sessizlik oldu yine, kesin biri kız doğurdu
az önce linkledimya kendi sitesinde doğumdan itibaren yazıyoda ben güvenemedim genede kullanmicam ilk zaman , normalde 3 aydamı başlanıyo kangruya oturmaya onuda bilmiyorum ama :26:
sessizlik olunca kız doğdu diyorlar ya,şimdi düşündüm de eski bi laf olduğuna göre,üzüntüden mi sessizlik oluyordu?erkek olunca çığlıklar koşuşmalar,ziyafet eğlence,kız olunca yas gibi....
bilmem ki ama öyle olduğunu sanmıyorum çünkü sadece sessizlik olduğunda söyleniyor...öyle olsa şenlik var erkek oldu gibi bir tabirde olabilirdi ama yok...
kız akşam akşam bunu mu düşündün şimdi hey Allahım bende teoriler üretirken buluyorum kendimi bir anda
valla bence kesin ondandır,hele ki eskiden kızların ne kadar değersiz olduğunu düşünürsek..kızım olacak ya içerleyiverdim,duygusala bağladım. az önce de coyote eşim geliyo diye sevindi ya ağlıcaktım neredeyse.. geçen gece zaten öyle bir geçer zamankide koptum..doktor kendi haline bırakın dedi
kızlar balım la laplaceden haber yokmu?
bacım sen acilen doğur
seninde mi kocacın yok evde,, benimkide yok göreve gitti öğlen gece gelecek
ayrıca sana haftaya osmanı izlemeyi yasaklıyorum
var canım evde.öğlene kadar okulda oluyor,öğleden sonra azad ediyorum,neredeyse akşama kadar takılıyor dışarıda,akşam da yanımda oluyor..şimdiden boğmıyım adamcağızımı dedim.
osmanı pek te izlemem haaa.denk geldi,yeni kadroyu da merak ettim..hatta eşimin bile gözleri doldu gibi,çaktırmadısonra hiç iyi olmamış,naptılar bunlar ya diye söylendi,durdu..normalde benim gözüm sulansa kızar kanal değiştirir
ben de bu yüzden sormuştum, bildiğim kadarıyla doğumdan itibaren yazmasının sebebi yatay pozisyonda kullanabiliyor olman, ama bildiğimiz klasik kanguruda taşıma pozisyonu için bebeğin oturabiliyor olması lazım, yani 5 ay! Erkek anaları zaten uzak dursun hem aşırı ısınma yapması hem de baskı yapması nedeniyle üreme organlarında tehlike yaratıyor.
sessizlik olunca kız doğdu diyorlar ya,şimdi düşündüm de eski bi laf olduğuna göre,üzüntüden mi sessizlik oluyordu?erkek olunca çığlıklar koşuşmalar,ziyafet eğlence,kız olunca yas gibi....
mrhh kızlar bugun uye oldum bende takıp edıyrm kac zamandr baya hosuma gıttı ya super :)
bende sanırım yeni başlıyor..hmm demekki bu hamilelikteki duygusallık farklı zamanlarda oluyor...mesela ben ilk aylarda çok ağlardım...hele eşimi gece işe yolladığımda sabaha kadar ağlardım gündüzde uyurdum tam bunalımdım yaniineyseki 3. ay bittikten sonra düzeldim
Canim ya benim de kafam karisti simdi kanguru bizde aldik babamiz merakli takip onu dolastiracak kizimizi ama biz ilk aylar kullanmayi dusunuyorduk cunku ilerleyen aylarda kilo alirsa tasimasi zor olur diye dusunuyorum :26:
Yaa cok komiksin,nerden aklina geldi boyle bisey,deli kiz
Benim 2 ay once dogum yapan ark soruma bak' ya banyo yaparken suyum gelirse ve ben farketmezsembi de kimseye olmusmudur acaba diye dusundum:))))
.
biz wolex aldık cnm hepsi buradadan beğenerek aldık bakalım henüz kullanmadıkmerhaba kızlar,
artık bebek arabasını sipariş edicem ama mağazadan bakma şansım olmayacak eşim yoğun ben ise tek alışveriş yapamıyorum artık sizden çok rica ediyorum aldığınız markaları ya da iyi duyumları paylaşır mısınız sizi dinleyip sipariş vericem ....size güvenim sonsuz bebişlerine en doğrusunu bulmuştur arkadaşlarım ...
sezeryan olacak arkadaşlarım dr unuz kaç gün önceden alırız dedi size ?
bende sanırım yeni başlıyor..
Kanguruyu Kullanırken Bunlara Dikkat!
Bebekler doğdukları ilk günden itibaren bu aparatları kullanabilirler. Burada en önemli husus, bebeğin rahat nefes alıp almadığından emin olmaktır. Bilhassa, kundak şeklinde, tek parça deliksiz, tek omuza asılan aparatlarda, bebeğin suratının örtülmediğinden emin olmak gereklidir.
Bebeğin kol ve bacaklarının sarkabildiği aparatlarda zaten böyle bir tehlike yoktur.
Bu aparatlar hem göğse hem sırta takılabildiği gibi, bebek hem ebeveyne hem dışarı bakar vaziyette de kullanılabilir. Ebeveyn, her iki eli serbest kaldığından, isterse çarşı ve pazarda, isterse evde işini rahatlıkla yapabilir. Bebeğin ağırlığı dengeli bir şekilde ebeveyne aktarıldığı için aile kucakta taşırken olduğu kadar yorulmaz.
masumiyet bunu buldum,bir de birkaç sayfa yorum okudum,millet ev işini bile bununla yapıyorum diyor..ben de mi alsam ne? ama o zaman bebek hep kucak istemez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?