2012 Ekim Anneleri

sağolun kızlar teselliniz için teşkkür ederim iyi geldi. beni de devlete götürmez eşim zaten. doğum zaten kolay değil daha da eziyet ettirmem ben sana diyo.

sen evde karpuzumu büyütyon güzelimm hani o yatağın nevresimiyorganııı yat sen yattt tembel ben elseeeeeeee

yıkadım kız sabah yenilerini sermedim daha yatana kadar daha çok vakit var sereriz

bakmayın kızlar sizinle gülüp eğleniyorum ,bi yandan da durup durup ağlıyorum bikaç gün önce annem burdayken kardeşim gitmiş evlenmiş

Arkadaşlar ben sat a göre 32. haftadayım.Ama cumartesi doktora gittiğimde suyunda azalma var ve bebekte gelişme geriliği var dedi çok moralim bozuldu.Bol bol su içmemi dinlenmemi söyledi.28. hafta görünüyor ultrasonda çok kötüyüm.80 ml altına düşmeyecekmiş.60-70 arası çıktı.sürekli yatmakta olmuyo çok sıkılıyorum.cumartesi bir daha kontrol var zaten hafta da bir çağırdı.günde 3-3,5 lt su içmeye çalışıyorum.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

anammmm ne zoru varmış ailen izin vermiyomuydu kızmı erkek mi kardeşinn

neeee eşşek kafalı nasıl evlenmiş kızmı erkek mi tatlım kardeşin

Arecim uzme kendini telafi edersin tatlim,insanlik hali bu,unutulabilir...
Bebom tirnak yeme kiz,niye heyecanlandin?
Mertug,ya ayaklarin buyuseydi,39 40 ken 41 42 olurduu....

En geç pazartesi elimde olur bence, o zaman açar bakarım cicilere yazarım sıcak su torbalı olup olmadığını. ama var deyip de göndermemezlik edemez herhalde, paket içeriğinde saymış sonuçta:44:

kızlar dr dan yeni geldik benim oğlumda tombişmiş biraz 2724 gr olmuş 47 cm de boyu olmuş dr nasıl doğurtcam seni kıs dedi koca kafa oğlun var didi bende normal doğurmak istemiyorum zaten didim tamam ozaman seni üzmeyiz dedi sezeryan yaparız dedi
ultrason ölçümlerinde yine 2 hafta önde ama o kilosuna göre ölçüyomuş ekimin ilk haftası alacak kısmetse 1 hafta önceden alırız dedi 10 gün sonra yine gidecez hıı bide nst ye girdik çok güzel dedi onada bizden bukadar

Son düzenleme:

kardeşin kız mı erkek mi canım :26:

annen gittimi ki ben doğuma geldi sanıyordum

sıkma canını dr dediğini yap sen. inşallah sağlıklı bi şekilde zamanı gelince doğar

Ohhh vallahi içime su serptin İnşallah bende terazi bebeklerinin ay güzlü dünyalara değecek gülüşleri olan bebişler olduğunu duymuştum hadi hayırlısı bakalım İnşallah....

ayy cidden öyle oluyorlar kuzenimin oğlu var terazi bi tatlı bi tatlı kızlar eşşek kadar oldu hala nasıl sevdiriyor kendini beni pek sevmez ama çok şeker biraz sulu göz o kadar ...

En geç pazartesi elimde olur bence, o zaman açar bakarım cicilere yazarım sıcak su torbalı olup olmadığını. ama var deyip de göndermemezlik edemez herhalde, paket içeriğinde saymış sonuçta:44:

varmış varmış canım...sabahtan beri bende pek bi şiştim içinde yoktur diye ablamıda bayaa taciz ettim ama paketini açıp bakmış içindeymiş oyuntulu kıısmdaymış

Arecim uzme kendini telafi edersin tatlim,insanlik hali bu,unutulabilir...
Bebom tirnak yeme kiz,niye heyecanlandin?
Mertug,ya ayaklarin buyuseydi,39 40 ken 41 42 olurduu....

allah yüzüme baktı tatlım yoksa eşimin ayakkabılarıyla dolaşırdım çarşı pazarı

kızkardeşim küçük de değil 25 yaşında

annem gitti asudecim ,ultrasonda görmek istiyordu çok doruğu yine kısmet olmadı

heyecanmı aradı acaba kendine olur ya çılgınlık olsun diye gider evlenirler eee napıcaksınız baban duydumu allahım yarabbim şu gençlere akıl fikir ver koca kızz açıklaması ne peki

hayırlı olsun canım ne diyelim...yaşı yerinde kendi için en doğru olanı yapacak yaşta...sende üzme kendini

olsun canım yaa artık bu saatten sonra hayırlısı olsun diceniz kardeş evlat sonuçta allah mutlu etsin sonuna kadar sende kendini üzme annenler nerde ki

benim kardeşimde kuzenin düğünü için memlekete gitti sevgiliside orda diyorum kafanı kırarım bana bakcaksın daha çabuk dön anlıyo o da ne demek istediğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…