2012 Ekim Anneleri

bana son 3 ay için kitapçık verdi dün doktorum ( her 3 ay için ayrı kitapçık veriyor)

orda yazanlar :

anne için : 2 gecelik ,sabahlık çorap, terlik emzirme sütyeni , en az 3 büyük külot, diş macunu ve fırçası, deodoran, şampuan, büyük boy hijyenik ped, dergi, foto mak.

bebek için : en az 3 bez, ıslak mendil , bikaç takım zıbın, başlık ,battaniye, pijama

hasta bezi falan yazmamışlar

Evet canim yarina kaldi ask i memnunun finali bende bakiyodum

Bir dolu utum var ya bitmiyor bir turlu habire dinleniyorum tabi ayakta durulmuyor fazla kizimin cicileri ve bizim bir kac parca utumuz var bunlari bitirince rahatlayacam artik

tatlım yaa senin ütünde hiç bitmiyor hı kız ben evlendiğimden beri yapmadım senin yaptığın ütüyü :)

hiçbir sebep söylemedi olur dedi önlemini bile almadılar o şekil ilaç yazıp eve yolladılar

canım benım de14 . haftamda kanamam oldu doktor normaldir olur dedi.sonraki hafta gttikki eşim asagıdaymıs megersem ondan oolmus.yat dınlen ben 2 hafta yattım ılaclarını aksatma bişicik olmaz ferah tut gönlünü

annenin damarlarının geniş olmasıyla alakalıymış canım bebege daha cok kan pompalanması önemliymiş

solunuza yatın kızlar hep solunuza çok etkisi var benim vücudun sol tarafı uyuştu artık hissetmiyorum yata yata zaten hep evdeyim dışrısı sıcak oturamıyorum da hep yatıyorum

Masumcum kendini cok yorma lutfen,dinlene dinlene yap.
Bu arada sen beni goreli epey gecti pazartesi sasiricaksin pofidikligimeee

ayyy canım ben buna gülmekten yıkıldım inankliii ne biçim adam o manyak aklıma geldikçe gülüom

solunuza yatın kızlar hep solunuza çok etkisi var benim vücudun sol tarafı uyuştu artık hissetmiyorum yata yata zaten hep evdeyim dışrısı sıcak oturamıyorum da hep yatıyorum

evet canım haklısın onuda duyduım yemek ye bol sıwı iç soluna yat diolardı haklısın bende yatarım hep soluma işte 500 gr almısım hepsı bebeğime gtmış

annenin damarlarının geniş olmasıyla alakalıymış canım bebege daha cok kan pompalanması önemliymiş

ben hep bebeğim küçük olur diyodum çok güzel beslenmedim çünkü. süt içemem ,süt ürünleri pek tüketemem bu yüzden calcium içiyorum her gün

ceviz ve meyve en çok yediğim şeyler oldu hamilelikte

bir de dün gece bahsedilmiş genetik diye ama ben kuş kadar bişeymişim doğduğumda

benim eşim 5 kg dogmu canım bende 3.5 flnmısım benim kizım eşime çekmiş demekki

cnm bdp 90.4 mm haftasıda 36+4
ac 299.6 mm bundada hafta 34+0
bizimki direk sen dedi bana babamızın kafası uzun ince benimki toparlakk bana çekmiş oğlummm

canım sıkma canını içini ferah tut. benim 6 ayın bitimine kadar hep ara ara kanamalarım oldu. ilaç kullandım hep. ilk olduğu zamanda birer hafta arayla iğne olmuştum. bugünlere kadar geldik çok şükür. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerimizi.

cnm bdp 90.4 mm haftasıda 36+4
ac 299.6 mm bundada hafta 34+0
bizimki direk sen dedi bana babamızın kafası uzun ince benimki toparlakk bana çekmiş oğlummm

bebekler öyle doğduğu gibi kalmıyorki , benim teyzemin 4 yaşında kızı var, doğduğunda çok güzeldi yuvarlacık kafası vardı , su damlası gibiydi ama en son gördüğümde 2 ay kadar önce babasına benzemiş , kafa uzamaya başlamıştı , bende şaşırdım ama resmen babasının kız versiyonu olmuştu

cnm zaten korkulcak bişi yok dedi doktor sadece normal doğumda kanala girmesi zor olabiliir bunu konuşmak içinde daha erken dedi doktorumuz başka biyere kontrole gidersiniz kafası büyük derler özürlü derler o yüzden uyarıyorum dedi beyin gelişimi haftasındaymış yani normalmiş sadece kafa yapısı sana benziyo dedi bizimkide babaya dönerse uzun kafalı olurrr sağlıklı olsunda kime benzediği hiç önemli değil

tuzu kes bakalım bi...benim ayaklar birkaç kez çok oturunca şişti.onun dışında şişlik yok ama numarası arttı
kesinlikle 1 beden büyük almalı..hatta belki 2 bile olabilir...ben de şeyi anlamadım,bazı çamaşırlarım mümkün değil olmuyor,bazıları da aynı oluyor.. bu ne şimdi?:44::44::44:
slm kizlar 33.haftanin icindeyim ve bebgimin harerketleri azaldi sanki karnima biryerini dayayip geri cekiyor onun disinda cok hareketli degil saymiyorumda ama sdaymamya basliycam.sizler sayiyor musunuz?
evet canım bundan sonra tekme yok.kaymalar dalgalanmalar,baş-kıç atmalar var,gerinmeler...
valla dün doktorum daha doğumuna 5 hafta var olduğuna göre 4.5 kg olur falan deyince anladım ki bana daha sıra çoooook..
İyi dee ben zaten yuzugu mecburen cikarali 4 hafta falan oluyodur,simdi esiminki oluyo bana,gecen gun didim ya ellerim umit usta,bacaklar ronaldo diye:86::86:
zaten bence yüzükler rahat olsa bile takılmamalı,çünkü aniden şişme olabilir farketmeden,veya kan akışını yavaşlatabilir.. çıkarın yüzükleri canlar...

hastaneden geldik bebekim 3250 gr 52.7 cm olmus masallah dein bakem

benimki de 3250 50 cm. bence daha da uzamazlar..uzarlarsa hastane çıkışına sığmazlar.patiklilerin hepsi elimize patlar. gerçi ben kesip kıvırıp dikip devam etmeyi düşünüyorum ya bakalım..

kızlar biz bebiklere kilotlu çorap alacak mıyız? ne zaman?erkek kız ben çok görüyorum giydirilmiş...

öyle tabii sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat sadece , benim meleğimin 4 boyut resmide bana çok benziyor , eşimde kıskanıyor hafiften ama büyüyünce görmek lazım işte

öyle tabii sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat sadece , benim meleğimin 4 boyut resmide bana çok benziyor , eşimde kıskanıyor hafiften ama büyüyünce görmek lazım işte

benimkinde de aynı eşim..eşim bayılıyor tabi. ama bıyık altından gülmek var ya öyle yapıyor.ama aynı babası..özellikle yanaklar..

Kizlar ptz ye saat 13.30 da aldim randevumu bakalim ne kadar surecek isimiz. Ona gore marmara foruma gecince ararim felisimi teli var bende kismetse gorusuruz diyeyim

bu sabah sağlık ocağında tahlil verdim kan ve idrar son tahlililimdi sonucu yarın alacağım inşallah kanım düşük çıkmaz yaa. cumartesi sabahı da dr.da kontrolumuz var bakalım oğluşum kaç kilo olmuş. nst ye gireceğim yine 2. olacak nstye girmem.mutlaka tok gel demişti ilk sefer bilmediğim için aç gitmiştim oğlumun uyanmasını bekledik biraz. bakalım ne çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…