Cimeka bu bildigin kahve sandalyesi batti heryerime,yavas yavas asagi kayiyorum sandalyeden
nasılsınız bakalım? ben biraz yordum sanırım kendimi.temizlik,hazırlık derken.dinlene dinlene yapıyorum,zaten temizliği annemle yaptık çoğunu o yaptı.ama tabi yoruluyo insan.ütüydü falan derken yorulmuşum baya.şimdi de sağ dizim ağrıyo.dizimi bükemiyorumöksürük de başladı.korkuyorum öksürürken bişey olcak diye.karnım acıyo bazen..içtiğim soğuk suların acısı çıkıyo sanırım...
çok güzel yapmışsın...bu arada ayakucumuzda hazırlanmış 3 adet çanta görüyorumbenim de tamamlanmak üzere.bugün markafoniden aldığım gecelik pijama geldi,çok beğendim. bedeninden korkmuştum,ama rahat..yıkarım onları da koyarım..kaç tane bebek bezi koydun?gerçi dert değil yetmezse alınır hemen de...
canım çantaya 5 tane koydum bide açılmadık bi paket arabaya koyduk..eşim getirir hemen odaya
öksürük için ballı zencefilli bi tarif söylemişti anneannem. yarın zencefil alayım da bu öksürük iyice artmadan yapayım bari kendime.zencefilin bi sakıncası yoktur değil mi?
arkadaşlar, doğumunuza az kalmış. sağlıkla, kolaylıkla atlatır, bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. ben de hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim. sizlerden bir ricam var. istanbul avrupa yakasında oturanınız var mı? Gittiğiniz ya da tavsiye ettiğiniz bayan kadın doğumcu var mı? ilgili, açıklayıcı iyi bir doktor arıyorumm.
canim cay olarak tukettiginde zencefili 2 bardaga kadar zarari yokmus internette okudum simdi, yani az kullanabilirsin.
arkadaşlar, doğumunuza az kalmış. sağlıkla, kolaylıkla atlatır, bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. ben de hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim. sizlerden bir ricam var. istanbul avrupa yakasında oturanınız var mı? Gittiğiniz ya da tavsiye ettiğiniz bayan kadın doğumcu var mı? ilgili, açıklayıcı iyi bir doktor arıyorumm.
sağolasın canım..yarın tahlil için hastaneye gidecektim.dr.a sorsam mı acaba?doğal olunca bi sakıncası olmaz gibi gelmişti ama fazlası zarar olabilirmiş demekki..
tavsiyesi olan yok muuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?