2012 Ekim Anneleri

merhaba kızlar,
artık bebek arabasını sipariş edicem ama mağazadan bakma şansım olmayacak eşim yoğun ben ise tek alışveriş yapamıyorum artık sizden çok rica ediyorum aldığınız markaları ya da iyi duyumları paylaşır mısınız sizi dinleyip sipariş vericem ....size güvenim sonsuz bebişlerine en doğrusunu bulmuştur arkadaşlarım ...

merhabaaa kızlaarr keyifler nasıl bugünn ?? benim kayınvalidenin kalça ağrısı var ondaydım bütün gün işerini gördüm elimden geldiğincee ama yorulmadım hiç çok şükür duaları beni daha iyi etti sanki kendimi çok iyi hissediyorum içimde rahat sizler nasılsınız ?

son gidişimde doktoruma aynı soruyu sordum. 30. haftadan itibaren bebek gelişiminde genetik özellikler ağır basıyormuş. Ben minyonum ama anlaşılan oğlum da ablası da babalarının kopyası.

peg peregonun aria modelini aldık biz. dışarda bilmiyorum evde denedik çok rahat kullanması, çok hafif ,rahat açılıp kapanıyor

tatlım biz daha almadık bahara girerken alacağız ama benim kız kardeşim bebek ürünleri satan bi mağazada çalıştı 2 yıla yakın çok pahalı olmasın diyosan baby2go marvel var onu önerdi ben daha iyi bişi bakıyordum ama abla saçmalama en iyilerden biri hemde fiyatıda abartı değil dedi onu alıcaz inşallah marka adı verebiliyoduk demi kızlar yaaa

bu arada herkes beni ruyasında görmüş bembeyaz bi tosuncuk doğurmuşum herkez aynı ruyayı görmüş bugün telefon trafiği bitmedi :)

hayır canım geç değil...benimde 2 hafta önde o yüzden eylül 20 yi geçirmeyiz demişti..34. haftada gittiğimde 36+4 çıkmıştı mesela
anladım canım sağol sanki 15 gün önceden alıyolar diye duymuştum ondan sordum
bizim eşimle belirlediğimiz tarih 20 eylül 38+1 olcak. bakalım doktor ne dicek

annesi babası dayanamıyor kuzucuğumun

bir de kayınvalidemler de 25inde falan gelicek, onlar gelmeden doğsun istiyorum ben.
bende 5 ekim falan olsun dedim erken didi sonra bakarız daha erken dedi konuşmak için:44:

bebeconfort loola modelini aldık...görünüş olarak çok hoşuma gitti ve kullananlardan olumsuz hiçbirşey duymadım..inş. bende memnun kalırım diyorum

Bebe Confort LOOLA FULL PUSET CONFETTİ Puset

anladım canım sağol sanki 15 gün önceden alıyolar diye duymuştum ondan sordum

bende 5 ekim falan olsun dedim erken didi sonra bakarız daha erken dedi konuşmak için:44:

bizimki artık karar vermek zorundayız dedi, normalse ona göre çatı muayenesi yapıcam haftaya dedi

ama ultrasona girdikten sonra da normal ihtimalini kaldırdı ortadan, haftaya sezeryan içingün belirleyelim dedi

sağol canım ....inşallah rüyaları gerçek olur tosuncuğuna kavuşursun bir avazda

sağol canım ....inşallah rüyaları gerçek olur tosuncuğuna kavuşursun bir avazda

ayy inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz kuzularımıza ama benim oğluşum iki hafta daha beklesin gelmesin acık daha büyüsün doğumumda belli değil daha dursun bi şimdi içerde anne kuzusu oyyyyy :))

Ben baby2go proton aldim 350 lira hafif ve kolay acilip kapaniyor fiyatida iyi tavsiye ederim

bizimki artık karar vermek zorundayız dedi, normalse ona göre çatı muayenesi yapıcam haftaya dedi

ama ultrasona girdikten sonra da normal ihtimalini kaldırdı ortadan, haftaya sezeryan içingün belirleyelim dedi

canım senin bebiş büyük diyemi sezeryan dedi kaçırdım konuyu

Kızım bugünden beri 3 defa oynadı panik yaptım 6 gibi hastaneye gittim nst ye bağladılar sıkıntı yok ama hareketler cok önemli dedi Dr. 2 saat sonra tekrar gidicem Dr a. İstersen yat dedi ama yatmak istemedim.Dua edin bı aksilik olmasinnn.

senin haftan daha önde canım artık zamanıdır tabi hadi hayırlısı gönlünüzdeki tarih olur inşallah neden peki sezeryan demişti sana ?

ben de almadım,yaza doğru alırım. burada pek börtü böcek olmuyor.. hele kışın hiç olmaz...ama toz oluyor,bebek tozlanırsa yıkarız artık
az önce linkledimya kendi sitesinde doğumdan itibaren yazıyoda ben güvenemedim genede kullanmicam ilk zaman , normalde 3 aydamı başlanıyo kangruya oturmaya onuda bilmiyorum ama :26:
bir kere başını falan tutabilmesi gerek bence,onu kullanmak için..bu da 1-2 ay yapar enaz. ben de bilmiyorum ne zaman ne kullancaz..
hayırlısı olsun canım,allah mesut etsin,pişman olmasın.merak ettim,annenlerle mi yaşıyordu yoksa ayrı mı?
sezeryan olacak arkadaşlarım dr unuz kaç gün önceden alırız dedi size ?
bana verilen bilgilendirme yazısında 39.hafta yazıyor. doktoruma sormadım.ama sezeryan büyük ihtimalle demesine rağmen 11 ekimde 11 ekimde deyip duruyor.
Ayy sanki baska yerden geliyo gibi sevinmisim di mi,ama napiim hep gec geliyo,yoldayim diyince heyecan yaptim,işten geliyo canim
allah iyiliğini versin senin? ben de dedim yurtdışından geliyor herhalde.
ben de baharda alıcam,baby 2 go proton veya kraft aura düşünüyorum..
hayrolsun rüyaları..beyaz bi tosuncuk ha

amannınnnnn çok heyecanlı yawww...ekimin başlarında olmasına rağmen benim doğumum,sizlere göre baya geride kalıcam. allah 20sinden sonrakilere sabır versin. herkes doğuracak burası bir müddet sessiz kalacak,onlar hala bekliyor olacak.. gerçi ben de olacak gibiyim öyle..
mrhh kızlar bugun uye oldum bende takıp edıyrm kac zamandr baya hosuma gıttı ya super :)
gel bacım geeellllll..kız mı oğlan mı
cimekaaa çok sessiz gördüm seni canım

anacım ben her sayfayı okumadan yazmıyorum. 1-2 saat çıktım yine doldurmuşsunuz.ha bi sayfa kaldı diyorum bakıyorum 1 sayfa daha gidiyor. okumaya başladığımda 4316 iidi.4 sayfa ben okurken yazıldı.. ben de inceleme gibi didik didik ediyorum,hiçbişeyi kaçırmıyım diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…