2012 Ekim Anneleri

Panik yapma canim bende hicbirsey yapmadim daha:) Yatak sorun degilde kiyafetlerini yikamak lazim artik sanirim:)

Bu hafta sonu bitirelim bu isleri bence, dalinin deterjanindan alayim diyorum, sen neyle yikayacaksin? Bir de cantaya ic camasiri koycaz ya suan kullandigimiz gibi birseyi sezaryen olmasi durumunda kullanabilirmiyizki? Yoksa ozel birseymi satiliyo?

Bu hafta sonu bitirelim bu isleri bence, dalinin deterjanindan alayim diyorum, sen neyle yikayacaksin? Bir de cantaya ic camasiri koycaz ya suan kullandigimiz gibi birseyi sezaryen olmasi durumunda kullanabilirmiyizki? Yoksa ozel birseymi satiliyo?

cnm tam bel çamaşırlar var onlardan alabilirsin göbek deliğinin üstüne çıkıyo sezeryan çamaşırlarıda var ama bence gerek yok adı farklı ya emin ol 2 kat daha pahalı olurlar tam bellerde rahat oluyo öneririm ben öyle aldım

Ben yurtdisinda yasiyorum ve malesef dalin yok burada ama Turkiye de olsam kesin dalin kullanirdim Ben sezeryan olucam ve hastane kendi veriyor kullan at ic camasirlarini. Gazli bezin lastikli hali gibi tuaf bisey.Gidecegin hastaneye sor bence sende. Hemsireler bu konuda cok yardimci oluyor.

Hamile camasirlari gibi olanlarmi? Nerden aldin cnm sen?

Ne guzel cnm, ben hic sanmiyorum burada oyle bir uygulama olacagini:) nerde yasiyosun?

Linens deki adam bana zebra perdeleri silebilirsiniz demistii...

evet canım benimde mutfağımda var ve çok geniş değil dar iki parça şeklinde o yüzden tek tek silebiliyorum hatta silerken kosla tül sıvı varya ondan koyuyorum biraz sildiğim suya miiss gibi oluyor....hem bu kosla sıvı tül lekelenme ve kirlenmeyi geciktiriyor ve kokusu uzun süre kalıyor

Panik yapma annen, arkadaşın, kız kardeşin kim varsa onlardan yardım iste ne olur ne olmaz bu telaşla işlere sen girişme çünkü ben bu son an temizliklerinde ayağı kayan, bilmeden ağır kaldıran kadınların su gelmesi, erken doğum yapması maceralarını pek bir duyuyoprum oyüzden de iş yapmamaya özen gösteriyorum ona rağmen dün sadece yemek hazırlarken eğilip toplamında 3 litreyi bulan şu şişelerini kaldırdım hemen eşim geldi dur ne yapıyon ne olur ne omaz çok doğru kızlar bence artık yatıp göbek okşamanı9n zmanı keşke yemeğimi yapan birileri olsa ben o işi de yapmıcam ayrıca ev o kadar kirli ki sormayıumn ama ne yapayım...
Kızlar bu arada şu boğulmayı önleyici yastıklar varya onlardan aldım acaba onların üstüne kılıf koyacakmıyız yoksa öylemi yatıracağız, kılıf koymasak kirli kirli bebeişimize değecek, kılıf koysak yastığın özelliği gidiyor hani şu hava boşlukları felan yok oluyor ne yapmalıyız......

Hamile camasirlari gibi olanlarmi? Nerden aldin cnm sen?

canım çamaşırcının birinden aldım tam bel külot diye sordum gösterdiler aldım denedim 1 tane göbek deliğimin üstüne çıkıyoo bide kumaşıda rahattı markası tutku olabilir 3 4 tane aldım daha biraz daha alayım diyorum doğumdan bir süre sonrada kullanırım diye

cnm asılıyken siliyosun dimi yoksa indirip bi yere seriptemi siliyosunn

Oyle cnm haklisin artik cok dikkatli olmak lazim zaten benim suyum da az doktor yasakladi herseyi, artik yavas yavas yapicam mecburen, odamizi hazir bir gorsem nasil icim rahatlayacak.. Ilk aylarda ztn yastiksiz yatacak oyle degilmi ben henuz almadim, sadece yan yatirma destegi aldim o kadar..

Saol cnm bakayim ben de o zaman oyle alayim bir de korse almamiz gerekiyomus galiba karni toparlasin diye, sezaryenden bir hafta sonra giyilebiliyomus, onu da alirsam benim kendim icin olan kismi bitecek cantanin..

canm bebek bakim urunlerini baby bee naturel aldim.biberon ve emzik gibi gerecleri tommee tippee marka aldim.ates olcer,tirnak makasi.burun aspiratoru gibi gerecleride brawn marka aldim.kiyafetleri carter,gap,calvin clein aldim.islak mendil naturel yenidogan icin olan pampers.bezinide pampers aldim.ayina uygun oyuncaklari fisher price aldim.besik icin gerkeli uyku seti.kenar koruyucu gibi seyleri calvin clein aldim.

Saol cnm bakayim ben de o zaman oyle alayim bir de korse almamiz gerekiyomus galiba karni toparlasin diye, sezaryenden bir hafta sonra giyilebiliyomus, onu da alirsam benim kendim icin olan kismi bitecek cantanin..

ben korseyle sıkılıyorum annem sarcakmış benm karnımı neyle sarcak bilmiyorumm korseyle bunalıyorum ben bide canım acırsa rahat edemem

Canım ayına uygun ne oyuncak var ne aldın ben tony in love'ın 5in1 diye bişeyi var onu aldım başkaca bir şey alınacak mı

ben korseyle sıkılıyorum annem sarcakmış benm karnımı neyle sarcak bilmiyorumm korseyle bunalıyorum ben bide canım acırsa rahat edemem

Bu korse de neyin nesi anlamadım kızlar acaba sezeryanda göbek kaldığı doğrumu biliyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…