2012 Ekim Anneleri

Soguk soguk limonata o zaman sana...hadi bekliyorum.
Ahh ben bu dalip dalip giden depresif bitteri yerim yaa,zavallicik,boynu bukuk

Bu arada ciddi bisey sorucam,hic kola iciyo musunuz?ben cok nadir de olsa iciyorum ve canim deli gibi cekiyooo yaa

kola sevmem ama fanta içiyorum. eve alma huyumuz yok. çok canımız çeken bişey değil.dışarı yemeğe çıkınca bazen her yemeğin yanına ayran gitmiyor o zaman fanta içiyorum bende.

sorma valla ya o minik kıyafetlerin içine giremicekler bu gidişle tontonlar yumuk yumuk eller ayaklar ,oyy ne tatlı olcaklar ama ya

babalarının tişörtlerine geçeriz 1-2 ay sonra bizde kendi kıyafetleri olmazsa

bizimki olabilir eşim s giyiyo çünküüü kardeşi eşimden iri aralarında 14 yaş var eşimin tişörtü kardeşine dar geliyooo ben dün gördüm bizimkinin yanakları tombul tombull babası ısırcakmış yanaklarını doğunca öle diyoooo kızlar benim haftaya sonnn çok özlücem sizi benn haftaya c.tesi başlıyo iznimmm evde napıcam sizsiz bilemedimmm

doğumdan sonra hastanede aşıları,testleri ve topuk kanı yapılacak canım zaten.ama doğumdan 5 gün sonra sağlık ocağındada topuk kanının alınması gerekiyormuş,5 gün beklenmesi karnının doyması bekleniyormuş.
canım bendede aşırı bir enerji patlaması var,ben psikolojik mi!acaba diyorum.doğuma az kaldı diye sürekli ev topluyorum.gece mutfakta bulaşık bir bardak dahi bırakmıyorum nolur nolmaz kimse yok yanımda çünkü küçük kızımdan başka,aniden bir sancılansam evim dağınık çıkmayayım evden.akşam eşim kızdı yeter artık otur yerine dedi.dolanıp durma,kızımdan atıldı hemen baba annem kardeşim doğar diye evi temizliyorellerine sağlık canım doğurda sana geleyim mantılar pastalar yemeye..:125:
sıkıntıda ordaaaaaaa ortada bişi yokkkk ne hormonlar varmış bizde ya.... Bence hamile kalan annelere devlet dağlık ocağının yanında psikologta vermeliiiiiiiiiiiiii

çok iyi bir fikir canım,bunuda düşünseler iyi olur...hormonlar tavan yapıyor......

sen de mi gidiyosun evde siz olmasanız yanlız başıma daha zor geçer zaman valla

doğumu yaklaşanlarda enerji patlaması olurmuş kızlar hayırdır?? ben kendimi çok halsiz hissediyorum vallahi hiç bir şey yapmaya halim yok hala

sen de mi gidiyosun evde siz olmasanız yanlız başıma daha zor geçer zaman valla

evett bende gidiyorum evimizde pcde yok kardeşim vınn alıcak gibi alırsa arada eve getirir girerim yoksa yokkk bu arada cnm arkadaşın oğlu 4 kg doğdu şuan 3 aylık 6 aylık kıyafetlerini giyiyomuş bizde ona göre alsak olur eşyalarıı malummm oğluşlar azcık iri bide benmki koca kafalı :))) eşim tvdeki koca kafaları görünce bana bakıyo pis piss gülüyoo millete mevzu olduk oğlumlaaa

aynen cnmmm elimde bezle geziyorum toz alıyorum dağınık eşimin arkasını topluyorumm hergün eşime lavaboyu tuvaleti ovduruyorum bide gece yatmadan mutfağı siliyorum sanırım kafayı yiyorumm

oyy yerim ben o koca kafalıyı deme kız öyle çocuğa bizimkinin kafası tam günüyle orantılıydı

0-3 aylık herşeyimiz ,diyete mi başlasak anne oğul kıyafetlere sığamıcaz

selam kızlar...nasılsınızzzzz????dün sabahtan beri ayaklarım şiş ve hiç inmedi...nasıl şişlikleri iner???Babanem artık ayaklarının şişmesi normal diyor.bütün gün bacaklarım havada yatıyorum...

Kizlar bugun hamilelik takvimimde de cikmis B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35.-37. Haftalar arasi yapiliyormus doktorum benden ornek alacak ptz gunu bunun icin sizlerde boyle bir enfeksiyon cikmis miydi?

Bana yapmadi daha ama 14 de gidince soracagim...

Kizlar toplastik mi?ne icersiniz,soguk,sicak?
Bakin son bolum keyifle seyredelim sunu...hadiii

Bende varim:))limonata guzel olurdu:))

Bihter ya coookkk aci cekiyo...beni beni bihterini((((

oyy yerim ben o koca kafalıyı deme kız öyle çocuğa bizimkinin kafası tam günüyle orantılıydı

0-3 aylık herşeyimiz ,diyete mi başlasak anne oğul kıyafetlere sığamıcaz

ben demedim doktor amcamız dedii olsunnn bende koca kafalıyımmm ana oğul öle takılırız bizz bizimkinin 3 hafta öndee kafası normal doğumu zorlar yoksa bişey yok dedi doktor senin gibi olcak kafası dediii olsun sağlıklı olsunda oğlummm gerisi boşşş

herkes bihtere mi odaklandı

meganejem çok normal canım şişlikler, aylardır şiş benim ayaklarım

canım doğumdan sonra iniyomuş kendiliğinden o şişlikler benmde şişti hatta 1 numara büyüdü ayaklarım hemde kaç aydır böyle yüzüğümü çıkaralı 3 ay oldu sanırım eşiminki denk geliyo artıkk onu takıyorum bendee

aynen cnmmm elimde bezle geziyorum toz alıyorum dağınık eşimin arkasını topluyorumm hergün eşime lavaboyu tuvaleti ovduruyorum bide gece yatmadan mutfağı siliyorum sanırım kafayı yiyorumm

ne hoş maaşallah eşine lavabo ovuyomuşbenimki sadece sofra kurup kaldırmada yardım ediyor o kadar....bide her akşam çekirdek yiyip etrafı batırıyor....hergün makine açıyorum..hergün bıktım artık ya

kızlar öğlene ne yediniz...acıktım ya ne yapsamda yesek bilmiyorum.....kızlarımda acıktı...hemen ne yapsam??????:125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…