tonton göbüşümüzü ekledik topiğe
sen evde karpuzumu büyütyon güzelimm hani o yatağın nevresimiyorganııı yat sen yattt tembel ben elseeeeeeee
Cok sessizsiniz yaaa,napiyosunuz bakiim orda
Canim sıkılıyor,sohbet kesildiii
yıkadım kız sabah yenilerini sermedim dahayatana kadar daha çok vakit var sereriz
bakmayın kızlar sizinle gülüp eğleniyorum ,bi yandan da durup durup ağlıyorumbikaç gün önce annem burdayken kardeşim gitmiş evlenmiş
yıkadım kız sabah yenilerini sermedim dahayatana kadar daha çok vakit var sereriz
bakmayın kızlar sizinle gülüp eğleniyorum ,bi yandan da durup durup ağlıyorumbikaç gün önce annem burdayken kardeşim gitmiş evlenmiş
anammmm ne zoru varmış ailen izin vermiyomuydu kızmı erkek mi kardeşinn
Felisim ablamın aldığında yokmuş :26: yatağın yanında vermemişler..yatağın içine mi yerleştirilmiş duruyor su torbası yoksa yanındamı veriyorlar..
ablam yanında yok vermediler dedi..açmasını ben istemiyorum bana getirene kadar ama eksikte olmasını istemem:26:
Arkadaşlar ben sat a göre 32. haftadayım.Ama cumartesi doktora gittiğimde suyunda azalma var ve bebekte gelişme geriliği var dedi çok moralim bozuldu.Bol bol su içmemi dinlenmemi söyledi.28. hafta görünüyor ultrasonda çok kötüyüm.80 ml altına düşmeyecekmiş.60-70 arası çıktı.sürekli yatmakta olmuyo çok sıkılıyorum.cumartesi bir daha kontrol var zaten hafta da bir çağırdı.günde 3-3,5 lt su içmeye çalışıyorum.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
neeee eşşek kafalı nasıl evlenmiş kızmı erkek mi tatlım kardeşin
kardeşin kız mı erkek mi canım :26:
annen gittimi ki ben doğuma geldi sanıyordum
Ohhh vallahi içime su serptin İnşallah bende terazi bebeklerinin ay güzlü dünyalara değecek gülüşleri olan bebişler olduğunu duymuştum hadi hayırlısı bakalım İnşallah....
En geç pazartesi elimde olur bence, o zaman açar bakarım cicilere yazarım sıcak su torbalı olup olmadığını. ama var deyip de göndermemezlik edemez herhalde, paket içeriğinde saymış sonuçta:44:
Arecim uzme kendini telafi edersin tatlim,insanlik hali bu,unutulabilir...
Bebom tirnak yeme kiz,niye heyecanlandin?
Mertug,ya ayaklarin buyuseydi,39 40 ken 41 42 olurduu....
kızkardeşim küçük de değil 25 yaşında
annem gitti asudecim ,ultrasonda görmek istiyordu çok doruğu yine kısmet olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?