2012 Ekim Anneleri

ama canım bnm bebegim 3 aylık beni tedirgin eden bu zaten içim çok kötü oldum

canım dert etme bişel olmaz. benim 3 buçuk ayıma kadar her gün kanamam oldu. artık alışmıştım. gün içinde 2 kez ped değiştiriyordum. ama çok şükür 4. ayımla birlikte geçti gitti. maşalah bebişimde çok iyi şimdi. hatta ilk 3-4 ay ben bebeğe kendimi alışytırmamıştım düşecek diye. eşimede söylüyordum heveslenme her şey olabilir diye. alaha şükür geçti gitti. üstelek ben o sürede hep çalıştım. rapor bile almadım. alahın izniyle bişey olmaz koruyacak olan o nasıl olsa dua et. ben progestan kulandım. 1 haftada iğne verdi onu kulanmıştım. ama doktorumun söylediği bişey vardı bende ona katılıyorum.sağlıklı değilsi bebğin ne yaparsan yap düşer.
hatta benimki önlemek için hiç bişey yapmadı o yüzden. sende rahat ol. alahım sağlıklıysa bana bağışla de..

Sagol asucum
Aksam getiririz haberleri cunku randevumuz gec vakit,ondan sonra da gezeriz birazcik avm,sonra babisimizle eve geliriz.
Optum oglusu da seni de...

ohh gez tabi kuşum, hem zaten kontrol sonrasında bebişleri görüpte onlara bişey almadan olurmu hiç

bizde oğlumla seni ve tatlı kzıını öpüyoruz hatta oğlum yapıştı bırakmıyor ahanda aldı kızını kaçıyor

kızlar ben bi ara gece doğuruyorum sandım. çok felaket bir sancı girdi, baya uzun sürdü. eşimde yoktu il dışında görevde. kalkacağım kalkamıyorum sancıdan kasıldım. aklımdam eli türlü şey geçti. doğum başladıysa napabilirim. önce ambulansı ararım veya taksi çağırırım. valizimi alırım. hastaneye giderim. duruma göre eşime haber veririm....diye sıralıyorum. 5 dakika falan sürdü geçti. sorra uyumuşum. bi ara yine aynı sancıdan bir daha geldi. ayağımı kıpırdatmaya çalışıyorum, bir taraftanda eğer yalancı sancıysa pozisyon değğiştirince geçer diye düşünüyonum. ama ayağımı kıpırdatmak ne mümkün. öyle bir kasıldım ki...alahhtan 5 dakika sonra oda geçti. kalktım yürüdüm evin içinde. ama yürüdükçe kasıklarım battı. oğlum daha çok erken gelme sakın diyorum birde..kötü bir geceydi. bu gidişle yalnız başıma evde doğuracağım:)))

Gunaydin uykusuz gebeler Bugun dr a gideceklerden cokkk guzelll haberler bekliyorum Biz de yarin gidecegiz bakalim Bugun bebek alisverisine cikacagiz ama bakalim ben dayanabilecekmiyimm

günaydın arkadaşlar dün sağlık ocağında kontrolüm vardı.8 kilo almışım şimdiye kadar 78 kiloyum,tansiyonuma bakıldı,bebeğin cks dinlendi kalp atışlarını dinledim miniğimin.bundan sonra bebek 5 günlükken gel topuk kanı alınacak dedi hemşire bir tuhaf oldum doğuma az kaldığını bir kez daha anladım bu son kontroldü dedi.:emir bebek:bebişim sağlıkla gel seni seviyorum:emir bebek:
bu gece rüyamda bebeğin serçe parmağı karnımdan çıkmıştı elimle okşadım onu ve tırnağında kına yakılıydı.bide bebek dirsekleriye öyle bir geriliyorki karnımı tuhaf bir şekil aldı:76::76::76:çok şaşırdım uyanınca.birkaç arkadaşda bebeğin parmağını görmüştü sanırım oluyor hamilelerde bu tür rüyalar yoksa doğumum çok mu!!!!!yakın bunamı işaret.eşime anlattım oda o zaman bugünlerde geliyor bebeğimiz dedi ve çok sevindi.:emir bebek:hayırlısıyla sağlıkla gelsin

Aaaaaaa hanim hanimmmm,soyle o tontis ogluna,biraksin benim pofidik yanakli kizimi, oglun cok capkin,topikteki tum kizlari kacirmaya calisiyo,bi karar da veremedi,dunurune de sikayet etcem siziiiii....

herkese merhaba... dün kontrole gittik kızım 2719 grm olmuş... doğum 2 ekime kaymış dedi doktor... ama bu defa suyun gelirse,sancın olursa yada kanaman olursa hemen hastaneye gitmen gerekiyor dedi.. bundan sonra galiba artık her an bişeylerin olma ihtimali var.. alttan kızımın hep ittiğini ve orada yumuşak birşeyin hep esneme hissi verdiğini söyledim çok normal çünkü orada bir yumuşak doku var ve gerçekten bebek ittikçe o esniyor dedi :) kafası aşağı doğru ama normal doğum pozisyonuna uygun şekilde değil dedi.. şekli 2 hafta daha böyle olursa normal doğum olmaz dedi.. bakalım kısmet... birde biraz canım sıkıldı.. mesanesi doluydu çişini yapmamış dedi ve mesane yanında bir şişlik var dedi.. yaa mesanenin şekli, yapısı doğuştan böyle olacak dedi.. ya şuanda çişi olduğu için yanıltıyor yada yumurtalıkta kist var dedi.. östrojen hormonu arttığı için olabiliyormuş.. bazı bebeklerde 1-2 hafta içinde doğumdan sonra yokoluyormuş bazılarındada 1 yaşa kadar ameliyat yapılıyor dedi.. takip edicek bundan sonra.. inşallah öyle değildir onun dışında suyumuz iyi... plasentada iyi dedi... çok şükür genel anlamda hep iyi şeyler duyduk darısı iyi haber bekleyen herkesin başına..

günaydın herkese , bugün çok heyecanlıyım yeni perdelerim gelicek , vişne çürüğü perde diktirdim eve kuzucuğum uyurken hafiften loş olsun die , kendimide düşündüm tabii bu arada gündüz bebek uyuyunca hemen bende uyumayı planlıyorumda :)) ev biraz kararcak ama napalım bıktık zaten güneşten yanlız kartları bir doldurmuşum kociş nasıl çıkacak bu işin içinden bilemiyorum artık :26: eee baba olmak kolay değil öle dimi ?

Aaaaaaa hanim hanimmmm,soyle o tontis ogluna,biraksin benim pofidik yanakli kizimi, oglun cok capkin,topikteki tum kizlari kacirmaya calisiyo,bi karar da veremedi,dunurune de sikayet etcem siziiiii....

hehehe napalım şekerim emzik kutusu olan kızlara dayanamıyor benim oğlum

pofidik yanaklarını ısırırım senin o kzının

Gunaydin uykusuz gebeler Bugun dr a gideceklerden cokkk guzelll haberler bekliyorum Biz de yarin gidecegiz bakalim Bugun bebek alisverisine cikacagiz ama bakalim ben dayanabilecekmiyimm

biraz geç kalmışsın canım yaaa gerçi sen nasılsın bilmiyorumda ben 10 dk dan fazla ayakta kalamıyorum artık berbat bir bel ağrısı başlıyor hemen , neyse sende dinlene dinlene yaparsın artık alışverişini

canım topuk kanını sağlık ocağımı alıyor ki :26:

bizim hastane bebeğin doğumdan sonraki ilk aşıları, testleri ve topuk kanı burada yapılacak hepsi demişti...yenidoğan tarama merkezine gönderiliyormuş...

Gecmis olsun canim. Ah o yalanci sancilar Dunde bana Ekim diye kendini garantileme 2 haftada once gelir dediler. Kendi dogum tarihlerinden bahsettiler ve benn amanin cok az kaldi moduna girdim

Bebek mobilyasini geri iade etmek zorunda kaldik ki Mayis ayinda almistik odasini Fazla bebek mobilyasi secenegide yok burada bakalim artik

kızlarr günaydınn ben bu pazar perdelerimi yıkamayı düşünüyorum fakat benim perdeelerimin 1i katlamalı 1i stor 1i zebra ben bunları nasıl yıkarım hadi katlamalı yıkanırda zebrayla storu nasıl temizlerim bileniniz varmı yavaştan temizliğe başlıyalım diyorum bu pazarımıda perdelere ve nevresimlere ayırdım yatak odamı düzenlicem dfiğer haftada annemler gelicek cümbür cemaat evi temzileyip odamızı düzenlicez

Maasallah bebisine Bence cisini yapmamisdir annesi

Offf kizlar sizin yazilari okuyunca iyice panik oldum ben hala cantam hazir degil, park yatak almadim, odasi gelmedi oflumun kiyafetlerini yikamadim ben hep daha var nasilsa diye dusunuyodum ama ya erken dogurursaaaaam bu arada bebek sampuani falan aldinizmi ve hangi marka aldiniz artik bitirmem lazim bu isleri ooof((

kuru temizlemeye ver canım...hem kenar perdeleri hemde storlarını...

Panik yapma canim bende hicbirsey yapmadim daha:) Yatak sorun degilde kiyafetlerini yikamak lazim artik sanirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…