2012 Ekim Anneleri

sessizlik oldu yine, kesin biri kız doğurdu

sessizlik olunca kız doğdu diyorlar ya,şimdi düşündüm de eski bi laf olduğuna göre,üzüntüden mi sessizlik oluyordu?erkek olunca çığlıklar koşuşmalar,ziyafet eğlence,kız olunca yas gibi....

az önce linkledimya kendi sitesinde doğumdan itibaren yazıyoda ben güvenemedim genede kullanmicam ilk zaman , normalde 3 aydamı başlanıyo kangruya oturmaya onuda bilmiyorum ama :26:

ben de bu yüzden sormuştum, bildiğim kadarıyla doğumdan itibaren yazmasının sebebi yatay pozisyonda kullanabiliyor olman, ama bildiğimiz klasik kanguruda taşıma pozisyonu için bebeğin oturabiliyor olması lazım, yani 5 ay! Erkek anaları zaten uzak dursun hem aşırı ısınma yapması hem de baskı yapması nedeniyle üreme organlarında tehlike yaratıyor.

sessizlik olunca kız doğdu diyorlar ya,şimdi düşündüm de eski bi laf olduğuna göre,üzüntüden mi sessizlik oluyordu?erkek olunca çığlıklar koşuşmalar,ziyafet eğlence,kız olunca yas gibi....

bilmem ki ama öyle olduğunu sanmıyorum çünkü sadece sessizlik olduğunda söyleniyor...öyle olsa şenlik var erkek oldu gibi bir tabirde olabilirdi ama yok...

kız akşam akşam bunu mu düşündün şimdi hey Allahım bende teoriler üretirken buluyorum kendimi bir anda

valla bence kesin ondandır,hele ki eskiden kızların ne kadar değersiz olduğunu düşünürsek..kızım olacak ya içerleyiverdim,duygusala bağladım. az önce de coyote eşim geliyo diye sevindi ya ağlıcaktım neredeyse.. geçen gece zaten öyle bir geçer zamankide koptum..doktor kendi haline bırakın dedi

bacım sen acilen doğur

seninde mi kocacın yok evde,, benimkide yok göreve gitti öğlen gece gelecek

ayrıca sana haftaya osmanı izlemeyi yasaklıyorum

bacım sen acilen doğur

seninde mi kocacın yok evde,, benimkide yok göreve gitti öğlen gece gelecek

ayrıca sana haftaya osmanı izlemeyi yasaklıyorum

var canım evde.öğlene kadar okulda oluyor,öğleden sonra azad ediyorum,neredeyse akşama kadar takılıyor dışarıda,akşam da yanımda oluyor..şimdiden boğmıyım adamcağızımı dedim.

osmanı pek te izlemem haaa.denk geldi,yeni kadroyu da merak ettim..hatta eşimin bile gözleri doldu gibi,çaktırmadı sonra hiç iyi olmamış,naptılar bunlar ya diye söylendi,durdu..normalde benim gözüm sulansa kızar kanal değiştirir

hmm demekki bu hamilelikteki duygusallık farklı zamanlarda oluyor...mesela ben ilk aylarda çok ağlardım...hele eşimi gece işe yolladığımda sabaha kadar ağlardım gündüzde uyurdum tam bunalımdım yanii neyseki 3. ay bittikten sonra düzeldim

Canim ya benim de kafam karisti simdi kanguru bizde aldik babamiz merakli takip onu dolastiracak kizimizi ama biz ilk aylar kullanmayi dusunuyorduk cunku ilerleyen aylarda kilo alirsa tasimasi zor olur diye dusunuyorum :26:

Yaa cok komiksin,nerden aklina geldi boyle bisey,deli kiz

Benim 2 ay once dogum yapan ark soruma bak' ya banyo yaparken suyum gelirse ve ben farketmezsem bi de kimseye olmusmudur acaba diye dusundum:))))

mrhh kızlar bugun uye oldum bende takıp edıyrm kac zamandr baya hosuma gıttı ya super :)

Hosssgelllddiinnn.....

Nursesila canim stres yapma,dua et,dualarim seninle...

Canim bizde bebek arabasiyla oto koltugunu neo concord aldik travel systemlilerden surusu falan cok guzel begenerek aldik cevremizde cok vardi hep goruyorduk esimle hem alman mali iyi olur tavsiye ederim

bende sanırım yeni başlıyor..
Canim ya benim de kafam karisti simdi kanguru bizde aldik babamiz merakli takip onu dolastiracak kizimizi ama biz ilk aylar kullanmayi dusunuyorduk cunku ilerleyen aylarda kilo alirsa tasimasi zor olur diye dusunuyorum :26:

Kanguruyu Kullanırken Bunlara Dikkat!
• Bebekler doğdukları ilk günden itibaren bu aparatları kullanabilirler. Burada en önemli husus, bebeğin rahat nefes alıp almadığından emin olmaktır. Bilhassa, kundak şeklinde, tek parça deliksiz, tek omuza asılan aparatlarda, bebeğin suratının örtülmediğinden emin olmak gereklidir.
• Bebeğin kol ve bacaklarının sarkabildiği aparatlarda zaten böyle bir tehlike yoktur.

• Bu aparatlar hem göğse hem sırta takılabildiği gibi, bebek hem ebeveyne hem dışarı bakar vaziyette de kullanılabilir. Ebeveyn, her iki eli serbest kaldığından, isterse çarşı ve pazarda, isterse evde işini rahatlıkla yapabilir. Bebeğin ağırlığı dengeli bir şekilde ebeveyne aktarıldığı için aile kucakta taşırken olduğu kadar yorulmaz.

masumiyet bunu buldum,bir de birkaç sayfa yorum okudum,millet ev işini bile bununla yapıyorum diyor..ben de mi alsam ne? ama o zaman bebek hep kucak istemez mi?

Yaa cok komiksin,nerden aklina geldi boyle bisey,deli kiz

Benim 2 ay once dogum yapan ark soruma bak' ya banyo yaparken suyum gelirse ve ben farketmezsem bi de kimseye olmusmudur acaba diye dusundum:))))

.

geliverdi işte birdenama başka açıklaması yok ki

seninki de bombaymış..harbiden olur olur..bence hissederiz canım..kıçımızdan bi haber değiliz ya.. gerçi kendilerini uzun süredir göremiyorum ama

Son düzenleme:
biz wolex aldık cnm hepsi buradadan beğenerek aldık bakalım henüz kullanmadık

selamlar kızlarrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor bebişler ve siz nasılsınız

ben alerji oldum felaket kaşınıyorummmmuykularım kaçtı ilaçlar işe yaramıyorr
alerji yaşayanınız varmı?

Ne iyİ ettinde buldun yaziyi dedigim gibi ilk aylardan itibaren kullanmayi dusunuyoruz yine doktora da danisirim garanti olsun diye kanguruyu hep methediyorlardi bebek anne karnindayken kalp sesini duymaya alisirmis o yuzden gogsune yakin tutarsan huzur bulurmus rahatlarmis o yuzden kanguru iyi olur diyorlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…