Cok sessizsiniz yaaa,napiyosunuz bakiim orda
Canim sıkılıyor,sohbet kesildiii
Esim ise gitti abim geldi kizin odasindaki fazlaliklari aldi kendi evine koyucak odamiz biraz daha ferahladi perdemizde gelsin halimizda serilsinde odamiz tamamlansin sonra da kizcem ne zaman isterse gelsin
Canım mutlaka araştır sizin kangurunun doğumdan itibaren kullanılıp kullanılamadığını, aksi halde bebeğin kalçası zarar görebilir.
canım Allah hayırlısıyla doğurmamızı nasip eder İnşallah, ikinci olarak da tabi işk bebişimiz insan böyle süslü püslü bişiler bekliyor... :)Bursadayım canım ben Özel Jimer Hastanesi...
Ne yapalım vallahi heyecandan tırnak yiyoruz,i vakit buldukça da yazıyoruz tabi bi yandan da mesai bitsin diye saati kontrol ediyoruz :)Cok sessizsiniz yaaa,napiyosunuz bakiim orda
Canim sıkılıyor,sohbet kesildiii
Asuu ben jimere gittim,muayene oldum 15 haftalik falandim sanirim ama dr. Bayandi.
Canım İnşallah bencede hep böyle düşünelim nefret ediyorum "aman bugünlerinin kıymetini bil bebiş gelince azınızın tadı kalmayacak eşinle de aran açılacak" diyen cadolozlardan....
Ya ne süper bizde öle bişi yok hangi hastane canım bizde sadece kapıya süs takacaklarmış...
Tatlim benim ayaklarim tam2 numara buyudu,pofidik ayaklarla gidicez doguma
normal doğum yapmayı çok istiyorum. kendimi psikolojik olarak hazır hissediyorum en başından beri. normal olsunda gerekirse gününden önce de doğsa olur diyorum bazen yanlış düşünüyorum biliyorum ama.çünkü bebeğin anne karnında bi günü bile çok önemli onlar için. maddi açıdanda normal olsun diyorum sezeryandaha pahalı çünkü. tamda kurban öncesine geliyo doğum. halen doğum masrafını kenara ayırabilmiş değiliz. çok canım sıkılıyo bu duruma eşimde kızıyo bana sen bunları takma kafana ben hallederim herşeyi ister normal olsun ister sezeryan siz iyi olun yeterki diyo sağolsun canım benim ama düşünmeden de edemiyorumm.off
normal doğum yapmayı çok istiyorum. kendimi psikolojik olarak hazır hissediyorum en başından beri. normal olsunda gerekirse gününden önce de doğsa olur diyorum bazen yanlış düşünüyorum biliyorum ama.çünkü bebeğin anne karnında bi günü bile çok önemli onlar için. maddi açıdanda normal olsun diyorum sezeryandaha pahalı çünkü. tamda kurban öncesine geliyo doğum. halen doğum masrafını kenara ayırabilmiş değiliz. çok canım sıkılıyo bu duruma eşimde kızıyo bana sen bunları takma kafana ben hallederim herşeyi ister normal olsun ister sezeryan siz iyi olun yeterki diyo sağolsun canım benim ama düşünmeden de edemiyorumm.off
hiç sanmıyorum ben öyle olacağını , ilk zamanlar zorlukları olur tabii gece uyanmaya alışıcaz filan ama mis kokusunu duyunca geçer gider o yorgunluk , birde eğer bu ayın 22 sinden sonra doğarsa ki öyle olması gerek hesaplara göre , o zaman terazi bebeği oluyorlar , terazi bebekleride eziyetsiz ve sessiz olurlarmış , çevremdede hep gördüğüm terazi bebeklerinin annelerine sordum hiçbiride zor bebek demedi , inşallah bizimkilerde öyle olucak
cnm aynı sıkıntıları bizde yaşıyoruz şuan bende eşime devlette doğum yapabileceğimi söyledim sıkılmamak adına kaç ay çalışmıcam çünkü zorlanıcaz izin vermedi hallederiz dedi bizimkinin güvendiği düğün takılarımız ben tabikide izin vermedim annemler güne girmişti onlardan rica ettim ilk sırayı bana veriyolar oda doğum paramı karşılıyo o şekilde çözdüm sorunu eşinde söylemiş halleder merak etme biz kadınlar düşünürüz en ince ayrıntısınnı ne şanslıyızki bizi düşünen eşlerimiz var bana kv dedi neyine güvenipte oğlum karısnı özlede doğurtmaya kalkıyoki diye siz kimsiniz der gibi bizden medet ummayın der gibi bizde ummadık zatenn çözdük sorunu cnm merak etme szinkide çözülür sen dert etme eşine güven
bencede düşünme sen onları çünkü hastaneler kredi kartına taksit yapıyorlar hatta önceden işi sıkı tutarda yatış sorumlusuyla konuşursan indirim bile yapıyorlar , nasipleriyle gelicek meleklerimiz inşallah
cnm aynı sıkıntıları bizde yaşıyoruz şuan bende eşime devlette doğum yapabileceğimi söyledim sıkılmamak adına kaç ay çalışmıcam çünkü zorlanıcaz izin vermedi hallederiz dedi bizimkinin güvendiği düğün takılarımız ben tabikide izin vermedim annemler güne girmişti onlardan rica ettim ilk sırayı bana veriyolar oda doğum paramı karşılıyo o şekilde çözdüm sorunu eşinde söylemiş halleder merak etme biz kadınlar düşünürüz en ince ayrıntısınnı ne şanslıyızki bizi düşünen eşlerimiz var bana kv dedi neyine güvenipte oğlum karısnı özlede doğurtmaya kalkıyoki diye siz kimsiniz der gibi bizden medet ummayın der gibi bizde ummadık zatenn çözdük sorunu cnm merak etme szinkide çözülür sen dert etme eşine güven
bende normal istiyorum nasip olursa bende kendimi hazır hissediyorum hissetmesemde annem en başından beri normal doğur deyip deyip durursağlık bakanı recep akdağ'ı geçti bu konuda tatlım hastanede mahsur kalacak değiliz ya, eşlerimiz halleder sezeryan bile olsak, bende seçim yaptım mesela medicanada doğum mu? yoksa bebeğimize odamı dedi eşim bebeğimi tercih ettim hiçde pişman değilim.Allah yardımcımız olsun.
Bence böle kıtkıtına bir açığı bir şeyle kapatarak geçinmek bu durumda bile eşinin sana hiç düşünmeden herşeyini önüne sermesi ne güzel bence sevgilerin en güzeli en sağlamı kaynana gelince de çatlasın çünkü artık oğluyla aranda öyle bir organik bağ olacakki senin yerini de kimse alamayacak kaynananın o sarsılmaz tahtı bırak sallanmayı başına devrilecek halbuki iyi niyetli olsalar eminim en kötü gelin bile çok sveer kaynanasını tabi genede büyük konuşmayalım, istisnalar kaydeyi bozmaz ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?