2012 Ekim Anneleri

slm kızlar

dünden beri nette sorunum vardı giremedim topiğe doğuma giden arkadaşlardan haber var mı ?

geçmişe bakıcam ama yine de haber aldıysanız yazar mısınız çok merak ediyorum:26:

gözün aydın canım söylemiştim ben herşey güzel olacak diye.korkma geçti gitti inşallah.çocuk sevindir hayatım mahallenizde bebecikler varsa onlara bişeyler dağıt teyzesi

slm kızlar

dünden beri nette sorunum vardı giremedim topiğe doğuma giden arkadaşlardan haber var mı ?

geçmişe bakıcam ama yine de haber aldıysanız yazar mısınız çok merak ediyorum:26:

yanlış olmasın ama laplace kızıyla birlikte sağlıklı bir şekilde evine dönmüş hayatım bebeğide kendiside gayet iyilermiş

Canim cok sevindim guzel haberlerle gelmene Allahin izniyle sag saglim de doguracaksin bebegini cok gecmis olsun diyorum insaallah daha da iyiye gidecek

o zaman ona ceza veriyoruz sen hemen kahvaltını yada artık öğle yemeğini yiyosun onu beklemiyosunn

bu saate kadar zaten istesem de bekleyemem tatlım ama sonucta moralim bozuldu hani ewleri bize de uzak değil cok fazla yürüyerek 20 dk en fazla ondan moralim bozuldu sadece...

bebişinin iyi olmasına sevidim tatlım dilerim bundan sonra da hersey yolunda gider böyle ve sağlıkla kucağına almak nasip olur

Yakin arkadasimin abisinin hanimi bebek mevludu yapacak.
Davetliyim.
2,5 aylik erkek bebek...Giderken ne goturmeliyim bebege? Tulum falan gotursem cok mu getiren olur acaba?

gunaydin sekerler, kontrole giden arkadaslar bebislerinize masallah bende gidicem bugun, göremicem ama kan degerlerime kiloma bakilcak bide bebisin karindan ölcumu ve kalbi dinlenecek görmesemde o sesi duymak bile bana yetiyor

kızlar ya benim artık ayaklarım şişmeye başladı,babetlerden taşıyor iki gündür.. tombik tombik sanırım artık zor zamanlara girdim hep öyle rahat gececek sanıyordum...

sizlerde de var mı şişme,normal dimi yaaaa,tuzu artık tamamen kesmeye karar verdim ama herseyin içinde var nasıl olcak offf

bende bugün grip oldum gibi... gece 3 te uyandım acayip baş ve boğaz ağrısıyla sabahtan beri bal,limon ve bol su içiyorum... biraz açıldım gibi ama nşallah tam tutulmadan geçer...

dikkat etmek lazım canım, hele bu aylarda grip hiç çekilmez hamile iken hele daha da zor. sonuçta öyle her ilacı kullanamıyoruz. doktoruna danıştın mı sen ? belki önereceği birşey olur:44:

bugun bendede hafıf mıde bulantısı var azcıkta bas dönmesı :111::111:hamılemıyım neyım şaka bır yana aksam dus almıstım,saclarımıda kuruttum oysa,üşüttüm mü acaba,offf
kızlar bu gogusler dogumdan sonra buyuyor dıyorlar benımkıler öyle buyumedı içi doldu gibi ama hala aynı gebelıkten oncekı sütyenımı kullanıyorum :26: e dogumdan sonra buyuyecekse 1 beden buyukmü almalı emzırme sutyenını acaba :44:

Canim bende hic yardimci olamayacam malum benim ayaklar tam shrekteki karakterin gibi benimkiler 5. Ayda bir sisti bir daha da inmediler idrarda da bisey cikmiyor demek kibenim hamileligimde boyle oluyormus dedim katlanmaya calistim ayrica bacaklarimda kalinlastilar onlarda da sislik var

dikkat etmek lazım canım, hele bu aylarda grip hiç çekilmez hamile iken hele daha da zor. sonuçta öyle her ilacı kullanamıyoruz. doktoruna danıştın mı sen ? belki önereceği birşey olur:44:

valla hamileliğim boyunca birkaç kez oldum artık uzmanlaştım o yüzden sabah eczaneden pastil aldım birde burnuma tuzlu su damlası... başkada yapılacak birşey yok zaten... inşallah geçer ne diyim.. evde olsam yatıp dinlenince geçerdide ama işte olunca maalesef

slm kizlar 33.haftanin icindeyim ve bebgimin harerketleri azaldi sanki karnima biryerini dayayip geri cekiyor onun disinda cok hareketli degil saymiyorumda ama sdaymamya basliycam.sizler sayiyor musunuz?

Mide bulantisi,bas donmesiiiii....Kiiiz yoksaa
Ben de pzts marmara forumdan bakicam emzirme styeni.pek bilgim yok,bilgili olanlar soylesin.

coyoteee yeni bir bayan kuskus daha gelmek üzere kaydet hemen

hamilelikte en hoşuma giden yerim göğüslerim oldu çünkü normalde ufaktır ama şimdi pamela gibi oldum görüp görebileceğim en büyük göğüs bedenindeyim

gözün aydın canım söylemiştim ben herşey güzel olacak diye.korkma geçti gitti inşallah.çocuk sevindir hayatım mahallenizde bebecikler varsa onlara bişeyler dağıt teyzesi

Haklısın canım; sadaka vereyim. İçim tamamen rahat değil gerçi; değer düşmediği için.:18::18: Allah'a şükür ama yükselmesin de; zamanla azalır inşaallah

yaaa ben dedim sana güzel haberler getireceksin diye maşallahh canım bebeğine ve sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…