benimkinde de aynı eşim..eşim bayılıyor tabi. ama bıyık altından gülmek var ya öyle yapıyor.ama aynı babası..özellikle yanaklar..
bende isterdim babasına benzemesini , esmer yakışıklıdır benim kociş , görsen nasılda hevesli canım yaaa , dün kangrumuz geldi , yatay pozisyonda denedik hemen 1.5 lt su şişesiyle , keşke bi resmini çekseydim kocişingülerdik ileride bol bol
bu sabah sağlık ocağında tahlil verdim kan ve idrar son tahlililimdi sonucu yarın alacağım inşallah kanım düşük çıkmaz yaa. cumartesi sabahı da dr.da kontrolumuz var bakalım oğluşum kaç kilo olmuş. nst ye gireceğim yine 2. olacak nstye girmem.mutlaka tok gel demişti ilk sefer bilmediğim için aç gitmiştim oğlumun uyanmasını bekledik biraz. bakalım ne çıkcak
bende isterdim babasına benzemesini , esmer yakışıklıdır benim kociş , görsen nasılda hevesli canım yaaa , dün kangrumuz geldi , yatay pozisyonda denedik hemen 1.5 lt su şişesiyle , keşke bi resmini çekseydim kocişingülerdik ileride bol bol
nasıl bişey bu nst ? benimde arada sancı gibi bişey oluyo ama doktor bağlamadı beni :44: tok gitmek gerekliymiş bak bunuda senden öğrendiğim iyi oldu
canım kanguru gerkli mi hemen hani anakucağının aranasında taşımak daha sağlıklı değil mi
nasıl bişey bu nst ? benimde arada sancı gibi bişey oluyo ama doktor bağlamadı beni :44: tok gitmek gerekliymiş bak bunuda senden öğrendiğim iyi oldu
iki tane alet bağlıyorlar karnına,birinden kalbini dinliyorsun,biri de sancıyı hareketleri gösteriyor. kalp grafisi gibi bi çıktı veriyorlar. ne kadar hareketliyse o kadaer iyiymiş. bu arada senin elinde de bir düğme oluyor,hareket ettikçe basıyorsun. dün ben hiiiiç durmadım düt düt düt..beni 20 dk tutuyorlar..
bu aldığımız yatar pozisyondada kullanılabiliyor die aldık erkenden ama benim yatay pozisyon pek hoşuma gitmedi açıkçası , bacaklar çıkıyo deliklerden , gerçi battaneye sarıp konulabilir o zaman çıkmazda , bi denemek lazım onuda , ben elde çanta gibi taşınan portbebe veya pusetleri sevmiyorum , o yüzden ya babasling yada kangru alalım dedik , kangruda erkek bebeklere zararlıymış ama kız bebeklerle ilgili bişey okumadım , o yüzden tercih ettik ama dediğim gibi yatar pozisyonunu kullanışlı görmedim o yüzden biraz büyüyünce oturtarak kullanıcaz sanırım , kangru bu
Soft&Dream Kanguru
canım güzel günlerde eskitin İnşallah 3 kişilik ailenizle
kızlar siz hastane odanızı süsletecek misiniz
amin canım hepimiz inşallah aldıklarımızı iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim , gelsin artık miniklerimizde evimizin neşesi olsun
evet canım doğum paketinde var
amin canım hepimiz inşallah aldıklarımızı iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim , gelsin artık miniklerimizde evimizin neşesi olsun
evet canım doğum paketinde var
Canım İnşallah bencede hep böyle düşünelim nefret ediyorum "aman bugünlerinin kıymetini bil bebiş gelince azınızın tadı kalmayacak eşinle de aran açılacak" diyen cadolozlardan....
Ya ne süper bizde öle bişi yok hangi hastane canım bizde sadece kapıya süs takacaklarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?