emzirme sütyeni içine zaten ped takacağımız için aynı süngerli gibi olacak hatta süngerli olan sütyen daha zor olmazmı? Bence penye olanlar daha rahat olur çünkü pedlerde çok ince sayılmaz yani..
slmmm kızlar
maşallah nekadar kalabalığız
biz de okuldak geldik şimdi babamızı bekliyoruz cumadan gelsin de mama yiyelim diye
umarım herkes iyidir geçmişe bakayım birazcık
maşallah bebişine canım bende gittim ya dün bana 16 ekim dedi sezeryan olcam 1 hafta önce alırım dedi ultrason ölçümünü dikkate almadı ama yinede 10 gün sonra bi gitcem sonra haftalık gitcem ona göre bakarız dedi çok erken almam dedi bana
canım Allah hayırlısını nasip etsin...
vallahi hepsinin bakış açısı farklı... gerçi benimkide kesin şudur demesi.. benimde 21.de tekrar randevum o zaman tekrar bakacak bebeğin duruşuna.. zaten hala uygun değilse mecburen sezeryan tarihi verecek.. eğer normale uygunsa sanırım çatıya bakılacak nts falan bakılacak işte... bundan sonra su miktarıda çok önemli dedi..şimdi bizim 6 çıktı seviyesi 4 e indiğinde sınırmış ve 1 e düşerse hemen acil sezeryana alıyoruz dedi... bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah herşey yolunda devam eder...
Annem diyor ki ''ben gelene kadar dursun durdugu yerde zilli''diyor. Pazartesi geliyor annem de kismetse istanbul'dan
bizim bebikler zayif :) dolaniyorlar saga sola asagi yukari
simdi de topuguyla gumm gummm vuruyor pamuk ayakli kizim benimmm
kuzu noldu sana niye agliyosun,soyle bakim..
günaydın arkadaşlar dün sağlık ocağında kontrolüm vardı.8 kilo almışım şimdiye kadar 78 kiloyum,tansiyonuma bakıldı,bebeğin cks dinlendi kalp atışlarını dinledim miniğimin.bundan sonra bebek 5 günlükken gel topuk kanı alınacak dedi hemşire bir tuhaf oldum doğuma az kaldığını bir kez daha anladım bu son kontroldü dedi.:emir bebek:bebişim sağlıkla gel seni seviyorum:emir bebek:
bu gece rüyamda bebeğin serçe parmağı karnımdan çıkmıştı elimle okşadım onu ve tırnağında kına yakılıydı.bide bebek dirsekleriye öyle bir geriliyorki karnımı tuhaf bir şekil aldı:76::76::76:çok şaşırdım uyanınca.birkaç arkadaşda bebeğin parmağını görmüştü sanırım oluyor hamilelerde bu tür rüyalar yoksa doğumum çok mu!!!!!yakın bunamı işaret.eşime anlattım oda o zaman bugünlerde geliyor bebeğimiz dedi ve çok sevindi.:emir bebek:hayırlısıyla sağlıkla gelsin
canım topuk kanını sağlık ocağımı alıyor ki :26:
bizim hastane bebeğin doğumdan sonraki ilk aşıları, testleri ve topuk kanı burada yapılacak hepsi demişti...yenidoğan tarama merkezine gönderiliyormuş...
kargoyu aldın mı kız
canım hamilelik takvimindede yazdığına göre rutin bişey olabilir , ben zaten benim doktoru anlamıyorum daha bana hiç idrar testi bile yapılmadı sadece idrarda proteine bakıldı oda rutin zaten gebelik zehirlenmesi için , doktormu çok rahat benmi çok pimpirikliyim anlayamadım , gidince sorucam ama bunuda bende b grubuyum alakası varmıki ? hatta eşimde b grubu , kan gruplarımız aynı allahtan kan lazım olsa sömürcez adamı :))
benimde eşim istanbullu ama ben onu antalyalı yaptım artık :)) kaynanam görümcem istanbulda , doğumda gelicekler ama nasıl olcak bilmiyorum cümbür cemaat yaa , 40 ından sonra gelsinler istiyorum ama onlarda hevesleniyor tabii ilk torun :26: bakalım napıcaz
sıkıntıda ordaaaaaaa ortada bişi yokkkk ne hormonlar varmış bizde ya.... Bence hamile kalan annelere devlet dağlık ocağının yanında psikologta vermeliiiiiiiiiiiiii
evet canım bana da sağlık ocağındaki hemşire doğumdan 1 hafta sonra bebği getir mutlaka topuğundan kan alıcaz dedi
bi de aşı kartı vereceklermiş
tabi hastaneye de sorucam belki ora da çağırır bizi
almadım canım eşim sormuş gelmemiş daha
hem dur burda yazma sürpris yapcaktım ben herkese
canım onu aradım öğrendim sağlık ocağına kayıt yaptırılıyormuş birde verem aşısından bahsetti hemşire..ben hiç sağlık ocağına gitmedim hamilelik boyunca o yüzden hemşire dedi bizde kaydın var doğumdan 1 hafta sonra uğrarsın dedi...hastaneyi aradım sonra onlarda biz alıyoruz dedi yine
Yok tatli kanla ilgili bir durum degil bu idrar kulturunde cikan bir bakteri sadece temkinli olmakta fayda var saglikla doguralim hayirlisiyla yaaa bende cok geriliyorum artik ruyalarima da yansiyor
Kizlar toplastik mi?ne icersiniz,soguk,sicak?
Bakin son bolum keyifle seyredelim sunu...hadiii
Benim daha onceki haftalarda idrar kulturu testimde cikmisti bu enfeksiyon 5 gun antibiotik kullanmistim sabah aksam sonra tekrarladigimizda cikmamisti.
İdrar testiyle Belirleniyor ama bu sefer vajinadan ornek alarak bakacak onemliymis eger hala varsa dogum esnasinda antibiyotik verecekmis
Kizlar toplastik mi?ne icersiniz,soguk,sicak?
Bakin son bolum keyifle seyredelim sunu...hadiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?