2012 Ekim Anneleri

sevcancım senin kızın olacak eminsin dimi

göbek seklimden diyorsun dimi okuldaki herkes aynı seyi söylüyor ama kızım olacak inşallah... doktor bile etraftan erkek bu diyenler oluyormu diye sormuştu

cinsiyetle alakası yok tamamen vucut sekli ve bebeğin pozisyonuyla alakalı demişti...

bir de erkek geliyomuş aman amannn hersey pembe oda cıcılı bıcılı gelir yerleşiriz senin oğluşunun odasına

ayy yerim sizi gelin tabi arkadaş olur kuzuma

tabii ki annenin fiziki yapısı ile alakalı bu benzetmeler tamamen eskilerin benzetmesi ama canım gerçekten hele ikinci resimde hafif bel kısmında görünüyor hiç dolmamış o kısımlar...

valla ben bilmem sen yine de mavi bi don al koy kenara

Asu hanim biz o kadar sana ozelden dedikodu anlattik,sen demiyosun ki he cok haklisin bu yapilir miydi sana,olmaz boyle sey falan!

hee ben beğenidir diye bakmadım kız hem zaten açım hiç demiyon gell bacııı beraber tıkınalım

evet bel oyuntum duruyor hala,mavi donu senin dolabından secerim kargo yaparsın teyzesi

benim halılarım da geldi bugün mis gibi kokmuşlar, sermicem ama doğuma kadar

sezeryan olacak arkadaşlarım dr unuz kaç gün önceden alırız dedi size ?

39. haftada alırız dedi doktorum

kizlar kontrole gittim bugun, bebisi görmedim ama kalbini dinledim karin ölcumumde iyi yani bu demek ki bebis buyumus biraz daha icerde tansiyon dusuk, seker iyi, kan cok iyi (ilk defa), 1 ayda 1 kilo almisim, oh umarim son 1 ayimda da bir kilo alirsam 64 le hadi diyelim ki duz 65 le doguma girerim gibi

anladım canım banada 39. hafta dedi geçmi acaba diye düşündüm:44:

bizim eşimle belirlediğimiz tarih 20 eylül 38+1 olcak. bakalım doktor ne dicek

annesi babası dayanamıyor kuzucuğumun

bir de kayınvalidemler de 25inde falan gelicek, onlar gelmeden doğsun istiyorum ben.

azracım çok şükür güzel haberler getirdin bize...maşallahh canım sana ve bebeğine

bende çok heyecanlıyım pazartesi kontrolümüz var ve 10 günümüz var en fazla bebişimizin gelmesine

sağolun kızlar sevcancm gülem güle kirlen bende 2 ipek şaggy verdim 24 tl tuttu diğerlerini annemler yıkadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…