arkadasin takviminde 251 gunum kaldi yazisini görunce, bende duygulandimbenimde takvimimde öyle yazarken gecer mi bu gunler diyordum, gercekten geciyormus hayirlisiyla
pişşşttttttttt
iyi geceler kızlarrr
durumlar nasıl bakalım uykusuz anneler burda sanırım
gündüz 3 saat deliksiz uyuyunca gece kuşu oldum bugün
evet ya bizde baslariz artik önumuzdeki haftalarda patir patir dökulmeye, saka maka kac aydir burda dertlesiyoruz, heycanimizi, sIkIntImizi, mutlulugumuzu paylasiyoruz, Allahin izniyle dogum haberlerimizide paylasicak, kuzucuklarimiz dogdu koklamaya kiyamiyoruz dicez insallahben de öyle derdim 200 lü rakamlarda şimdi heyecanlanıyorum 15 gün kaldı yazanlara falan eylül annelerinde heyecan dorukta her an doğumlar oluyo
bizde 10 güne kadar hızlı bi şekilde dökülücez
sağlıklı ve güzel haberlerle inşallahhh
edamm topikte ikimiz kalmisiz kusumbide ziyaretciler var, uykum yokk bebisimde uyumamis fildir fildir bu saatte, annesini yalniz birakmiyor oglum
nedense kendimi her an doğuracakmış gibi hissediyorumm
sizler niye uyumadınız
benim kızımda ayakta uyumuyo hissediyo benim uyumadığımı zilli
biz oğlumla müzik dinliyoruz o da içeride rap yapıyor
camoka normal mi görünüyo senin doğum bakalım önce hangimiz pırtlatıyoo
normal gözüküyo ama benim şartlar pek müsait değil normale korkuyom da
büyük ihtimal sezeryan olcam canım
sen de durumlar nasıl?
benm de normal görünüyo çok şükür.her şey yolunda. senin neden müsait değil şartlar. edamm da bizimle beraber günü sanırım.
ohhh bu saatte rap yapsın doğunca sorarım ben sana edammmm bu saatte sen rap yapcan
benm de normal görünüyo çok şükür.her şey yolunda. senin neden müsait değil şartlar. edamm da bizimle beraber günü sanırım.
evet canım gündaşız hepimiz
senin durum nedir normal sez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?