2012 Ekim Anneleri

emzirme sütyeni içine zaten ped takacağımız için aynı süngerli gibi olacak hatta süngerli olan sütyen daha zor olmazmı? Bence penye olanlar daha rahat olur çünkü pedlerde çok ince sayılmaz yani..

geçen gün arkadaşımda gördüm emzirme değil normal sütyen altta desteği yok süngerli kadar kalın değil penye kadar ince değil öyle bi çamaşır almış ucuda belli değildi markasını sorucam kızlar öğrenince sizede yazarımm

Annem diyor ki ''ben gelene kadar dursun durdugu yerde zilli''diyor. Pazartesi geliyor annem de kismetse istanbul'dan
bizim bebikler zayif :) dolaniyorlar saga sola asagi yukari
simdi de topuguyla gumm gummm vuruyor pamuk ayakli kizim benimmm

benimde eşim istanbullu ama ben onu antalyalı yaptım artık :)) kaynanam görümcem istanbulda , doğumda gelicekler ama nasıl olcak bilmiyorum cümbür cemaat yaa , 40 ından sonra gelsinler istiyorum ama onlarda hevesleniyor tabii ilk torun :26: bakalım napıcaz

hemşocum bu sabah ben de sağlık ocağına gittim sana söylenilenlerin aynısını bana da söyledi
bi an senin yazdıklarını ben yazdım sandım da

evet canım bana da sağlık ocağındaki hemşire doğumdan 1 hafta sonra bebği getir mutlaka topuğundan kan alıcaz dedi
bi de aşı kartı vereceklermiş
tabi hastaneye de sorucam belki ora da çağırır bizi

selam kızlar 1 haftadır giremiyorum buraya iş yerinde yerime birini yetiştiriyorum haftaya ayrılacağım işten neler oldu bitti takip edemedim kimler iyi kimler kötü doğum yapanımız yok dimi :) ? burası insanda alışkanlık yapıyor acayip merak ediyorum giremeyince :) artık izne ayrılınca bol bol yazısıcam yattığım yerden ohhhhh....

Yok tatli kanla ilgili bir durum degil bu idrar kulturunde cikan bir bakteri sadece temkinli olmakta fayda var saglikla doguralim hayirlisiyla yaaa bende cok geriliyorum artik ruyalarima da yansiyor

Annem'de kendi gorumcesinden yana dertli 37 sene olmus dusun artik :)
Bebisimi paylasamiyorlar halam diyor ilk ben yikicam annem diyor ilk ben yikicam :) Arada kalmamak icin ne yapicam bilmiyorum :)

Allahtan kayinvalidem ve 4 gorumcem olaydan tamamen kopuklar,ne gelirler ne giderler esime de bana da soguklar baya :)

Bu arada Ask-i Memnu basladi herkes sustu :) Heyecan doruktaa

sıkıntıda ordaaaaaaa ortada bişi yokkkk ne hormonlar varmış bizde ya.... Bence hamile kalan annelere devlet dağlık ocağının yanında psikologta vermeliiiiiiiiiiiiii

Sen soyle guzel cikolatali mikolatali bi dondurm yesene,ya da sevdigin baska bir cikolata.bak ise her zaman yarar,bizi dinle.

canım onu aradım öğrendim sağlık ocağına kayıt yaptırılıyormuş birde verem aşısından bahsetti hemşire..ben hiç sağlık ocağına gitmedim hamilelik boyunca o yüzden hemşire dedi bizde kaydın var doğumdan 1 hafta sonra uğrarsın dedi...hastaneyi aradım sonra onlarda biz alıyoruz dedi yine

canım ben de sırf bu aşılar için 150 km gitmim diye kayıt yaptırdım

sağolsun çok ilgilendiler hastane de yapıyo aynı işi ama benim hastane çok uzak olduğu için git gel zor olacak

Yok tatli kanla ilgili bir durum degil bu idrar kulturunde cikan bir bakteri sadece temkinli olmakta fayda var saglikla doguralim hayirlisiyla yaaa bende cok geriliyorum artik ruyalarima da yansiyor

seni çok iyi anlıyorum canım az şeyler atlatmadın tabiii , neyseki hepsi geçti gitti , birde alsak kollarımıza artık mis kokularını bi duysak bi nebze rahatlicaz hepimiz , yine endişeler devam edicak ama en azından gözümüzle görüp kontrol edebilicez

Canım acaba bize neden demiyorlar senin bir şikayetin mi vardı yoksa herkesde mi alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…