4 kilodan sonra sezeryan oluyor mecbur ama benim anlamadığım konu , belkide topikteki en iyi beslenen kişi benimdir , herşeyin organiğini yiyorum ve bulantımda hiç olmadığından iyide yiyorum , benim bebik tam normal çıkıyo , ben aslında tombul olmasını bekliyordum :44: yemeylede alakalı değilse ne ile alakalı acaba?
merhaba kızlar,
artık bebek arabasını sipariş edicem ama mağazadan bakma şansım olmayacak eşim yoğun ben ise tek alışveriş yapamıyorum artık sizden çok rica ediyorum aldığınız markaları ya da iyi duyumları paylaşır mısınız sizi dinleyip sipariş vericem ....size güvenim sonsuz bebişlerine en doğrusunu bulmuştur arkadaşlarım ...
merhaba kızlar,
artık bebek arabasını sipariş edicem ama mağazadan bakma şansım olmayacak eşim yoğun ben ise tek alışveriş yapamıyorum artık sizden çok rica ediyorum aldığınız markaları ya da iyi duyumları paylaşır mısınız sizi dinleyip sipariş vericem ....size güvenim sonsuz bebişlerine en doğrusunu bulmuştur arkadaşlarım ...
anladım canım sağolhayır canım geç değil...benimde 2 hafta önde o yüzden eylül 20 yi geçirmeyiz demişti..34. haftada gittiğimde 36+4 çıkmıştı mesela
bende 5 ekim falan olsun dedim erken didi sonra bakarız daha erken dedi konuşmak için:44:bizim eşimle belirlediğimiz tarih 20 eylül38+1 olcak. bakalım doktor ne dicek
annesi babası dayanamıyor kuzucuğumun
bir de kayınvalidemler de 25inde falan gelicek, onlar gelmeden doğsun istiyorum ben.
merhaba kızlar,
anladım canım sağolsanki 15 gün önceden alıyolar diye duymuştum ondan sordum
bende 5 ekim falan olsun dedim erken didi sonra bakarız daha erken dedi konuşmak için:44:
tatlım biz daha almadık bahara girerken alacağız ama benim kız kardeşim bebek ürünleri satan bi mağazada çalıştı 2 yıla yakın çok pahalı olmasın diyosan baby2go marvel var onu önerdi ben daha iyi bişi bakıyordum ama abla saçmalama en iyilerden biri hemde fiyatıda abartı değil dedi onu alıcaz inşallah marka adı verebiliyoduk demi kızlar yaaa
bu arada herkes beni ruyasında görmüş bembeyaz bi tosuncuk doğurmuşum herkez aynı ruyayı görmüş bugün telefon trafiği bitmedi :)
sağol canım ....inşallah rüyaları gerçek olur tosuncuğuna kavuşursun bir avazda
merhaba kızlar,
bizimki artık karar vermek zorundayız dedi, normalse ona göre çatı muayenesi yapıcam haftaya dedi
ama ultrasona girdikten sonra da normal ihtimalini kaldırdı ortadan, haftaya sezeryan içingün belirleyelim dedi
bizimki artık karar vermek zorundayız dedi, normalse ona göre çatı muayenesi yapıcam haftaya dedi
ama ultrasona girdikten sonra da normal ihtimalini kaldırdı ortadan, haftaya sezeryan içingün belirleyelim dedi
ben de almadım,yaza doğru alırım. burada pek börtü böcek olmuyor.. hele kışın hiç olmaz...ama toz oluyor,bebek tozlanırsa yıkarız artıkohhh süper olmuş , herşeyinizde hazır maşallah , bi ece bebeğin gelmesi, kalmış hayırlısıylateyzem kız bebekler genelde 38. haftada gelir dio ama bakalım bizimkiler kaç haftalık gelicekler. Bugün aklıma geldide cibinlik almadım ben , gerçi o zaman sinek filan olmazda genede alsakmı bilemedim şimdiden
bir kere başını falan tutabilmesi gerek bence,onu kullanmak için..bu da 1-2 ay yapar enaz. ben de bilmiyorum ne zaman ne kullancaz..az önce linkledimya kendi sitesinde doğumdan itibaren yazıyoda ben güvenemedim genede kullanmicam ilk zaman , normalde 3 aydamı başlanıyo kangruya oturmaya onuda bilmiyorum ama :26:
hayırlısı olsun canım,allah mesut etsin,pişman olmasın.merak ettim,annenlerle mi yaşıyordu yoksa ayrı mı?yıkadım kız sabah yenilerini sermedim dahayatana kadar daha çok vakit var sereriz
bakmayın kızlar sizinle gülüp eğleniyorum ,bi yandan da durup durup ağlıyorumbikaç gün önce annem burdayken kardeşim gitmiş evlenmiş
bana verilen bilgilendirme yazısında 39.hafta yazıyor. doktoruma sormadım.ama sezeryan büyük ihtimalle demesine rağmen 11 ekimde 11 ekimde deyip duruyor.sezeryan olacak arkadaşlarım dr unuz kaç gün önceden alırız dedi size ?
allah iyiliğini versin senin? ben de dedim yurtdışından geliyor herhalde.Ayy sanki baska yerden geliyo gibi sevinmisim di mi,ama napiim hep gec geliyo,yoldayim diyince heyecan yaptim,işten geliyo canim
ben de baharda alıcam,baby 2 go proton veya kraft aura düşünüyorum..merhaba kızlar,
hayrolsun rüyaları..beyaz bi tosuncuk hatatlım biz daha almadık bahara girerken alacağız ama benim kız kardeşim bebek ürünleri satan bi mağazada çalıştı 2 yıla yakın çok pahalı olmasın diyosan baby2go marvel var onu önerdi ben daha iyi bişi bakıyordum ama abla saçmalama en iyilerden biri hemde fiyatıda abartı değil dedi onu alıcaz inşallah marka adı verebiliyoduk demi kızlar yaaa
bu arada herkes beni ruyasında görmüş bembeyaz bi tosuncuk doğurmuşum herkez aynı ruyayı görmüş bugün telefon trafiği bitmedi :)
amannınnnnn çok heyecanlı yawww...ekimin başlarında olmasına rağmen benim doğumum,sizlere göre baya geride kalıcam. allah 20sinden sonrakilere sabır versin. herkes doğuracak burası bir müddet sessiz kalacak,onlar hala bekliyor olacak.. gerçi ben de olacak gibiyim öyle..bizimki artık karar vermek zorundayız dedi, normalse ona göre çatı muayenesi yapıcam haftaya dedi
gel bacım geeellllll..kız mı oğlan mımrhh kızlar bugun uye oldum bende takıp edıyrm kac zamandr baya hosuma gıttı ya super :)
cimekaaa çok sessiz gördüm seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?