2012 Ekim Anneleri

edammm, mertug, mavibattaniye+, sevdamcee, cimeka, asudeD+, frhnrfhn, artist, felisimfelis, Masumiyet, saturnn, zeynepazra, Oglusum12

merhabaaa

güle güle büyütsn bebeğini canım o dediğin yastıkları hem görmedim hemde almdım herkes aldımı kızlar ?????????
ben aldım,tavsiye üzerine.
Amin arkadaşım inşallah... Canım pusetine niçin koymuyorsun?? Kucaktan ve koltuğa yatırmaktaan daha güvenli değil mi

puset neydi kız?bebek arabası değil mi? oto koltuğu diyorsan daha o tazecikken koyamam hemen,hem kafası sallanır hem de beli acır.port bebe diyorsan onu almadım almıcam da..bu yastıkla tutar annane kucakta.

Valla canım puset dediğim oto koltuğu evet de... İçine yumuşak birşey koyup bebeği oraya koymak ve o şekilde arabada gitmek daha güvenli. Kucak bence çok sakıncalı. Bebeğin canı acımaz hem o şekilde. Tabi senin yavrun sen bileceksin ama ben elde tutturtmam oğlumu arabada ... Birde illa kaza değil mesele, trafik bu belli olmaz. Ani bir fren olsa ya o bebek elden düşer, yada düşmemesi için fazla sıkılır, sıkışır... Yine canı acır yani sonuçta. Birde kaza durumu olsa.. Biliyorsun tutmak mümkün değil.. Öyle ben tutarım diye atıp tutuyorlar ama kendileri savrulurken sonra ne yapacaklar bilemiyorum. Hem o bebeğin illa fırlama değil dediğim gibi sıkışma ihtimali de çok çok yüksek.

Son düzenleme:

bilmem ki:44::44::44: bir günlükken durabilir mi onda:44::44::44:

iyiyim asudecim sen nasılsın??
oğluşumla yarın dr amcasına gitmeyi düşünüyoruz..
dr umuz nöbetçi yarın akşam..

sen nasılsın senin paşa nasıl??

sağol canım bende iyiyim kuzumla gün sayıyoruz işte
o zman yarın sizden güzel haberler bekliyoruz inş. annesi

bizde pazartesi gideceğiz doktor amcamıza inş. bizde hayırlı haberlerle döneriz..

sağol canım bende iyiyim kuzumla gün sayıyoruz işte
o zman yarın sizden güzel haberler bekliyoruz inş. annesi

bizde pazartesi gideceğiz doktor amcamıza inş. bizde hayırlı haberlerle döneriz..

ohhh maşallah canım hayırlısıyla siz bebişlerinizi kucağınıza alın sıra bize de gelicek hayırlısıyla

inş canım geçen gittiğimde az kilo almıştı diğer haftalara göre inş bu sefer öyle olmamıştır..

sizinde güzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz

bilmem ki:44::44::44: bir günlükken durabilir mi onda:44::44::44:

durur tabi canım hem mavibattaniyenin dediği gibi daha güvenli...bana da daha önce Felis söylemişti bende baştan babaslıng almayı düşünüyordum ama sonra Felisle konuşunca büyük sözü dinlemenin daha doğru olacağını anladım kanımca

bak ben içine birde böyle yastık yaptım..rahat yatar yani bunda bebekler

Ayrıca yeni doğan pedleri var pusetlerin içine koymak için...

yenidoğan için bişey almak istemiyorum artık..olmazsa ince battaniyeleriyle destek yaparım..ben de oto koltuğuna önem verenlerdenim. normalde kullanmayan aileleri de kınarım,ama bir günlük olunca çok çukur geldi gözüme..be no oto koltuğuyla taşımayı düşünüyorum bebeği her yere..mesela doktora giderken arabadan bebek içindeyken alırım taşırım..yani eve falan da getireceğim

Son düzenleme:

Ay yenidoğan birşeyi almak ben de istemiyorum açıkçası Dediğm gibi veya AsuseDin yaptığı gibi birşeylerle destekleyebilirsin... Ana karnındaki gibi uyur yavrucak onun içinde bence..

Canim ya benim de kafam karisti simdi kanguru bizde aldik babamiz merakli takip onu dolastiracak kizimizi ama biz ilk aylar kullanmayi dusunuyorduk cunku ilerleyen aylarda kilo alirsa tasimasi zor olur diye dusunuyorum :26:

internetten araştır canım bu konuyu, için rahat etsin, inşallah benim aklımda yanlış kalmıştır. Kız bebekte çok sorun olmaz sanırım, erkeklerinki kendi ağırlıklarıyla eziliyormuş! Eğer değiştirebiliyorsan slingleri tavsiye ederim, özellikle halka sling! Bir de wrap var ama o çingene bohçası gibi, 4m kumaşı dola Allah dola, zor gibi.

çok güzel yapmışsın...bu arada ayakucumuzda hazırlanmış 3 adet çanta görüyorumbenim de tamamlanmak üzere.bugün markafoniden aldığım gecelik pijama geldi,çok beğendim. bedeninden korkmuştum,ama rahat..yıkarım onları da koyarım..kaç tane bebek bezi koydun?gerçi dert değil yetmezse alınır hemen de...

Yok cani degistiremeyiz esim amerikadan almis hem babaslingleri gosterdim begenmedi bu iyi diyor o wraplari hele hic istemez neyse dogsunlarda cocuk doktoruna gittigimde sorarim artik Ali Pasadan metin bey mi mehmet bey mi ona gecicez

Hayırlı akşamlar kızlar bende pusetin icine minipan in yastıkli ve ayaklarını geçirmeli pattaniye takımını koyucum ins . Yarın doktora gidicem 3 hafta oldu en son 1650 gr 43 cm di bakalım kaç oldu bebeğim karnım 2 haftadır çok büyüdü hiç yoktu şimdi iyice sivrildi herhalde büyüdü bebisim baya :))

aaa göbek atmadan gelme sakın

Ya oynamaya calistim ama izin vermiyorlar,oturttular beni yasli kadin gibi

dünde ben kınadaydım canım, bende pek bunaldım sıcak bastı benide.bu günde eşimle anneciğim düğüne gittiler hediyelerini vermek için. iyi eğlenceler

Evet hep oturmak cok sikici,kesin bana bak koca hamile kadin butun gece tlf oynadi demislerdir

Cimeka bu bildigin kahve sandalyesi batti heryerime,yavas yavas asagi kayiyorum sandalyeden

Edammmmmbu da sana

Azraaa gozunaydin canim,insallah hepimiz bundan sonra hep guzel hbrlerle geliriz....

Mavibattaniye bu yastik illa lazim mi ki ben hic almadim,dusunmedim de????

nasılsınız bakalım? ben biraz yordum sanırım kendimi.temizlik,hazırlık derken.dinlene dinlene yapıyorum,zaten temizliği annemle yaptık çoğunu o yaptı.ama tabi yoruluyo insan.ütüydü falan derken yorulmuşum baya.şimdi de sağ dizim ağrıyo.dizimi bükemiyorumöksürük de başladı.korkuyorum öksürürken bişey olcak diye.karnım acıyo bazen..içtiğim soğuk suların acısı çıkıyo sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…