- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
canım gozun aydın Allah analı babalı buyutsun ..darısı bizlerin başınahastanede neden yatmadın ,hemen mı cıkardılar??
Laplace bebeğin hayırlı olsun canım...sana da geçmiş olsun..
ayyyy cok tatlı ya masallah meleğine . insanın dogurası gelio böle yadün taktım kafaya ya benı yarın doguma alırlarsa die cok dillendirdim bugün doğurursam şaşaırmam şom ağızlıyım ya
Laplace tatlicim,minnak kizin saglikli anali babali buyusun insallah,iyi oldugunuza cok sevindim...
Melekyavruna kavustun,darisi basimiza diyelim,opuyorum ikinizi de
Laplace tatlım bebişin hayırlı olsun bizim için de koklarsın melek yüzlünü emicok öptüm
canım çok tebrik ederim..analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin..
Canim tebrik ediyorum. Saglik, mutluluk icinde ailecek guzel bir omur diliyorum sizin icin. Iyi olusunuza cok sevindim.
Tebrik ederim, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah!
Canim gozunaydin,Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.masallah minnosuna
ayy canım allah bagıslasın.. ne güzel ya izlemeye,sevmeye doyama hiç
Allahım bebeğine sağlık versin huzurlu akıllı bir bebek olsun inşallah....
canim benim hadi gözunuz aydin, Allah anali babali buyutsunMelegin hos geldi ailenize:124: ne guzel annelik seruvenin basladi
Canim hayirli olsun guzel kizini gule gule buyut insaallah darisi basimiza kilosu flan da gayet iyiymis kuvezde kalmamasina sevindim
Bu arada bende 4 Eylul dogumluyum kizinla ayni gun
Canimbende 1 de giderim herhalde doktora 1.30- 14.00 ye dogru magazada oluruz herhalde bakalim kismetse gorusuruz elbet
canımm güle güle sağlıkla büyüt bebişinii Rabbim sağlık sıhatinizi bozmasınn :))
canım gözün aydın maaşallah mina bebek hoşgeldin....
çok güzel bir duygu değilmi?tatlım RABBİM analı,babalı büyütmeyi nasip etsin..ALLAHIM nazarlardan esirgesin MAAŞALLAH KIZINA
sağol canım,aminhastanede 1 gece kaldım canım,1 hafta sonra dikişlerin üzerindeki bandajı alıcam,yarın da bebeği götüreceğiz kontrole.ev çok daha rahat hastane koşullarına göre, orada hiç kalkıp yürüyemedim düzgün
canım benimde doktorum ilk başta karın ve baş çevresi, kemik gelişimi 2 hafta önde diye minyon bir bebek değil ailesel faktörlerden kaynaklıdır ama yinede şeker takibi yapalım demişti..ben çok kilo almadığım için şeker kaygısı yaşamadım ama yinede yapalım demişti ve sonuçta bişey çıkmadı...daha sonra ben 5.100 gr doğmuşum eşimde 4 buçuk civarı doğmuş buda etkili olur mu dediğimde,, elbette demişti hatta şimdiki haline bakınca babanın pek yadırgamamak lazım dedi
annelerden mi yoksa bizlerden mi bilmiyorum ama genetik özellikler bebeğin gelişiminde epey etkili oluyor sanırım..
biz yandık o zaman. eşim çok zayıf doğmuş, evde doğum olmuş, hiç beslenememiş falan.ona çekerse birde abovvv:))) kaaaç kilo doğdum bilmiyorum ama(malum annem 7 doğum yapınca haliyle hatırlamıyor:)) bebekliğimde tombikmşim biraz. en son gittiğimizde doktor yapılı bir bebek dedi. sevindim,,bana çekecek demekki. biz ailecek zayıfız ama yapılıyız, boy falan uzun..
Günaydın sanki kızımın hareketleri azaldı dünden beri şimdi iki kasık saralle yedim sol yanıma yattım ama güçlü vurmuyor gibi... Uyuyormu acaba bugün kontrol etcem hep olmadı yrn giderim Dr keske dün nst ye girseydim doktor harketler iyimi dedi iyiydi o zmn eve gelince böyle oldu yada ben cok taktım...
Tosuuun takvimlerimiz ayniymis kiz!
Burdayim asucum,
Gunaydin hepimizeeee...
Bu gece benim zor gecti yaa,bir yandan bacak agrilari,bir yandan mide bulantilari derken sarhos gibiyim vallahi.kolum da agriyooo
Minnosum gece tepindi tepindi yeni uyudu teyzeleri,sesi cikmiyo su an.ama acikir simdi o,biseyler yemek lazim.
Asu sen var ya seeen,beni can evimden vuruyosun,ayaklarimi nasi yakaladin zillos seni
Ogulcugunu ve seni opuyorum
uyuyamıyorum artık!!!!!!:123:
saat 6 da ayaktaydım,doğum heyecanı sanırım uyutmuyor,gece bebek hareket ettikçe sancılandım sizdede oluyomu?böyle
aa evett. yeni gördüm. takvimide dün keşfttim daha. bakıyorum herkesde çıkıyor bende niye yok diye kıskandım:)))
uyuyamıyorum artık!!!!!!:123:
saat 6 da ayaktaydım,doğum heyecanı sanırım uyutmuyor,gece bebek hareket ettikçe sancılandım sizdede oluyomu?böyle
Kiskanma kiz,calis seninde olur
Bu arada bebisin nasil,kiz mi erkek mi?benimki kiz,en son 30 agustosta gittim,2 kilo 75 gr di seninki?
Kızlar bugün benim için büyük gün. Bana dua edin. Birazdan kontrole gidiyorum. İnşallah bebeğimin beynindeki sıvı büyümemiştir.:18::18::18:
Dualarrımız seninle canım...Allahın izniyle güzel haberler getireceksin bizlere...Bak çok şükür günlerdir hiç olumsuz haber gelmedi,,bebeklerimiz oldu onlarında biri gayet iyiymiş..maşallahh bu günlerde hep haberlerimiz güzelsende yüreğini ferah tut inş. bize hayırlı haberler getireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?