2012 Ekim Anneleri

geçmiş olsun dikkat etmek lazım son zamanlar hasta olmamaya bakmalısın allah korusun.. bebek doğuncada gerçi korunmak lazım süt emzireceğiz antibiyotik alamayız :S

herkese çifter çifter iyi geceler,belim sırtım ağrıdı. eskiden yatarak takılbiliyordum nettte.. hey gidi günler

canım çantaya 5 tane koydum bide açılmadık bi paket arabaya koyduk..eşim getirir hemen odaya

öksürük için ballı zencefilli bi tarif söylemişti anneannem. yarın zencefil alayım da bu öksürük iyice artmadan yapayım bari kendime.zencefilin bi sakıncası yoktur değil mi?

öksürük için ballı zencefilli bi tarif söylemişti anneannem. yarın zencefil alayım da bu öksürük iyice artmadan yapayım bari kendime.zencefilin bi sakıncası yoktur değil mi?

valla cok bir bilgim yok daha dogrusu arastirmadim canim ama annem zencefil tuketme derdi, bende öksuruk olunca 1 tatli kasigi bala 3 4 damla limon sikiyorum yiyorum iyi geliyor.

arkadaşlar, doğumunuza az kalmış. sağlıkla, kolaylıkla atlatır, bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. ben de hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim. sizlerden bir ricam var. istanbul avrupa yakasında oturanınız var mı? Gittiğiniz ya da tavsiye ettiğiniz bayan kadın doğumcu var mı? ilgili, açıklayıcı iyi bir doktor arıyorumm.

canim cay olarak tukettiginde zencefili 2 bardaga kadar zarari yokmus internette okudum simdi, yani az kullanabilirsin.

saol canim, seninde gözun aydin, yolun basindasin Allah sanada bu gunleri gösterip, tamamina erdirsin insallah. Istanbulda oturan arkadaslar yardimci olurlar sana.

canim cay olarak tukettiginde zencefili 2 bardaga kadar zarari yokmus internette okudum simdi, yani az kullanabilirsin.

sağolasın canım..yarın tahlil için hastaneye gidecektim.dr.a sorsam mı acaba?doğal olunca bi sakıncası olmaz gibi gelmişti ama fazlası zarar olabilirmiş demekki..

saol canim, seninde gözun aydin, yolun basindasin Allah sanada bu gunleri gösterip, tamamina erdirsin insallah. Istanbulda oturan arkadaslar yardimci olurlar sana.

sağolasın canım..yarın tahlil için hastaneye gidecektim.dr.a sorsam mı acaba?doğal olunca bi sakıncası olmaz gibi gelmişti ama fazlası zarar olabilirmiş demekki..

canim suan evinde bal ve limon varsa bir tatli kasigi bala 3, 4 damla limon damlat ve ye oda iyi geliyor bogazi yumusatiyor. annem hep öyle yapardi biz kucukken, ben hala yapiyorum bogazim fena olunca, oksurmen geldikce ondan ye kesiyor

Canim hayırlı olsun ne güzel daha yolun başındasin fasulye bebisin henüz ilk günlerim geldi aklıma heyecandan günlerce uyuyamamistik esimle :)) ben anadolu yakasindayim canim yardımcı olamayacağım Rabbim saglikla versin kucağına ..

arkadasin takviminde 251 gunum kaldi yazisini görunce, bende duygulandim benimde takvimimde öyle yazarken gecer mi bu gunler diyordum, gercekten geciyormus hayirlisiyla

Hayirli ugurlu olsun,gozunuz aydin :) Daha yolun coooook basindasiniz,umarim gule-oynaya bir hamilelik gecirirsiniz.

Benim istanbuldaki en yakin arkadasim Avcilar Hospital'da Opr.Dr.Sadullah YESEVI'ye gidiyor.Calistigi firmadaki 2 hamile hanimda ayni doktora gidiyormus,genel olarak memnun oldugunu soyledi...

Avcılar Hospital - Kadın Hastalıkları Ve Doğum bu da ozgecmisi.

Umarim aradiginiz ve rahat iletisim kurabileceginiz doktoru bulursunuz...

pişşşttttttttt

iyi geceler kızlarrr

durumlar nasıl bakalım uykusuz anneler burda sanırım

gündüz 3 saat deliksiz uyuyunca gece kuşu oldum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…