bende sanırım yeni başlıyor..
Kanguruyu Kullanırken Bunlara Dikkat!
Bebekler doğdukları ilk günden itibaren bu aparatları kullanabilirler. Burada en önemli husus, bebeğin rahat nefes alıp almadığından emin olmaktır. Bilhassa, kundak şeklinde, tek parça deliksiz, tek omuza asılan aparatlarda, bebeğin suratının örtülmediğinden emin olmak gereklidir.
Bebeğin kol ve bacaklarının sarkabildiği aparatlarda zaten böyle bir tehlike yoktur.
Bu aparatlar hem göğse hem sırta takılabildiği gibi, bebek hem ebeveyne hem dışarı bakar vaziyette de kullanılabilir. Ebeveyn, her iki eli serbest kaldığından, isterse çarşı ve pazarda, isterse evde işini rahatlıkla yapabilir. Bebeğin ağırlığı dengeli bir şekilde ebeveyne aktarıldığı için aile kucakta taşırken olduğu kadar yorulmaz.
masumiyet bunu buldum,bir de birkaç sayfa yorum okudum,millet ev işini bile bununla yapıyorum diyor..ben de mi alsam ne? ama o zaman bebek hep kucak istemez mi?
selamlar kızlarrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor bebişler ve siz nasılsınız
ben alerji oldum felaket kaşınıyorummmmuykularım kaçtı ilaçlar işe yaramıyorr
alerji yaşayanınız varmı?
kizlar benim kociste yok bu gece, cok sIkIci. duygusallikta tavan yapti adam aradikca agliyorum
ağlama kız neden ağlıyosunbende her aradığında bişey sipariş ediyorum birazdan gelecek getirsinde tıkınırım :125: çok mu ruhsuzum nee
hormonlar istedengesizlestiriyo bazen, ohh iyi yapiyorsun biraz tadini cikaralim hamileligin dimi ama
geliverdi işte birdenama başka açıklaması yok ki
seninki de bombaymış..harbiden olur olur..bence hissederiz canım..kıçımızdan bi haber değiliz ya.. gerçi kendilerini uzun süredir göremiyorum ama
heheheheşurda on güne doğurucam nerdeyse aş ereceğim tuttu
Hahahhha cok guldum,bende goremiyorum iste yaa
Su an kina gecesindeyim kicim agridi sandalyede,su kinayi yaksalarda gitsek:)))
kizlar benim kociste yok bu gece, cok sIkIci. duygusallikta tavan yapti adam aradikca agliyorum
şurda on güne doğurucam nerdeyse aş ereceğim tuttu
ne aşerdin kızzzzzzzzzzzzzzşurda on güne doğurucam nerdeyse aş ereceğim tuttu
sandalyelere gıcığım.çok feci ya beceremiyorum oturmayı ,heryerim ağrıyor.dik oturulmuyor o plastik ve kollu olanlar.kolsuzlar daha iyi.. zaten o kollu sandalyelerden kalkarken benimle birlikte havalanacak kalkacak diye korkmuyor değilim...Hahahhha cok guldum,bende goremiyorum iste yaa
allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.ben de alıcam yanıma çünkü arabayla dönerken bebeği hemen oto koltuğuna koyamam,sadece kucakta da zor olur,40 km yolumuz var..Kızlar arkadaşımı ziyarete gittim bugün. Doğumunu yaptı. Bebeği de kendisi de iyiler şükür. Bebek nasıl şeker anlatamam...Pespembe kadife tenli yavrucağız..
Yalnız arkadaşımın sancısı vardı. Sezeryan oldu. Odaya gelir gelmez önce giydirdiler daha sonra ise hemşire bebeğini kucağına verdi. Emzirmesi için ama süt hemen gelmedi. 15 dakika birini 15 dakika bir memeyi şeklinde deneyin dedi. Lakin yine de gelmedi. Arkadaşım bayağı üzüldü. Hemşire normal olduğunu söyledi. Sezeryan olduğu için. 3 güne gelir sütün dedi. Mama alalım mı dedim ben. Biraz daha denesinler ben veririm dedi mamayı.
Ben de öğrenmiş oldum eğer aynı durumla karşılaşırsam mamayı hastaneden verdiklerini. Yanıma sağma pompamı, biberonumuzu alıp gideceğim. İnşllah hemen sütüm gelir. Bakalım nasip.
Bir de bebeğin yan yatma yastığını ve boğulmama yastığını hemen istemişler hastaneden. Arkadaşım yanına almamış. Ben alacağım en azından. Zaten almayı da düşünüyordum. Şimdi emin oldum. Benden bukadar. Bu ara yoğun geçiyor. Gelip okuyup okuyup kaçıyorum hep... Arada yazmaya fırsat buluyorum....
Kızlar arkadaşımı ziyarete gittim bugün. Doğumunu yaptı. Bebeği de kendisi de iyiler şükür. Bebek nasıl şeker anlatamam...Pespembe kadife tenli yavrucağız..
Yalnız arkadaşımın sancısı vardı. Sezeryan oldu. Odaya gelir gelmez önce giydirdiler daha sonra ise hemşire bebeğini kucağına verdi. Emzirmesi için ama süt hemen gelmedi. 15 dakika birini 15 dakika bir memeyi şeklinde deneyin dedi. Lakin yine de gelmedi. Arkadaşım bayağı üzüldü. Hemşire normal olduğunu söyledi. Sezeryan olduğu için. 3 güne gelir sütün dedi. Mama alalım mı dedim ben. Biraz daha denesinler ben veririm dedi mamayı.
Ben de öğrenmiş oldum eğer aynı durumla karşılaşırsam mamayı hastaneden verdiklerini. Yanıma sağma pompamı, biberonumuzu alıp gideceğim. İnşllah hemen sütüm gelir. Bakalım nasip.
Bir de bebeğin yan yatma yastığını ve boğulmama yastığını hemen istemişler hastaneden. Arkadaşım yanına almamış. Ben alacağım en azından. Zaten almayı da düşünüyordum. Şimdi emin oldum. Benden bukadar. Bu ara yoğun geçiyor. Gelip okuyup okuyup kaçıyorum hep... Arada yazmaya fırsat buluyorum....
Hahahhha cok guldum,bende goremiyorum iste yaa
sandalyelere gıcığım.çok feci ya beceremiyorum oturmayı ,heryerim ağrıyor.dik oturulmuyor o plastik ve kollu olanlar.kolsuzlar daha iyi.. zaten o kollu sandalyelerden kalkarken benimle birlikte havalanacak kalkacak diye korkmuyor değilim...
allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.ben de alıcam yanıma çünkü arabayla dönerken bebeği hemen oto koltuğuna koyamam,sadece kucakta da zor olur,40 km yolumuz var..
canim ic ilaclarini ki sen kuvvetlen, gucun olsun. grip sersem ediyor insani. birer ilac al bakalim belki yarina daha iyi olursun.benimkide gidecek şimdi bende ağlasammı zaten nezle grip bir arada doktor minosetle bir ilaç yazdı içmedim içsemmi acaba?kıyamadım bebeme ya offf
bütün erkek arkadaşlarım sordu ne istedin, ne aşerdin diye hiçbişey istemedim dedim ki öyle oldu.eşim eve herşeyi yığdırma yaptığı içindir belki şunu git al demedim hiç. bu sebepten dolayıdır ki, öyle insanın canı herşeyi falan istemiyo isterlerse biraz şımarıklık yapıyolardır dediminanmayın her seferinde dedim gelinler cephe aldılar bana
sende şımar bari günün az kaldı
ne aşerdin kızzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?