2012 Ekim Anneleri

Canım çok teşekkür ederim. Evet daha da rahatladım ama tam geçti diyemem. Artmadığı için şükrediyorum tabii

Annelik neymiş ben de hamile kalınca anladım ama bebeklerimizi inşaallah kucağımıza alınca daha da iyi anlayacağız.

Arkadaşlar merhaba... Dün oğlumuzun odası boyandı... Ay boya ıslakken ben bir krize girdim bu benim istediğim mavi değil, ben daha açık istiyordum diye. Ağlayacaktım neredeyse... Eşim diyor ustaya belli etme. Tekrar boyatırız bir bitsin kurusun falan. Yok diyorum ben istemiyorum hiç güzel olmadı :)))) Aman neyse bitti kurudu falan tam istediğim renk oldu neticede :) Okadar tantanaya değmedi herzamanki gibi Sonra içeriyi yerleştirdik. Perdesini astık halısını koyduk. Amanın ne güzel oldu öyleee Annem bendeydi tabi. Oda boyanana kadar mutfak dolaplarının içini temizledik. İç dış yıkama yağlama yaptık Sonra odayı bitirdik. Ayyy oğlumun odası şahane oldu. Çok içime sindi. Halısı perdesi bitirdi beni. Sürekli oraya bakmak istiyorum. Sürekli birşeyler yapmak istiyorum. Ne bulsam, elime ne geçse oraya uyar mı acaba, şuraya koysam mı acaba diye düşünüyorum. Ama tabi abartıp boğmamak lazım odayı. Şimdilik duvarları bomboş. Artık düzgün seçimlerle güzel bir dekor yapmak kaldı geriye. Allahıma şükür oldu. Bu günleri de gördüm. Allah herkese nasip etsin. Ufak tefek eksikler var ama olur biter. Artık daha olumlu bakıyorum. Hiç gözüme batmıyor kalanlar.Zaten ufak tefek şeyler... Yalnız dünden beri sancı çekiyorum ara ara. Kaldı ki ben hiçbirşey yapmadım. Annem yaptı her zor işi. Ben sadece oğlumun çekmecelerini dolabını yerleştirdim okadar.. Bugün akşamüstü arkadaşım doğum yapıyor. Dr.umuz aynı. Gidince soracğım ne bu diye.. Hayırlısı...

evet aynen öyle yapıcam son dakikada şuda lazımdı falan demesinler sonra... ya sorma valla adam çok fena ama çokta sıcak kanlı küçük kızı var oyüzden çocuklara ve hamileye çok duygusal yaklaşıyor seviyorum o yönünü... odasından çıkınca insan tam anlamıyla rahatlayıp çıkıyor yani... çok çok önemli ben gibi pipirikliler için :)

bunu duymamıştım bende bakıyım markete gidince alayım ne olur ne olmaz...

tatlım rabbim ağız tadıyla bebişinide kucağına almayı nasip etsin tabi hepimize sancında acaba badana boya yerleştirme derken stres falan mı yaptın diye geldi aklıma bende stres yapınca çok oluyor

Maşallah maşallah maşallah haberler hep güzel gelsin

kızlar morelim çok bozuk dün birden kanamam oldu çok kötüydü ve çok korktum hastaneye gittim ilaç verdi kanamam bugün normal sizdede böyle bi sorun oldumu veya bebegime bişey olurmu bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz

aynen canım aşırı bi güven duyuyorum...dilediğim zaman arayabiliyorum bazen mail atıyorum hiç yanıtsız bırakmıyor...herşeyi fazlasıyla ciddiye alıyorlar mesleki disiplinleri artık yaşam şekilleri haline gelmiş...bazen bakışlarımdan anlıyor heralde eşime dönüp şayet yapmazsa bu dediklerimi siz yaptırın diyor

Oldu canim iki ayri defa oldu,birinde hastanede yattim.sonrasinda da coooook dikkat ettim,hic is yapmadim hala da yapmiyorum.cok moral bozucu ama Allaha emanetler.cok dikkat et,sakin kendi i yorma dinlen,sebebi ne dedi doktor?

Tatlım korkma. Benim de 7. haftamda kanamam olmuştu. Progestan iğnesi vurulmuştum; sonra da bir hafta dinlendim. Sende dinlen; çok ayakta kalma. Allah'ın izni ile bişey olmaz. Bebeğinle ilgili bir problem olsaydı zaten doktorların bırakmazlardı seni.

bacaklarını uzatıp dinlenirsen ve verilen ilaçları kullanıran, tabi moralinide bozmazsan birşey olmaz... her kanama kötü anlam taşımıyor bende de olmuştu meğerse bebekle hiç alakası olmayan bebeğin yerleşmesi sırasında rahimde oluşan bir pıhtıymış ve onu atmışım... ama çok korkmuştum boşu boşuna moralimi bozmuştum gerek yok yani...

tatlım rabbim ağız tadıyla bebişinide kucağına almayı nasip etsin tabi hepimize sancında acaba badana boya yerleştirme derken stres falan mı yaptın diye geldi aklıma bende stres yapınca çok oluyor

Canım bak oda olabilir... Bugün gitmişken yine bir sorayım da dr.a. Bu arada sağol arkadaşım. Hepimize inşallah nasip olur.

Kanal d de bugun aski memnunun en guZel bolumu var su an,son bolum!bitterim bunalimda,otekiler dugun hazirliginda...

Ayyyy bu bihter ziyagil oldurecek simdi beniii

benide benidee ama ne iyi oyuncu kadınn bence hayatında oynayacağı en iyi roll fatmagülü beğenmemiştim kadına böyle roller gidiyooo bu son bölümü dimi bitiyooo haftayada bana herşey yakışır başlarr müge anlı başlarrr ohhhh işyerinde bile kaçırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…