sevcancım senin kızın olacak eminsin dimi
Esim geliyo yuppiiii...ist trafiginde artik kac saatte gelir bilmem tabiii:26:
sezeryan olacak arkadaşlarım dr unuz kaç gün önceden alırız dedi size ?
Esim geliyo yuppiiii...ist trafiginde artik kac saatte gelir bilmem tabiii:26:
sen şimdi bizide unutursun
göbek seklimden diyorsun dimiokuldaki herkes aynı seyi söylüyor ama kızım olacak inşallah... doktor bile etraftan erkek bu diyenler oluyormu diye sormuştu
cinsiyetle alakası yok tamamen vucut sekli ve bebeğin pozisyonuyla alakalı demişti...
bir de erkek geliyomuş aman amannn hersey pembe oda cıcılı bıcılı gelir yerleşiriz senin oğluşunun odasına
nerdeydiki canım ben kacırmışım
Asu hanim biz o kadar sana ozelden dedikodu anlattik,sen demiyosun ki he cok haklisin bu yapilir miydi sana,olmaz boyle sey falan!
ayy yerim sizi gelin tabi arkadaş olur kuzuma
tabii ki annenin fiziki yapısı ile alakalı bu benzetmeler tamamen eskilerin benzetmesi ama canım gerçekten hele ikinci resimde hafif bel kısmında görünüyor hiç dolmamış o kısımlar...
valla ben bilmem sen yine de mavi bi don al koy kenara
hee ben beğenidir diye bakmadım kız hem zaten açım hiç demiyon gell bacııı beraber tıkınalım
evet bel oyuntum duruyor hala,mavi donu senin dolabından secerim kargo yaparsın teyzesi
azzracım cok sevindim bugün herkesin içi rahatladı ya oh ne güzellll.....
ben de halı ve perdelerimi verdim yıkamaya,dünyanın parası tuttu yaaa... neyse defnoşum misler gibi eve gelsin napalım battı balık yan gider
sezeryan olacak arkadaşlarım dr unuz kaç gün önceden alırız dedi size ?
O zaman esini de al bize yemege gelin,et yapiciiim,yaninda pattis kizartma var ve salata.menumuz bu sekerim.
benim halılarım da geldi bugün mis gibi kokmuşlar, sermicem ama doğuma kadar
39. haftada alırız dedi doktorum
anladım canım banada 39. hafta dedi geçmi acaba diye düşündüm:44:
anladım canım banada 39. hafta dedi geçmi acaba diye düşündüm:44:
azracım çok şükür güzel haberler getirdin bize...maşallahh canım sana ve bebeğine
bende çok heyecanlıyım pazartesi kontrolümüz var ve 10 günümüz var en fazla bebişimizin gelmesine
azzracım cok sevindim bugün herkesin içi rahatladı ya oh ne güzellll.....
ben de halı ve perdelerimi verdim yıkamaya,dünyanın parası tuttu yaaa... neyse defnoşum misler gibi eve gelsin napalım battı balık yan gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?