2012 Ekim Anneleri

pazartesi ben gidiyorum kontrole bakalım ne diyecek :26: doğuruyorum diye ararım seni telefonunu evde çeken bi yere koy dünki gibi olmasın şekerim tam doğum anında şebeke arattırma bana

tamam sen doğuruom de yeter ki topiğe tellal çağırıcam dünürcüm

duyduk duymadık demeyün peynürrr ekmek yimeyünnnnn

topiğimizin nadide hamarat hanımlarından Asude hanım doğurmuştur

darısı sizlereeee tombalak hatunlarrr

kızlarr kontrolden geldik bizde iyiyiz çok şükür suyumuz düzelmiş geçen ayki aksilikler bitti kilosuna hala biraz fazla dedi doktorumuz diğer türlü iyiyiz kan idrar verdik her zamanki gibi kansızlık ve enfeksiyona devam ama diğer sorunlar yok böbreklerdeki genişleme felan kalmamış maşallah bizeeee diyelimm

Benelsecim vallahi en son an'a birakmak bence dogru degil,ben su zamana biraksaydim cikamazdim su anda oyle fildir fildir.kendimi iyi hissetmiyorum cunku.

bana bakk dünürr konfeti isterim bide 9 katlı pasta isterim her aya bi kat o bakımdan dönüşüm muhteşem olacak

maşallah maşallah maşallah anneciği bak boşuna korkuttun kendini ,çok şükür bişey yok

kilosu ne kadarmış? tosun paşalar çok valla

gözün aydın canım maşallah ikinize de

maşallah canım ne güzel herkes güzel haberler getiriyor,hiç aksilik olmasın topiğimizde inşallah ve tabiki hiçkimsede...

sağlık herseyin başı,herseyden önce Allahım herkese sağlık versinnn....

slmlarr çok özlüyorum siziii
bebeğim iyiymiş 2.750 dedi az dedim hayır dedi...
16 eylülde gidicem yine..doktor bana normal doğuam güveiyomuş

maşallah bebeğine.. hiçte az değil... benim arkadaşımın aynı haftada oğlu aynı kgydi... normal yani bence... hem eşimin dediği gibi çok şişko bebeği napıcan onu birde çıkartması var :)

çok şükür bir güzel haber daha maşallahhh canım bebeğine ve sana

Mide bulantisi,bas donmesiiiii....Kiiiz yoksaa
Ben de pzts marmara forumdan bakicam emzirme styeni.pek bilgim yok,bilgili olanlar soylesin.

kızz hamılemıyım acabaaaaa
tamam canım bende bakacam sutyene beraber bakarız

canım acaba idrar tahlili falan yaptırmak gerekiyomudur sen yaptırdınmı korkuyorum..

ya sevcoş sen neden bu kadar korkak oldun ayak şişmesi gebelıkte olan normal ve olağan bır durum benımde zaman zaman şişiyo yuksege koyuyorum iniyo bazen inmiyo öyle geziyorum ayak numaramda 1numara buyudu..bunlar cok normal,artık rahat ol tatlım ,olumlu düşün ve şu son zamanlarının tadını çıkar,korktugum basıma geldı dıye bır atasozu var bılıyorsun,çekim yasasını çalıstırıp çekme korktugun şeyleri üstüne ve bebişine tatlım..sen elınden gelenın en ıyısını yaptın unutma ok

Evet o bandirma vapuru gibi
Kiz senin yolun istanbula dusmez mi hic ilerde?biz burda bulusup duruyoruz,bebiklerle de bulusucaz Allah nasip ederse.

aaaa evet buluştururuz bebişleri:111:

ayy ne güzel hep herkes böööyle güzel güzel haberlerle gelsin inşallah... her gece dua ediyorum inşallah hayırlısı ile doğumunu bekleyen herkes kolaylıkla atlatır şu süreci... alırız sıcacık minnoşları kucağımıza...

çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün.Allahım hayırlı uzun ömürler versin inşallah. çok şükür hayırlısı ile kurtuldun sen darısı bizim başımıza.

maşallah maşallah maşallah anneciği bak boşuna korkuttun kendini ,çok şükür bişey yok

kilosu ne kadarmış? tosun paşalar çok valla

2.325 gr cnm geçen aya göre iyi dedi doktor amcamızz aama yine fazla var dedi napcaksa benm oğlumu manken felan yapcak heralde geçen ay kilolu anneye çekmiş olabilir demişti bu ayda kafası biraz büyük sana çekmiş dedi pis adam bakalım 15 gün sonra ne tür hakarette buluncak bana nstye felanda girmedim benn korktuğum kadar olmadı sadece kafa büyüklüğü normal doğumu zorlaştırabilir dedi onu konuşmak içinde daha erken dedi doktor amcamızzz

ayy acaba saat 12de kalktım diyemi böle heryerim uyuşuk bacaklarımın dermanı yok kafam kazan gibi bu ne yaaa

dr giden hanımlar maşallah ii haberlerinize bu arada brck cim bende sana güveniyorum sen doğurursun :):):)
şimdi acık daha geçmişi okuyayım

hepiniz sağolun kızlarrr içim rahatladıı diyet işe yaradı gerçekten bu ay suratımız asık çıkmadık doktorun odasından

hastane yada doktorunuza doğum çantamızda kesinlikle neler olmalı sordunuz mu hiç? Bugün Eylül annelerinde mesela hasta bezi alın yazmışlar... bebek alt açma bezi gibi bişey oluyormuş ve özel hastaneler istiyormuş diye yazmışlar.. bende bu hafta doğum yapacağım hastaneye gidip sormayı düşünüyorum özellikle istedikleri birşey varmıdır diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…