2012 Ekim Anneleri

günaydın cnm yoksun ne zamandır geçen aklıma geldin sordumm başka topikte gördüm dedi birisi bebişler nasılll

sağol canımmmm
ikiz topiğine takılıyorum arada
bide yıllardır takıldığım bebek özlemi çekenler topiğimiz var oraya takılıyorum arada
oralarda görmüştür

bebişler iyiallah hepimize hayırlı ve vakitli doğum versin ben çok tedirginim

maşallah canımmm arkadaşınaa buara bendede enerji patlaması var herşeyi kendim yapayım istiyorum hoş evi temizliyorum kesilip kalıyorum nası yapcaksam işte heves her hazırlığı kendim yapayım istiyorumm bende sigara böreği sarıcamm anneme sarma sardırıcam hazır olsun ani gelenlere mantı felanda yaptım o hazır doğumdan sonrada kardeşime pasta poğaça yaptırıcam gelene bomboş çay ikram etmek olmazz

Canım o sutyeni nereden aldın acaba? :26::26::26:ben bulamadım da

Kizlar bugun hamilelik takvimimde de cikmis B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35.-37. Haftalar arasi yapiliyormus doktorum benden ornek alacak ptz gunu bunun icin sizlerde boyle bir enfeksiyon cikmis miydi?

arkadaslar benım dunden berı mınık mınık sancılarım var bugunde bir sürü halletmem gereken işlerim var sonrada ikea ya geçip eksikleri tamamlamam lazım sancılar olunca zamanımın daraldıgını anladım acaba yakında çapa hastanesi var nst ye mı gırsem yoksa işlerimimi halletsem karar veremedım nst ye gırınce sancı cıkarsa çatı muaynesı yaparlarmı acaba:26::26: bana bır akıl verin napim bennnn

yanlış değilsem cetryndi. sadece kolumun arkası olmasına rağmen berbattı..Eki Görüntüle 505492

darısı başımıza,ne diyelim...

offfff çok tatlı yerinde oluşmuş canım lanet olası
işte aynısı karnımı ayaklarımı el bileklerrimi sardıhele ayaklarım hiç durmaksızın kaşınıyorrrrrrrr
benim ilaçlar farklı avil hap advanten krem bide kortizonlu tek bir iğne kullandım

benim doktorum ilkini sezeryan olanları bile eğer uygunsa 2. de normal doğum yaptırıyor kii zaten eğer sezeryanlik bir durum varsa o zaman mecbur oluruz hepimiz sezeryan , normal doğum die bebeği yada kendimizi riske atmicaz tabiki , o ince çizgiyi zaten doktor ayarlicak ama herşeyde yolunda giderse normal doğum yapmayı çok isterim

Kizlar bugun hamilelik takvimimde de cikmis B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35.-37. Haftalar arasi yapiliyormus doktorum benden ornek alacak ptz gunu bunun icin sizlerde boyle bir enfeksiyon cikmis miydi?

canm bana gecen hafta kontrolumde smeer testi,kan testi yani genel tarama tahlileri yapildi,herhangi bir bulasici hastalik yada enfeksiyon varmi ayriyeten onlara da bakildi.dogum sirasinda bebege hastalik gecmesin diye.temzi cikti sukur.

bende çok beğeniyorum storları ama bu temizlik yönünden bana uymaz hiç , ben sık sık yıkamalımım foşdur foşdur anca öyle içim rahat ediyo , zaten bu memlekette cam kapı açık olmak zorunda genelde o yüzden hiçbişey olmasa bile toz oluyor hep , pazartesi kardeşim gelicek benimde , erkek ama yardım ediyo ablasına çünkü 1.90 oldu şimdiden , bütün dolapları filan sildiririm ona ondan sonrada cam kapı açmicam artık havalar düzelir inşallah , bendede bi enerji varki sorma biçok şey geçiyo aklımdan ama henüz faaliyete geçmedim :))

bence bugün ikeaya falan gitme,madem iyi hissetmiyosun pek...ertele işleri ve dinlen..nstye girince sancı çıkarsa açılma var anlamına geliyormuş,ve açılmanın ne kadar olduğunu bilmek için çatı muayenesi oluyormuş cancağzım..kontrolün ne zaman? bence kontrolün yakınsa gitme bugün çapaya..ama dışarı da çıkma...

sancılar geçiciyse önemseme bendede oluyor doktor normal dedi

hiç haberim yoktu böyle birşeyden , gerçi sen bizden öndesin belki bizdende istiyeceklerdir

Masumiyet bu dediğin test kan grubuyla mı ilgili anlamadım ya hepimiz hamileyiz ama ne kadar farklı şeyle karşılaşıyoruz

Ya ben kumas sutyen hiiiic kullanamiyorum,biz burdayiz diye bagiriyorlar,sungerlisi var mi bu emzirme sutyenlerinin?

Canim ben mother care de gordum gecen istinye parktaki sungerli emzirme sutyeni altinda teli de yok guzeldi yani fiyati 75 liraydi ben simdilik bir tane kom dan aldim penye olanindan bir de emzirme atleti aldim pamuklu goguslerde sut olunca biraz daha buyurmus dogumdan sonra alicam ben bedeni falan degisebilir diye evde penyeler rahat olur ama disari cikarken dalan kalin ici sungerli olan lazim kiyafetlerde belli olmasin gogus uclari diyorum bir de marks and spencerda varmis ama gormedim oyle duydum sadece

Amin canım İnşallah hepimizin her günü hayırlı olur? senden naber bu arada hala sezeryanda kararlımısın?

Valla karar degistiriyorum habire kesin bir kararim yok acikcasi ama yinede konusucam doktorumla belki ilk etapta normalle baslariz ama suyum gelmediyse o patlatsin yok suni sanci versin beni oyle saatlerce ameliyat hanede bekletsin istemiyorum olmuyorsa normali zorlamasin beni oyle konusucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…