2012 Ekim Anneleri

resmen doguruyorum sandim bir yalanci dogum sancisi daha yasadik evde telas havasi vardi...
simdi iyiyiz...

ne beter bir seydi ama di mi...yasayan bilir iste...
cok korktum,simdi de korkudan uyuyamiyorum
c.tesi gunku kontrolumu bugune alirim belki....

evet cidden çok beter ne yapacağını şaşırıyor insan..
eşimde görevdeydi allahtan annemler yakın hemen geldiler..
çok korktum ama geçti allahtan..

panikleme uyumaya çalış istersen canımm..

Siftah benden....
Gunaydin bebiciklerim ve guzel anneleri...
Gunumuz istifrayla basladi,simdi de gecmisi okuduk,bugun kucuk kuzucugumu gormeye gidicem teyzeleri,bakalim napiyo zilli,gene o minnos parmaklari suratinda mi..eger gene surati kapatirsa cikinca ham yapicam o parmaciklari
Fotografini gorenler bana benzetiyo,yanaklarini manaklarini ama bakalim,ben cok merak ediyorum:26:
Ahhhh ozlemimiz bitecek az kaldi,finis cizgisine cok yaklastikkkkkk:18:

canım çantaya 5 tane koydum bide açılmadık bi paket arabaya koyduk..eşim getirir hemen odaya
bende de 8li huggies var onu koyayım bir de arabaya atayım diğer paketi..stok mtok yapmadık biz. 1 tane 1,1tane 2 numara aldık o kadar. sürekli indirimdeler. yalnız dikkat ediyorum da 1 numara pek olmuyor primanın marketlerde.2ye geçeriz zaten hemen..

günaydın canım,git bakalım kuzucuğun nasılmış öğren gel.. ne ilginç dimi 24 saat bizimle beraberler,ama ne alemdeler haber almak için doktora muhtacız

Gunaydin kizlar ve minikleriiii... Nasilsiniz bakalimm? Biz bugun isi astik gitmiyoruz biran once carsamba olsa da doktorumuza gitsek oglumu gorseeem.. Yalanci dogum sancisi yasamis arkadaslar, nasil birsey bu sanci, bileyim de korkmayim. Bir de dogum yapan kizlardan haber yokmuuu nasillarmis? Umarim herseyleri yolundadir..

yalancı sancılar sanırım benim gibi ilk gebeliği olanları daha çok korkutuyo. tecrübeli olmadığımız için telaş oluyo. sancı giriyo kasıklara uzanıp dinlenince geçiyo.kısa sürüyo zaten

hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah.. ben de okula geciyorum şimdi geldiğimde iloşla ilgili güzel seyler duyacağıma inanıyorum

yalancı sancılar sanırım benim gibi ilk gebeliği olanları daha çok korkutuyo. tecrübeli olmadığımız için telaş oluyo. sancı giriyo kasıklara uzanıp dinlenince geçiyo.kısa sürüyo zaten

Evet kesinlikle benim de ilk gebeligim herseyden cok cabuk telaslaniyorum.. Su son haftalarim gecsin artik diyorum surekli, hayirlisiyla doguralin da vakri gelince bu sefer de bebisler icin telaslar baslayacak..

Seffaf olaydi su karinlar,ne hos olurdu

günaydın kızlar... nasılsınız bakalım. ne çok yazmışsınız. bi geçmiş yapıp geleyim.. bu arada özlemişim dünden beri:)) doğumdan sonra napcaz bilmiyorum. ölürüm ben topiksiz:))

Günaydın canım,,,güzel haberler bekliyoruz senden ve fındık kızından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…