2012 Ekim Anneleri

canm ben saglikciyim dogumdan sonra hic bir sekilde gobegin baglanmasi yada korse gibi giysilerle sarmalanmasi gevsek bile olsa onerilmez.

Gule gule saglikla kullanin esyalarinizi Bence bugun biraz dinlen

kizlar emzirme sutyeni ben gecen yil dogum yaptigimda aldim ve hic memnun kalamdim hic kullanisli bisey degil.onun yerine yarim atlet tarzinda rahat ve cotton olan sporcularin kullandigi bi sutyen kullanmistim cok memmnun kaldim.simdi ise medela marka bi sutyen aldim.emzirenlere ozel gene yarim atlet tarzinda olanindan ve normal sutyen seklinde olanindan aldim.simdiden takmaya basladim .inanin cok rahat uzerimde sutyen oldugunu bile hissetmiyorum.sizlerede tavsiye ederim.

güle güle kullan...link bulup kopyalar mısın??

cnm penyelerde uç belli olma durumu var oluyomu peki dar bişi giyincee

Canım gönlünü ferah tut. Bu doktorlar bizim ne kadar etkileneceğimizi düşünmeden her ihtimali söylüyorlar. Tamam işleri bunu gerektiriyor ama bana fazla işgüzarlık gibi geliyor. Bebeğin daha çişini yapmamış olabilir bu ihtimal varken felaket tellallığı yapmaya ne gerek var. Madem öyle yarın bir gel tekrar bakalım desin Bebeklerimizin doğumdan sonra bıçak altına yatma düşüncesi bizi çok mu rahatlatacak sanki:44::44: Görevini yapsın ama bizim de çok hassas olduğumuzu unutmasınlar Hee şey çok güzel çıkmış canım. Hiç üzülme. Allah hepimize sağlıklı bebekler versin

Canım gönlünü ferah tut. Bu doktorlar bizim ne kadar etkileneceğimizi düşünmeden her ihtimali söylüyorlar. Tamam işleri bunu gerektiriyor ama bana fazla işgüzarlık gibi geliyor. Bebeğin daha çişini yapmamış olabilir bu ihtimal varken felaket tellallığı yapmaya ne gerek var?? Madem öyle yarın bir gel tekrar bakalım desin Bebeklerimizin doğumdan sonra bıçak altına yatma düşüncesi bizi çok mu rahatlatacak sanki???:44::44: Görevini yapsın ama bizim de çok hassas olduğumuzu unutmasınlar Hee şey çok güzel çıkmış canım. Hiç üzülme. Allah hepimize sağlıklı bebekler versin

offfff canım çok kötüyüm ben hala
iğne hap 2 tane krem losyon verdi hem cildiyeci hem kendi doktorum onayladı ilaçları ama hiç faydası yokkk
sen hangi hapı kullandın?

maşallah bebişine canım bende gittim ya dün bana 16 ekim dedi sezeryan olcam 1 hafta önce alırım dedi ultrason ölçümünü dikkate almadı ama yinede 10 gün sonra bi gitcem sonra haftalık gitcem ona göre bakarız dedi çok erken almam dedi bana
koca kafalıymış oğlum zaten seni normal zor doğurturum kıs dedi zaten
önemli değil canım inşallah kabul olur dualarımız

:) 5 ekim bizim evlilik yıldönümümüz canım
hayırlısı artık hakkımızda canım

Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım ya bizim oralarda derlerki doğum yapan kadın güzelleşir gençleşir hücreleri yenilenir vs. acaba tüm bunlar sezeryan yapanlar için de geçerli midir?

hayır canım malesef sezeryan için geçerli değil zaten vücut doğum yaptığını bile anlamıyormuş sezeryanda , normal doğum için geçerli o dediğin birde için tamamen temizleniyor diyorlar hani çok kan geliyorya normal doğumda ama sezeryanda oda yok malesef , herşeyin doğaya uygunu doğal olanı makbul olduğu gibi doğumunda normali makbul tabiki ama çeşitli sebeplerle sezeryan yapmak zorunda kalınıyor işte , ben sadece korku yüzünden sezeryanı tercih edenleri anlamıyorum ama çünkü artık epidural die bişey var ve çok memnun yaptıranlar , çok kolaydı normal doğum diyorlar

kızlar selam gecmısı tamamen okuyamadım sonra bakacagım artık merak edıyorum yoksa:26:..dun aksam 18 agustosta dogum yapan arkadasıma gıttım..beraber gebelık gecırmıstık o benden 1.5 ay önde ıdı gıttım baktım bebeği görunce bır duygulandım anlatamam tarıf edılemez bır duygu arkadasımda sen oğlunu kucagına alınca hüngür hüngür ağlayacaksın dedi minnacık bır kız bebek agzı yuzu fındık kadar ama bır emıyor o çeneye Allah bır guc vermıs yara yapmış meme başlarını,oda kaucuk meme başı almıs onu takıp emzırıyor meme ucu catlak kremıde işe yaramadı dedi,ama kullandıgı çatlak kremının markası farklıydı bende umutsuzluga kapılmadım,benım kı işe yarar dıye tesellı oldum hastane cantana kaucuk meme başı koy dedı ..:26: bırde şu an ıtıbarıyle alış verişi kes dedı aldıgım bır cok şey boşunaymıs dedı..

birde arkadasım hastaneden cıktıgından berı bebekle tek basına ustelık sezaryen oldu(iki aile tarafıylada problem var ),yemegını herseyını yapıyor yaprak sarması bıle yapmış ya yuh dedım ben normalde üşenirim bir de bebekle düşünemiyorum dedim..

Arkadaslar Hepinize Hayirli Cumalar Diliyorum

Ne guzel bir haftayi daha bitiriyoruz gunlerimiz yaklasiyor heyecan dorukta :18::18::18:

Ya ben kumas sutyen hiiiic kullanamiyorum,biz burdayiz diye bagiriyorlar,sungerlisi var mi bu emzirme sutyenlerinin?

Canım sana katılıyorum şimdi telde dr'le konuşuyorudm sordum bana diyorki normalle sezeryan arasında hiç bir fark yok içinden çıkanlar vs. herşey aynı hiçbir farkı yok vücüdun kendini yenilemesi de tamemen bebişin içerde geçirdiği süreyle içinden çıkanla alakalı o yüğzden sezeryanda aynı diyor ama normal tabi doğla bir süreç diğeri ameliyat felan diyor ama bana sezeryan yolu gözüküyor gibi normalden çok korkuyorum dediğin gibi epiduralde ağrı hissetmesen bile İnşallah tabi o tam doğum gerçekleşene kadarki süreçte ne yaparım bilemiyorum bebişim tehlikeye girer mi korkuyorum aslında doktor ısrar edecek kzxım normal ol diye bizim drlar amaşallah terzi gibi yat alayım dikeyim başında beklemeyeim derdinde aslında normal doğum üzxreti bence sezeryanın iki katı olacak belki o zman normale yçnelndirirler osnuçta biz drlere muhtacız bilmediğim,z anlamadığımız bir süreç ne derlerse kanun nizam o, zaten dikkat ediyom kendisi dr olan felan hep normali seçiyor......

offfff canım çok kötüyüm ben hala
iğne hap 2 tane krem losyon verdi hem cildiyeci hem kendi doktorum onayladı ilaçları ama hiç faydası yokkk
sen hangi hapı kullandın?
yanlış değilsem cetryndi. sadece kolumun arkası olmasına rağmen berbattı..
darısı başımıza,ne diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…