2012 Ekim Anneleri

kahvaltıyı 12de yapınca daha öğle yemeğine geçemedim şeftali yedim az önce

ama yoğurtlu makarna olabilir

kahvaltıyı 10'da yaptık..yoğurtlu makarna iyi fikir ama dün akşam yedik,biber kızarmaya karar verdim yanındada domates sosu..ben mutfaktayım....grşrz..

yaptığı tek bu buda son zamanlar eğilemiyorum görüyo halimi bırak ben ovayım diyoo tuvaleti çıkıncada fırçayı cifi koyuyorum lavabonun içine anlıyo tabi onuda ovuyo ama dağıtmaya geldimi yaptığın işin 2 katı dağıtır ortalığı çoraplar kapı arkasına basket atılır orda kalırr kıyafetler çıktığı yerde kalırrr vs vs

Ya bu dizinin azicik daha devami cekilseymis,adnanla matmazel evlenecek mi?behlul bihter olunce o evden nasil cikti,kacti mi?cetin ozder yuzugu atti mi?firdevs hnm a noldu?su nihatin babasi ne yapti bu olanlar karsinda?
Ya yaprak dokumunu onca sene uzattilar,bunu bitirdiler hemen

artıkkk bitterde bittii haftaya evlilik programları müge anlı doktorum başlar onları izleriz artııkkk dediğin gibi bianda kestiler ama çok uzatmadıkları iyi oldu sıkmadı en azından

evet canım her dr un bakışı farklı oluyor
amin canım hakkımızda en hayırlısı inşallahh
bende 17 sinde gitcem tekrar bakalım ozaman ne dicek
maşallah canım bebişine
o kadar duygusal anın sonunda behlül kaçarr komik düşmüş yaaa

aynen ya nerdeyse ağlamak üzereydim behlül kaçar deyince koptum

kızlarrr isyanlardayımmm karnım kaç gündür deli gibi kaşınıyodu şimdi aynadan baktımmm felaketttt iğrenççççç çatlaklarım çok artmışşş fotosunu çektim birazdan yüklücem bakınn naparım ben bu göbekleee ağlıyorum sinirdennnn

valla sımdı butun mahalleyı katledıcem ne anlayıssız ınsanlar var dıycem de bunlar ınsan mı bılmıyorum.annemlerde kalıyorum kızın son camasırlarını ve mınık besıgının nevresımlerı benım pııjamam ve camasırlarımı yıkkadım astım.asmadan oncede bızım mahallede sabahın 10 dan berı mangalda patlıcan kozleyen yan apt sakınlerıne sordum bıttımı kızın camasırlarını asıcam dıye bıttı dedıler.ben camasırı astım ıcerı geldım.mutfakta yemekle ılgılenıyordum kı bı duman hayvanlar yıne yakmıs mangal.bı sız mı akıllısınız 50 adım otede pıknık alanı var.gıtt orda yap sen benı neden butun gun esır edıyosun.sınır oldum kendımı zor tutuyorum...

öle deme yaa mişnnacık bebeğe , bizde alnını sararlar yenidoğanın alnı dışına çıkık yani kocakafa olmasın die , sende bi sor büyüklere belki işe yarar

Dun aksamki yalanci dogum sancisindan sonra bugun doktoruma gittim.

Ultrasondan karnima bakti,''iyi dedi erken dogum sinyali degil''dedi...''Ama her ihtimale karsi alttan da bakmam lazim acilma var mi

diye''dedi ve ben o an kizlar nasil bir heyecan nasil bir korku anlatamam,esimle goz goze geldim''kurtar beni''der gibi.

iceride hemsire beni hazirladi,''hocam hazir''dedi ben daha da bir heyecanlandim ''acimiyacak di mi''dedim :)

...veeeee cooooook kolaymis kizlar yahu,ne aci ne sizi hic bir sey olmadi :) cok kolaymis :)
acilmam yok,sorun yok...son aylarda rutin olacak bir seymis bu yalanci dogum sancisi,panik yok dedi :)

bu arada normal doguma elverisliymisim ''simdilik zamaninda gelecek gibi gozukuyor'' dedi...
haftaya NST'YE girecegim ins...

CATI dan korkmayin rahat olun gercekten :)

14112006 üzülme canım yaa mankenlik mi yapacaksın sanki toprak olacak zaten bu beden önemli olan evladın ve huzurunuz boşveeeer :)) kızlar ben doktordan geldim bebeğim 35+3 de 2465 gr boyu 47 cm olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu tam ideal dedi.zaten başından beri bebeğide kontrol altında tuttu doguramazsın diye norml doğum istiyoruz çünkü oda bende :) sabah 1 akşam 1 saat yürü dedi kasıkların ağrıyana kadar yürü dedi ağrı olsada panik yapma dedi kendi sancınla bana gel istiyorum 40 ı geçmeden gelsin dedi inş ya artık 2 hafataya düşürdü kontrollerimi ..bende 55 kg olmuşum toplam 7 kg almışım gayet ii dedi bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…