2012 Ekim Anneleri

Kizlar osteocare kullanan var mi?gunde kac tane alabiliyoruz acaba?ben bir tane kullaniyorum ama her yanim agriyor,doktorum minoset alabilirsin dedi ama inat ettim minoset almak istemiyorum.acaba bi tanedaha mi osteocare alsam?bisey olu mu ki?

ben osteocae kullanıyorum en basından berı sabah 1 aksam 1 tane yanı gunde 2 tane ,kemıklerın mı agrıyor cici ?

günaydın kızlar

doktora gidicem bugün, moralim bozuldu biraz. bir kaç gündür ayaklarımda hafif kaşıntılı kızarıklık /kabarıklıklar olmuştu pişik diye düşünüyorum hala geçmedi :44: hem onu göstericem doktoruma hemde bir iki gündür kollarımda hafif kızarıklıklar fark ettim kaşıntı yok ama sanki daha geniş bölgeye dağılmaya başladı, dayanamadım doktorumu aradım, bugün gel bakalım dedi. alerji filan oldum sanırım... :44: dudağım da da uçuk çıkmıştı ilaç da kullanmıyorum gitmişken onu da sorarım artık

Sağol canım vallahi bu tecrübesizlikle Allah yardımcımız olsun..

yaa itiraf ediyorum bende erken haftalarda olsun isitoyrum ama sonrada vicdan azabı çekiyorum ya erken olunca bir sıkıntısı olursa sen yine tam zamanında gelsin diye dua et diyorum... ama eğer çalışmaya dönersek 3,5-4 aylıkken geleceğiz ve çok az bir zaman bu o yüzden bir an önce olsun bari çok bekletmesin diyorum... artık iyice heyecan arttı rüyamdada gördüm dün gece doğduğunu... yaa allahım sağlıkla bir doğsa... sanırım tüm vaktimi onla geçiricem pek sıkılacağımı yada bunalacağımı düşünmüyorum... artık emzirir emzirir uyuruz kızımla sabah akşam :) hayali bile güzel zaten en çok ihtiyacım olanda evde tembellik yapmak... inşallah kızımla yapacağız onuda :)

bende bugün grip oldum gibi... gece 3 te uyandım acayip baş ve boğaz ağrısıyla sabahtan beri bal,limon ve bol su içiyorum... biraz açıldım gibi ama nşallah tam tutulmadan geçer...

Buarada Eylül annelerinden birisi doğumunu yazmış... hastaneye gitmiş 6 cm açıklıkla ve hiç sancısı yokken adet ağrısı gibi hafif bir ağrısı olmuş... 15dk sonrada bebek doğmuş hiç anlamamış... allahım ne kadar şanslı insanlar var yaa... inşallah bizde böyle oluruz...

Coyote , Basagrisi icin mi aliyorsun ?
Yok tatlim sirt bacak kemik agrilari icin.
ben osteocae kullanıyorum en basından berı sabah 1 aksam 1 tane yanı gunde 2 tane ,kemıklerın mı agrıyor cici ?

ayy bi tane daha alayim o zaman bebis,sirtim,bacaklarim agriyo yaaa:26:

Asuuu aramiza hosgeldin demek istemiyorum sana,umarim bi kerelik istifradir.

KAçıncı haftandasın benden hiç şeker meker hiç bi test istemedi hayırdır İnşallah...

doğuma yakın herkesten istiyor benim doktorum. bugün 35+0 ız.doğuum iyice yaklaştığında da narkoz epidural için o ilaçlara alerji var mı ona bakacakmış

Son düzenleme:
Yok tatlim sirt bacak kemik agrilari icin.

ayy bi tane daha alayim o zaman bebis,sirtim,bacaklarim agriyo yaaa:26:

Asuuu aramiza hosgeldin demek istemiyorum sana,umarim bi kerelik istifradir.

kızz aklımdan geçti biliyormusun kuskus hanımlar kulübüne hoşgeldin tekrar dedim kendi kendime sende söyle söyle bekliyorum

doğuma yakın herkesten istiyor benim doktorum. bugün 35+0 ız.doğuum iyice yaklaştığında da narkoz epidural için o ilaçlara alerji var mı ona bakacakmış

cimekacım anestezik alerji testi bana da önceki kontrolde yaptı doktorum...anestezi uzm. ile konuşturuyor sonrasında da zaten epidural ile alakalı

cimekacım anestezik alerji testi bana da önceki kontrolde yaptı doktorum...anestezi uzm. ile konuşturuyor sonrasında da zaten epidural ile alakalı

benim de yapılır bu yakınlarda o zaman..... ekg yapılması bana çok mantıklı geldi.çünkü bilmediğimiz bir kalp sıkıntımız olabilir..allah korusun...

kızz aklımdan geçti biliyormusun kuskus hanımlar kulübüne hoşgeldin tekrar dedim kendi kendime sende söyle söyle bekliyorum

O zamannnn,ben kuskus hanimlar fahri baskani olarak sana aramiza hosgeldin diyor,yaninda torba ve kovalarinla mutlu istifralar diliyorum

Kızlar varya şu ağrısız sızısız normal doğum haberlerini okudukça benimde öle doğurasım geliyor eylül annelrinden biri doğurmuş ya onbeş dakikada hiç acı çekmeden ne şanslılar .........Darısıda bizim başımıza İnşallah.....

Canlar ben döndüm doktordan. Bebeğimin beynindeki suda ne artma ne da azalma olmuş. Doktor iki hafta içinde artmaması iyiye işaret dedi.çok çok olağandışı bişey görünmüyor dedi.İki hafta sonra tekrar kontrol var. Ama neden benim içim rahatlamadı bilmem.:44::44::44:
oğlumun diğer ölçümleri gayet güzel çıktı. Haftası ile uyumlu. 2430 gr ve 47,6 cm
Bundan sonra her hafta nst'ye girecekmişim; iki haftada bir de kontroller devam edecekmiş. Doktor doğum çantan hazır olsun dedi. Normal doğum yapman için şimdilik hiç bir engel görünmüyor dedi.

Dua eden; destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim Dualarınızı yine eksik etmeyin. Allah hepimize sağlıklı yavrular versin

Canlar ben döndüm doktordan. Bebeğimin beynindeki suda ne artma ne da azalma olmuş. Doktor iki hafta içinde artmaması iyiye işaret dedi.çok çok olağandışı bişey görünmüyor dedi.İki hafta sonra tekrar kontrol var. Ama neden benim içim rahatlamadı bilmem.:44::44::44:
oğlumun diğer ölçümleri gayet güzel çıktı. Haftası ile uyumlu. 2430 gr ve 47,6 cm
Bundan sonra her hafta nst'ye girecekmişim; iki haftada bir de kontroller devam edecekmiş. Doktor doğum çantan hazır olsun dedi. Normal doğum yapman için şimdilik hiç bir engel görünmüyor dedi.

Dua eden; destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim Dualarınızı yine eksik etmeyin. Allah hepimize sağlıklı yavrular versin

Amin insallah...Ben de epiduralsiz normal istiyorum

merhaba kızlarcım bu gün devlet hastanesine gittim.Nst ile tanıştım ilk kez.doktorum beni doğum polikliniğine gönderdi evet resmen oraya ilk adımımı atmış oldum.KOCA PUNTOLARLA DOĞUMHANE YAZIYORDU.kapılar kilitli tek tek içeri alınıyosun.sıra bana geldi içeri girdim soğuk loş ışıklı bir ortam.bayağı uzağımda ameliyat önlükleri asılıydı bizim giyeceğimizsonra beni sancı odasına aldı hemşire.nstye bağladı.orada bir kızcağız vardı 19 yaşındaymış mide bulantısı ile gelmiş açılması varmış ağrısıda başlamış yanii doğumu başlamış bekliyodu yazık.wc ye gidip geldi biraz kanamam var dedi hemşireye oda normal dedi.sonra çatı muayenesi yapmışlar acıdı dedi.korkma dedim olacak o kadar.belki bu gün doğumu olur Allah yardımcısı olsun.bizim nstmiz güzel çıktı doktor öyle dedi yani çok güzel dedi.bizden bu kadar öpüyorumm

merhaba kızlar geldim ben yine...

hala kuzenimi bekliyorum göyya kahvaltıya gelicekti pfffffff sinirlerim zıpladı. 1 saat önce hazırlanıyorum cıkıcam hemen dedi yok ortada deli olcam bu kızın bu yavas hallerine pfffffffffffffffff

o zaman ona ceza veriyoruz sen hemen kahvaltını yada artık öğle yemeğini yiyosun onu beklemiyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…