Canım ayına uygun ne oyuncak var ne aldın ben tony in love'ın 5in1 diye bişeyi var onu aldım başkaca bir şey alınacak mı
Bu korse de neyin nesi anlamadım kızlar acaba sezeryanda göbek kaldığı doğrumu biliyomusunuz
Canım ayına uygun ne oyuncak var ne aldın ben tony in love'ın 5in1 diye bişeyi var onu aldım başkaca bir şey alınacak mı
Bu korse de neyin nesi anlamadım kızlar acaba sezeryanda göbek kaldığı doğrumu biliyomusunuz
Gecmis olsun canim. Ah o yalanci sancilarDunde bana Ekim diye kendini garantileme 2 haftada once gelir dediler. Kendi dogum tarihlerinden bahsettiler ve benn amanin cok az kaldi moduna girdim
korsenin zararli ve uzmanlar tarafindan onerilmedigini biliyormuydunuz.
vala insan korkuyor. birde sancı neye benziyor bilmeyince panik oluyor insan. benim hep karın ağrım olurdu ilk defa böyle oldu.. şimdi iş yerindeyim. sabah geldiğimdede 1-2 kez sancı oldu, adet ağrısı gibi.. oğlum hareket ettikçe ağrım olmaya başladı.. normaldir inşalah..bunun için birde doktoru aramak istemiyorum. bi bakayım sıklaşırsa bir çözüm bulurum artık.
Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım ya bizim oralarda derlerki doğum yapan kadın güzelleşir gençleşir hücreleri yenilenir vs. acaba tüm bunlar sezeryan yapanlar için de geçerli midir?
kızarkulan at iç çamaşırlarını nereden aldınız. ben bulamadım. netten alayım dedim, saçma sapan şeyler çıkıyor sinir oldum..
Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım ya bizim oralarda derlerki doğum yapan kadın güzelleşir gençleşir hücreleri yenilenir vs. acaba tüm bunlar sezeryan yapanlar için de geçerli midir?
sağol canım cvpladığın içinbana verilen bilgilendirme yazısında 39.hafta yazıyor. doktoruma sormadım.ama sezeryan büyük ihtimalle demesine rağmen 11 ekimde 11 ekimde deyip duruyor.
banada 10.10.2012 yapalımmı dedi dr tam 6 gün öncesi oluyor sevdim tarihi tabi dediğin gibi oğliş beklerse o zamanı :)biz doktorumla birlikte 6 gün öncesine karar verdik, tabii son karar oğluşun yine de!
vala insan korkuyor. birde sancı neye benziyor bilmeyince panik oluyor insan. benim hep karın ağrım olurdu ilk defa böyle oldu.. şimdi iş yerindeyim. sabah geldiğimdede 1-2 kez sancı oldu, adet ağrısı gibi.. oğlum hareket ettikçe ağrım olmaya başladı.. normaldir inşalah..bunun için birde doktoru aramak istemiyorum. bi bakayım sıklaşırsa bir çözüm bulurum artık.
Sanirim artik bu sancilar normal ama biraz daha artarsa ara bence dr unu. Bende yarin dr a gidecegim ve pelvik kemigim beter durumda yuruyemiyorum. Yarin onu sorucam belki rahatlatici bir ilac verir
doğum yapanlardan laplacetan haber var. iyiymiş,evdelermiş..darısı başımıza.Gunaydin kizlar ve minikleriiii... Nasilsiniz bakalimm? Biz bugun isi astik gitmiyoruzbiran once carsamba olsa da doktorumuza gitsek oglumu gorseeem.. Yalanci dogum sancisi yasamis arkadaslar, nasil birsey bu sanci, bileyim de korkmayim. Bir de dogum yapan kizlardan haber yokmuuu nasillarmis? Umarim herseyleri yolundadir..
çok korkunç olurdu,kalsın benceSeffaf olaydi su karinlar,ne hos olurdu
herkes rüyasında görüyor bebişini. ben artık bebişi bırak,rüya bile görmüyorum,halbuki eskiden anlatması 1 saat süren en az 1 rüya görürdüm her gece..günaydın arkadaşlar dün sağlık ocağında kontrolüm vardı.8 kilo almışım şimdiye kadar 78 kiloyum,tansiyonuma bakıldı,bebeğin cks dinlendi kalp atışlarını dinledim miniğimin.bundan sonra bebek 5 günlükken gel topuk kanı alınacak dedi hemşire bir tuhaf oldum doğuma az kaldığını bir kez daha anladım bu son kontroldü dedi.:emir bebek:bebişim sağlıkla gel seni seviyorum:emir bebek:
bu gece rüyamda bebeğin serçe parmağı karnımdan çıkmıştı elimle okşadım onu ve tırnağında kına yakılıydı.bide bebek dirsekleriye öyle bir geriliyorki karnımı tuhaf bir şekil aldı:76::76::76:çok şaşırdım uyanınca.birkaç arkadaşda bebeğin parmağını görmüştü sanırım oluyor hamilelerde bu tür rüyalar yoksa doğumum çok mu!!!!!yakın bunamı işaret.eşime anlattım oda o zaman bugünlerde geliyor bebeğimiz dedi ve çok sevindi.:emir bebek:hayırlısıyla sağlıkla gelsin
sen panik olma,çünkü ben de yeni başladım sayılır ve hemen bitti bile..senin tarih baya bi sonra..doğumu kesin bu ay olacaklar var ondan onlar erkenci oldular..benim bakım ürünleri karışık..şampuan ve banyo köpüğü sebamed,pişik kremi nivea,bebe yağı johnsons..öyle denk geldi...Offf kizlar sizin yazilari okuyunca iyice panik oldum benhala cantam hazir degil, park yatak almadim, odasi gelmedi oflumun kiyafetlerini yikamadim ben hep daha var nasilsa diye dusunuyodum ama ya erken dogurursaaaaam bu arada bebek sampuani falan aldinizmi ve hangi marka aldiniz artik bitirmem lazim bu isleri ooof ((
ben de tutku marka kocamn kocaman çamaşırlar aldım.belimi bile geçiyor neredeyse..özel bişeye ne gerek var. hamile külodu diye alıyorsun en az 8 tl.ama böyle ben 2 tlye aldım..Bu hafta sonu bitirelim bu isleri bence, dalinin deterjanindan alayim diyorum, sen neyle yikayacaksin? Bir de cantaya ic camasiri koycaz ya suan kullandigimiz gibi birseyi sezaryen olmasi durumunda kullanabilirmiyizki? Yoksa ozel birseymi satiliyo?
sağol canım cvpladığın için
peki senin ne zaman görünüyoki normal doğum tarihin 11 ekim deyip duruyomuş dr un
ya bide sancı falan başlarsa sezeryan tarihinden önce yinede sezeryan yaparlar dimi?
Kızlar okuduğunuz dualar için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun , Allah ım hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inş..Bize de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inş.
kızarkulan at iç çamaşırlarını nereden aldınız. ben bulamadım. netten alayım dedim, saçma sapan şeyler çıkıyor sinir oldum..
Sanirim artik bu sancilar normal ama biraz daha artarsa ara bence dr unu. Bende yarin dr a gidecegim ve pelvik kemigim beter durumda yuruyemiyorum. Yarin onu sorucam belki rahatlatici bir ilac verir
Civil magazasinDa buldum.
çok haklısın canım cok doğru söylüyosun... evet su son ay bir tedirginlik geldi ama hemeeeeennn atıyorum onu üzerimden mutlu endişesiz bir hamile olarak kaldığım yerden devam ediyorummm
Modeller ve fiyatlar,zaten bunlara ek olarak begendigim paketin albumunu size gostericez hastanede dedi.Mailini ozelden yazar misin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?