Kiskanma kiz,calis seninde olur
Bu arada bebisin nasil,kiz mi erkek mi?benimki kiz,en son 30 agustosta gittim,2 kilo 75 gr di seninki?
Kızlar bugün benim için büyük gün. Bana dua edin. Birazdan kontrole gidiyorum. İnşallah bebeğimin beynindeki sıvı büyümemiştir.:18::18::18:
ben aldım sevibebenin yastığını.kırmızı sıcak su torbası var. yatakta ta bir kısım var aynı sıcak sı torbası şeklinden kesilmiş,orayı çıkarıyorsun sıcak su torbasını yerleştiriyorsun,çok güzel,tabi üstüne battaniye valan da serileceği için,yakmıcak çocuğu..ben tavsiye ederim..39 tlye aldım bir bebe dükkanından..Yaaa sicak su torbasi yokmus dimi
Onu da aliriz artik napalim al al bitiremedik zaten
hoşgeldin mina bebek.. güzel ömürlü olsun yavrun... doğum hikayeni de isteriz,kaçamazsınkızlar ben hastaneden geldim bugün öğleden sonra,kızım 2600 kg ve 48 cm dünyaya geldi.tam 36 haftayı doldurmuştuk.çok şükür sağlığımız yerinde,küveze filan girmedi kızım.bu arada adı mina olacak inşallah.ayrıca keseyi açtıklarında hiç su gelmemiş,gerçekten suyum yokmuş yani.duygularımı ve yaşadıklarımı payaşırım daha geniş bir vakitte,onu izlemeye doyamıyorum,darsı hepinizin başına bu arada balım dan haber varmı?
vuruyorsa tamamdır.hiççç yok değilmiş. artık güçlü tekmeler beklemiyoruz zaten..çoğunluk dalgalar ve kıçını başını yükseltmelere oluyor...Günaydın sanki kızımın hareketleri azaldı dünden beri şimdi iki kasık saralle yedim sol yanıma yattım ama güçlü vurmuyor gibi... Uyuyormu acaba bugün kontrol etcem hep olmadı yrn giderim Dr keske dün nst ye girseydim doktor harketler iyimi dedi iyiydi o zmn eve gelince böyle oldu yada ben cok taktım...
bende yok öyle bir koku:) zaten kokuları özledim,hamileliğin başından beri burnum tıkalı..kızlaaar günaydıııııııııııııııııın nasılsınızgeceleri artık cok rahat uyuyamıyorum bir de böyle sanki arada ates basması gibi oluyor üzerime korkuyorum :26:
bir de bişi sorucam size pazar günü annemlerdeydim asıl o zaman fark ettim bir de dün gece yatarken...
sanki böyle bebek kokusu geliyor burnuma burnuma... anneme söyldim bu bebek kokusu nerden geliyor diye. senden geliyor dedi inanılmaz duygusallastım o an ve tabi dün aksam da... sizde de oluyor mu bu duygu
sıcak su torbası soran arkadaşlar eczanelerde var. 5 lira...aldığınız ürünün içinde yoksa dert etmeyin. ama eczaneden alırsanız tavsiyem dışı kılıflı olanlar var onlardan alın. yoksa kulanamazsınız çok sıcak oluyor. havlu sarmak zorunda kalıyorsunuz. ben yıllardır kulanıyorum. adet günlerimin ayrılmaz parçası. yoksa ağrılara dayanılmıyor. hamile kaldım da biraz rahatım. doğumdan sonra yine kaynaşırız artık..
kızlar ben hastaneden geldim bugün öğleden sonra,kızım 2600 kg ve 48 cm dünyaya geldi.tam 36 haftayı doldurmuştuk.çok şükür sağlığımız yerinde,küveze filan girmedi kızım.bu arada adı mina olacak inşallah.ayrıca keseyi açtıklarında hiç su gelmemiş,gerçekten suyum yokmuş yani.duygularımı ve yaşadıklarımı payaşırım daha geniş bir vakitte,onu izlemeye doyamıyorum,darsı hepinizin başına bu arada balım dan haber varmı?
Kizlar bugun kizimin odasinin perdesinin siparisini verdik tac dan stor seklinde olucak ustunde winnie the poohh lu karakterler varcok begendim bir de istikbalden hali aldik tweety li ay neler var oyle odamiz bambaska bir havaya burunecek insaallah bakalim cts ye yetistirecekler mi hazirliklari bitirmeye calisiyorum
Bir suru sey yikadim kizimin cicilerini utule utule bitmiyor hem yorucu hem keyifli
canım benim sancım değilde karın ağrım oluyor. hareketlenmeye başladığı günden beri geceleri karın ağrım var. o yüzden uyuyamıyorum. bazen kalkıp dolaşıyorum, biraz iyi geliyor. doktora sordum normal diyor.. gerçi benim doktor her şeye normal diyoya oda ayrı bir konu:))) bir gün arayacağım doğuruyorum diye o zamanda normal der kesin:))
Kızlar bugün benim için büyük gün. Bana dua edin. Birazdan kontrole gidiyorum. İnşallah bebeğimin beynindeki sıvı büyümemiştir.:18::18::18:
Gunaydin herkeseGecmisi okumadim bugun umarim butun hamileler ve bebisleri iyidir Dun gece aklima bu besik kenar yastiklari varya onu nasil yikayacagim takildi. Siz nasil yikadiniz ve nasil utulediniz?? Yardim kizlarrr
cimeka canım yatağın resimlerinde de o şeklide görünüyor ama yatağı ilk aldığında oyuntulu kısmın içindemi bu torba yoksa yanında mı veriyorlar..ablam bana yanında vermediler dedi..açıp içine bakmasınıda ben istemedim doğumda getirecek çünkü toz falan olur o yüzden istemiyorum açmasını...şimdi de eksik mi acaba dedim..
Ay sabah sabah bir okudum icim acildi. Gulmekten oldum... Normal canim doguruver surda :)
ben alıştım canım artık. doktora giderken eşim diyoki şikayetlerini söyle aman boşuna kendimi yormayayın nasıl olsa normaldir diyorum:))) alahtan doktorla yapımız benziyor. bende olabilecek bir durumsa tamam normal der geçerim arısı sızısı önemli değildir..kendi hastalarımada sıklıkla kulandığım bir kelimedir. hatta ev ödevi verirken normal kelimesini büyük harflerle yazdırırım.... ama merak edenler ve pimpirikli olanlar(aynı doktora giden arkadaşlardan biliyorum) çok kızıyorlar doktora. her şeye normal diyor diye:)))
cimeka canım yatağın resimlerinde de o şeklide görünüyor ama yatağı ilk aldığında oyuntulu kısmın içindemi bu torba yoksa yanında mı veriyorlar..ablam bana yanında vermediler dedi..açıp içine bakmasınıda ben istemedim doğumda getirecek çünkü toz falan olur o yüzden istemiyorum açmasını...şimdi de eksik mi acaba dedim..
Gunaydin herkeseGecmisi okumadim bugun umarim butun hamileler ve bebisleri iyidir Dun gece aklima bu besik kenar yastiklari varya onu nasil yikayacagim takildi. Siz nasil yikadiniz ve nasil utulediniz?? Yardim kizlarrr
günaydın kızlar bugün kontrolmüz var saat1130da dua edin herşey yolunda gtsin artık bir aile gibi olduk burda.
tatlım ben düsük devirde 30 drc.de yıkadım ve kısa programda sadece bas kısmına gelecek olan kenar yastığı biraz toparlandı içinde ama iki uğrasınca düzeldi...
günaydın kızlar bugün kontrolmüz var saat1130da dua edin herşey yolunda gtsin artık bir aile gibi olduk burda.
Bende icinde toparlanir diye dusunmustumElde mi yikasam acaba?? Hijyen sagliyabilirmiyim oyle?? Aman ya sanki herseyini yikadim tek sorunum bu kaldi En iyisi bende senin gibi dusuk devirde yikatayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?