pazartesi ben gidiyorum kontrole bakalım ne diyecek :26: doğuruyorum diye ararım seni telefonunu evde çeken bi yere koy dünki gibi olmasın şekerim tam doğum anında şebeke arattırma bana
İyi dee ben zaten yuzugu mecburen cikarali 4 hafta falan oluyodur,simdi esiminki oluyo bana,gecen gun didim ya ellerim umit usta,bacaklar ronaldo diye:86::86:
eşimin kuzeniyle aynı hafta doğum yapıcaz. onunkinin 3 hafta küçük hesaplamıştı doktor ama son kararla aynı haftaya gelmiş olduk
ona baktıkça biz mi çok aceleciyiz diyorum, daha eşyalarını yeni aldı. 2 hafta sonra annesi gelicek kıyafetleri hazırlaması için onu bekliyor
kız doğuvercek bebek diyorum eşyasız
doğum çantasına ne koyulur falan diyordu daha
tamam sen doğuruom de yeter ki topiğe tellal çağırıcam dünürcüm
duyduk duymadık demeyün peynürrr ekmek yimeyünnnnn
topiğimizin nadide hamarat hanımlarından Asude hanım doğurmuştur
darısı sizlereeee tombalak hatunlarrr
kızlarr kontrolden geldik bizde iyiyiz çok şükür suyumuz düzelmiş geçen ayki aksilikler bitti kilosuna hala biraz fazla dedi doktorumuz diğer türlü iyiyiz kan idrar verdik her zamanki gibi kansızlık ve enfeksiyona devam ama diğer sorunlar yok böbreklerdeki genişleme felan kalmamış maşallah bizeeee diyelimm
kızlarr kontrolden geldik bizde iyiyiz çok şükür suyumuz düzelmiş geçen ayki aksilikler bitti kilosuna hala biraz fazla dedi doktorumuz diğer türlü iyiyiz kan idrar verdik her zamanki gibi kansızlık ve enfeksiyona devam ama diğer sorunlar yok böbreklerdeki genişleme felan kalmamış maşallah bizeeee diyelimm
slmlarr çok özlüyorum siziii
bebeğim iyiymiş 2.750 dedi az dedim hayır dedi...
16 eylülde gidicem yine..doktor bana normal doğuam güveiyomuş
bana bakk dünürr konfeti isterim bide 9 katlı pasta isterim her aya bi kat o bakımdandönüşüm muhteşem olacak
Mide bulantisi,bas donmesiiiii....Kiiiz yoksaa
Ben de pzts marmara forumdan bakicam emzirme styeni.pek bilgim yok,bilgili olanlar soylesin.
canım acaba idrar tahlili falan yaptırmak gerekiyomudur sen yaptırdınmı korkuyorum..
Evet o bandirma vapuru gibi
Kiz senin yolun istanbula dusmez mi hic ilerde?biz burda bulusup duruyoruz,bebiklerle de bulusucaz Allah nasip ederse.
Hizmetteki dogum fotocusu mail atti bana,paket fiyatlari falan.isterseniz size de gonderebilirim.
kızlar ben hastaneden geldim bugün öğleden sonra,kızım 2600 kg ve 48 cm dünyaya geldi.tam 36 haftayı doldurmuştuk.çok şükür sağlığımız yerinde,küveze filan girmedi kızım.bu arada adı mina olacak inşallah.ayrıca keseyi açtıklarında hiç su gelmemiş,gerçekten suyum yokmuş yani.duygularımı ve yaşadıklarımı payaşırım daha geniş bir vakitte,onu izlemeye doyamıyorum,darsı hepinizin başına bu arada balım dan haber varmı?
maşallah maşallah maşallahanneciği bak boşuna korkuttun kendini ,çok şükür bişey yok
kilosu ne kadarmış? tosun paşalar çok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?