2012 Ekim Anneleri

Kizlar ben siyah beyaz figurler olan kartonlardan olusan bir sey gormustum yeni doganlar icin, yeni dogduklarinda sadece siyah ve beyazi gorebildikleri icin ilgisini bir yere toplamasi icin zihinsel aktivote gibi birsey, besiginin icin 25cm yakinina kartonlardan birini koyuyorsunuz birkac gun sonra degistirip baska bir figuru koyuyorsunu o sekilde irsey ama adini unuttum ve bulamiyorumm

canım göbek kaladabilir kalmayadabilir kişisine bağlı ama azda olsa mutlaka kalıyo diye biliyorum ona önlem olarak korse giyicek arkadaşlar toparlansın sarkmasın göbüşler diyee

Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım ya bizim oralarda derlerki doğum yapan kadın güzelleşir gençleşir hücreleri yenilenir vs. acaba tüm bunlar sezeryan yapanlar için de geçerli midir?

Gecmis olsun canim. Ah o yalanci sancilar Dunde bana Ekim diye kendini garantileme 2 haftada once gelir dediler. Kendi dogum tarihlerinden bahsettiler ve benn amanin cok az kaldi moduna girdim

vala insan korkuyor. birde sancı neye benziyor bilmeyince panik oluyor insan. benim hep karın ağrım olurdu ilk defa böyle oldu.. şimdi iş yerindeyim. sabah geldiğimdede 1-2 kez sancı oldu, adet ağrısı gibi.. oğlum hareket ettikçe ağrım olmaya başladı.. normaldir inşalah..bunun için birde doktoru aramak istemiyorum. bi bakayım sıklaşırsa bir çözüm bulurum artık.

korsenin zararli ve uzmanlar tarafindan onerilmedigini biliyormuydunuz.

evet canım önerilmiyor ama uzun süre kullanılmadığı sürece sıkıntı olmaz. uzmanların bahsettiği korseler, hani eski yabancı filmlerde olurya elbiselerin altına giyerler iplerini iyice sıkıştırırlar. vücuda şekil versin diye. otarzda olanlar. onlar tehlikeli çünkü bazen organların yerini bile değiştirebiliyormuş. bizim alacağımız öyle değil. zaten en önemlisi çok sıkı olmamalı. amaç göbek sarkmasın. derli toplu dursun diye.. korse yerine karına sarılacak bir tülbent, çarşafta olabilir..

Sanirim artik bu sancilar normal ama biraz daha artarsa ara bence dr unu. Bende yarin dr a gidecegim ve pelvik kemigim beter durumda yuruyemiyorum. Yarin onu sorucam belki rahatlatici bir ilac verir

Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım ya bizim oralarda derlerki doğum yapan kadın güzelleşir gençleşir hücreleri yenilenir vs. acaba tüm bunlar sezeryan yapanlar için de geçerli midir?

Valla hamikelikte guzellesmedim,sezosta guzellesilir mi bilemiyorum,etrafimdaki sezaryenlerde pek bi degisiklik yoktu.

canim benim bildigim bu temizlenme olayi normal dogumda oluyor,bebekle birlikte bircok sey asagidan cikip gidikyormus vucut kendini yeniliyormus ama sezaryanda bu temizlenme soz konusu olamaz bence doktor eliyle plesanta ve bebgi alip dikiyor

bana verilen bilgilendirme yazısında 39.hafta yazıyor. doktoruma sormadım.ama sezeryan büyük ihtimalle demesine rağmen 11 ekimde 11 ekimde deyip duruyor.
sağol canım cvpladığın için
peki senin ne zaman görünüyoki normal doğum tarihin 11 ekim deyip duruyomuş dr un
ya bide sancı falan başlarsa sezeryan tarihinden önce yinede sezeryan yaparlar dimi?
biz doktorumla birlikte 6 gün öncesine karar verdik, tabii son karar oğluşun yine de!
banada 10.10.2012 yapalımmı dedi dr tam 6 gün öncesi oluyor sevdim tarihi tabi dediğin gibi oğliş beklerse o zamanı :)

hareket ettikçe banada sancı yapıyordu ben dr uma sordum yalancı sancı onlar korkma dedi leke falan görürsen suyun gelirse hemen gel ama dedi

Sanirim artik bu sancilar normal ama biraz daha artarsa ara bence dr unu. Bende yarin dr a gidecegim ve pelvik kemigim beter durumda yuruyemiyorum. Yarin onu sorucam belki rahatlatici bir ilac verir

pevik kemiğide sıkıntı vala. ablamın hamilelikte pelvik kemiği eğrilmişti çok acı çekiyordu. eski haline geri dönmüyor zaten. ablamın doktoru doğumdan sonra mutlaka ameliyat olman lazım demişti..yeğenim 3 yaşında şimdi.. ablam hala ameliyat olmadı daha:)) öyle duruyor. ama hamilelik düşünürse olur sanırım..

Kızlar okuduğunuz dualar için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun , Allah ım hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inş..Bize de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inş.

doğum yapanlardan laplacetan haber var. iyiymiş,evdelermiş..darısı başımıza.
Seffaf olaydi su karinlar,ne hos olurdu
çok korkunç olurdu,kalsın bence
herkes rüyasında görüyor bebişini. ben artık bebişi bırak,rüya bile görmüyorum,halbuki eskiden anlatması 1 saat süren en az 1 rüya görürdüm her gece..
sen panik olma,çünkü ben de yeni başladım sayılır ve hemen bitti bile..senin tarih baya bi sonra..doğumu kesin bu ay olacaklar var ondan onlar erkenci oldular..benim bakım ürünleri karışık..şampuan ve banyo köpüğü sebamed,pişik kremi nivea,bebe yağı johnsons..öyle denk geldi...
Bu hafta sonu bitirelim bu isleri bence, dalinin deterjanindan alayim diyorum, sen neyle yikayacaksin? Bir de cantaya ic camasiri koycaz ya suan kullandigimiz gibi birseyi sezaryen olmasi durumunda kullanabilirmiyizki? Yoksa ozel birseymi satiliyo?
ben de tutku marka kocamn kocaman çamaşırlar aldım.belimi bile geçiyor neredeyse..özel bişeye ne gerek var. hamile külodu diye alıyorsun en az 8 tl.ama böyle ben 2 tlye aldım..
sağol canım cvpladığın için
peki senin ne zaman görünüyoki normal doğum tarihin 11 ekim deyip duruyomuş dr un
ya bide sancı falan başlarsa sezeryan tarihinden önce yinede sezeryan yaparlar dimi?

normal tarihim 11 ekim,doktor da ona göre konuşuyor ama sez olacaksa beklenmez.çünkü çocuğun kanala girmemesi gerek..ben sanki 5 ekimde doğuracağım,öyle bir his var içimde.

sancı falan başlarsa,ve kesin sezeryan olman gerekiyorsa sezeryan olur.ama sancı demek açılma demek.. iyi gidiyorsa açılma, normal yapılır..

Son düzenleme:

cok saol canim benim, Allah kabul etsin insallah bu mubarek cuma gununde, sizede tez zamanda bu guzel duyguyu tatmayi nasip etsin. Amin.

Benim de pelvik kemiğim fena durumda canıım yürümemi engelliyor; canım çok yanıyor. Dün söyledim doktora. :44::44::44:Yapabileceğimiz bir şey yok dedi

Civil magazasinDa buldum.

aa hiç görmemiştim, söylediğin iyi oldu. Bende civilden bakayım.

Bayanlar dün hiç girmedim, var mı gelişme? Doğuran arkadaşlar henüz girememiştir herhalde nete ama yeni doğuma gidenler var mı?

Biz dün kalan eksiklerimizin tamamını hallettik. Kararsız kaldığım ürünler kaldı. Uyku seti, gecelik-pijama, mevlüt şekeri, anakucağı, çanta... Ama canımız çıktı resmen, akşam eve gelince kendime çok kızdım bu kadar yorduğum için. Oğlum bile akşam yemeğinden sonra kendine geldi. Allah sağlıkla kullanmamızı nasip etsin aldıklarımızı.

Bugünde artık yıkamaya başlayayım diyorum çamaşırları, haftasonu kısmetse çantalarımızı hazırlarız.

Hanımlar English Home dan aldım uyku setini falan. İnanın hem kalitesi çok iyi hem fiyatı çok uygun. Eminönünde ki outlet magazasında 75 liraya uyku seti vardı ama pembe. Ben normal magazasından 140 liraya aldım. Nevresim takımı aldım 25 liraya, pike aldım 9 liraya outlet bölümünden.

Havuzlu Han, Şark Han da falan mevlüt şekeri çeşiti çok fazla yok. Kuru kahvacinin sokağından buldum bir tane şekerci, çok çeşit vardı. Ben almıştım, tasarım için kalan parçaları oradan aldım. İnşallah tasarımını becerebilirim.

çok haklısın canım cok doğru söylüyosun... evet su son ay bir tedirginlik geldi ama hemeeeeennn atıyorum onu üzerimden mutlu endişesiz bir hamile olarak kaldığım yerden devam ediyorummm

işte buuuuuuuuuuuuuu

Modeller ve fiyatlar,zaten bunlara ek olarak begendigim paketin albumunu size gostericez hastanede dedi.Mailini ozelden yazar misin canim?

hastanede stand var örnek album koymuslar gördum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…