2012 Ekim Anneleri

kızlar ben markete gidip gelicem sonra yine gelirim buralara. cok öptüm hepinizi...

bugun kontrolü olanlar iyi haberlerle gelirler inşaAllah

cok kocaman öptümmmmm

laplace hayirli olsun tatlim,Allah anali babali buyutsun...Nasilsin iyisin umarim...Sutun geldi mi,bebis emiyor mu?

carmentta heyecanla guzel haberini bekliyorum cnm insallah...

Bugün bizimde kontrolümüz var 17:30 da bakalım inaşşalh herşey yolundadır... benim doktorum gatadan gelme.... ve o kadar disiplinli ki her doktora gitmeden önce bebekten çok yaa çok kilo aldıysam nasıl açıklarım diye düşünüyorum... toplamda 8 kg falan aldım ama ona rağmen dikkat et diyor...arkadaşım 17 kg aldı ama doktoru çok normal diyor... ilginç her doktorun bakış açısı çok farklı... bakalım son ay artık bizi neler bekliyor gidelim öğrenelim...

Yegenimde Ekim de dogacak Maalesef ben goremiycem Internet uzerinden bir hediye almak istiyorum ama ne?? Bu sallanan ana kucaklarindan mi alsam?? E bebek de sizin onerdiginiz bir ana kucagi vardi o tukenmis maalesef Bana onerebileceginiz ana kucagi var mi??

Günaydın kızlar bende geldim, hamişliğimizin hemen hemen bu son günlerini iyi değerlendirelim artık ama bana nedense hayat gerçek hayat asıl doğumdan sonra başlayacak nefes almak neymiş sevmek gerçekten neymiş asıl şimdi anlayacağız gibi geliyor tabi İnşallah.....

canımm yaa çok saol...bayaa evham yaptım sabah sabah haksızda değilmişim...ablamın aldığında ya eksik yatağın yanında yok yada daha önce sevi bebenin boğulma önleyici modelini konuşmuştuk gitti onu aldı bizimki...neyse bi konuşalım teyzemizle bakalım..

tekrar saol canım...resmi kaldırmazsın dimi canım Masum da almayı düşünüyordu o da görsün

acaba toplanr mı ne olur korkusundan bana o kısa programın yarım saati hic gecmek bilmemişti cok sükür bişi olmadı ama. renk falan atmadı hiç mutlu oldumm

offf aynen bende en sona onu bıraktım toplanırsa diye allahtan yıkamadan önce yatak yorgan işlerinden anlayan bir akraba gelmişti ona sordum baktı... bişey olmaz içindeki elyaf yada işte neyse o dolgu malzemesi onu kumaşla birlikte dikmişler bişey olmaz oyüzden dedi... sonra attık ve hiçbir toplanma olmadı...dikişlerine hafif bakarsan anlaşılıyor daha rahat olur için..

evet bir yan yatıs yastıgı var bırde cok fonksıyonlu olan yan yatıs yastıgı var ..aynen bende kalabalık olmasın dıye ne yapacagımı şaşırdım..kullanan lar dan tavsıye almak lazım,banada o sıcak su torbası çok dandik gelmişti lastiği falan sankı sıcak suyu koyunca erıyecek gıbı duruyordu :26:bende emin olamamıştım benım evımde mınnacık bır sıcak su torbam var adet sancımda kullanırdım görenler gülerdi küçücük diye ama çok işe yarıyor tam bebişimin bağırsaklarının ebatında,ay ne bilim kararsızım bakarız marmara forumda falan karar veririz..

canım bendede oluyor güçlü vurması değil hareket etmesi önemli,benımkıde bazen bir geçiriyor güümmmm,bazen pıt pıt ,bazende kazı çalışması yapıyor önemli olan hareket ettıgını anlaman dedi doktor amcası

asucum yatagın ıcınde su torbası seklınde oyuk var oraya yerlestırmısler ustunede cıkarılabılen kılıf takmıslar balım,

ne demek canım benim..kaldırmam ben fotoyu zaten...

Valla tosuncum biliyosun kiz evi naz evi demisler,ne diyelim hayirlisi
Bu arada kac hafta ileride oldugu kilodan anlasilmaz ki bebisim,ultrasonda yazar,su haftalik diye.sen ist te misin,nereye gidiyorsun dr.a?

günaydın kızlarr nasılsınız bugün??
sonunda dr günümüz geldi öğleden sonra gitcem bakalım oğliş nasılmış doğum için ne dicek ben sezeyan istiyom dicem dr ne dicek ayy çok heycanlıyım yahuuuu :18:

canım bende öyle tahmin ettim ama cimeka nın eklediği resimde daha farklı görünüyor...şimdi sende benim tahmin ettiğim gibi söylüyorsun canım, oyuntulu yerin içinde sıcak su torbası ve üzerinde kılıfı var diyosun bende öyle düşünmüştüm ama cimekanın kiinin yanında görünüyor :26: ablam işten çıkıp eve gidene kadar meraktan biraz daha şişerim heralde ben bu gidişle

Günaydın fedakar ve güzel anneler ,dün gece saat 03:00 sularında wc ye kalktım sonra baktım belıme bır sızı gırdı ve artmaya basladı :26: salona dogru yurudum koltuga oturdum sancı ıyıce arttı aynı adet sancısı ve şiddetli hep sancım olursa falan ne yaparım panık olurum galıba dıye dusunurdum ama hiç öyle olmadı kendıme şaşırdım:26:gayet sogukkanlı ve mantıklı dusundum ,hemen saate baktım kac dakıka surecek dıye ,sonra gecmezse ne yaparım dıye dusundum,1-)valız hazır 2-)ustumu hızla degıstırebılırım,3-)hastanede yakın dıye tesellı oluyorum ama belim kopuyorsonra 2 elim belimde karnım önumde tipik hamıleler gibi bir pozısyona burunmuşum yatak odasına dogru gıttım,eşim noldu dedi,sancım var dedım,doktoru ara dedı bende gerek yok yalancı sancı bu dedım eşimde oooo bayağı uzmanlastın sen diyo o halımde sonra baktım yavasladı ve gectı anıden hemde ve bu yazdıklarımın hepsi 3 dakıka içerisinde gerçekleşti ama ne sancıydı yalancısı buysa gerçeğini tahmın edemıyorum :18:

Carmenetta,st1984,yesil33,kayabebe ve diger bugun dr.a gidecekler,hayirli haberlerinizi bekliyoruz tatlilar,opuyorum

anladım tatlım ben cımekanın koydugu fotoyu gormedım ama oda sevı bebeden almıs galıba aynıdır muhtemelern ıcınde torba oyuk yerı vardır.zaten kılıftan anlasılmıyor torba ...resmen yastıga gömmusler guzel bir dizayn dı.

Ahh o yalanci sancilar Alismamiz lazim sanirim bu sancilara Gercegini bende dusunmek istemiyorum

herkese günaydın tatlı annişler..
çok sıkıcı bi gün..yine işe hiç gelesim yoktu. geldim sabah sabah bi dolu sorunlu işle uğraştım hepten canım sıkıldı..zaten kendimi bi tuhaf hissediyorum psikolojik olarak. işteki olaylarda tzu biber oldu off off..meleğim gelsede onun mis kokusuyla günlerime başlasam..mutlu olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…