2012 Ekim Anneleri

Ne iyİ ettinde buldun yaziyi dedigim gibi ilk aylardan itibaren kullanmayi dusunuyoruz yine doktora da danisirim garanti olsun diye kanguruyu hep methediyorlardi bebek anne karnindayken kalp sesini duymaya alisirmis o yuzden gogsune yakin tutarsan huzur bulurmus rahatlarmis o yuzden kanguru iyi olur diyorlardi

kizlar benim kociste yok bu gece, cok sIkIci. duygusallikta tavan yapti adam aradikca agliyorum

selamlar kızlarrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor bebişler ve siz nasılsınız

ben alerji oldum felaket kaşınıyorummmmuykularım kaçtı ilaçlar işe yaramıyorr
alerji yaşayanınız varmı?

ben yaşamıştım 6.aydaydı sanırım,cildiyeci bir krem verdi,kadın doğumcuma sordum yuh dedi,meğer o yasaklı ilaçlardanmış..kendisi bir hap verdi sadece bir tane içtim geçti.bir de felistil jel kullandım birkaç kez. şimdi sinek minek ısırırsa kullanıyorum o jeli..bir de dr buz uygulayabilirsin dedi.ama gerek kalmadı

Son düzenleme:
kizlar benim kociste yok bu gece, cok sIkIci. duygusallikta tavan yapti adam aradikca agliyorum

ağlama kız neden ağlıyosun bende her aradığında bişey sipariş ediyorum birazdan gelecek getirsinde tıkınırım :125: çok mu ruhsuzum nee

ağlama kız neden ağlıyosun bende her aradığında bişey sipariş ediyorum birazdan gelecek getirsinde tıkınırım :125: çok mu ruhsuzum nee

hormonlar iste dengesizlestiriyo bazen, ohh iyi yapiyorsun biraz tadini cikaralim hamileligin dimi ama

geliverdi işte birdenama başka açıklaması yok ki

seninki de bombaymış..harbiden olur olur..bence hissederiz canım..kıçımızdan bi haber değiliz ya.. gerçi kendilerini uzun süredir göremiyorum ama

Hahahhha cok guldum,bende goremiyorum iste yaa

Su an kina gecesindeyim kicim agridi sandalyede,su kinayi yaksalarda gitsek:)))

Kızlar arkadaşımı ziyarete gittim bugün. Doğumunu yaptı. Bebeği de kendisi de iyiler şükür. Bebek nasıl şeker anlatamam... Pespembe kadife tenli yavrucağız..

Yalnız arkadaşımın sancısı vardı. Sezeryan oldu. Odaya gelir gelmez önce giydirdiler daha sonra ise hemşire bebeğini kucağına verdi. Emzirmesi için ama süt hemen gelmedi. 15 dakika birini 15 dakika bir memeyi şeklinde deneyin dedi. Lakin yine de gelmedi. Arkadaşım bayağı üzüldü. Hemşire normal olduğunu söyledi. Sezeryan olduğu için. 3 güne gelir sütün dedi. Mama alalım mı dedim ben. Biraz daha denesinler ben veririm dedi mamayı.

Ben de öğrenmiş oldum eğer aynı durumla karşılaşırsam mamayı hastaneden verdiklerini. Yanıma sağma pompamı, biberonumuzu alıp gideceğim. İnşllah hemen sütüm gelir. Bakalım nasip.

Bir de bebeğin yan yatma yastığını ve boğulmama yastığını hemen istemişler hastaneden. Arkadaşım yanına almamış. Ben alacağım en azından. Zaten almayı da düşünüyordum. Şimdi emin oldum. Benden bukadar. Bu ara yoğun geçiyor. Gelip okuyup okuyup kaçıyorum hep... Arada yazmaya fırsat buluyorum....

şurda on güne doğurucam nerdeyse aş ereceğim tuttu

bütün erkek arkadaşlarım sordu ne istedin, ne aşerdin diye hiçbişey istemedim dedim ki öyle oldu.eşim eve herşeyi yığdırma yaptığı içindir belki şunu git al demedim hiç. bu sebepten dolayıdır ki, öyle insanın canı herşeyi falan istemiyo isterlerse biraz şımarıklık yapıyolardır dedim inanmayın her seferinde dedim gelinler cephe aldılar bana

sende şımar bari günün az kaldı

şurda on güne doğurucam nerdeyse aş ereceğim tuttu
ne aşerdin kızzzzzzzzzzzzzz

sandalyelere gıcığım.çok feci ya beceremiyorum oturmayı ,heryerim ağrıyor.dik oturulmuyor o plastik ve kollu olanlar.kolsuzlar daha iyi.. zaten o kollu sandalyelerden kalkarken benimle birlikte havalanacak kalkacak diye korkmuyor değilim...
allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.ben de alıcam yanıma çünkü arabayla dönerken bebeği hemen oto koltuğuna koyamam,sadece kucakta da zor olur,40 km yolumuz var..

Son düzenleme:

güle güle büyütsn bebeğini canım o dediğin yastıkları hem görmedim hemde almdım herkes aldımı kızlar ?????????

dünde ben kınadaydım canım, bende pek bunaldım sıcak bastı benide.bu günde eşimle anneciğim düğüne gittiler hediyelerini vermek için. iyi eğlenceler

Amin arkadaşım inşallah... Canım pusetine niçin koymuyorsun?? Kucaktan ve koltuğa yatırmaktaan daha güvenli değil mi

benimkide gidecek şimdi bende ağlasammı zaten nezle grip bir arada doktor minosetle bir ilaç yazdı içmedim içsemmi acaba?kıyamadım bebeme ya offf
canim ic ilaclarini ki sen kuvvetlen, gucun olsun. grip sersem ediyor insani. birer ilac al bakalim belki yarina daha iyi olursun.

valla bu benim huyum aslında evlendiğimizden bu yana eşim gece çalıştığında alıştırdı beni hep bişeyler getirmeye şimdi artık bende ilave siparişlere başladım

ne aşerdin kızzzzzzzzzzzzzz

aşermek değilde oburluk işte analı oğullu tıkınıyoruz anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…