2012 Ekim Anneleri

arkadasin takviminde 251 gunum kaldi yazisini görunce, bende duygulandim benimde takvimimde öyle yazarken gecer mi bu gunler diyordum, gercekten geciyormus hayirlisiyla

ben de öyle derdim 200 lü rakamlarda şimdi heyecanlanıyorum 15 gün kaldı yazanlara falan eylül annelerinde heyecan dorukta her an doğumlar oluyo

bizde 10 güne kadar hızlı bi şekilde dökülücez

sağlıklı ve güzel haberlerle inşallahhh

evet ya bizde baslariz artik önumuzdeki haftalarda patir patir dökulmeye, saka maka kac aydir burda dertlesiyoruz, heycanimizi, sIkIntImizi, mutlulugumuzu paylasiyoruz, Allahin izniyle dogum haberlerimizide paylasicak, kuzucuklarimiz dogdu koklamaya kiyamiyoruz dicez insallah bak yine duygusala bagladim

edamm topikte ikimiz kalmisiz kusum bide ziyaretciler var, uykum yokk bebisimde uyumamis fildir fildir bu saatte, annesini yalniz birakmiyor oglum

edamm topikte ikimiz kalmisiz kusum bide ziyaretciler var, uykum yokk bebisimde uyumamis fildir fildir bu saatte, annesini yalniz birakmiyor oglum

topiğin gece bekçileriyiz desene
benim oğlumda fıldır fıldır annesini tek bırakmıyor varlığını hissettiriyor şimdiden

ya sıkıntıdan dğum tablomuzu yapayım dedim net sürekli kopuyo olmuyo ya

konuyu açtım ama tablo kaydolmadan silindi

ahh bu net kaç gündür delirtti benii

yok mu aranızda tablo yapmayı bilen ben bi yerde nasıl yapılacağını buldum ama net koptuğu için olmuyo

senin durum nedir normal sez.

canım benim en başından beri sezeryan..
bebeğin eşi aşağıda..şuan biraz biraz yukarı çıktı ama kendimi en başından beri sezeryana alıştırdığım için ve korktuğum için normal doğumu hiç denemek istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…