Kizlar osteocare kullanan var mi?gunde kac tane alabiliyoruz acaba?ben bir tane kullaniyorum ama her yanim agriyor,doktorum minoset alabilirsin dedi ama inat ettim minoset almak istemiyorum.acaba bi tanedaha mi osteocare alsam?bisey olu mu ki?
hmm dogru,o yastıkla emzırme de yapılabılır galiba.. kucagında uyur alır yastıkla koyarsın,sıcak su torbasını emzırırken yerlestırırsen önce popişi ısınır sonra yuz ustu cevırırız karnı ısınır gaz çıkarır,gıbı gelıyor bana ne dersiniz ??
hemen kullanılıyor tatlım,yenı dogan bogulmalarını önlemek ıcın Allah korusun
ayyyy aynen ya.. doktora gittiğim gün ferahlıyorum,adam gerçekten rahat.bir de bekliyor böyle ben soru sorayım da o da beni rahatlatsın..tip olarak ta öyle zaten.
http://img2.salihligazetesi.com/alan/38/haber/2011/11/3-yillik-iskence-bitti_1321603228.jpg?t=news
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/274978_100002657151048_459022_n.jpg
doktorum benim yaaaaa.
bu arada hastanenin sistemi de çok iyi. mesela diğer gidişimde isteyeceği tetkiklerin kağıdını veriyor.ve ben sıramı beklerken onları yaptırıp aradan çıkarıyorumidoktora sonuçlarla girmiş oluyorum. yani sonuç göstermek için beklemek yok. süper değil mi?
bir sonraki randevum 17 eylülde istedikleri
nst
ekg,kalp grafisi
açlık şekeri
üre
karaciğer enzimleri
hemogram
kan grubu
pıhtılaşma zamanı
ptz ınr-bu da pıhtılaşmayla ilgiliymiş
aptt- bu da öyle bişey
hcv -
hıv
hbsag hepatitlerbir sonraki gidiş baya yoğun anlaşılan..
KAçıncı haftandasın benden hiç şeker meker hiç bi test istemedi hayırdır İnşallah...
Hayırlı, uğurlu olsun Laplace. Maşallah çok güzel bir doğum olmuş, sağlıkla doğmuş Mina kuzun. Darısı hepimizin başına. Mina bebişe dünyaya hoşgeldin diyor, sağlık, uzur, mutluluk, bolluk, bereket ve en çok da sevgi dolu harika bir yaşam diliyorum.
Kendine ve bebişine çok ama çok iyi bak. Sevgiler,
Canım Allah analı baabalı kaderli büyütsün İnşallah, bebişle hayat nasıl zevkli mi ağrılı felkan geçmedi demi doğumun eşinin tutumu nasıl...
evet yaa. izne çıktım çıkıcam modundayız o yüzden işler tamamen işkenceye döndü offarkadaşım hamile olduğunu öğrendi bir aydır raporlu diğer arkadaşım hamileliğinin 5. ayında işten ayrıldı. dediğin gibi biz yine ii bu haftalara kadar geldik. belkide izne çıkıp bi kaç güne doğurcaz allah bilir...diyorum kızıma 40 haftayı bekleme. 37 haftada gel diyorum:) daha çok zaman geçirelim:) 37 haftalık doğan bebekler zaten tam sayıldıkları ve organları geliştiği için allahın izniyle sorunda olmuyo. hayırlısı olsun..
günaydın kızlar
doktora gidicem bugün, moralim bozuldu biraz. bir kaç gündür ayaklarımda hafif kaşıntılı kızarıklık /kabarıklıklar olmuştu pişik diye düşünüyorum hala geçmedi :44: hem onu göstericem doktoruma hemde bir iki gündür kollarımda hafif kızarıklıklar fark ettim kaşıntı yok ama sanki daha geniş bölgeye dağılmaya başladı, dayanamadım doktorumu aradım, bugün gel bakalım dedi. alerji filan oldum sanırım... :44:dudağım da da uçuk çıkmıştı ilaç da kullanmıyorum gitmişken onu da sorarım artık
yaa itiraf ediyorum bende erken haftalarda olsun isitoyrum ama sonrada vicdan azabı çekiyorum ya erken olunca bir sıkıntısı olursa sen yine tam zamanında gelsin diye dua et diyorum... ama eğer çalışmaya dönersek 3,5-4 aylıkken geleceğiz ve çok az bir zaman bu o yüzden bir an önce olsun bari çok bekletmesin diyorum... artık iyice heyecan arttı rüyamdada gördüm dün gece doğduğunu... yaa allahım sağlıkla bir doğsa... sanırım tüm vaktimi onla geçiricem pek sıkılacağımı yada bunalacağımı düşünmüyorum... artık emzirir emzirir uyuruz kızımla sabah akşam :) hayali bile güzel zaten en çok ihtiyacım olanda evde tembellik yapmak... inşallah kızımla yapacağız onuda :)
Yok tatlim sirt bacak kemik agrilari icin.Coyote , Basagrisi icin mi aliyorsun ?
ben osteocae kullanıyorum en basından berı sabah 1 aksam 1 tane yanı gunde 2 tane ,kemıklerın mı agrıyor cici ?
KAçıncı haftandasın benden hiç şeker meker hiç bi test istemedi hayırdır İnşallah...
Yok tatlim sirt bacak kemik agrilari icin.
ayy bi tane daha alayim o zaman bebis,sirtim,bacaklarim agriyo yaaa:26:
Asuuu aramiza hosgeldin demek istemiyorum sana,umarim bi kerelik istifradir.
doğuma yakın herkesten istiyor benim doktorum. bugün 35+0 ız.doğuum iyice yaklaştığında da narkoz epidural için o ilaçlara alerji var mı ona bakacakmış
cimekacım anestezik alerji testi bana da önceki kontrolde yaptı doktorum...anestezi uzm. ile konuşturuyor sonrasında da zaten epidural ile alakalı
kızz aklımdan geçti biliyormusunkuskus hanımlar kulübüne hoşgeldin tekrar dedim kendi kendime sende söyle söyle bekliyorum
Kızlar varya şu ağrısız sızısız normal doğum haberlerini okudukça benimde öle doğurasım geliyor eylül annelrinden biri doğurmuş ya onbeş dakikada hiç acı çekmeden ne şanslılar .........Darısıda bizim başımıza İnşallah.....
merhaba kızlar geldim ben yine...
hala kuzenimi bekliyorum göyya kahvaltıya gelicekti pfffffff sinirlerim zıpladı. 1 saat önce hazırlanıyorum cıkıcam hemen dedi yok ortada deli olcam bu kızın bu yavas hallerine pfffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?