2012 Ekim Anneleri

heyecanmı aradı acaba kendine olur ya çılgınlık olsun diye gider evlenirler eee napıcaksınız baban duydumu allahım yarabbim şu gençlere akıl fikir ver koca kızz açıklaması ne peki

duymadık kimse kalmadı ki canım. artık ne aradıysa aradı Allah pişman etmesin mutlu olsunlar inşallah

bi yandan bana dertleniyor herkes aman sen kendini üzme diye

annem bana bişey anlatsa eşim kızıyor seni niye üzüyolar diye

olan oldu artık tabi de insan dert etmeden duramıyo ki

sende bi tosun annesisin demekki canımmm hoşgeldin aramıza benm oğlanda koca kafalııı bize daha kesin konuşmayalım normal doğmaz diye dedi doktor bende sezeryan düşünmeye başladım yavaştan hem şişko hem kocakafalı olduğumuz için

Hayatim esin hakli kardesi bile olsa artik senin minnacik bir parcan var bu dunyada,ilk onu dusun,o seni dusunup aman ablamin su durumunda strese sokarim demis mi dememis,o zaman kendi bilecegi sey,Allah mesut etsin de,kafandan cikar bunu.

üzme canım sen kendini heralde anlatcak annen başka kme anlatcak size düşen düğününü yapıp yuvasını kurmak yapmış bi delilik sonuçta evlat kardeş atılmazkii

felisim bende bakmıştım e-bebek mağazasına gittiğimizde ama çok gerekli bişey değil gibi gelmişti , şimdi okudum yorumlarıda baya memnun alanlar , sen nerden aldın canım ? gelince bana yazarmısın beğenip beğenmediğini , gitti gidiyorla e-bebek arasında baya bi fiyat farkı var , acaba orijinalmidir die düşünmeden edemedim :44: haber bekliyorum senden

hayırlısı olsun canım yazgısı böyleymiş, çokkk pişman olurda ileride sizleri üzdüğü için de iş işten geçmiş olur.üzülme diyemem sana üzülürsünde hayatım , bebeğinide eşinide düşün derim sana.

Canim bende de ayni sorun vardi,ilac ve dogru beslenme ile 15 gunde 500gr aldirdim kizima.

Dogru beslenmeden kastim ben et pek yiyemem ama yavrum icin izgara et,ciger yedim.Muz,sut,yumurta bol meyve,su,ayran,incir,kayisi,badem,ceviz bunlari tukettim.

Hic hamile gibi davranmiyordum fir firrr evde is yapiyordum onu kestim bol bol dinlendim,ufak capli meditasyon yaptim :)
kendimi tum negatifliklerden izole ettim,beni mutlu eden seyleri yaptim...
Su icmek bir muddet sonra mide bulantisi yapiyor ayran da ic,sutte ic,kirmizi erik,kayisi,elma kompostosu da yapabilirsin...
Sakin uzulme bak nasil toparlayacaksin...

Teşekkürler canım beslenmeme gebeliğin başından beri dikkat ediyordum zaten sadece çok hareketliydim ama 2 gündür yatmaya başladım.İnşallah 37-38 haftaları bulsam rahatlayacağım en azından bebek biraz kilo alır şu an kilosu 1.500 falan içim rahatladı saol.

akşam oldu, yanlızım kocişim işe gitti üstelik karnım acıktı yemek var ama değişik ne yesem diye düşünüyorum

selam kızlar, bize doktora gittik geldik. ayaklarımdaki kızarıklıklar egzama imiş cildiye doktoru ilaç yazı sabah akşam 7 gün boyunca kullanmam gerek. kollarımdaki kızarıklara endişe edilecek durum yok dedi, kaşıntı vs olmadığı için ilaca da gerek yokmuş, bir müddet sabundan kolonyadan filan uzak durmam yeterliymiş düzelecekmiş inşallah.
dudağımda da uçuk çıkmıştı, onun için de tuzlu solusyon ve krem verdi... nst girdim normal çıktı.
idrar tahlili yapıldı tekrar, enfeksiyonum vardı onun da sonucu bu akşam çıkıyor. bebişimin karın çevresi yine biraz küçük çıktı :44: minyon bebek dedi doktor teyzemiz. et yemeye devam dedi..

Canim bende cok duyuyorum kiz bebeklerin daha erken geldigini ama belli de olmaz tabi 38. Haftamda falan gelse keske ben zaten 40. Haftayi doldursun istemiyorumkorkuyorum fazla kalinca kakasini falan yutar diye :18: dogana kadar hep endise edicez zaten hos annem diyor ki saniyor musun ki dogduktan sonra stresin bitecek hep endise edeceksin diyor hakli aslinda evlatlarimizin ustune titreyecez Allah korusun onlari her turlu beladan

Cibinlik bende istiyorum ama kisa lazim ilomaz diye dusunuyorum simdi donence taktik onu 5 ay kullanmak gerekiyormus sonrasinda tehlike yaratabilir diye donenceyi sokup cibinlik takarim hem bahar gelmis olur zamanlama tam olur

geldim nihayet kan ve idrar tahlillerim nst hepsi temiz çıktı şükür bebeğimde 35+2 de 2600 gram olmuş dedi bana az gelsede normal dedi plasentam 1,5 cm daha yukarı çıkmış inşallah kolay geçecek dedi kanama olsada toparlarız merak etme dedi perşembe yine nst haftaya perşembede ultrason nst olacak dedi bu durumda 38+3 ü bekleyelim dedi bende çok gerildim birazda dışarda büyüsün dedim tarihi 15 gün sonra konuşucaz kısmetse bugün mutlu haberlerle döndüm hamd olsun ama haftaya ne olur bilemiyorum hayırlısı allahtan 20 günüm var allahın izniyle............

azracım çok şükür güzel haberler getirdin bize...maşallahh canım sana ve bebeğine

bende çok heyecanlıyım pazartesi kontrolümüz var ve 10 günümüz var en fazla bebişimizin gelmesine

azzracım cok sevindim bugün herkesin içi rahatladı ya oh ne güzellll.....

ben de halı ve perdelerimi verdim yıkamaya,dünyanın parası tuttu yaaa... neyse defnoşum misler gibi eve gelsin napalım battı balık yan gider

azzracım cok sevindim bugün herkesin içi rahatladı ya oh ne güzellll.....

ben de halı ve perdelerimi verdim yıkamaya,dünyanın parası tuttu yaaa... neyse defnoşum misler gibi eve gelsin napalım battı balık yan gider

sevcancım senin kızın olacak eminsin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…