- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
heyecanmı aradı acaba kendine olur ya çılgınlık olsun diye gider evlenirler eee napıcaksınız baban duydumu allahım yarabbim şu gençlere akıl fikir ver koca kızz açıklaması ne peki
kızlar dr dan yeni geldik benim oğlumda tombişmiş biraz 2724 gr olmuş47 cm de boyu olmuş dr nasıl doğurtcam seni kıs dedi koca kafa oğlun var didi bende normal doğurmak istemiyorum zaten didim tamam ozaman seni üzmeyiz dedi sezeryan yaparız dedi
ultrason ölçümlerinde yine 2 hafta önde ama o kilosuna göre ölçüyomuş ekimin ilk haftası alacak kısmetse 1 hafta önceden alırız dedi 10 gün sonra yine gidecez hıı bide nst ye girdik çok güzel dedi onada bizden bukadar
allah yüzüme baktı tatlım yoksa eşimin ayakkabılarıyla dolaşırdım çarşı pazarı
duymadık kimse kalmadı ki canım. artık ne aradıysa aradı Allah pişman etmesin mutlu olsunlar inşallah
bi yandan bana dertleniyor herkes aman sen kendini üzme diye
annem bana bişey anlatsa eşim kızıyor seni niye üzüyolar diye
olan oldu artık tabi de insan dert etmeden duramıyo ki
duymadık kimse kalmadı ki canım. artık ne aradıysa aradı Allah pişman etmesin mutlu olsunlar inşallah
olmadı çevikten bot alırdı sana kocişin
Arkadaşlar ben sat a göre 32. haftadayım.Ama cumartesi doktora gittiğimde suyunda azalma var ve bebekte gelişme geriliği var dedi çok moralim bozuldu.Bol bol su içmemi dinlenmemi söyledi.28. hafta görünüyor ultrasonda çok kötüyüm.80 ml altına düşmeyecekmiş.60-70 arası çıktı.sürekli yatmakta olmuyo çok sıkılıyorum.cumartesi bir daha kontrol var zaten hafta da bir çağırdı.günde 3-3,5 lt su içmeye çalışıyorum.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Canim bende de ayni sorun vardi,ilac ve dogru beslenme ile 15 gunde 500gr aldirdim kizima.
Dogru beslenmeden kastim ben et pek yiyemem ama yavrum icin izgara et,ciger yedim.Muz,sut,yumurta bol meyve,su,ayran,incir,kayisi,badem,ceviz bunlari tukettim.
Hic hamile gibi davranmiyordum fir firrr evde is yapiyordum onu kestim bol bol dinlendim,ufak capli meditasyon yaptim :)
kendimi tum negatifliklerden izole ettim,beni mutlu eden seyleri yaptim...
Su icmek bir muddet sonra mide bulantisi yapiyor ayran da ic,sutte ic,kirmizi erik,kayisi,elma kompostosu da yapabilirsin...
Sakin uzulme bak nasil toparlayacaksin...
ohhh süper olmuş , herşeyinizde hazır maşallah , bi ece bebeğin gelmesi, kalmış hayırlısıylateyzem kız bebekler genelde 38. haftada gelir dio ama bakalım bizimkiler kaç haftalık gelicekler. Bugün aklıma geldide cibinlik almadım ben , gerçi o zaman sinek filan olmazda genede alsakmı bilemedim şimdiden
geldim nihayet kan ve idrar tahlillerim nst hepsi temiz çıktı şükür bebeğimde 35+2 de 2600 gram olmuş dedi bana az gelsede normal dedi plasentam 1,5 cm daha yukarı çıkmış inşallah kolay geçecek dedi kanama olsada toparlarız merak etme dedi perşembe yine nst haftaya perşembede ultrason nst olacak dedi bu durumda 38+3 ü bekleyelim dedi bende çok gerildim birazda dışarda büyüsün dedim tarihi 15 gün sonra konuşucaz kısmetse bugün mutlu haberlerle döndüm hamd olsun ama haftaya ne olur bilemiyorum hayırlısı allahtan 20 günüm var allahın izniyle............
azzracım cok sevindim bugün herkesin içi rahatladı ya oh ne güzellll.....
ben de halı ve perdelerimi verdim yıkamaya,dünyanın parası tuttu yaaa... neyse defnoşum misler gibi eve gelsin napalım battı balık yan gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?