2012 Ekim Anneleri

canım...tebrikler..allah analı babalı büyütsün inşallah canım...darısı başımıza..sağlıkla sıhhatel bizde alalım kuzularımızı kucağımıza...
çok şükür canım, sanada bebişine de maşallah..yawaş yawaş yoluna girio işte herşey bak..kansızlık genel olarak oluyo onu dert etme..kan ilacına devam yapcak bişi yok

çok haklısın canım cok doğru söylüyosun... evet su son ay bir tedirginlik geldi ama hemeeeeennn atıyorum onu üzerimden mutlu endişesiz bir hamile olarak kaldığım yerden devam ediyorummm

Amaaan doktora bak,kilolu sana cekmis,kafasi buyuk sana cekmis!ben de o doktorun kendisine huseyin turan dan bir sarki armagan ediyorum,acayip hayvanlara benziyirsen!mutlaka youtube dan dinle cok komik sarki

Yok gec kalkmakla alakasi yok sanirim,ben de oyleyim yaa,artik tadimiz kalmiyor pek.

selam kızlar , sabahtan gittim gene elekçi karısı gibi pazara komşularda diyo sen kesin pazarda doğurucan bu gidişle die ama napim yine en doğalı pazarda , kadınada 10 kere soruyorum bu tavuk ne tavuğu ? ne ile besliyorsunuz? ne zaman yumurtladı bu yumurtayı die :)) artık ya sabır çekiyo onlarda napsın yürüyüşte oluyor ama hiç yoktan yoksa kıpırdamak gelmiyor içimden

dün gece karın çevremde çok ağrı vardı. kasılma değil aksine bebeğim çok hareketli idi. sancı da değildi. anlam veremediğim bi ağrı ve çarpıntı sabaha kadar nasıl uyudum bilmiyorum çok rahatsızdım.

canım benim gittiğim hastanede özel ama bebek alt açma bezi falan istemedi hiç :26: hatta hasta bezi ve pedi biz temin ediyoruz dediler ama ben yine de çantama koydum...ben hastaneye sormuştum bence sende öyle yap en doğru bilgiyi hastanenden alırsın...

bir de sabah yazmıştın sanırım doktorun gatalıymış yani emekli asker sanırım...benim doktorumda öyle gata çıkışlı emekli tabib albay ve gerçekten çok ama çok disiplinli oluyorlar...ayaklarıma bile bakıyor şişme varmı diye..çivi gibi görmek istiyorum seni her zman Asude Hanım diyor emredersiniz komutanım diyoruz bizde oğlumla içimizden

ben sordum ama benim hastane hiçbirşeye gerek yok sadece kişisel eşyalarınızı koyun çantaya dedi , mesela bazı hastaneler bebek puseti veya bebek çarşafı istiyormuş ama bana öyle birşey demediler ama ben yinede canped die bişey aldım , orkidden baya bi büyük ama dışarıdan belli olmicak şekilde , kullanışlı birşeye benziyor bakalım :26: mesane pedi yazıyor üstünde yani çişi bile tutuyosa artık kanı hayde hayde tutar die düşünüyorum

Modeller ve fiyatlar,zaten bunlara ek olarak begendigim paketin albumunu size gostericez hastanede dedi.Mailini ozelden yazar misin canim?

coyotem siizn bu paketlerde albümler 2 tane mi oluyor...bizimkinde benim doğumum diye ve ailem diye 2 tane veriyorlar..doğumum albümü siyah beyaz olacakmış sadece ameliyathane içinde çekilecekmiş...ailem albümü ise anne baba ile doğumdan sonraki gün anne toparlanınca oda da çekilecekmiş ve renkli olacakmış...sizlerinde öylemi acaba:26:

Amaaan doktora bak,kilolu sana cekmis,kafasi buyuk sana cekmis!ben de o doktorun kendisine huseyin turan dan bir sarki armagan ediyorum,acayip hayvanlara benziyirsen!mutlaka youtube dan dinle cok komik sarki

biliyorum canım o şarkıyı çocuktaki bütük kötü özellikler bana çekmişş napalımmm oğlum bana benzicek o açıdan güzelll :)))))iyi şeyler söyledi yaa hiç takmadım bile canım zaten adamı görsen takılcak bi tip değilll sevimli bişi

İnşaallah canım. Senin de öyle olmuştu değil mi? bir anda düşmedi. Önce aynı kalıp; sonra mı azalmıştı???:26::26:

Canimbizimde karinbolgesinde gorulmustu o sivi git gide azalma olmustu oyle aniden gitmemisti yani 28 agustosda gittigimde ise yine sordum artik tamamen kayboldugunu soylemisti doktor insaallah senin de oyle olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…