2012 Ekim Anneleri

internette gördüm paylaşmak istedim geçenlerde yine bunla ilgili yazılanlar vardı....

Eklentiler

• $564171_503868572974981_903069695_n.webp
    22 KB · Görüntüleme: 55

bencede yaaa... artık sanırım izin modunada girince işyerini insanın gözü hiçççç görmüyor artık benimde tahammül sınırım kalmadı hiç birşeye... gerçi bugüne kadar çalışmış olmakta başarı yani... çoğu insan ya hamile olduğunu öğrenince yada daha 3-4 aylıkken işten ayrılıyor biz gene şükür bugünlere geldik... belkide izne çıkıp bir iki güne doğum yapıcaz o bile belli değil yani sonuçta...

satıldığı şekli öyle,yani yanına ayrıca koymuşlar torbayı. ben çıkardım kılıfını,o sıcak su torbasın şeklindeki parçayı yataktan çıkardım aynı yapboz gibi,sıcak su torbasını yerleştirdim. gerçekten kullanışlı mantıklı bişey. torbayı kullanmasak ta yatak olarak çok güzel. mesela bebiş oturma odasında uyudu onunla taşı onunla yatır yatağına..sonra bebeğin ayakları taşsa bile devam ederim kullanmaya. en sonunda da bana yastık olur

hmm dogru,o yastıkla emzırme de yapılabılır galiba.. kucagında uyur alır yastıkla koyarsın,sıcak su torbasını emzırırken yerlestırırsen önce popişi ısınır sonra yuz ustu cevırırız karnı ısınır gaz çıkarır,gıbı gelıyor bana ne dersiniz ??

Bende ilk linkteki yastıktan aldım ama cidden ne zman kullancaz hemen kulllanıyomu yoksa beş altı aylıkken felan mı

hemen kullanılıyor tatlım,yenı dogan bogulmalarını önlemek ıcın Allah korusun

evet yaa. izne çıktım çıkıcam modundayız o yüzden işler tamamen işkenceye döndü off arkadaşım hamile olduğunu öğrendi bir aydır raporlu diğer arkadaşım hamileliğinin 5. ayında işten ayrıldı. dediğin gibi biz yine ii bu haftalara kadar geldik. belkide izne çıkıp bi kaç güne doğurcaz allah bilir...diyorum kızıma 40 haftayı bekleme. 37 haftada gel diyorum:) daha çok zaman geçirelim:) 37 haftalık doğan bebekler zaten tam sayıldıkları ve organları geliştiği için allahın izniyle sorunda olmuyo. hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Günaydın herkese... Öyle bi aklıma geldi bakim dedim sandığımdan daha çok kişi varmış. Allah hepimize yardımcı olsun en çokta çalışanlara...

evet mantıklı. kucağında onunla yatırabilirsin emzirirken,ki ben minnak bebek kucağıma hiç almadım daha,çok korkarım..bir de dediğim gibi bu bebekler hep kucakta durmucak,eee hep te yatağında duracak hali yok,oturma odasındayken takılır işte bu yatakta koltuğun üstünde. bir de ev gezmesine giderken götürürüm ben,ama araba yoksa taşınmaz..

hmm dogru,o yastıkla emzırme de yapılabılır galiba.. kucagında uyur alır yastıkla koyarsın,sıcak su torbasını emzırırken yerlestırırsen önce popişi ısınır sonra yuz ustu cevırırız karnı ısınır gaz çıkarır,gıbı gelıyor bana ne dersiniz ??

Bende ilk linkteki yastıktan aldım ama cidden ne zman kullancaz hemen kulllanıyomu yoksa beş altı aylıkken felan mı

hemen kullanılıyor tatlım,yenı dogan bogulmalarını önlemek ıcın Allah korusun

Hayırlı, uğurlu olsun Laplace. Maşallah çok güzel bir doğum olmuş, sağlıkla doğmuş Mina kuzun. Darısı hepimizin başına. Mina bebişe dünyaya hoşgeldin diyor, sağlık, uzur, mutluluk, bolluk, bereket ve en çok da sevgi dolu harika bir yaşam diliyorum.
Kendine ve bebişine çok ama çok iyi bak. Sevgiler,

Canim dogum hikayeni de bekliyoruz mutlaka 1. Sayfada kayabebe arkadasimiz acmis topigi oraya yazarsan bulmamiz kolay olur

Gunaydin arkadaslar hepimize guzel bir gun diliyorum
Bende artik erken uyanmaya basladim ki gece 2 de yatabildik esimle kizimizin donencesini kurduk cok acilmis gibi fisher price in mutlu duslerini almistim ustunde kocaman turkce ninni diyor ama ruscaya benzer bir dille seselendirilmis bizim daha dun annemizin kollarinda yasarkenin melodisi caliyor biraz sinir oldum tabi bebege rusca ninini mi dinleticem simdi anlamadim boyle mi dogrusu bizimkinde mi bisey var? Hos bi de esimin dayisindan aldik taaa edremitten kurdukta bir guzel degistiremeyiz yani

Kahvaltı yaptık ama ne varsa çıkardık :120: çok kötü oldum yaa ilk günlere gerimi dönüyorum yoksa :26:

Arkadaslar izninizle sizlerle bir konuyu paylasmak istiyorum...

Hayvanlar üzerinde deney yapmadan da ürünlerin test edilebildiği bir çok alternatif yöntem varken hala hayvanları sakat bırakan,kör eden, öldüren yöntemleri kullanan markaları kınıyorum.
Peta'nin bu sitesinden de http://www.peta.org/living/​beauty-and-personal-care/​companies/default.aspx hayvanlar uzerinde test yapan ve yapmayan firmalari bulabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html bu da Kadinlar Klubunun sorumluluk kampanyasi.

Bir hayvan sever ve sahibesi olarak sizlere tesekkur ediyorum...

Kizlar osteocare kullanan var mi?gunde kac tane alabiliyoruz acaba?ben bir tane kullaniyorum ama her yanim agriyor,doktorum minoset alabilirsin dedi ama inat ettim minoset almak istemiyorum.acaba bi tanedaha mi osteocare alsam?bisey olu mu ki?

Kizlar osteocare kullanan var mi?gunde kac tane alabiliyoruz acaba?ben bir tane kullaniyorum ama her yanim agriyor,doktorum minoset alabilirsin dedi ama inat ettim minoset almak istemiyorum.acaba bi tanedaha mi osteocare alsam?bisey olu mu ki?

Coyote , Basagrisi icin mi aliyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…