Soguk soguk limonata o zaman sana...hadi bekliyorum.
Ahh ben bu dalip dalip giden depresif bitteri yerim yaa,zavallicik,boynu bukuk
Bu arada ciddi bisey sorucam,hic kola iciyo musunuz?ben cok nadir de olsa iciyorum ve canim deli gibi cekiyooo yaa
sorma valla ya o minik kıyafetlerin içine giremicekler bu gidişle tontonlaryumuk yumuk eller ayaklar ,oyy ne tatlı olcaklar ama ya
babalarının tişörtlerine geçeriz 1-2 ay sonra bizde kendi kıyafetleri olmazsa
doğumdan sonra hastanede aşıları,testleri ve topuk kanı yapılacak canım zaten.ama doğumdan 5 gün sonra sağlık ocağındada topuk kanının alınması gerekiyormuş,5 gün beklenmesi karnının doyması bekleniyormuş.canım topuk kanını sağlık ocağımı alıyor ki :26:
bizim hastane bebeğin doğumdan sonraki ilk aşıları, testleri ve topuk kanı burada yapılacak hepsi demişti...yenidoğan tarama merkezine gönderiliyormuş...
canım bendede aşırı bir enerji patlaması var,ben psikolojik mi!acaba diyorum.doğuma az kaldı diye sürekli ev topluyorum.gece mutfakta bulaşık bir bardak dahi bırakmıyorum nolur nolmaz kimse yok yanımda çünkü küçük kızımdan başka,aniden bir sancılansam evim dağınık çıkmayayım evden.akşam eşim kızdı yeter artık otur yerine dedi.dolanıp durma,kızımdan atıldı hemen baba annem kardeşim doğar diye evi temizliyormaşallah canımmm arkadaşınaa buara bendede enerji patlaması var herşeyi kendim yapayım istiyorum hoş evi temizliyorum kesilip kalıyorum nası yapcaksam işte heves her hazırlığı kendim yapayım istiyorumm bende sigara böreği sarıcamm anneme sarma sardırıcam hazır olsun ani gelenlere mantı felanda yaptım o hazır doğumdan sonrada kardeşime pasta poğaça yaptırıcam gelene bomboş çay ikram etmek olmazz
sıkıntıda ordaaaaaaa ortada bişi yokkkk ne hormonlar varmış bizde ya.... Bence hamile kalan annelere devlet dağlık ocağının yanında psikologta vermeliiiiiiiiiiiiii
oda iyiymiş ama ilk hastanede yıkamıyorlarmıki? bu arada yeni doğduğunda kullanmak için saraçoğlunun sabununu aldım ben miss gibi kokuyor , biraz büyüsün şampuana öyle geçicem
https://www.saracoglu.at/bolum.php?name=urunler&s_op=ushow&urunid=zeytin_yagli_kati_sabun
%100 doğal ve üniversite onaylı olduğundan tercih ettim
bizimki olabilir eşim s giyiyo çünküüü kardeşi eşimden iri aralarında 14 yaş var eşimin tişörtü kardeşine dar geliyooo ben dün gördüm bizimkinin yanakları tombul tombull babası ısırcakmış yanaklarını doğunca öle diyoooo kızlar benim haftaya sonnn çok özlücem sizi benn haftaya c.tesi başlıyo iznimmm evde napıcam sizsiz bilemedimmm
Git bakalim,beni yalniz birak,
Beni, beniii ,coyoteniii!
Camoka koklamaya kiyamadigin bir gul,peki ya coyotee?
sen de mi gidiyosunevde siz olmasanız yanlız başıma daha zor geçer zaman valla
doğumdan sonra hastanede aşıları,testleri ve topuk kanı yapılacak canım zaten.ama doğumdan 5 gün sonra sağlık ocağındada topuk kanının alınması gerekiyormuş,5 gün beklenmesi karnının doyması bekleniyormuş.
canım bendede aşırı bir enerji patlaması var,ben psikolojik mi!acaba diyorum.doğuma az kaldı diye sürekli ev topluyorum.gece mutfakta bulaşık bir bardak dahi bırakmıyorum nolur nolmaz kimse yok yanımda çünkü küçük kızımdan başka,aniden bir sancılansam evim dağınık çıkmayayım evden.akşam eşim kızdı yeter artık otur yerine dedi.dolanıp durma,kızımdan atıldı hemen baba annem kardeşim doğar diye evi temizliyorellerine sağlık canım doğurda sana geleyim mantılar pastalar yemeye..:125:
çok iyi bir fikir canım,bunuda düşünseler iyi olur...hormonlar tavan yapıyor......
evett bende gidiyorum evimizde pcde yok kardeşim vınn alıcak gibi alırsa arada eve getirir girerim yoksa yokkk bu arada cnm arkadaşın oğlu 4 kg doğdu şuan 3 aylık 6 aylık kıyafetlerini giyiyomuş bizde ona göre alsak olur eşyalarıı malummm oğluşlar azcık iri bide benmki koca kafalı :))) eşim tvdeki koca kafaları görünce bana bakıyo pis piss gülüyoo millete mevzu olduk oğlumlaaa
Kizlar bugun hamilelik takvimimde de cikmis B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35.-37. Haftalar arasi yapiliyormus doktorum benden ornek alacak ptz gunu bunun icin sizlerde boyle bir enfeksiyon cikmis miydi?
Kizlar toplastik mi?ne icersiniz,soguk,sicak?
Bakin son bolum keyifle seyredelim sunu...hadiii
oyy yerim ben o koca kafalıyıdeme kız öyle çocuğa bizimkinin kafası tam günüyle orantılıydı
0-3 aylık herşeyimiz ,diyete mi başlasak anne oğul kıyafetlere sığamıcaz
selam kızlar...nasılsınızzzzz????dün sabahtan beri ayaklarım şiş ve hiç inmedi...nasıl şişlikleri iner???Babanem artık ayaklarının şişmesi normal diyor.bütün gün bacaklarım havada yatıyorum...
aynen cnmmm elimde bezle geziyorum toz alıyorum dağınık eşimin arkasını topluyorumm hergün eşime lavaboyu tuvaleti ovduruyorum bide gece yatmadan mutfağı siliyorum sanırım kafayı yiyorumm
Kızlar doğuma giden bir arkadaşımız daha vardı haber varmı ondan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?