önce yemek yiyeyim geliyorum canım soğuk bişeyler hazırla banaaa
ben gidiyorum gezmeye şimdi ama gitmeden bi bardak süt içebilirim:120:
offfff canım çok kötüyüm ben hala
iğne hap 2 tane krem losyon verdi hem cildiyeci hem kendi doktorum onayladı ilaçları ama hiç faydası yokkk
sen hangi hapı kullandın?
Annem'de kendi gorumcesinden yana dertli 37 sene olmus dusun artik :)
Bebisimi paylasamiyorlar halam diyor ilk ben yikicam annem diyor ilk ben yikicam :) Arada kalmamak icin ne yapicam bilmiyorum :)
Allahtan kayinvalidem ve 4 gorumcem olaydan tamamen kopuklar,ne gelirler ne giderler esime de bana da soguklar baya :)
Bu arada Ask-i Memnu basladi herkes sustu :) Heyecan doruktaa
Annem'de kendi gorumcesinden yana dertli 37 sene olmus dusun artik :)
Bebisimi paylasamiyorlar halam diyor ilk ben yikicam annem diyor ilk ben yikicam :) Arada kalmamak icin ne yapicam bilmiyorum :)
Ayçaca sana şey sorucam hani bu yalancı sancılar oluyomuş ya sen ne kadarlık hamilesin biz de de olacak mı acaba
Bu arada Ask-i Memnu basladi herkes sustu :) Heyecan doruktaa
kızlarrr aşk -ı memnu son bölümmm
gözlerimi alamıyorum
sofrayı kociş hazırlıyo
Ahh asucum yeni sagdim sutleriii,taze taze
Soguk soguk limonata o zaman sana...hadi bekliyorum.
Ahh ben bu dalip dalip giden depresif bitteri yerim yaa,zavallicik,boynu bukuk
Bu arada ciddi bisey sorucam,hic kola iciyo musunuz?ben cok nadir de olsa iciyorum ve canim deli gibi cekiyooo yaa
coyotee beni özle dönüşüm muhteşem olacakbitterin helvasınıda artık bensiz kavur
o camoka gelirse bi zahmet telefonuna baksın yemek yemeyi ve bihteri izlemeyi bıraksın
Kizlar toplastik mi?ne icersiniz,soguk,sicak?
Bakin son bolum keyifle seyredelim sunu...hadiii
herkes bihteri mi izliyoben daha önce izlememiştim şimdi evde olunca tekrarları izliyorum
kahveler kimdendi
coyoteden ama heralde cezvenin içine düştü gelemedi daha kahvelerimizz
kolay mı bu kadar kişiye kahve yapmak
reklam çıksında bir kahve yapayım canım istedi ,yanına da çikolata
akşam üstüste 2 tane gofret yedim eşim dönmüş bana bakıyor hayırdır diyededim tosun paşam 5 kiloyu bulsun
yaa zayıflar ya bizimkiler az daha alsınlar kiloyuuu zor giydirirz aldıklarımızı 1 kere giydir attt çok paramız var ya tosunlara çalışırız cnmm tüm paramız kıyafetle beze gider artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?