2012 Ekim Anneleri

canım gozun aydın Allah analı babalı buyutsun ..darısı bizlerin başına hastanede neden yatmadın ,hemen mı cıkardılar??

sağol canım,aminhastanede 1 gece kaldım canım,1 hafta sonra dikişlerin üzerindeki bandajı alıcam,yarın da bebeği götüreceğiz kontrole.ev çok daha rahat hastane koşullarına göre, orada hiç kalkıp yürüyemedim düzgün

Laplace bebeğin hayırlı olsun canım...sana da geçmiş olsun..

ayyyy cok tatlı ya masallah meleğine . insanın dogurası gelio böle ya dün taktım kafaya ya benı yarın doguma alırlarsa die cok dillendirdim bugün doğurursam şaşaırmam şom ağızlıyım ya

Laplace tatlicim,minnak kizin saglikli anali babali buyusun insallah,iyi oldugunuza cok sevindim...
Melekyavruna kavustun,darisi basimiza diyelim,opuyorum ikinizi de

Laplace tatlım bebişin hayırlı olsun bizim için de koklarsın melek yüzlünü emi cok öptüm

canım çok tebrik ederim..analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin..

Canim tebrik ediyorum. Saglik, mutluluk icinde ailecek guzel bir omur diliyorum sizin icin. Iyi olusunuza cok sevindim.

Tebrik ederim, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah!

Canim gozunaydin,Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.masallah minnosuna

ayy canım allah bagıslasın.. ne güzel ya izlemeye,sevmeye doyama hiç

Allahım bebeğine sağlık versin huzurlu akıllı bir bebek olsun inşallah....

canim benim hadi gözunuz aydin, Allah anali babali buyutsun Melegin hos geldi ailenize:124: ne guzel annelik seruvenin basladi

canımm güle güle sağlıkla büyüt bebişinii Rabbim sağlık sıhatinizi bozmasınn :))

canım gözün aydın maaşallah mina bebek hoşgeldin....
çok güzel bir duygu değilmi?tatlım RABBİM analı,babalı büyütmeyi nasip etsin..ALLAHIM nazarlardan esirgesin MAAŞALLAH KIZINA

sağolun kızlar,hepinize çok teşekkürederim.darısı sizlerin başına,artık çok az kaldı.bu günlere gelebildik çok şükür

iyi olmana sevindim tatlım. bebişini bizim yerimize öpersin emi...

biz yandık o zaman. eşim çok zayıf doğmuş, evde doğum olmuş, hiç beslenememiş falan.ona çekerse birde abovvv:))) kaaaç kilo doğdum bilmiyorum ama(malum annem 7 doğum yapınca haliyle hatırlamıyor:)) bebekliğimde tombikmşim biraz. en son gittiğimizde doktor yapılı bir bebek dedi. sevindim,,bana çekecek demekki. biz ailecek zayıfız ama yapılıyız, boy falan uzun..

Burdayim asucum,
Gunaydin hepimizeeee...
Bu gece benim zor gecti yaa,bir yandan bacak agrilari,bir yandan mide bulantilari derken sarhos gibiyim vallahi.kolum da agriyooo
Minnosum gece tepindi tepindi yeni uyudu teyzeleri,sesi cikmiyo su an.ama acikir simdi o,biseyler yemek lazim.
Asu sen var ya seeen,beni can evimden vuruyosun,ayaklarimi nasi yakaladin zillos seni
Ogulcugunu ve seni opuyorum

Tosuuun takvimlerimiz ayniymis kiz!

canım benimde dün bebeğimin hareketleri baya azdı. bir gün öncesinde karnımı yerinden çıkaracak gibi hareketleydi. dün hep uyudu .bi ara korktum. cimcikledim falan. cimcikleyince sinirlenip 1-2 tana geciriyo:)) ama arkasından yine ses seda yok. hangi haftadan itibaren hareketler azalmaya başlıyordu...biz bu gün 33+0 rız.

laplace kullanıcısından alıntı
kızlar ben hastaneden geldim bugün öğleden sonra,kızım 2600 kg ve 48 cm dünyaya geldi.tam 36 haftayı doldurmuştuk.çok şükür sağlığımız yerinde,küveze filan girmedi kızım.bu arada adı mina olacak inşallah.ayrıca keseyi açtıklarında hiç su gelmemiş,gerçekten suyum yokmuş yani.duygularımı ve yaşadıklarımı payaşırım daha geniş bir vakitte,onu izlemeye doyamıyorum,darsı hepinizin başınabu arada balım dan haber varmı?

canım allah analı babalı büyütsün inşallah. gözün aydın.

Ama biliyorsun senle uğraşmazsam olmaz canım bacak ağrısı maalesef oluyor yaa hatta sola yatmaktan sol kalçam düzleşti resmen sızlıyor sabahları neyse ki sonlara geldik az daha gayret

Senin o portakal popolu kızın gece dans mı ediyor içerde kıpır kıpır tepiniyor fındık kurdu yerim ben onu

Bizde sizi öpüyoruz kuşum acıkmıştır kuzular haydii tıkınmaya

uyuyamıyorum artık!!!!!!:123:
saat 6 da ayaktaydım,doğum heyecanı sanırım uyutmuyor,gece bebek hareket ettikçe sancılandım sizdede oluyomu?böyle

canım benim sancım değilde karın ağrım oluyor. hareketlenmeye başladığı günden beri geceleri karın ağrım var. o yüzden uyuyamıyorum. bazen kalkıp dolaşıyorum, biraz iyi geliyor. doktora sordum normal diyor.. gerçi benim doktor her şeye normal diyoya oda ayrı bir konu:))) bir gün arayacağım doğuruyorum diye o zamanda normal der kesin:))

Kızlarr Unnado yine prima da kampanya yapmış kargo bedava haberiniz olsun...

uyuyamıyorum artık!!!!!!:123:
saat 6 da ayaktaydım,doğum heyecanı sanırım uyutmuyor,gece bebek hareket ettikçe sancılandım sizdede oluyomu?böyle

evet aynıyız bize... her gece en az birkez uyanıyorum eğer uyandığımda kızımda kıpırdanıyorsa başlıyorum onu düşünmeye... sonra doğumu ... eksikleri...derkennnnn biz 1 saati falan kaybediyoruz her gece minimum... çok heyecanlıyım allahım hayırlısı ile bir alsak kucağımıza bebekleri çok rahatlayacağım hakikatten...

Son düzenleme:
sıcak su torbası soran arkadaşlar eczanelerde var. 5 lira...aldığınız ürünün içinde yoksa dert etmeyin. ama eczaneden alırsanız tavsiyem dışı kılıflı olanlar var onlardan alın. yoksa kulanamazsınız çok sıcak oluyor. havlu sarmak zorunda kalıyorsunuz. ben yıllardır kulanıyorum. adet günlerimin ayrılmaz parçası. yoksa ağrılara dayanılmıyor. hamile kaldım da biraz rahatım. doğumdan sonra yine kaynaşırız artık..

Kızlar bugün benim için büyük gün. Bana dua edin. Birazdan kontrole gidiyorum. İnşallah bebeğimin beynindeki sıvı büyümemiştir.:18::18::18:

Kiskanma kiz,calis seninde olur
Bu arada bebisin nasil,kiz mi erkek mi?benimki kiz,en son 30 agustosta gittim,2 kilo 75 gr di seninki?

erkek benim tosuncuğum olacak inşallah. ama 3 aydır yüzünü göstermiyo benim tosun(( bende 31 ağustos da gittim:)) 2 kilo 300 dü benimki. o zaman sen biliyorsundur kaç hafta önden gitmiş oluyor. benim doktor sadece gelişimi önde gidiyor dedi..

Kızlar bugün benim için büyük gün. Bana dua edin. Birazdan kontrole gidiyorum. İnşallah bebeğimin beynindeki sıvı büyümemiştir.:18::18::18:

Dualarrımız seninle canım...Allahın izniyle güzel haberler getireceksin bizlere...Bak çok şükür günlerdir hiç olumsuz haber gelmedi,,bebeklerimiz oldu onlarında biri gayet iyiymiş..maşallahh bu günlerde hep haberlerimiz güzel sende yüreğini ferah tut inş. bize hayırlı haberler getireceksin

carmentta kullanıcısından alıntı
Kızlar bugün benim için büyük gün. Bana dua edin. Birazdan kontrole gidiyorum. İnşallah bebeğimin beynindeki sıvı büyümemiştir.

inşalah canım.. alah şifa versin. inşalah güzel haberlerle gelirsin...

Amin Asudecim inşaallah inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…