2012 Ekim Anneleri

Merhaba arkadaslar ve guzel bebisleriiii

Gece baya zorlu gecti,ahhh su yalanci sancilar.
ECE beni aglatti resmen,nasil bir kazi calismasiydi oyle o,gumm gummm paatt paat...

Esimin elini sIkmIsim baya farkinda degilim,esim cok soguk kanliydi ona da ayri sinir oldum zaten :)

Yarinki NST'yi ben bugune aldim,cok korktum...Bakalim doktor amcamiz ne diyecek..

selamlar kızlarrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor bebişler ve siz nasılsınız

ben alerji oldum felaket kaşınıyorummmmuykularım kaçtı ilaçlar işe yaramıyorr
alerji yaşayanınız varmı?

canım bende alerji oldum sanıyordum dğn doktora gittim ekzama olmuşsun dedi cildiyeci, krem verdi akşam dan beri onu kullanıyorum şu an sedece kaşıntısını hafifletti. ihmal etme sende bir göster derim

yanlış değilsem cetryndi. sadece kolumun arkası olmasına rağmen berbattı..Eki Görüntüle 505492

:

cimekacım sana ne demişti doktor bunun için? benim ayaklarımdaki kabarıklıklara benziyor, dün gittim doktora bana ekzama olmuş dedi, krem verdi kortizonlu ( Nerisona C adı) onu kullanıyorum günde 2 kere. ne kadar zamanda geçiyor bunlar bilen varmı?

Pztsi mRmara forumdan bakarim insallah sagol canim.

cildiyeci alerji dedi,kendi doktorum bişey demedi sanırım..hatırlamıyorum.ama egzama falan değil..bir anda oldu.. parkta ağacın altında oturuyorduk kaşınmaya başladım...benimkinin kaşıntısı hemen o gün akşam geçti.ama kahve kahve lekeler kaldı uzun bir süre. şimdi hiç yok

Son düzenleme:

Artistcim eger dinlenince geciyorsa sancilar,bence de cok dolasma,evde uzan canim.

sancılar geçiciyse önemseme bendede oluyor doktor normal dedi

kızlar tesekkur ederım verdıgınız cevaplar için ..kontrolum pazartesi dinlenim ben o zamana kadar ,panık oluyorum yetısmıcek dıye de napim artık

öfff evet zor oluyo artık ama napıcaz heleki ben meleğimi düşününce çok üzülüyorum , daracık yerde o napsın diyorum heleki bana çektiyse , hiç sıkıntıya gelemem ben , ya şimdiden bebekleri 3-3.5 kg olanlar napsın ?onlar daha çok hissediyordur sanırım :26:

hiç haberim yoktu böyle birşeyden , gerçi sen bizden öndesin belki bizdende istiyeceklerdir

Benim daha onceki haftalarda idrar kulturu testimde cikmisti bu enfeksiyon 5 gun antibiotik kullanmistim sabah aksam sonra tekrarladigimizda cikmamisti.
Masumiyet bu dediğin test kan grubuyla mı ilgili anlamadım ya hepimiz hamileyiz ama ne kadar farklı şeyle karşılaşıyoruz

İdrar testiyle Belirleniyor ama bu sefer vajinadan ornek alarak bakacak onemliymis eger hala varsa dogum esnasinda antibiyotik verecekmis

çok söyledi annem bana alma pişman olursun diye inadım ya ,işte aldım temizliği bin bir der bi abla var annemn mahallesinde ev temizliklerine gidiyo demin aradım nasıl yıkayabilirim diye sen izne çık 1 gün geleyim halledelim herşeyi dedi sağolsun daha öncede temizlemişti evimi para almamıştı yine almaz kesinnn bende bi hediye alayım bari kadına gelip evimi dip köşe temzileyip gitcek

hayır canım indirip siliyorum ama hamileyken uzanmamak için gelen bayana sildiriyordum...kosla tül sıvı ile sil inan çok memnun kalacaksın

tamam canım alıcam koslayı eşime indirtirim bi abla gelicek temizliğe yardıma oda silerr

ya kızlar benım kızım 1 haftadır cok fazla oynamıyor.neden boyle oluyor.kızım dogum kanalında doktorum her an gelıcek gıbı dedı onla alakası olabılır mı acaba?

Annem diyor ki ''ben gelene kadar dursun durdugu yerde zilli''diyor. Pazartesi geliyor annem de kismetse istanbul'dan
bizim bebikler zayif :) dolaniyorlar saga sola asagi yukari
simdi de topuguyla gumm gummm vuruyor pamuk ayakli kizim benimmm

canım hamilelik takvimindede yazdığına göre rutin bişey olabilir , ben zaten benim doktoru anlamıyorum daha bana hiç idrar testi bile yapılmadı sadece idrarda proteine bakıldı oda rutin zaten gebelik zehirlenmesi için , doktormu çok rahat benmi çok pimpirikliyim anlayamadım , gidince sorucam ama bunuda bende b grubuyum alakası varmıki ? hatta eşimde b grubu , kan gruplarımız aynı allahtan kan lazım olsa sömürcez adamı :))

slmmm kızlar

maşallah nekadar kalabalığız

biz de okuldak geldik şimdi babamızı bekliyoruz cumadan gelsin de mama yiyelim diye

umarım herkes iyidir geçmişe bakayım birazcık

Ya ben kumas sutyen hiiiic kullanamiyorum,biz burdayiz diye bagiriyorlar,sungerlisi var mi bu emzirme sutyenlerinin?

emzirme sütyeni içine zaten ped takacağımız için aynı süngerli gibi olacak hatta süngerli olan sütyen daha zor olmazmı? Bence penye olanlar daha rahat olur çünkü pedlerde çok ince sayılmaz yani..

Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım ya bizim oralarda derlerki doğum yapan kadın güzelleşir gençleşir hücreleri yenilenir vs. acaba tüm bunlar sezeryan yapanlar için de geçerli midir?

normal yada sezayen ile alakası yok bunun bildiğim kadarıyla...hamilelik evresi geçirmen ve bunu doğum ile sonlandırman hücre yenilenmesi için yeterli diye okumuştum bir yerde...güzelleşme gençleşme olur mu biimem tabi :))

normalde doğum yapsan sezayende doğum yapsan neticede vücut doğumu gerçekleştiriyor mu ? evet gerçekleştiriyor...yani vücut doğum yaptığını anlıyor,,,sezaryen olanlar farklı bir evre geçirmiyor neticede onlarda doğum yapıyor...

herkes hayırlısıyla sağ salim evladını inş.kucağına alır...normal şöyle sezaryen böyle diye düşünmemek lazım...malum o doğum anında kim ne yaşar bilinmez...mecburen sezaryen olmak zorunda kalan arkadaşları da düşünemek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…