herkese günaydın tatlı annişler..
çok sıkıcı bi gün..yine işe hiç gelesim yoktu. geldim sabah sabah bi dolu sorunlu işle uğraştım hepten canım sıkıldı..zaten kendimi bi tuhaf hissediyorum psikolojik olarak. işteki olaylarda tzu biber oldu off off..meleğim gelsede onun mis kokusuyla günlerime başlasam..mutlu olsam
canım bende öyle tahmin ettim ama cimeka nın eklediği resimde daha farklı görünüyor...şimdi sende benim tahmin ettiğim gibi söylüyorsun canım, oyuntulu yerin içinde sıcak su torbası ve üzerinde kılıfı var diyosun bende öyle düşünmüştüm ama cimekanın kiinin yanında görünüyor :26: ablam işten çıkıp eve gidene kadar meraktan biraz daha şişerim heralde ben bu gidişle
anladım tatlım ben cımekanın koydugu fotoyu gormedım ama oda sevı bebeden almıs galıba aynıdır muhtemelern ıcınde torba oyuk yerı vardır.zaten kılıftan anlasılmıyor torba ...resmen yastıga gömmusler guzel bir dizayn dı.
Ay sabah sabah bir okudum icim acildi. Gulmekten oldum... Normal canim doguruver surda :)
ben alıştım canım artık. doktora giderken eşim diyoki şikayetlerini söyle aman boşuna kendimi yormayayın nasıl olsa normaldir diyorum:))) alahtan doktorla yapımız benziyor. bende olabilecek bir durumsa tamam normal der geçerim arısı sızısı önemli değildir..kendi hastalarımada sıklıkla kulandığım bir kelimedir. hatta ev ödevi verirken normal kelimesini büyük harflerle yazdırırım.... ama merak edenler ve pimpirikli olanlar(aynı doktora giden arkadaşlardan biliyorum) çok kızıyorlar doktora. her şeye normal diyor diye:)))
Ay bende rahat dr.u seviyorum. Tabi hicbirseyi onemsemeyeni de degil. Ben benimkine sikintimi anlatiyorum. Bir iki soru soruyor. Sonra aynen normal doyor. Onemli birsey varsa suna suna dikkat et diyor sadece. Her ufak sikayette tahlil, bir ton lami cimi yapsa hep tedirgin gezerim. Dr.u degistiririm....
Biz bundan aldik
Baby Jem Boğulma Önleyici Yastık - e-bebek.com
Bi de bundan
Bebedor Güvenli Uyku Yastığı (Safe Sleep) - e-bebek.com
Hangisini ne zaman nasil kullanicam bilmiyorum ama:26:tecrubesizlik pek kotu yaa
Ay bende rahat dr.u seviyorum. Tabi hicbirseyi onemsemeyeni de degil. Ben benimkine sikintimi anlatiyorum. Bir iki soru soruyor. Sonra aynen normal doyor. Onemli birsey varsa suna suna dikkat et diyor sadece. Her ufak sikayette tahlil, bir ton lami cimi yapsa hep tedirgin gezerim. Dr.u degistiririm....
ayyyy aynen ya.. doktora gittiğim gün ferahlıyorum,adam gerçekten rahat.bir de bekliyor böyle ben soru sorayım da o da beni rahatlatsın..tip olarak ta öyle zaten.
http://img2.salihligazetesi.com/alan/38/haber/2011/11/3-yillik-iskence-bitti_1321603228.jpg?t=news
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/274978_100002657151048_459022_n.jpg
doktorum benim yaaaaa.
bu arada hastanenin sistemi de çok iyi. mesela diğer gidişimde isteyeceği tetkiklerin kağıdını veriyor.ve ben sıramı beklerken onları yaptırıp aradan çıkarıyorumidoktora sonuçlarla girmiş oluyorum. yani sonuç göstermek için beklemek yok. süper değil mi?
bir sonraki randevum 17 eylülde istedikleri
nst
ekg,kalp grafisi
açlık şekeri
üre
karaciğer enzimleri
hemogram
kan grubu
pıhtılaşma zamanı
ptz ınr-bu da pıhtılaşmayla ilgiliymiş
aptt- bu da öyle bişey
hcv -
hıv
hbsag hepatitlerbir sonraki gidiş baya yoğun anlaşılan..
satıldığı şekli öyle,yani yanına ayrıca koymuşlar torbayı. ben çıkardım kılıfını,o sıcak su torbasın şeklindeki parçayı yataktan çıkardım aynı yapboz gibi,sıcak su torbasını yerleştirdim. gerçekten kullanışlı mantıklı bişey. torbayı kullanmasak ta yatak olarak çok güzel. mesela bebiş oturma odasında uyudu onunla taşı onunla yatır yatağına..sonra bebeğin ayakları taşsa bile devam ederim kullanmaya. en sonunda da bana yastık olur
Bende ilk linkteki yastıktan aldım ama cidden ne zman kullancaz hemen kulllanıyomu yoksa beş altı aylıkken felan mı
bencede yaaa... artık sanırım izin modunada girince işyerini insanın gözü hiçççç görmüyor artık benimde tahammül sınırım kalmadı hiç birşeye... gerçi bugüne kadar çalışmış olmakta başarı yani... çoğu insan ya hamile olduğunu öğrenince yada daha 3-4 aylıkken işten ayrılıyor biz gene şükür bugünlere geldik... belkide izne çıkıp bir iki güne doğum yapıcaz o bile belli değil yani sonuçta...
hmm dogru,o yastıkla emzırme de yapılabılır galiba.. kucagında uyur alır yastıkla koyarsın,sıcak su torbasını emzırırken yerlestırırsen önce popişi ısınır sonra yuz ustu cevırırız karnı ısınır gaz çıkarır,gıbı gelıyor bana ne dersiniz ??
satıldığı şekli öyle,yani yanına ayrıca koymuşlar torbayı. ben çıkardım kılıfını,o sıcak su torbasın şeklindeki parçayı yataktan çıkardım aynı yapboz gibi,sıcak su torbasını yerleştirdim. gerçekten kullanışlı mantıklı bişey. torbayı kullanmasak ta yatak olarak çok güzel. mesela bebiş oturma odasında uyudu onunla taşı onunla yatır yatağına..sonra bebeğin ayakları taşsa bile devam ederim kullanmaya. en sonunda da bana yastık olur
Bende ilk linkteki yastıktan aldım ama cidden ne zman kullancaz hemen kulllanıyomu yoksa beş altı aylıkken felan mı
kızlar ben hastaneden geldim bugün öğleden sonra,kızım 2600 kg ve 48 cm dünyaya geldi.tam 36 haftayı doldurmuştuk.çok şükür sağlığımız yerinde,küveze filan girmedi kızım.bu arada adı mina olacak inşallah.ayrıca keseyi açtıklarında hiç su gelmemiş,gerçekten suyum yokmuş yani.duygularımı ve yaşadıklarımı payaşırım daha geniş bir vakitte,onu izlemeye doyamıyorum,darsı hepinizin başına bu arada balım dan haber varmı?
sağol canım,aminhastanede 1 gece kaldım canım,1 hafta sonra dikişlerin üzerindeki bandajı alıcam,yarın da bebeği götüreceğiz kontrole.ev çok daha rahat hastane koşullarına göre, orada hiç kalkıp yürüyemedim düzgün
Kizlar osteocare kullanan var mi?gunde kac tane alabiliyoruz acaba?ben bir tane kullaniyorum ama her yanim agriyor,doktorum minoset alabilirsin dedi ama inat ettim minoset almak istemiyorum.acaba bi tanedaha mi osteocare alsam?bisey olu mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?