2012 Ekim Anneleri

Oldu canim iki ayri defa oldu,birinde hastanede yattim.sonrasinda da coooook dikkat ettim,hic is yapmadim hala da yapmiyorum.cok moral bozucu ama Allaha emanetler.cok dikkat et,sakin kendi i yorma dinlen,sebebi ne dedi doktor?

hiçbir sebep söylemedi olur dedi önlemini bile almadılar o şekil ilaç yazıp eve yolladılar

ama canım bnm bebegim 3 aylık beni tedirgin eden bu zaten içim çok kötü oldum

doktor ztn iri bebek dedi ya acaba 4 kg yu bulurmu şimdi doguma kadar die düşünüom mecburi sezeryan olurmu

4 kilodan sonra sezeryan oluyor mecbur ama benim anlamadığım konu , belkide topikteki en iyi beslenen kişi benimdir , herşeyin organiğini yiyorum ve bulantımda hiç olmadığından iyide yiyorum , benim bebik tam normal çıkıyo , ben aslında tombul olmasını bekliyordum :44: yemeylede alakalı değilse ne ile alakalı acaba?

Canim benim 6.haftada,9. Haftada hele adet kanaamsi gibiydi muayene masasindan yere akmisti artik,bir de 13. Haftada lekelenme oldu son ikisinde de serum ve igne yapildi,ben 13. Haftaya kadar raporluydum zaten,ama dr da soyledi RAbbim omur verdiyse ne olursa olsun devam ediyor sen bol bol dua et

Ayyyy bu bihter ziyagil oldurecek simdi beniii

Yaaa bende eve gidip bihteri izlemek istiyorummmm

ayy kızlar yaa ben normalde kahveyi pek sevmem ama 1 haftadır hergün içiyorum hatta doyamıyorum bide sakın gülmeyin bugün canım çok tuhaf bişi istiyor yeşil saabunnnnn ağzım sulandı yaaa ne güzel kokar temiz temiz :S

hiçbir sebep söylemedi olur dedi önlemini bile almadılar o şekil ilaç yazıp eve yolladılar

Tamam canim o zaman simdi sakin ol,bebisin de senden etkilenmesin,ikincisi ilaci ihmal etme,ucuncusu is guc yapma disarda dolasma,uzan!bak istirahat cok onemli!ve son olarak iliskiye girmeyin bir sure.gececek insallah,Allaha guven,Allaha emanet de,ac tv ni izle,bebisin iyi anladigim kadariyla,ultrasonda bakmistir.

offffffffffffff ya aynısı bende de var inek yavruları bile benim kadar süt içmemiştir et yemekten artık gut hastası olacam ne sigara ne alkol ne öncesinde vardı ne sonra oldu soğan sarımsak bolca yedim çorba niyetine öyle cacık içtim ama nafile bebişim 35. haftadayım daha 3 kilonun üstüne çıkamadı öyle özeniyorumki bebitim dört kilo doğacak diyenlere keşke sağlıklıca tabi benim bebişte şöyle dördü geçsede sezeryan olursam da vicdanımda bir bahane bulabilsem gönlümce......

ama canım bnm bebegim 3 aylık beni tedirgin eden bu zaten içim çok kötü oldum

Canim daha 2,5 aylik bebegin ve 12 haftayi geciyorsun dolayisiyla cok imkansiz degil bu zamanda kanama,hatta benim dr 13 haftada icerde kanama gormuyorum demisti ama bariz kanamam vardi....

tatlım ne gibi bi önlem alacaklar ki bi problem olsa yatırırlar aynı şikayetle dr giden çok insan var sen içine ferah tut ilaçlarını iç bolbol uzan inan bu tür şeyleri yaşayanlar çok bende 22. haftada yaşamıştım karnımdan baktı eve yolladı bişicik yok dedi sıkma canını çok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazsın kimse yaşamasın

evet canım baktılar çok iyi dedi kalp atışları güzel dediler bol bol su iç dinlen dediler

Şekerler siz lohusa tacı veya kırmızı bant aldınız mı ve terlik olarak ne aldınız

Tabiii kiiibir kirmizi tac almistim sonra mavi tuylu buldum pijamama uygun diye onu da aldim:)))terlikte en son artik penti de patik gibi vardi gri orgu ondan aldim napiyimmm...

Yesil sabun muuuu,arap sabunu olmasin daa
Kiz yeme sakin sabun mabun

Asu bitteri izlemiycem de kimi izliycem,ama bitti iste,taksi lazimdir abeyy diye bisey basladi
Bu arada yarin son bolummus,matmazel adnanla konusmak istedi orrda bitti iste,yarin tum ekim annelerini bitterin son bolumunu izlemeye bekliyorum topige,caylar benden

çok saol canım inşallah ya allah kimseye göstermesin aminnnnnnnnn

benim kuzanimin eşi 2 kg. doğurdu hemde gününde , ona bakınca gene iyi benimki ama çalışsam veya iyi beslenemesem anlarım da , enteresan bi durum :44: çocuk 4 yaşına geldi , 2 yaşına kadar emdi ve iştahıda iyi ama hala zayıf :26: belkide yapısaldır

Kanal d de bugun aski memnunun en guZel bolumu var su an,son bolum!bitterim bunalimda,otekiler dugun hazirliginda...

Evet canim yarina kaldi ask i memnunun finali bende bakiyodum

Bir dolu utum var ya bitmiyor bir turlu habire dinleniyorum tabi ayakta durulmuyor fazla kizimin cicileri ve bizim bir kac parca utumuz var bunlari bitirince rahatlayacam artik

Tabiii kiiibir kirmizi tac almistim sonra mavi tuylu buldum pijamama uygun diye onu da aldim:)))terlikte en son artik penti de patik gibi vardi gri orgu ondan aldim napiyimmm...

benim pijamanın kendi saç bandı var , yinede pembe bir lohusa tacı alıyim diyordum ama annemin bi komşusu iğne oyalı kırmızı yazma yapmış bana göndermiş , bu ne dedim , doğurunca kırmızı takılır dedi annem , hastanede hemde ben yazmamı takcam dedim :)) saç bandı gibi , bandana gibi bağlarsın istersen ama takman lazım yoksa lohusayı al basar dedi ne demekse

kız yok yemem de burnuma burnuma kokuyor ağzım sulanıyor zaten istesemde yiyemem hem evde yok hemde dıışarısı çok sıcak hehehee sıcak olmasa heheheee nese ben kahve içim kan sayımım düştü heralde ondandır

o zman yarın 13te kanal d deyiz hehehee

annenin damarlarının geniş olmasıyla alakalıymış canım bebege daha cok kan pompalanması önemliymiş

canım kafa ölçülerini yazman mümkün mü çocuğunn..bdp ve ac idi sanırım..benim oğluşum da koca kafalı çıktı genetik dedi doktor sağlık sorunu yok dedi çok şükür ..yani ya ben ya baba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…