Canlar ben döndüm doktordan. Bebeğimin beynindeki suda ne artma ne da azalma olmuş.Doktor iki hafta içinde artmaması iyiye işaret dedi. çok çok olağandışı bişey görünmüyor dedi.İki hafta sonra tekrar kontrol var. Ama neden benim içim rahatlamadı bilmem.:44::44::44:
oğlumun diğer ölçümleri gayet güzel çıktı.Haftası ile uyumlu. 2430 gr ve 47,6 cm
Bundan sonra her hafta nst'ye girecekmişim; iki haftada bir de kontroller devam edecekmiş. Doktor doğum çantan hazır olsun dedi. Normal doğum yapman için şimdilik hiç bir engel görünmüyor dedi.
Dua eden; destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederimDualarınızı yine eksik etmeyin. Allah hepimize sağlıklı yavrular versin
slm kızlar
dünden beri nette sorunum vardı giremedim topiğe doğuma giden arkadaşlardan haber var mı ?
geçmişe bakıcam ama yine de haber aldıysanız yazar mısınız çok merak ediyorum:26:
Canlar ben döndüm doktordan. Bebeğimin beynindeki suda ne artma ne da azalma olmuş.Doktor iki hafta içinde artmaması iyiye işaret dedi. çok çok olağandışı bişey görünmüyor dedi.İki hafta sonra tekrar kontrol var. Ama neden benim içim rahatlamadı bilmem.:44::44::44:
oğlumun diğer ölçümleri gayet güzel çıktı.Haftası ile uyumlu. 2430 gr ve 47,6 cm
Bundan sonra her hafta nst'ye girecekmişim; iki haftada bir de kontroller devam edecekmiş. Doktor doğum çantan hazır olsun dedi. Normal doğum yapman için şimdilik hiç bir engel görünmüyor dedi.
Dua eden; destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederimDualarınızı yine eksik etmeyin. Allah hepimize sağlıklı yavrular versin
o zaman ona ceza veriyoruz sen hemen kahvaltını yada artık öğle yemeğini yiyosun onu beklemiyosunn
merhaba kızlarcım bu gün devlet hastanesine gittim.Nst ile tanıştım ilk kez.doktorum beni doğum polikliniğine gönderdi evet resmen oraya ilk adımımı atmış oldum.KOCA PUNTOLARLA DOĞUMHANE YAZIYORDU.kapılar kilitli tek tek içeri alınıyosun.sıra bana geldi içeri girdim soğuk loş ışıklı bir ortam.bayağı uzağımda ameliyat önlükleri asılıydı bizim giyeceğimizsonra beni sancı odasına aldı hemşire.nstye bağladı.orada bir kızcağız vardı 19 yaşındaymış mide bulantısı ile gelmiş açılması varmış ağrısıda başlamış yanii doğumu başlamış bekliyodu yazık.wc ye gidip geldi biraz kanamam var dedi hemşireye oda normal dedi.sonra çatı muayenesi yapmışlar acıdı dedi.korkma dedim olacak o kadar.belki bu gün doğumu olur Allah yardımcısı olsun.bizim nstmiz güzel çıktı doktor öyle dedi yani çok güzel dedi.bizden bu kadar öpüyorumm
bende bugün grip oldum gibi... gece 3 te uyandım acayip baş ve boğaz ağrısıyla sabahtan beri bal,limon ve bol su içiyorum... biraz açıldım gibi ama nşallah tam tutulmadan geçer...
kızlar ya benim artık ayaklarım şişmeye başladı,babetlerden taşıyor iki gündür.. tombik tombik sanırım artık zor zamanlara girdim hep öyle rahat gececek sanıyordum...
sizlerde de var mı şişme,normal dimi yaaaa,tuzu artık tamamen kesmeye karar verdim ama herseyin içinde var nasıl olcak offf
dikkat etmek lazım canım, hele bu aylarda grip hiç çekilmez hamile iken hele daha da zor. sonuçta öyle her ilacı kullanamıyoruz. doktoruna danıştın mı sen ? belki önereceği birşey olur:44:
bugun bendede hafıf mıde bulantısı var azcıkta bas dönmesı :111::111:hamılemıyım neyımşaka bır yana aksam dus almıstım,saclarımıda kuruttum oysa,üşüttüm mü acaba,offf
kızlar bu gogusler dogumdan sonra buyuyor dıyorlar benımkıler öyle buyumedı içi doldu gibi ama hala aynı gebelıkten oncekı sütyenımı kullanıyorum :26: e dogumdan sonra buyuyecekse 1 beden buyukmü almalı emzırme sutyenını acaba :44:
bugun bendede hafıf mıde bulantısı var azcıkta bas dönmesı :111::111:hamılemıyım neyımşaka bır yana aksam dus almıstım,saclarımıda kuruttum oysa,üşüttüm mü acaba,offf
kızlar bu gogusler dogumdan sonra buyuyor dıyorlar benımkıler öyle buyumedı içi doldu gibi ama hala aynı gebelıkten oncekı sütyenımı kullanıyorum :26: e dogumdan sonra buyuyecekse 1 beden buyukmü almalı emzırme sutyenını acaba :44:
gözün aydın canım söylemiştim ben herşey güzel olacak diye.korkma geçti gitti inşallah.çocuk sevindir hayatım mahallenizde bebecikler varsa onlara bişeyler dağıt teyzesi
Canim cok sevindim guzel haberlerle gelmene Allahin izniyle sag saglim de doguracaksin bebeginicok gecmis olsun diyorum insaallah daha da iyiye gidecek
yaaa ben dedim sana güzel haberler getireceksin diyemaşallahh canım bebeğine ve sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?