hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun canım.
resmen doguruyorum sandim bir yalanci dogum sancisi daha yasadik evde telas havasi vardi...
simdi iyiyiz...
telaşlanma canım 3 gün önce ben de yaşadım..
yanlız devam ederse dr unu aramayı ihmal etme..
ne beter bir seydi ama di mi...yasayan bilir iste...
cok korktum,simdi de korkudan uyuyamiyorum
c.tesi gunku kontrolumu bugune alirim belki....
evet cidden çok beter ne yapacağını şaşırıyor insan..
eşimde görevdeydi allahtan annemler yakın hemen geldiler..
çok korktum ama geçti allahtan..
panikleme uyumaya çalış istersen canımm..
Memorial hizmet hastanesi,hakan peker benim dr.um.cok bilgili,ve sakin,ilgili.tavsiye ediyorum.tavsiyesi olan yok muuu?
bende de 8li huggies var onu koyayım bir de arabaya atayım diğer paketi..stok mtok yapmadık biz. 1 tane 1,1tane 2 numara aldık o kadar. sürekli indirimdeler. yalnız dikkat ediyorum da 1 numara pek olmuyor primanın marketlerde.2ye geçeriz zaten hemen..canım çantaya 5 tane koydum bide açılmadık bi paket arabaya koyduk..eşim getirir hemen odaya
Siftah benden....
Gunaydin bebiciklerim ve guzel anneleri...
Gunumuz istifrayla basladi,simdi de gecmisi okuduk,bugun kucuk kuzucugumu gormeye gidicem teyzeleri,bakalim napiyo zilli,gene o minnos parmaklari suratinda mi..eger gene surati kapatirsa cikinca ham yapicam o parmaciklari
Fotografini gorenler bana benzetiyo,yanaklarini manaklarini ama bakalim,ben cok merak ediyorum:26:
Ahhhh ozlemimiz bitecek az kaldi,finis cizgisine cok yaklastikkkkkk:18:
yeni dogandan kac paket aldin canim yada bez stokladin mi?
Siftah benden....
Gunumuz istifrayla basladi,simdi de gecmisi okuduk,bugun kucuk kuzucugumu gormeye gidicem teyzeleri,bakalim napiyo zilli,gene o minnos parmaklari suratinda mi..eger gene surati kapatirsa cikinca ham yapicam o parmaciklari
Fotografini gorenler bana benzetiyo,yanaklarini manaklarini ama bakalim,ben cok merak ediyorum:26:
yalancı sancılar sanırım benim gibi ilk gebeliği olanları daha çok korkutuyo. tecrübeli olmadığımız için telaş oluyo. sancı giriyo kasıklara uzanıp dinlenince geçiyo.kısa sürüyo zaten
bende de 8li huggies var onu koyayım bir de arabaya atayım diğer paketi..stok mtok yapmadık biz. 1 tane 1,1tane 2 numara aldık o kadar. sürekli indirimdeler. yalnız dikkat ediyorum da 1 numara pek olmuyor primanın marketlerde.2ye geçeriz zaten hemen..
günaydın canım,git bakalım kuzucuğun nasılmış öğren gel.. ne ilginç dimi 24 saat bizimle beraberler,ama ne alemdeler haber almak için doktora muhtacız
hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah.. ben de okula geciyorum şimdi geldiğimde iloşla ilgili güzel seyler duyacağıma inanıyorum
Siftah benden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?