selamlar kızlarrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor bebişler ve siz nasılsınız
ben alerji oldum felaket kaşınıyorummmmuykularım kaçtı ilaçlar işe yaramıyorr
alerji yaşayanınız varmı?
Canim ben mother care de gordum gecen istinye parktaki sungerli emzirme sutyeni altinda teli de yok guzeldi yani fiyati 75 liraydi ben simdilik bir tane kom dan aldim penye olanindan bir de emzirme atleti aldim pamuklu goguslerde sut olunca biraz daha buyurmus dogumdan sonra alicam ben bedeni falan degisebilir diye evde penyeler rahat olur ama disari cikarken dalan kalin ici sungerli olan lazim kiyafetlerde belli olmasin gogus uclari diyorum bir de marks and spencerda varmis ama gormedim oyle duydum sadece
Valla karar degistiriyorum habire kesin bir kararim yok acikcasiama yinede konusucam doktorumla belki ilk etapta normalle baslariz ama suyum gelmediyse o patlatsin yok suni sanci versin beni oyle saatlerce ameliyat hanede bekletsin istemiyorum olmuyorsa normali zorlamasin beni oyle konusucam
canım bende alerji oldum sanıyordum dğn doktora gittim ekzama olmuşsun dedi cildiyeci, krem verdi akşam dan beri onu kullanıyorum şu an sedece kaşıntısını hafifletti. ihmal etme sende bir göster derim
cimekacım sana ne demişti doktor bunun için? benim ayaklarımdaki kabarıklıklara benziyor, dün gittim doktora bana ekzama olmuş dedi, krem verdi kortizonlu ( Nerisona C adı) onu kullanıyorum günde 2 kere. ne kadar zamanda geçiyor bunlar bilen varmı?
bence bugün ikeaya falan gitme,madem iyi hissetmiyosun pek...ertele işleri ve dinlen..nstye girince sancı çıkarsa açılma var anlamına geliyormuş,ve açılmanın ne kadar olduğunu bilmek için çatı muayenesi oluyormuş cancağzım..kontrolün ne zaman? bence kontrolün yakınsa gitme bugün çapaya..ama dışarı da çıkma...
Artistcim eger dinlenince geciyorsa sancilar,bence de cok dolasma,evde uzan canim.
sancılar geçiciyse önemseme bendede oluyor doktor normal dedi
Merhaba arkadaslar ve guzel bebisleriiii
Gece baya zorlu gecti,ahhh su yalanci sancilar.
ECE beni aglatti resmen,nasil bir kazi calismasiydi oyle o,gumm gummm paatt paat...
Esimin elini sIkmIsim baya farkinda degilim,esim cok soguk kanliydi ona da ayri sinir oldum zaten :)
Yarinki NST'yi ben bugune aldim,cok korktum...Bakalim doktor amcamiz ne diyecek..
hiç haberim yoktu böyle birşeyden , gerçi sen bizden öndesin belki bizdende istiyeceklerdir
Masumiyet bu dediğin test kan grubuyla mı ilgili anlamadım ya hepimiz hamileyiz ama ne kadar farklı şeyle karşılaşıyoruz
bende çok beğeniyorum storları ama bu temizlik yönünden bana uymaz hiç , ben sık sık yıkamalımım foşdur foşdur anca öyle içim rahat ediyo , zaten bu memlekette cam kapı açık olmak zorunda genelde o yüzden hiçbişey olmasa bile toz oluyor hep , pazartesi kardeşim gelicek benimde , erkek ama yardım ediyo ablasına çünkü 1.90 oldu şimdiden , bütün dolapları filan sildiririm ona ondan sonrada cam kapı açmicam artık havalar düzelir inşallah , bendede bi enerji varki sorma biçok şey geçiyo aklımdan ama henüz faaliyete geçmedim :))
hayır canım indirip siliyorum ama hamileyken uzanmamak için gelen bayana sildiriyordum...kosla tül sıvı ile sil inan çok memnun kalacaksın
öfff evet zor oluyo artık ama napıcaz heleki ben meleğimi düşününce çok üzülüyorum , daracık yerde o napsın diyorum heleki bana çektiyse , hiç sıkıntıya gelemem ben , ya şimdiden bebekleri 3-3.5 kg olanlar napsın ?onlar daha çok hissediyordur sanırım :26:
Benim daha onceki haftalarda idrar kulturu testimde cikmisti bu enfeksiyon 5 gun antibiotik kullanmistim sabah aksam sonra tekrarladigimizda cikmamisti.
İdrar testiyle Belirleniyor ama bu sefer vajinadan ornek alarak bakacak onemliymis eger hala varsa dogum esnasinda antibiyotik verecekmis
Ya ben kumas sutyen hiiiic kullanamiyorum,biz burdayiz diye bagiriyorlar,sungerlisi var mi bu emzirme sutyenlerinin?
Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım ya bizim oralarda derlerki doğum yapan kadın güzelleşir gençleşir hücreleri yenilenir vs. acaba tüm bunlar sezeryan yapanlar için de geçerli midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?