Oldu canim iki ayri defa oldu,birinde hastanede yattim.sonrasinda da coooook dikkat ettim,hic is yapmadim hala da yapmiyorum.cok moral bozucu ama Allaha emanetler.cok dikkat et,sakin kendi i yorma dinlen,sebebi ne dedi doktor?
bacaklarını uzatıp dinlenirsen ve verilen ilaçları kullanıran, tabi moralinide bozmazsan birşey olmaz... her kanama kötü anlam taşımıyor bende de olmuştu meğerse bebekle hiç alakası olmayan bebeğin yerleşmesi sırasında rahimde oluşan bir pıhtıymış ve onu atmışım... ama çok korkmuştum boşu boşuna moralimi bozmuştum gerek yok yani...
doktor ztn iri bebek dedi ya acaba 4 kg yu bulurmu şimdi doguma kadar die düşünüom mecburi sezeryan olurmu
kızlar morelim çok bozuk dün birden kanamam oldu çok kötüydü ve çok korktum hastaneye gittim ilaç verdi kanamam bugün normal sizdede böyle bi sorun oldumu veya bebegime bişey olurmu bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz
Ayyyy bu bihter ziyagil oldurecek simdi beniii
hiçbir sebep söylemedi olur dedi önlemini bile almadılar o şekil ilaç yazıp eve yolladılar
4 kilodan sonra sezeryan oluyor mecbur ama benim anlamadığım konu , belkide topikteki en iyi beslenen kişi benimdir , herşeyin organiğini yiyorum ve bulantımda hiç olmadığından iyide yiyorum , benim bebik tam normal çıkıyo , ben aslında tombul olmasını bekliyordum :44: yemeylede alakalı değilse ne ile alakalı acaba?
ama canım bnm bebegim 3 aylık beni tedirgin eden bu zaten içim çok kötü oldum
hiçbir sebep söylemedi olur dedi önlemini bile almadılar o şekil ilaç yazıp eve yolladılar
Tamam canim o zaman simdi sakin ol,bebisin de senden etkilenmesin,ikincisi ilaci ihmal etme,ucuncusu is guc yapma disarda dolasma,uzan!bak istirahat cok onemli!ve son olarak iliskiye girmeyin bir sure.gececek insallah,Allaha guven,Allaha emanet de,ac tv ni izle,bebisin iyi anladigim kadariyla,ultrasonda bakmistir.
Şekerler siz lohusa tacı veya kırmızı bant aldınız mı ve terlik olarak ne aldınız
ayy kızlar yaa ben normalde kahveyi pek sevmem ama 1 haftadır hergün içiyorum hatta doyamıyorum bide sakın gülmeyin bugün canım çok tuhaf bişi istiyor yeşil saabunnnnn ağzım sulandı yaaa ne güzel kokar temiz temiz :S
tatlım ne gibi bi önlem alacaklar ki bi problem olsa yatırırlar aynı şikayetle dr giden çok insan var sen içine ferah tut ilaçlarını iç bolbol uzan inan bu tür şeyleri yaşayanlar çok bende 22. haftada yaşamıştım karnımdan baktı eve yolladı bişicik yok dedi sıkma canını çok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazsın kimse yaşamasın
offffffffffffff ya aynısı bende de var inek yavruları bile benim kadar süt içmemiştir et yemekten artık gut hastası olacam ne sigara ne alkol ne öncesinde vardı ne sonra oldu soğan sarımsak bolca yedim çorba niyetine öyle cacık içtim ama nafile bebişim 35. haftadayım daha 3 kilonun üstüne çıkamadı öyle özeniyorumki bebitim dört kilo doğacak diyenlere keşke sağlıklıca tabi benim bebişte şöyle dördü geçsede sezeryan olursam da vicdanımda bir bahane bulabilsem gönlümce......
Kanal d de bugun aski memnunun en guZel bolumu var su an,son bolum!bitterim bunalimda,otekiler dugun hazirliginda...
Tabiii kiiibir kirmizi tac almistim sonra mavi tuylu buldum pijamama uygun diye onu da aldim:)))terlikte en son artik penti de patik gibi vardi gri orgu ondan aldim napiyimmm...
Yesil sabun muuuu,arap sabunu olmasin daa
Kiz yeme sakin sabun mabun
Asu bitteri izlemiycem de kimi izliycem,ama bitti iste,taksi lazimdir abeyy diye bisey basladi
Bu arada yarin son bolummus,matmazel adnanla konusmak istedi orrda bitti iste,yarin tum ekim annelerini bitterin son bolumunu izlemeye bekliyorum topige,caylar benden
4 kilodan sonra sezeryan oluyor mecbur ama benim anlamadığım konu , belkide topikteki en iyi beslenen kişi benimdir , herşeyin organiğini yiyorum ve bulantımda hiç olmadığından iyide yiyorum , benim bebik tam normal çıkıyo , ben aslında tombul olmasını bekliyordum :44: yemeylede alakalı değilse ne ile alakalı acaba?
canım kafa ölçülerini yazman mümkün mü çocuğunn..bdp ve ac idi sanırım..benim oğluşum da koca kafalı çıktı2.325 gr cnm geçen aya göre iyi dedi doktor amcamızz aama yine fazla var dedi napcaksa benm oğlumu manken felan yapcak heralde geçen ay kilolu anneye çekmiş olabilir demişti bu ayda kafası biraz büyük sana çekmiş dedi pis adam bakalım 15 gün sonra ne tür hakarette buluncak bana nstye felanda girmedim benn korktuğum kadar olmadı sadece kafa büyüklüğü normal doğumu zorlaştırabilir dedi onu konuşmak içinde daha erken dedi doktor amcamızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?