edaamm coyote, sizide mi uyku tutmadi?
Geçmişe bakamadım, kontrolden şimdi geldik de, bizim taze annelerden ve bebiklerinden haber var mı acaba? Benim oğluş da 35+3 itibarıyla 3kgyu geçti teyzeleri3028g ve 47cm. olmuş dombulum, anası da 21kg alarak 72kg olmuş, biri bizi durdursun canım
selam kızlar,biz doktordan geldik. gerçi oralarda da hep çevrimiçiydim telefondan okudum sizi..gelelim bizeeeeee. bebişim 2-ile 3 hafta arası önde hala.. geçen ay 1 ayda 1.5 kg alarak 1 kilodan 2.5 a çıkmıştı ve sanırım rekor kırmıştı. şimdi ise 1 ayda 750 gr alarak 3250 olmuş tontişim. boyu da tam 50 cm. hatta doktora dedim ki şimdi doğursam baya baya kucak dolusu bebek mi yani o da evet dedi. doğum için yine aynı şeyi söyledi. sen nasıl istersen öyle olur ama daha doğuma 1 ay olduğuna göre yaklaşık 4.5 kg olacağı için yüksek ihtimal sezeryan olur dedi.ben de benim bir kararım ya da istediğim bi şekil yok gidişata bırakmak istiyorum dedim. doktorum normal istersen yine deneriz ama çok zor olur dedi. sanırım benim sezeryan kesinleşti. 37. hafta raporu için 17sinde gideceğim.. sabah st1984 ile konuştuğumu şeyi sordum. öyle birşey yapmıyoruz gerek yok dedi. ayrılacağın tarih yazacak nasılsa üstünde dedi. tüm ağrılarıma normal dedi. 4. kez nst ye girdim.artık sıkıcı geliyor bana. hiç sancım çıkmadı korkuyordum bundan.. hatta çatı muayenesine bile hazırlık yapmıştımişte böyle. sanırım 17sinde gidince d. şeklim ve tarihimiz kesinleşir..gerçi sezeryan kesin gibi...bizden haberler böyle....
kızlar ben hastaneden geldim bugün öğleden sonra,kızım 2600 kg ve 48 cm dünyaya geldi.tam 36 haftayı doldurmuştuk.çok şükür sağlığımız yerinde,küveze filan girmedi kızım.bu arada adı mina olacak inşallah.ayrıca keseyi açtıklarında hiç su gelmemiş,gerçekten suyum yokmuş yani.duygularımı ve yaşadıklarımı payaşırım daha geniş bir vakitte,onu izlemeye doyamıyorum,darsı hepinizin başına bu arada balım dan haber varmı?
selam hamişler , cumartesi doktorumuzdaydık , kızım biraz iri olucak sanıyordum bu beslenmeyle ama günü gününe çıktı ölçünleri yani kilosu tam normalmiş 33+3 te 2.300 kg. boyu biraz uzun , herşeyimiz yolundaymış şükür , bu dışkısını yeme olayını birde kordon dolanma olayını sordum malesef şu anda bebeklerin dışkıları oluşmuş durumdaymış zaten ama yapmıyorlarmış henüz , çok pimpirikli gördü adam benirahat ol dedi onlar çok düşük ihtimaller dedi bende rahatladım , doğumu sordum birde , ilk doğumlar zor oluyormuş ya bende zorlanırsam dedim ? Epidural yaparız dedi zaten bir aksilik olma durumunda sezeryana alırım hiç korkma dedi ohhhh dedim bütün kaygılarım gitti sayesinde canım doktorum benim
selam kızlarrrr.
bugün kontrolümüz vardı... oğlum 2508 gr olmuş.gelişimi cok iyiymiş artık 2 haftaya düşürdük kontrollerimizi.banada kan değerleri için tahlil yaptılar biraz düşüş varmış kan şurubumu günde 2 tane içicem artık.oğlumun küvetide hazır bir tek kendime emzirme südyeni almayı unutmuşum tek eksiğim o kaldı :)
biz geldiiikkktosun paşam 3262 gr olmuş
doğuma karar vermemiz lazım dedi, ama bu şekilde miadını doldurursa normal doğamaz sezeryanla almak zorunda kalırız dedi
önümüzdeki perşembe gidicez tekrar, sezeryan tarihine karar vericez
normal dedim dedim ,sezeryana döndük
suyumuz, herşeyimiz normal çıktı çok şükür, nstde sancı da çıkmadı
mrb
dun dr a gittiik oglusum 2648 gr ciktikafasi 37 haftalik cikti biraz koca kafali oglum var vajinamdaki igne batmalarinin i sebebi olarak bunu gosterdi asagi baski yapiyordur buyuk oldugu icin dedi
nst de sanci cikmadi
suyum da iyi su an icin hersey normal dogumu gosteriyo
kızlar ben hastaneden geldim bugün öğleden sonra,kızım 2600 kg ve 48 cm dünyaya geldi.tam 36 haftayı doldurmuştuk.çok şükür sağlığımız yerinde,küveze filan girmedi kızım.bu arada adı mina olacak inşallah.ayrıca keseyi açtıklarında hiç su gelmemiş,gerçekten suyum yokmuş yani.duygularımı ve yaşadıklarımı payaşırım daha geniş bir vakitte,onu izlemeye doyamıyorum,darsı hepinizin başına bu arada balım dan haber varmı?
Esim acele etme konusmak icin diyor bir sonraki kontrollerinde falan konusursun diyor ama ben jrahat duramam akli sira vazgecerim diye bekliyor hos her an karar degistirebilirim hem bizim doktorumuz sezeryan icin yine 39. Haftaya veriyormus gunu bunndan once gelirse de hos gelir diyormus felisim anlatti yani o haftaya kadar geldikten sonra naparim bilmiyorum :26: ama diyecem pazarlik eder gibi dogum esnasinda suyum gelmemisse suyumun patlatilmasini istemiyorum bir de suni sanci verilmesini bunlar beni cok geriyor ayrica bunlar yapiliyorsa normale girmiyor ki dogum mudahale ediliyor sonuctabunlari kaldiricak psikolojidedegilim diyecem iyice bir anlasin beni istiyorum bakalim konusucam tabi ki esime kalsa konusturmayacak beni
Bu arada bende alirim o yatakdan kusur kalmasin Ece'mpeki sicak su torbasini nerden bulucam?
Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
Merhaba kızlar bizde kızımla ekim annesiyiz inş.. Bizi de aranıza alırmısınız..
Bu arada ismim gözde yaşında 27 kızımın ismide öyküüü
sevi bebe çok fonksiyonlu yatış yastığı GİTTİGİDİYORDAN 35,90TL YE aldım, attabebek'ten. ürün içeriğinde sıcak su torbası belirtilmiş. Ben pompamı da aynı satıcıdan almıştım hemen geldi. Yastıktan cicilerde ilk bahseden bendim ama üşenmiştim almaya, tekrar konusu açılınca gaza geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?