2012 Ekim Anneleri

önce yemek yiyeyim geliyorum canım soğuk bişeyler hazırla banaaa

Soguk soguk limonata o zaman sana...hadi bekliyorum.
Ahh ben bu dalip dalip giden depresif bitteri yerim yaa,zavallicik,boynu bukuk

Bu arada ciddi bisey sorucam,hic kola iciyo musunuz?ben cok nadir de olsa iciyorum ve canim deli gibi cekiyooo yaa

offfff canım çok kötüyüm ben hala
iğne hap 2 tane krem losyon verdi hem cildiyeci hem kendi doktorum onayladı ilaçları ama hiç faydası yokkk
sen hangi hapı kullandın?

canım o dert bende 1 aydır var. hiç bişey fayda etmiyor. 5 tüp krem kulandım. 2 kutu ilaç. 2 kutu avil tablet, avil krem(3 kutu) 2 kutuda losyon, adını unuttum.

en son ateşimde çıkıyordu o aralar kendi doktorum enfexia diye bir ilaç verdi, ondan sonra kaşıntım geçti..bazen ara ara hafif oluyor ama çok şükür. geçen haftaya kadar kaşımaktan derim soyuluyordu, uyuyamıyordum geceleri.. şimdi rahatım..

oda iyiymiş ama ilk hastanede yıkamıyorlarmıki? bu arada yeni doğduğunda kullanmak için saraçoğlunun sabununu aldım ben miss gibi kokuyor , biraz büyüsün şampuana öyle geçicem
https://www.saracoglu.at/bolum.php?name=urunler&s_op=ushow&urunid=zeytin_yagli_kati_sabun
%100 doğal ve üniversite onaylı olduğundan tercih ettim

kızlarrr aşk -ı memnu son bölümmm

gözlerimi alamıyorum

sofrayı kociş hazırlıyo

Allahım maşallah ne kadar şanslısın kendin evedesin yetmiyor biri birde kocişin yanınmda bende daha öğle tatiline çıkamdım muhtemelen dışardan bişilr isticem ama ne o bile belli değil maşallah siz karı koca izinli bir de aşkı memnu maşallah....

Ayçaca sana şey sorucam hani bu yalancı sancılar oluyomuş ya sen ne kadarlık hamilesin biz de de olacak mı acaba

Soguk soguk limonata o zaman sana...hadi bekliyorum.
Ahh ben bu dalip dalip giden depresif bitteri yerim yaa,zavallicik,boynu bukuk

Bu arada ciddi bisey sorucam,hic kola iciyo musunuz?ben cok nadir de olsa iciyorum ve canim deli gibi cekiyooo yaa

Canım bende deli gibi kola istiyorum bilmeden ilk üç ay içtim ama zaten sürekli kustum ama sonra duydum ki kola direk bebeğe geçiyomuş çok zararlıymış hatta emzirdiğin dönemde bile yasakmış aynısı kahve içinde ve cipsler içinde geçerliymiş.........

slm kızlar...biz de dün doktorumuza gittik..herşey younda 2650 olmuş..nst ye girdim ilk kez.bir problem olmadığını söyledi..haftaya yine çağırdı..artık her hafta gidiyoruz..çok az kaldıııı..çok heyecanlıyım..

coyotee beni özle dönüşüm muhteşem olacak bitterin helvasınıda artık bensiz kavur

o camoka gelirse bi zahmet telefonuna baksın yemek yemeyi ve bihteri izlemeyi bıraksın

Herkeze hayırlı cumalar kızlar nasıldınız bakalım ? ben şimdi kayınvalideMle doktora gidiyorum çok özledim kuzumu dua edin iyi haberlerle doneyim :))

coyotee beni özle dönüşüm muhteşem olacak bitterin helvasınıda artık bensiz kavur

o camoka gelirse bi zahmet telefonuna baksın yemek yemeyi ve bihteri izlemeyi bıraksın

Git bakalim,beni yalniz birak,
Beni, beniii ,coyoteniii!
Camoka koklamaya kiyamadigin bir gul,peki ya coyotee?

Kizlar toplastik mi?ne icersiniz,soguk,sicak?
Bakin son bolum keyifle seyredelim sunu...hadiii

büroda kimse yok devirdim karpuzu uzanıyorum karşımda bitter çok heycanlı yaa tam kıvamında bitmişti dizi tekrarı bile zevkle izleniyo bu arada bir türk kahvesi alıyım cnm sade olsun bide bol köpüklü

herkes bihteri mi izliyo ben daha önce izlememiştim şimdi evde olunca tekrarları izliyorum

kahveler kimdendi

coyoteden ama heralde cezvenin içine düştü gelemedi daha kahvelerimizz

kolay mı bu kadar kişiye kahve yapmak

reklam çıksında bir kahve yapayım canım istedi ,yanına da çikolata

akşam üstüste 2 tane gofret yedim eşim dönmüş bana bakıyor hayırdır diye dedim tosun paşam 5 kiloyu bulsun

yaa zayıflar ya bizimkiler az daha alsınlar kiloyuuu zor giydirirz aldıklarımızı 1 kere giydir attt çok paramız var ya tosunlara çalışırız cnmm tüm paramız kıyafetle beze gider artıkın

yaa zayıflar ya bizimkiler az daha alsınlar kiloyuuu zor giydirirz aldıklarımızı 1 kere giydir attt çok paramız var ya tosunlara çalışırız cnmm tüm paramız kıyafetle beze gider artıkın

sorma valla ya o minik kıyafetlerin içine giremicekler bu gidişle tontonlar yumuk yumuk eller ayaklar ,oyy ne tatlı olcaklar ama ya

babalarının tişörtlerine geçeriz 1-2 ay sonra bizde kendi kıyafetleri olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…