kuru temizlemeye ver canım...hem kenar perdeleri hemde storlarını...
kendim temizleyemezmiyim acaba canımmstordan korkuyorum sert yaa bozarım felan diyee o zaman ben düzleri yıkıyayım onları sonraya bırakayımm
silebilirsin şayet çok kirli değilse...
Panik yapma canim bende hicbirsey yapmadim daha:) Yatak sorun degilde kiyafetlerini yikamak lazim artik sanirim:)
Bu hafta sonu bitirelim bu isleri bence, dalinin deterjanindan alayim diyorum, sen neyle yikayacaksin? Bir de cantaya ic camasiri koycaz ya suan kullandigimiz gibi birseyi sezaryen olmasi durumunda kullanabilirmiyizki? Yoksa ozel birseymi satiliyo?
Bu hafta sonu bitirelim bu isleri bence, dalinin deterjanindan alayim diyorum, sen neyle yikayacaksin? Bir de cantaya ic camasiri koycaz ya suan kullandigimiz gibi birseyi sezaryen olmasi durumunda kullanabilirmiyizki? Yoksa ozel birseymi satiliyo?
Maasallah bebisineBence cisini yapmamisdir annesi
cnm tam bel çamaşırlar var onlardan alabilirsin göbek deliğinin üstüne çıkıyo sezeryan çamaşırlarıda var ama bence gerek yok adı farklı ya emin ol 2 kat daha pahalı olurlar tam bellerde rahat oluyo öneririm ben öyle aldım
Ben yurtdisinda yasiyorum ve malesef dalin yok burada ama Turkiye de olsam kesin dalin kullanirdimBen sezeryan olucam ve hastane kendi veriyor kullan at ic camasirlarini. Gazli bezin lastikli hali gibi tuaf bisey.Gidecegin hastaneye sor bence sende. Hemsireler bu konuda cok yardimci oluyor.
Linens deki adam bana zebra perdeleri silebilirsiniz demistii...
Panik yapma annen, arkadaşın, kız kardeşin kim varsa onlardan yardım iste ne olur ne olmaz bu telaşla işlere sen girişme çünkü ben bu son an temizliklerinde ayağı kayan, bilmeden ağır kaldıran kadınların su gelmesi, erken doğum yapması maceralarını pek bir duyuyoprum oyüzden de iş yapmamaya özen gösteriyorum ona rağmen dün sadece yemek hazırlarken eğilip toplamında 3 litreyi bulan şu şişelerini kaldırdım hemen eşim geldi dur ne yapıyon ne olur ne omaz çok doğru kızlar bence artık yatıp göbek okşamanı9n zmanı keşke yemeğimi yapan birileri olsa ben o işi de yapmıcam ayrıca ev o kadar kirli ki sormayıumn ama ne yapayım...Offf kizlar sizin yazilari okuyunca iyice panik oldum benhala cantam hazir degil, park yatak almadim, odasi gelmedi oflumun kiyafetlerini yikamadim ben hep daha var nasilsa diye dusunuyodum ama ya erken dogurursaaaaam bu arada bebek sampuani falan aldinizmi ve hangi marka aldiniz artik bitirmem lazim bu isleri ooof ((
Hamile camasirlari gibi olanlarmi? Nerden aldin cnm sen?
evet canım benimde mutfağımda var ve çok geniş değil dar iki parça şeklinde o yüzden tek tek silebiliyorum hatta silerken kosla tül sıvı varya ondan koyuyorum biraz sildiğim suya miiss gibi oluyor....hem bu kosla sıvı tül lekelenme ve kirlenmeyi geciktiriyor ve kokusu uzun süre kalıyor
Panik yapma annen, arkadaşın, kız kardeşin kim varsa onlardan yardım iste ne olur ne olmaz bu telaşla işlere sen girişme çünkü ben bu son an temizliklerinde ayağı kayan, bilmeden ağır kaldıran kadınların su gelmesi, erken doğum yapması maceralarını pek bir duyuyoprum oyüzden de iş yapmamaya özen gösteriyorum ona rağmen dün sadece yemek hazırlarken eğilip toplamında 3 litreyi bulan şu şişelerini kaldırdım hemen eşim geldi dur ne yapıyon ne olur ne omaz çok doğru kızlar bence artık yatıp göbek okşamanı9n zmanı keşke yemeğimi yapan birileri olsa ben o işi de yapmıcam ayrıca ev o kadar kirli ki sormayıumn ama ne yapayım...
Kızlar bu arada şu boğulmayı önleyici yastıklar varya onlardan aldım acaba onların üstüne kılıf koyacakmıyız yoksa öylemi yatıracağız, kılıf koymasak kirli kirli bebeişimize değecek, kılıf koysak yastığın özelliği gidiyor hani şu hava boşlukları felan yok oluyor ne yapmalıyız......
canım çamaşırcının birinden aldım tam bel külot diye sordum gösterdiler aldım denedim 1 tane göbek deliğimin üstüne çıkıyoo bide kumaşıda rahattı markası tutku olabilir 3 4 tane aldım daha biraz daha alayım diyorum doğumdan bir süre sonrada kullanırım diye
Offf kizlar sizin yazilari okuyunca iyice panik oldum benhala cantam hazir degil, park yatak almadim, odasi gelmedi oflumun kiyafetlerini yikamadim ben hep daha var nasilsa diye dusunuyodum ama ya erken dogurursaaaaam bu arada bebek sampuani falan aldinizmi ve hangi marka aldiniz artik bitirmem lazim bu isleri ooof ((
Saol cnm bakayim ben de o zaman oyle alayimbir de korse almamiz gerekiyomus galiba karni toparlasin diye, sezaryenden bir hafta sonra giyilebiliyomus, onu da alirsam benim kendim icin olan kismi bitecek cantanin..
canm bebek bakim urunlerini baby bee naturel aldim.biberon ve emzik gibi gerecleri tommee tippee marka aldim.ates olcer,tirnak makasi.burun aspiratoru gibi gerecleride brawn marka aldim.kiyafetleri carter,gap,calvin clein aldim.islak mendil naturel yenidogan icin olan pampers.bezinide pampers aldim.ayina uygun oyuncaklari fisher price aldim.besik icin gerkeli uyku seti.kenar koruyucu gibi seyleri calvin clein aldim.
ben korseyle sıkılıyorum annem sarcakmış benm karnımı neyle sarcak bilmiyorumm korseyle bunalıyorum ben bide canım acırsa rahat edemem
Ne guzel cnm, ben hic sanmiyorum burada oyle bir uygulama olacagini:) nerde yasiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?