Arkadaslar Hepinize Hayirli Cumalar Diliyorum
Ne guzel bir haftayi daha bitiriyoruz gunlerimiz yaklasiyor heyecan dorukta :18::18::18:
günaydın cnm yoksun ne zamandır geçen aklıma geldin sordumm başka topikte gördüm dedi birisi bebişler nasılll
kızlar selam gecmısı tamamen okuyamadım sonra bakacagım artık merak edıyorum yoksa:26:..dun aksam 18 agustosta dogum yapan arkadasıma gıttım..beraber gebelık gecırmıstık o benden 1.5 ay önde ıdı gıttım baktım bebeği görunce bır duygulandım anlatamam tarıf edılemez bır duygu arkadasımda sen oğlunu kucagına alınca hüngür hüngür ağlayacaksın dedi minnacık bır kız bebek agzı yuzu fındık kadar ama bır emıyor o çeneye Allah bır guc vermıs yara yapmış meme başlarını,oda kaucuk meme başı almıs onu takıp emzırıyor meme ucu catlak kremıde işe yaramadı dedi,ama kullandıgı çatlak kremının markası farklıydı bende umutsuzluga kapılmadım,benım kı işe yarar dıye tesellı oldum hastane cantana kaucuk meme başı koy dedı ..:26: bırde şu an ıtıbarıyle alış verişi kes dedı aldıgım bır cok şey boşunaymıs dedı..
birde arkadasım hastaneden cıktıgından berı bebekle tek basına ustelık sezaryen oldu(iki aile tarafıylada problem var ),yemegını herseyını yapıyor yaprak sarması bıle yapmış ya yuh dedım ben normalde üşenirim bir de bebekle düşünemiyorum dedim..
kizlar emzirme sutyeni ben gecen yil dogum yaptigimda aldim ve hic memnun kalamdim hic kullanisli bisey degil.onun yerine yarim atlet tarzinda rahat ve cotton olan sporcularin kullandigi bi sutyen kullanmistim cok memmnun kaldim.simdi ise medela marka bi sutyen aldim.emzirenlere ozel gene yarim atlet tarzinda olanindan ve normal sutyen seklinde olanindan aldim.simdiden takmaya basladim .inanin cok rahat uzerimde sutyen oldugunu bile hissetmiyorum.sizlerede tavsiye ederim.
yanlış değilsem cetryndi. sadece kolumun arkası olmasına rağmen berbattı..Eki Görüntüle 505492
darısı başımıza,ne diyelim...
Canım sana katılıyorum şimdi telde dr'le konuşuyorudm sordum bana diyorki normalle sezeryan arasında hiç bir fark yok içinden çıkanlar vs. herşey aynı hiçbir farkı yok vücüdun kendini yenilemesi de tamemen bebişin içerde geçirdiği süreyle içinden çıkanla alakalı o yüğzden sezeryanda aynı diyor ama normal tabi doğla bir süreç diğeri ameliyat felan diyor ama bana sezeryan yolu gözüküyor gibi normalden çok korkuyorum dediğin gibi epiduralde ağrı hissetmesen bile İnşallah tabi o tam doğum gerçekleşene kadarki süreçte ne yaparım bilemiyorum bebişim tehlikeye girer mi korkuyorum aslında doktor ısrar edecek kzxım normal ol diye bizim drlar amaşallah terzi gibi yat alayım dikeyim başında beklemeyeim derdinde aslında normal doğum üzxreti bence sezeryanın iki katı olacak belki o zman normale yçnelndirirler osnuçta biz drlere muhtacız bilmediğim,z anlamadığımız bir süreç ne derlerse kanun nizam o, zaten dikkat ediyom kendisi dr olan felan hep normali seçiyor......
Kizlar bugun hamilelik takvimimde de cikmis B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35.-37. Haftalar arasi yapiliyormus doktorum benden ornek alacak ptz gunu bunun icin sizlerde boyle bir enfeksiyon cikmis miydi?
Ya ben kumas sutyen hiiiic kullanamiyorum,biz burdayiz diye bagiriyorlar,sungerlisi var mi bu emzirme sutyenlerinin?
maşallah canımmm arkadaşınaa buara bendede enerji patlaması var herşeyi kendim yapayım istiyorum hoş evi temizliyorum kesilip kalıyorum nası yapcaksam işte heves her hazırlığı kendim yapayım istiyorumm bende sigara böreği sarıcamm anneme sarma sardırıcam hazır olsun ani gelenlere mantı felanda yaptım o hazır doğumdan sonrada kardeşime pasta poğaça yaptırıcam gelene bomboş çay ikram etmek olmazz
Canım o sutyeni nereden aldın acaba? :26::26::26:ben bulamadım da
Arkadaslar Hepinize Hayirli Cumalar Diliyorum
Ne guzel bir haftayi daha bitiriyoruz gunlerimiz yaklasiyor heyecan dorukta :18::18::18:
arkadaslar benım dunden berı mınık mınık sancılarım var bugunde bir sürü halletmem gereken işlerim var sonrada ikea ya geçip eksikleri tamamlamam lazım sancılar olunca zamanımın daraldıgını anladım acaba yakında çapa hastanesi var nst ye mı gırsem yoksa işlerimimi halletsemkarar veremedım nst ye gırınce sancı cıkarsa çatı muaynesı yaparlarmı acaba:26::26: bana bır akıl verin napim bennnn
cnm asılıyken siliyosun dimi yoksa indirip bi yere seriptemi siliyosunn
arkadaslar benım dunden berı mınık mınık sancılarım var bugunde bir sürü halletmem gereken işlerim var sonrada ikea ya geçip eksikleri tamamlamam lazım sancılar olunca zamanımın daraldıgını anladım acaba yakında çapa hastanesi var nst ye mı gırsem yoksa işlerimimi halletsemkarar veremedım nst ye gırınce sancı cıkarsa çatı muaynesı yaparlarmı acaba:26::26: bana bır akıl verin napim bennnn
Kizlar bugun hamilelik takvimimde de cikmis B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35.-37. Haftalar arasi yapiliyormus doktorum benden ornek alacak ptz gunu bunun icin sizlerde boyle bir enfeksiyon cikmis miydi?
Ya ben kumas sutyen hiiiic kullanamiyorum,biz burdayiz diye bagiriyorlar,sungerlisi var mi bu emzirme sutyenlerinin?
Amin canım İnşallah hepimizin her günü hayırlı olur? senden naber bu arada hala sezeryanda kararlımısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?