2012 Ekim Anneleri

maşallah size çok şeker görünüyorsunuz

maşallah prensese

maşallah canım size sağlıkla büyütmek nasip olur inş
darısı başımıza inş

maşallah prensese

maşallah size

maşallahh tosun paşaya

maşallah paşana

ayyy ne kadar zor oldu geçmişi okumak üzerimden tır geçti sanki..
uyuyamadım da hala..biraz uyumaya çalışayım bari..

şimdiden herkese günaydın kızlar

Tebrik ederim, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah!

sevi bebe çok fonksiyonlu yatış yastığı GİTTİGİDİYORDAN 35,90TL YE aldım, attabebek'ten. ürün içeriğinde sıcak su torbası belirtilmiş. Ben pompamı da aynı satıcıdan almıştım hemen geldi. Yastıktan cicilerde ilk bahseden bendim ama üşenmiştim almaya, tekrar konusu açılınca gaza geldim.

uyuyamıyorum artık!!!!!!:123:
saat 6 da ayaktaydım,doğum heyecanı sanırım uyutmuyor,gece bebek hareket ettikçe sancılandım sizdede oluyomu?böyle

günaydın tontişler... ya hakkaten uyunmuo sabaha kadar bi uyu bi uyan geçti dahada uyuyamam doktor randewum war 11:30 da sonra annemler falan gelicek bugün hareketli geçicek

ayyyy cok tatlı ya masallah meleğine . insanın dogurası gelio böle ya dün taktım kafaya ya benı yarın doguma alırlarsa die cok dillendirdim bugün doğurursam şaşaırmam şom ağızlıyım ya

Günaydın sanki kızımın hareketleri azaldı dünden beri şimdi iki kasık saralle yedim sol yanıma yattım ama güçlü vurmuyor gibi... Uyuyormu acaba bugün kontrol etcem hep olmadı yrn giderim Dr keske dün nst ye girseydim doktor harketler iyimi dedi iyiydi o zmn eve gelince böyle oldu yada ben cok taktım...

Laplace tatlicim,minnak kizin saglikli anali babali buyusun insallah,iyi oldugunuza cok sevindim...
Melekyavruna kavustun,darisi basimiza diyelim,opuyorum ikinizi de

Merhaba kızlar bizde kızımla ekim annesiyiz inş.. Bizi de aranıza alırmısınız..

Bu arada ismim gözde yaşında 27 kızımın ismide öyküüü

aramıza hoşgeldin tatlım

Masumiyetçim geçmişi okuyabildiğim kadarıyla sezeryan doğum düsünüyormussun hayırlısı olsun...

tercih yine senin ama istersen genel anestezi değil de lokal anestezi ile sezeryan olmayı düsün...

bir arkadasım mayıs sonunda doğum yaptı genel anestezi ile. uyanmasına kadar olan sürede sanırım ilk sütü verememiş ve oğlusu 3 gün küvezde kalmıstı sarılık olduğu için...

diğeri de temmuzda doğum yaptı o da lokal anestezi ile sezeryan oldu... uyanık olduğu için ilk sütü verebilmişti ve sorun olmadı.

önümde böyle iki tane örn olduğu için paylasmak istedim. şayet benim de sezeryan olmam gerekirse lokal anestezi düsünüyorum

yanlıs anlamayın korkutmak istemem kimseyi ama yasanılan bir durumu paylasmak istedim sadece

Laplace tatlım bebişin hayırlı olsun bizim için de koklarsın melek yüzlünü emi cok öptüm

kızlaaar günaydıııııııııııııııııın nasılsınız geceleri artık cok rahat uyuyamıyorum bir de böyle sanki arada ates basması gibi oluyor üzerime korkuyorum :26:

bir de bişi sorucam size pazar günü annemlerdeydim asıl o zaman fark ettim bir de dün gece yatarken...

sanki böyle bebek kokusu geliyor burnuma burnuma... anneme söyldim bu bebek kokusu nerden geliyor diye. senden geliyor dedi inanılmaz duygusallastım o an ve tabi dün aksam da... sizde de oluyor mu bu duygu

Felisim ablamın aldığında yokmuş :26: yatağın yanında vermemişler..yatağın içine mi yerleştirilmiş duruyor su torbası yoksa yanındamı veriyorlar..

ablam yanında yok vermediler dedi..açmasını ben istemiyorum bana getirene kadar ama eksikte olmasını istemem:26:

Son düzenleme:
kızlar kuzenim gelicek bugun kahvltıya biraz bi etrafı toparlayım cok dağınıklık yok ama olsun arada bakınırım buraya cok öptüm hepinizi

Günaydın Hanımlarr..

Dün gece 2 kez wc ye gitmek üzere uyandım ve bu bir rekor en 4 kez kalkmam lazımdı normalde

Rahat uyudum gibi buna şükür diyelim...

Babamız bu sabah bizimle birazdan kalkalım ona güzell kahvaltı hazırlayalım oğlumla

Bu arada Coyoteeeee gördüm senii ayakların seni ele veriyor bebeğemm parmaklarını gördüm taaa burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…