canım güzel haberlerle gelmene sevindim,yüreğine su serpilmiştir eminim...
ALLAHIM HEPİMİZİN YAVRUSUNU BİZLERE BAĞIŞLASIN,sağlıkla alıp kucağımıza büyütmeyi nasip etsin inşallah...
kızlar ne zormuş ya su hamileliğin psikolojik boyutu,insan sürekli tetikte.. benim çok şükür cok rahat geçti şimdiye kadar ama iki gündür şişmeye basladım korktum,akıntı artıyor korkuyosun,bebek hareketi azalıyo korkuyosun.. bambaska bişeydir annelik eminim daha şimdiden böyle düşünüyor endişeleniyorssak...
canım benim gittiğim hastanede özel ama bebek alt açma bezi falan istemedi hiç :26: hatta hasta bezi ve pedi biz temin ediyoruz dediler ama ben yine de çantama koydum...ben hastaneye sormuştum bence sende öyle yap en doğru bilgiyi hastanenden alırsın...
bir de sabah yazmıştın sanırım doktorun gatalıymış yani emekli asker sanırım...benim doktorumda öyle gata çıkışlı emekli tabib albay ve gerçekten çok ama çok disiplinli oluyorlar...ayaklarıma bile bakıyor şişme varmı diye..çivi gibi görmek istiyorum seni her zman Asude Hanım diyoremredersiniz komutanım diyoruz bizde oğlumla içimizden
hastaneden geldik bebekim 3250 gr 52.7 cm olmus masallah dein bakem
maşallahsenin kızın butlar şimdiden ısırmalık olmuş annesi benim kız zayıf kalmış gibi geldi şimdi bana
ben sordum ama benim hastane hiçbirşeye gerek yok sadece kişisel eşyalarınızı koyun çantaya dedi , mesela bazı hastaneler bebek puseti veya bebek çarşafı istiyormuş ama bana öyle birşey demediler ama ben yinede canped die bişey aldım , orkidden baya bi büyük ama dışarıdan belli olmicak şekilde , kullanışlı birşeye benziyor bakalım :26: mesane pedi yazıyor üstünde yani çişi bile tutuyosa artık kanı hayde hayde tutar die düşünüyorum
Arkadaşlar merhaba... Dün oğlumuzun odası boyandı... Ay boya ıslakken ben bir krize girdim bu benim istediğim mavi değil, ben daha açık istiyordum diye. Ağlayacaktım neredeyse... Eşim diyor ustaya belli etme. Tekrar boyatırız bir bitsin kurusun falan. Yok diyorum ben istemiyorum hiç güzel olmadı :)))) Aman neyse bitti kurudu falan tam istediğim renk oldu neticede :) Okadar tantanaya değmedi herzamanki gibiSonra içeriyi yerleştirdik. Perdesini astık halısını koyduk. Amanın ne güzel oldu öyleee Annem bendeydi tabi. Oda boyanana kadar mutfak dolaplarının içini temizledik. İç dış yıkama yağlama yaptık Sonra odayı bitirdik. Ayyy oğlumun odası şahane oldu. Çok içime sindi. Halısı perdesi bitirdi beni. Sürekli oraya bakmak istiyorum. Sürekli birşeyler yapmak istiyorum. Ne bulsam, elime ne geçse oraya uyar mı acaba, şuraya koysam mı acaba diye düşünüyorum. Ama tabi abartıp boğmamak lazım odayı. Şimdilik duvarları bomboş. Artık düzgün seçimlerle güzel bir dekor yapmak kaldı geriye. Allahıma şükür oldu. Bu günleri de gördüm. Allah herkese nasip etsin. Ufak tefek eksikler var ama olur biter. Artık daha olumlu bakıyorum. Hiç gözüme batmıyor kalanlar.Zaten ufak tefek şeyler... Yalnız dünden beri sancı çekiyorum ara ara. Kaldı ki ben hiçbirşey yapmadım. Annem yaptı her zor işi. Ben sadece oğlumun çekmecelerini dolabını yerleştirdim okadar.. Bugün akşamüstü arkadaşım doğum yapıyor. Dr.umuz aynı. Gidince soracğım ne bu diye.. Hayırlısı...
kızlarr kontrolden geldik bizde iyiyiz çok şükür suyumuz düzelmiş geçen ayki aksilikler bitti kilosuna hala biraz fazla dedi doktorumuz diğer türlü iyiyiz kan idrar verdik her zamanki gibi kansızlık ve enfeksiyona devam ama diğer sorunlar yok böbreklerdeki genişleme felan kalmamış maşallah bizeeee diyelimm
hastaneden geldik bebekim 3250 gr 52.7 cm olmus masallah dein bakem
evet aynen öyle yapıcam son dakikada şuda lazımdı falan demesinler sonra... ya sorma valla adam çok fena ama çokta sıcak kanlı küçük kızı var oyüzden çocuklara ve hamileye çok duygusal yaklaşıyor seviyorum o yönünü... odasından çıkınca insan tam anlamıyla rahatlayıp çıkıyor yani... çok çok önemli ben gibi pipirikliler için :)
kızlar morelim çok bozuk dün birden kanamam oldu çok kötüydü ve çok korktum hastaneye gittim ilaç verdi kanamam bugün normal sizdede böyle bi sorun oldumu veya bebegime bişey olurmu bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz
kızlar morelim çok bozuk dün birden kanamam oldu çok kötüydü ve çok korktum hastaneye gittim ilaç verdi kanamam bugün normal sizdede böyle bi sorun oldumu veya bebegime bişey olurmu bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz
Ayyyy bu bihter ziyagil oldurecek simdi beniii
tatlım rabbim ağız tadıyla bebişinide kucağına almayı nasip etsin tabi hepimize sancında acaba badana boya yerleştirme derken stres falan mı yaptın diye geldi aklıma bende stres yapınca çok oluyor
Ayyyy bu bihter ziyagil oldurecek simdi beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?