akılda takılı kalanlar olunca daha da gergin hisseder insan kendini...hiçç gerilme canım inş. güle oynaya gününde gider doğumunu dilediğin gibi yapar kızını kucağına alırsın...
sıcak su torbasını ben içinde var sanıyordum ama şimdi sen yazınca ablamı aradım sordum yokmuş yaa :26: eczaneden falan alıcaz o zman
Bana sutlu nuriye diyor esim
sizlere ???
Bana sutlu nuriye diyor esim
sizlere ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?