2012 Ekim Anneleri

Mide bulantisi,bas donmesiiiii....Kiiiz yoksaa
Ben de pzts marmara forumdan bakicam emzirme styeni.pek bilgim yok,bilgili olanlar soylesin.

ben bitane nbb nin aldım canım uygunada aldım hatta 11 liraydı penye ama çok rahatmış dikişsiz falan denedim çok hoşuma gitti

slmlarr çok özlüyorum siziii
bebeğim iyiymiş 2.750 dedi az dedim hayır dedi...
16 eylülde gidicem yine..doktor bana normal doğuam güveiyomuş

canım güzel haberlerle gelmene sevindim,yüreğine su serpilmiştir eminim...

ALLAHIM HEPİMİZİN YAVRUSUNU BİZLERE BAĞIŞLASIN,sağlıkla alıp kucağımıza büyütmeyi nasip etsin inşallah...

kızlar ne zormuş ya su hamileliğin psikolojik boyutu,insan sürekli tetikte.. benim çok şükür cok rahat geçti şimdiye kadar ama iki gündür şişmeye basladım korktum,akıntı artıyor korkuyosun,bebek hareketi azalıyo korkuyosun.. bambaska bişeydir annelik eminim daha şimdiden böyle düşünüyor endişeleniyorssak...

Evet o bandirma vapuru gibi
Kiz senin yolun istanbula dusmez mi hic ilerde?biz burda bulusup duruyoruz,bebiklerle de bulusucaz Allah nasip ederse.

canım benim kendi annemler Suadiye de oturuyor..yazın memlekete gidiyorlar kışın İstanbul da oturuyorlar...nasip olursa şimdi planımız şu annemler ayın 20 si gibi haca gidecekler sonra kurban bayramından sonra döndüklerinde benim yanıma gelecekler Bursaya ve burada mevlüt yapacağız veee sonra oğluşumla beraber ananemiz ve dedemizle İstanbula geçeceğiz, akrabalarımız orda olduğu için ananemiz bize orda da mevlüt yapacak

oraya geleceğim zaman yazarım ve mutlaka görüşelim seninle ve diğer kızlarla

günaydın güzeller daha doğrusu tünaydın oğluşumla gece uyuyamadıklarımızın acısını gündüz çıkarıyoruz babamız işe gittikten sonra bi uyumuşuz 11de kalktık

kahvaltımızı yaptık , 2 makine çamaşır yıkadık astık

keyif yapa yapa 5 kilo da doğar bu oğlan valla

Aaa guzeel
Evet gorusuruz insallah,bebiklerimizi severiz
Gerci o zamana kadar ayaklarim kuculur geri sanirim,bu super halini goremezsin ama olsun,simdi gorsen nazarin falan deger

ayy dün bende doğumhaneye indim :18: kapılar açık kadınlar bekliyolar doğuma girmek için. içime baygınlık geldi orda

Laplace doğurmuş
balımdan haber yok
kontrole gidenler dönenler maşallah bebişlerimize
ben de 17 sinde gidicem kontrole hem rapor işimiz halletcem hem de büyük ihtimal gün vericek doktorum

eee sıra kimde şimdi kim doğurcak

Aaa guzeel
Evet gorusuruz insallah,bebiklerimizi severiz
Gerci o zamana kadar ayaklarim kuculur geri sanirim,bu super halini goremezsin ama olsun,simdi gorsen nazarin falan deger

oysa ki ben senin tombak ayaklarını görmek istiyordum

gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah. maşallah mina bebeğe

selam kızlar, serklaj ım alındı sabah, baya bir korktum çünkü kanamam oldu ama normalmiş.. doktor bebeğin her an gelebilir hazırlıklı ol dedi
bize kayınvalidem gil bıraktı hasteneye arabmız olmadığından birde şu an onlarla kalıyoruz ya dönüşte leğenini falan alalım dedik arabada varken neyse civile girdik bir bakım seti aldim johnsons baby, tırnak makası kayınpederim demezmi evde bir sürü var diye eşimde baba çocuğa olurmu o mikrop felan kapar dedi artık, sonra biberon fırçası alacaktım kayınvalidem demezmi aman ne gerek var suyla yıkayıverirsin tamam diye bende bozuldum almadım artık eşim al dedi ama sinirden almadım ya onlarla gitmek istemiyorum çünkü herşeye birşey diyorlar ay şu çok pahalıymış ne bileyim ucuzmuş.. keşke annem olsaydı yanımda ya herşeyimi beraber alırdım diyorum sonra eşime oda bozuluyo tabi ama. bebek doğunca nasıl olacak bilmem annem ekimin ortasında gelecek yanıma, inşallah o zamana kadar kendi evimize geçeriz çünkü hiç ama hiç rahat değilim......

pazartesi ben gidiyorum kontrole bakalım ne diyecek :26: doğuruyorum diye ararım seni telefonunu evde çeken bi yere koy dünki gibi olmasın şekerim tam doğum anında şebeke arattırma bana

canım bak senin haftanın özelliği olarak söylüyor asagıda...

ödem ve şişliğiniz varsa yüzüğünüzü cıkarabilirsiniz diye:)
demmekki normal ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım...

İyi dee ben zaten yuzugu mecburen cikarali 4 hafta falan oluyodur,simdi esiminki oluyo bana,gecen gun didim ya ellerim umit usta,bacaklar ronaldo diye:86::86:

eşimin kuzeniyle aynı hafta doğum yapıcaz. onunkinin 3 hafta küçük hesaplamıştı doktor ama son kararla aynı haftaya gelmiş olduk

ona baktıkça biz mi çok aceleciyiz diyorum, daha eşyalarını yeni aldı. 2 hafta sonra annesi gelicek kıyafetleri hazırlaması için onu bekliyor

kız doğuvercek bebek diyorum eşyasız

doğum çantasına ne koyulur falan diyordu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…