- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlar öğlene ne yediniz...acıktım ya ne yapsamda yesek bilmiyorum.....kızlarımda acıktı...hemen ne yapsam??????:125:
balım gıttı ama hala haber yok en gec pazar gunu yazar oda.sezeryan olucak ya 2 gun hastanede kalıcak.ee anca..habe alan varsa yazsın valla bende merak edıyorum..
Evet doğru balım gitmişti en son doğuma sıradaki bakalım kim olacak:)))
kahvaltıyı 12de yapınca daha öğle yemeğine geçemedimşeftali yedim az önce
ama yoğurtlu makarna olabilir
Evet doğru balım gitmişti en son doğuma sıradaki bakalım kim olacak:)))
ne hoş maaşallah eşine lavabo ovuyomuşbenimki sadece sofra kurup kaldırmada yardım ediyor o kadar....bide her akşam çekirdek yiyip etrafı batırıyor....hergün makine açıyorum..hergün bıktım artık ya
ben gıdıcem pazartesıye kadar benden ses cıkmazsa bılın dogurdum.kız cok asagda artık yuruyemıyorum doktorda her an dogabılır dıyor...
Ya bu dizinin azicik daha devami cekilseymis,adnanla matmazel evlenecek mi?behlul bihter olunce o evden nasil cikti,kacti mi?cetin ozder yuzugu atti mi?firdevs hnm a noldu?su nihatin babasi ne yapti bu olanlar karsinda?
Ya yaprak dokumunu onca sene uzattilar,bunu bitirdiler hemen
evet canım her dr un bakışı farklı oluyorvallahi hepsinin bakış açısı farklı... gerçi benimkide kesin şudur demesi.. benimde 21.de tekrar randevum o zaman tekrar bakacak bebeğin duruşuna.. zaten hala uygun değilse mecburen sezeryan tarihi verecek.. eğer normale uygunsa sanırım çatıya bakılacak nts falan bakılacak işte... bundan sonra su miktarıda çok önemli dedi..şimdi bizim 6 çıktı seviyesi 4 e indiğinde sınırmış ve 1 e düşerse hemen acil sezeryana alıyoruz dedi... bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah herşey yolunda devam eder...
slm kızlar...biz de dün doktorumuza gittik..herşey younda 2650 olmuş..nst ye girdim ilk kez.bir problem olmadığını söyledi..haftaya yine çağırdı..artık her hafta gidiyoruz..çok az kaldıııı..çok heyecanlıyım..
o kadar duygusal anın sonunda behlül kaçarr komik düşmüş yaaa
beni korkutmaaaaaaaa aramızda 10 gün var benimkide kız biziğmde kafa aşağıda 3 aydırrrrrr
evett bende gidiyorum evimizde pcde yok kardeşim vınn alıcak gibi alırsa arada eve getirir girerim yoksa yokkk bu arada cnm arkadaşın oğlu 4 kg doğdu şuan 3 aylık 6 aylık kıyafetlerini giyiyomuş bizde ona göre alsak olur eşyalarıı malummm oğluşlar azcık iri bide benmki koca kafalı :))) eşim tvdeki koca kafaları görünce bana bakıyo pis piss gülüyoo millete mevzu olduk oğlumlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?