- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
hastane yada doktorunuza doğum çantamızda kesinlikle neler olmalı sordunuz mu hiç? Bugün Eylül annelerinde mesela hasta bezi alın yazmışlar... bebek alt açma bezi gibi bişey oluyormuş ve özel hastaneler istiyormuş diye yazmışlar.. bende bu hafta doğum yapacağım hastaneye gidip sormayı düşünüyorum özellikle istedikleri birşey varmıdır diye...
Evet canim yarina kaldi ask i memnunun finali bende bakiyodum
Bir dolu utum var ya bitmiyor bir turlu habire dinleniyorum tabi ayakta durulmuyor fazlakizimin cicileri ve bizim bir kac parca utumuz var bunlari bitirince rahatlayacam artik
hiçbir sebep söylemedi olur dedi önlemini bile almadılar o şekil ilaç yazıp eve yolladılar
annenin damarlarının geniş olmasıyla alakalıymış canım bebege daha cok kan pompalanması önemliymiş
2.325 gr cnm geçen aya göre iyi dedi doktor amcamızz aama yine fazla var dedi napcaksa benm oğlumu manken felan yapcak heralde geçen ay kilolu anneye çekmiş olabilir demişti bu ayda kafası biraz büyük sana çekmiş dedi pis adam bakalım 15 gün sonra ne tür hakarette buluncak bana nstye felanda girmedim benn korktuğum kadar olmadı sadece kafa büyüklüğü normal doğumu zorlaştırabilir dedi onu konuşmak içinde daha erken dedi doktor amcamızzz
solunuza yatın kızlar hep solunuza çok etkisi var benim vücudun sol tarafı uyuştu artık hissetmiyorum yata yata zaten hep evdeyim dışrısı sıcak oturamıyorum da hep yatıyorum
annenin damarlarının geniş olmasıyla alakalıymış canım bebege daha cok kan pompalanması önemliymiş
evet canım haklısın onuda duyduım yemek ye bol sıwı iç soluna yat diolardı haklısın bende yatarım hep soluma işte 500 gr almısım hepsı bebeğime gtmış
ben hep bebeğim küçük olur diyodum çok güzel beslenmedim çünkü. süt içemem ,süt ürünleri pek tüketemem bu yüzden calcium içiyorum her gün
ceviz ve meyve en çok yediğim şeyler oldu hamilelikte
bir de dün gece bahsedilmiş genetik diye ama ben kuş kadar bişeymişim doğduğumda
canım kafa ölçülerini yazman mümkün mü çocuğunn..bdp ve ac idi sanırım..benim oğluşum da koca kafalı çıktıgenetik dedi doktor sağlık sorunu yok dedi çok şükür ..yani ya ben ya baba :)
kızlar morelim çok bozuk dün birden kanamam oldu çok kötüydü ve çok korktum hastaneye gittim ilaç verdi kanamam bugün normal sizdede böyle bi sorun oldumu veya bebegime bişey olurmu bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz
cnm bdp 90.4 mm haftasıda 36+4
ac 299.6 mm bundada hafta 34+0
bizimki direk sen dedi bana babamızın kafası uzun ince benimki toparlakk bana çekmiş oğlummm
bebekler öyle doğduğu gibi kalmıyorki , benim teyzemin 4 yaşında kızı var, doğduğunda çok güzeldi yuvarlacık kafası vardı , su damlası gibiydi ama en son gördüğümde 2 ay kadar önce babasına benzemiş , kafa uzamaya başlamıştı , bende şaşırdım ama resmen babasının kız versiyonu olmuştu
tuzu kes bakalım bi...benim ayaklar birkaç kez çok oturunca şişti.onun dışında şişlik yok ama numarası arttıkızlar ya benim artık ayaklarım şişmeye başladı,babetlerden taşıyor iki gündür.. tombik tombik sanırım artık zor zamanlara girdim hep öyle rahat gececek sanıyordum...
sizlerde de var mı şişme,normal dimi yaaaa,tuzu artık tamamen kesmeye karar verdim ama herseyin içinde var nasıl olcak offf
kesinlikle 1 beden büyük almalı..hatta belki 2 bile olabilir...ben de şeyi anlamadım,bazı çamaşırlarım mümkün değil olmuyor,bazıları da aynı oluyor.. bu ne şimdi?:44::44::44:bugun bendede hafıf mıde bulantısı var azcıkta bas dönmesı :111::111:hamılemıyım neyımşaka bır yana aksam dus almıstım,saclarımıda kuruttum oysa,üşüttüm mü acaba,offf
kızlar bu gogusler dogumdan sonra buyuyor dıyorlar benımkıler öyle buyumedı içi doldu gibi ama hala aynı gebelıkten oncekı sütyenımı kullanıyorum :26: e dogumdan sonra buyuyecekse 1 beden buyukmü almalı emzırme sutyenını acaba :44:
evet canım bundan sonra tekme yok.kaymalar dalgalanmalar,baş-kıç atmalar var,gerinmeler...slm kizlar 33.haftanin icindeyim ve bebgimin harerketleri azaldi sanki karnima biryerini dayayip geri cekiyor onun disinda cok hareketli degil saymiyorumda ama sdaymamya basliycam.sizler sayiyor musunuz?
valla dün doktorum daha doğumuna 5 hafta var olduğuna göre 4.5 kg olur falan deyince anladım ki bana daha sıra çoooook..Laplace doğurmuş
balımdan haber yok
kontrole gidenler dönenler maşallah bebişlerimize
ben de 17 sinde gidicem kontrole hem rapor işimiz halletcem hem de büyük ihtimal gün vericek doktorum
eee sıra kimde şimdi kim doğurcak
zaten bence yüzükler rahat olsa bile takılmamalı,çünkü aniden şişme olabilir farketmeden,veya kan akışını yavaşlatabilir.. çıkarın yüzükleri canlar...İyi dee ben zaten yuzugu mecburen cikarali 4 hafta falan oluyodur,simdi esiminki oluyo bana,gecen gun didim ya ellerim umit usta,bacaklar ronaldo diye:86::86:
kızlarr kontrolden geldik bizde iyiyiz çok şükür suyumuz düzelmiş geçen ayki aksilikler bitti kilosuna hala biraz fazla dedi doktorumuz diğer türlü iyiyiz kan idrar verdik her zamanki gibi kansızlık ve enfeksiyona devam ama diğer sorunlar yok böbreklerdeki genişleme felan kalmamış maşallah bizeeee diyelimm
hastaneden geldik bebekim 3250 gr 52.7 cm olmus masallah dein bakem
cnm zaten korkulcak bişi yok dedi doktor sadece normal doğumda kanala girmesi zor olabiliir bunu konuşmak içinde daha erken dedi doktorumuz başka biyere kontrole gidersiniz kafası büyük derler özürlü derler o yüzden uyarıyorum dedi beyin gelişimi haftasındaymış yani normalmiş sadece kafa yapısı sana benziyo dedi bizimkide babaya dönerse uzun kafalı olurrr sağlıklı olsunda kime benzediği hiç önemli değil
öyle tabii sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat sadece , benim meleğimin 4 boyut resmide bana çok benziyor , eşimde kıskanıyor hafiften ama büyüyünce görmek lazım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?